- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
İyi geceler canlarımm
Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınızneyse bende kendi kendime yarışırım artık Yarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay
ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit
ARA
1 yeşil elma
2 mandalina
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
yarım kadar turp
2 litre su
Kocaman öpüyorum kızlar.İyi geceler tatlı rüyalarrrr
Sagol canim, evet masaya carpsaydi kotu olurdu. Rabbim yavrularimizi korusun inşallah
Amin inşallah canim, suan iyi
Canim Biraz oynadi mizmizlaniyor, uyku saati geldi, suan iyi Allaha sukur, bugünü atlatirsak sorun olmaz insallah bugunlerdecok dusmeye basladi, yurume hevesinde oturmuyor bile
Canim sabret yemek istedigin seyleri gunduz ye aksam hafif yemeye çalış, inşallah basaracagiz canim
benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii
hayırlı akşamlar kızlar...bugün ki menüm
sabah : 10.30
-avuç içi kadar pide
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 kk b.peynir
-3 zeytin
-1 bardak taze portakal suyu
ara : 13.00
-az sütlü neskafe
-1 dilim kek
öğlen :15.30
-çeyrek ekmek arası köfte
-yarım bardak ayran
ara 21.00
-1 orta boy muz
-1 elma
su : 2.5 lt
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş
Çok az değil mi yani ara öğün falan bişeyler olsa daha iyi olurdu sanki birde sosis ve sucuk olmamış sanki , afiyet olsun :)
Canım kapıdan süt alıyorum oda kesildi. Süt kesilmesinin ne olduğunu biliyorsun. Süt koyulaşır mayası tutmamış yoğurt gibi lapalaşır. Bende onu mayalı hamur yaptım. Kete hamuru yoğurdum ama onla uğraşamadım top top yuvarlayıp poğaça yaptım artan hamuru poşetleyip derin Dondurucuya attım.
Menum
sabah
70 gr sucuk içi
1 yumurta
2 dilim ekmek
ara
Türk Kahvesi
öğle
1 dilim Kıymalı pide
1/2 kase muhallebi
akşam
1 elma
1 portakal
Canım soracak kimse olmazsa eminde olamazsan aç 112 yi sor. Ben karyoladan düşürünce aradım anlattım. Ne yapmam gerek dedim. İlk bebek evde yanlızdım çok korkmuştum. 112 deki bayan sakince anlattı. Sorular sordu geçmiş olsun sıkıntı olursa arayın dedi. Çok mutlu oldum o zaman
8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ
1.eşlesme
oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2
2.eşleşme
benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
3.eşleşme
sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5
4.eşleşme
turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6
5.eşleşme
bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7
6.eşleşme
aygün01 >>>>79,5 napcazgari >>>> 79
7.eşleşme
adayaren38 >>>>70,7 doge >>>>69
KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNUhadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
Canım ben de çok sevindim kusuru bakma isim hafızam berbat Özlem ben senin adın neydibenbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktıkadam haftasonu düzenimi bozmada bire bir )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduknormalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi
Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsabugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için
Maşallah sohbetinde dibine vurmuşsunuz
Yarısını okudum bir baktım zaman gidiyor bari kalanını yarın okurum dedim de buraya yazdım
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr karabuğdayımıda buldum sonunda ve hemen ısladım
Yarın inşallah deneyceğim bakalım bende
Yoğurtla karıştırıp yemekten öncemi yiyorduk yoksa yemekle birlikte mibirde her öğünde 3 kaşık yesem yeterlimi hani yarım çay bardağı yiyoruz diyen arkadaşlarda vardı ya ( hatice sanırım sendin o )
İnşallah bende faydasını görürüm
önce bir herkese kendimi tanıtayım sonra profil resmini de değiştirmem şart yoksa oradan tanınırım benim cimcime sağ olsun herkes tarafından tanındığından
Valla bir ara şakasına onu yapsam diyordum dün ani bir kararla değiştirdim ama benim de çok hoşuma gitti
Yok anam yok onlar serap görüyor yoksa herkes ancak sağlıklı beslenme için motive eder diğerlerini
Canım yaaa şu jillian yarışması nasıl bir anlatsana sanırım yarın başlıyorsunuz
Bende yarın itibaren full enerjimi spor ve beslenmeye akıtacağım için bir an acaba katılsammı diye düşündüm ama işin iç yüzünü anlatman lazım sonradan yapamıyacağım şeye atlamış olmayayım
menün gayet güzel canım
Diğer menülerede bakıcaktım ama cidden çok vaktimi alacağı için geçmiş yarıda kestim ama gördüklerimin hepsi güzeldi
kimseye kaptırırmıyım ben o niki artık benim o
süpersin canım yaaa
Kuzu sağlıkla gelişirken anacığınada kiloları verdirerek hediyesini doğmadan gönderiyor
Bende varım canım tabikide
Gece gece ne poğçası o
Birde utanmadan haftaya yine eksi bildirimde yaparsın sen şimdiyiye yiye zayıflıyorsun da sağlıklı şeyler ye be kuzum ( fesat oynakbasi )
Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin
Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisinBen bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim mazallah sakata gelmim hesabı spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var
Kız okadar muz adamı kabız etmezmi
Bir dene bakalım ama ne bileyim sonuçta diyetisyen yazmış diyorsunya arada olabilir belki ama tek tip metabolizmayı bozuyor çok sık yapılınca canım o yüzden dikkatli ol istersen
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kız ben 13 kg verdim bana bile süzülmüşsün diyor AnamKör kadın git göz doktoruna dediğimde nasıl gülüyor çatlak diye
Günde bir akrabanın gelini abla baya fark ediliyor diyince çok sevindim tabi ama insan artık woouuwwww harikasın inanılmaz fark var gibi cümleler duymak istiyor ki daha bir gaza gelsinNeyse yaza nasılsa inanılmaz fark olacağından o cümleleride yaza doğru duyarız Allahın izniyle
günaydın kızlar haftaya eş durumu ataması var.belli mi olur şansım güler belki merkeze yakın bir yere atanırım dualarınızı bekliyorum.merkez olup birde sabahçı oldummu yemede yanında yat valla tüm günbenim olur. :)
günaydın kızlar haftaya eş durumu ataması var.belli mi olur şansım güler belki merkeze yakın bir yere atanırım dualarınızı bekliyorum.merkez olup birde sabahçı oldummu yemede yanında yat valla tüm günbenim olur. :)
Canm jillian Michael sporunu yapcaz 3 gruba ayrldk her gün yapp 1 gün ara vercez ama katılım bitti tatlş malesef dün takımları oluşturduk bugün başlıyoruz vallahi korkun benden gayribu arada çağlacm ve emine ablam da orda rakibizzzz biraccikde incelelim yahuu hmmm bu arada haticecum da bi ara yazdı ammaaa sonra vazgecdi herhal yok şimdi
Canım o cümleleri ben duymaya başladım artık..giyemediğim tüm pantolonlara giriyorum...tüm hamilelik kilolarımı verdim..üstüne de vermeye devam ediyorum..yavaş gidiyor ama gidiyor şükür...gören herkes önümü çevirip neler yaptığımı soruyor..inan banucum bu hazzı yemekle elde edemeyiz...
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki
gunaydın kızlar baya gecmıs bırıkmıs okudum hepsını herkes eslesmeden memnun sanırım
caglacım kendı kılona yakın bı grup bulup 3 lu eslesme yapabılırsınız ıstersenız
bu haftalar cok fazla yazamaya bılırım sınav haftamdayım ama her zaman takıpteyım kızlar sakınn kacamak yapayım dıyetı sporu ıhmal edeyım demeyıngozum uzerınızde
Canım bence 8de kalkıyorsan 10a kadar bekletme kahvaltını derim
Zaten güzel kilo veriyorsun biraz daha erken kahvaltı edersen eminim daha güzel sonuç alırsınen azından bir dene derim eğer zor olur diyorsan
Merak etme canım Oynakbaşı var burada
Kaçamak yapanları yakalarsam senin ve kaptanın yerineahanda böyle yaparım
Tabi bende örnek olmak adına asla kaçamak yapmam söz
Bu arada inşallah sınavların çok güzel geçer canımdualarımız seninle
İnşallah canım ben inanıyorum çok güzel farklar görüp o cümleleride duyabileceğimize
İnşallah sende yavaş yavaşda olsa vermeye devam edersin ( fazla kilon kalmadı ama olsun gönlünden geçen rakam neyse onu gör emi)
Canım o neskafe sana enerji verdiği için 10 a kadar bekliyorsun..hiç gerek yok bence güzelce eşinle kahvaltını yap (eğer yapıyorsa evde) kahve keyfini ondan sonra yap bence ki metabolizma alışsın çalışsın..en azından 1 hafta dene bakalım..Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki
Ben de inandım canım yeri geldi 100 gr gitti yeri geldi 500 gr. ama gitti ya şükür moralimi bozmadım kimseyle kıyaslamadım kendimi..herkes kendine özel çünkü..banucum amin sen de evlendiğin kilonu gör inşallah..
Canım o neskafe sana enerji verdiği için 10 a kadar bekliyorsun..hiç gerek yok bence güzelce eşinle kahvaltını yap (eğer yapıyorsa evde) kahve keyfini ondan sonra yap bence ki metabolizma alışsın çalışsın..en azından 1 hafta dene bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?