Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aksam öğününü görünce gözüm pörtledi çağla dünyayı yemişin kız 1 tabak kuru fasulyeyi güzelce yemişin 5 kaşık pilav 1 tabak eder zaten bide üstüne ehmanen yemişin ben kuru fasulye yediğimde o da nişasta olduğunda ekmek ve pilav hiç yemiyorum sende yimeeeee

Geçmiş olsun canm kuzuya şimdi iyidir inşallah

Canım sporun harika menün de güzel akşamın yanına bir kase yoğurt koysan hiççç acıkmazsınn..

Çok az değil mi yani ara öğün falan bişeyler olsa daha iyi olurdu sanki birde sosis ve sucuk olmamış sanki , afiyet olsun :)

Sabah geç kahvaltı yapınca akşam da kaydı canım öğünler de şaştı benim haftasonları genelde öyle oluyor..aslında az gelmedi bana çok da doymuştum...

Hee anladım canım benim de başıma gelmişti..kesik sütün süzdüm üstünü lor yaptım suyuna da hamur mayalamıştım harika çörekler oluyor...ama çocuklara tabi bize cıssss....

Menum

sabah
70 gr sucuk içi
1 yumurta
2 dilim ekmek

ara
Türk Kahvesi

öğle
1 dilim Kıymalı pide
1/2 kase muhallebi

akşam
1 elma
1 portakal

Akşama yoğurrttt gülşencim..ins. direncine de çok iyi gelir

Hiç aklıma gelmezde iyi hatırlattın hatçe

Yihuuu hadi bakalım kapışma başlasınn....

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum

Aa hatçe senin gibi ince espirili komik tatlı bir hatun böyle düşünmesin lütfen...ne zaman işe başlayacaksın canım ücretsizde miydin sen?

benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii
Canım ben de çok sevindim kusuru bakma isim hafızam berbat Özlem ben senin adın neydi
Bir de acaba nasıl yarışcaz ne yapıcaz..

Canm jillian Michael sporunu yapcaz 3 gruba ayrldk her gün yapp 1 gün ara vercez ama katılım bitti tatlş malesef dün takımları oluşturduk bugün başlıyoruz vallahi korkun benden gayri bu arada çağlacm ve emine ablam da orda rakibizzzz biraccikde incelelim yahuu hmmm bu arada haticecum da bi ara yazdı ammaaa sonra vazgecdi herhal yok şimdi

Canım o cümleleri ben duymaya başladım artık..giyemediğim tüm pantolonlara giriyorum...tüm hamilelik kilolarımı verdim..üstüne de vermeye devam ediyorum..yavaş gidiyor ama gidiyor şükür...gören herkes önümü çevirip neler yaptığımı soruyor..inan banucum bu hazzı yemekle elde edemeyiz...

Merabaaaa gülşencimmm günaydıııııınnn inşallah atanrsn canmm dua etcem

Günaydın canım
Senin adına çok sevindim inşallah Rabbim gönlüne göre verirde ondan sonra çok daha güzel motive olursun

Hadi bakalım hayırlısı Bakalım bende öğlende başlıyacağım hatta dumble larımıda alacağım elime kilolar gittikçe kollarımda yumuşamış bari az kas yapayımda sarkmasın haminne gibi

İnşallah canım ben inanıyorum çok güzel farklar görüp o cümleleride duyabileceğimize
İnşallah sende yavaş yavaşda olsa vermeye devam edersin ( fazla kilon kalmadı ama olsun gönlünden geçen rakam neyse onu gör emi )

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum

haaa

Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki

gunaydın kızlar baya gecmıs bırıkmıs okudum hepsını herkes eslesmeden memnun sanırım
caglacım kendı kılona yakın bı grup bulup 3 lu eslesme yapabılırsınız ıstersenız
bu haftalar cok fazla yazamaya bılırım sınav haftamdayım ama her zaman takıpteyım kızlar sakınn kacamak yapayım dıyetı sporu ıhmal edeyım demeyıngozum uzerınızde

Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki

Canım bence 8de kalkıyorsan 10a kadar bekletme kahvaltını derim
Zaten güzel kilo veriyorsun biraz daha erken kahvaltı edersen eminim daha güzel sonuç alırsın en azından bir dene derim eğer zor olur diyorsan

Merak etme canım Oynakbaşı var burada
Kaçamak yapanları yakalarsam senin ve kaptanın yerine ahanda böyle yaparım
Tabi bende örnek olmak adına asla kaçamak yapmam söz

Bu arada inşallah sınavların çok güzel geçer canım dualarımız seninle

Hmmm o zaman 8 kalkıyorum bi kahve içip kendime gelir 9 da kahvaltı yaparm

Ben de inandım canım yeri geldi 100 gr gitti yeri geldi 500 gr. ama gitti ya şükür moralimi bozmadım kimseyle kıyaslamadım kendimi..herkes kendine özel çünkü..banucum amin sen de evlendiğin kilonu gör inşallah..

Canım o neskafe sana enerji verdiği için 10 a kadar bekliyorsun..hiç gerek yok bence güzelce eşinle kahvaltını yap (eğer yapıyorsa evde) kahve keyfini ondan sonra yap bence ki metabolizma alışsın çalışsın..en azından 1 hafta dene bakalım..

Ee bilen var mı? Yarış içinde yarışı nasıl yapceezzzz..Merveee bir şey planladın mı canım??

Özlemcim hemen sabah kalknca çok uykulu vr sersem oluyorum kahve beni krndime getiriyo bi alıştm vazgeçemiyorum ama kahvaltımı daha erkene taşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…