Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol canim, evet masaya carpsaydi kotu olurdu. Rabbim yavrularimizi korusun inşallah
Bişey olmaz inşallah geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın canım
Amin inşallah canim, suan iyi
Canim Biraz oynadi mizmizlaniyor, uyku saati geldi, suan iyi Allaha sukur, bugünü atlatirsak sorun olmaz insallah bugunlerdecok dusmeye basladi, yurume hevesinde oturmuyor bile
Canim sabret yemek istedigin seyleri gunduz ye aksam hafif yemeye çalış, inşallah basaracagiz canim

ayyyy çok Heyecanlı

Tesekkur ederim tatlim, ama o numara tr icin galiba, ben yurt disindayim. Rabbim yavrularimizi korusun insallah canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktık adam haftasonu düzenimi bozmada bire bir )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde ) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduk normalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye ) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi

Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsa bugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için

Maşallah sohbetinde dibine vurmuşsunuz
Yarısını okudum bir baktım zaman gidiyor bari kalanını yarın okurum dedim de buraya yazdım

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr karabuğdayımıda buldum sonunda ve hemen ısladım
Yarın inşallah deneyceğim bakalım bende
Yoğurtla karıştırıp yemekten öncemi yiyorduk yoksa yemekle birlikte mi birde her öğünde 3 kaşık yesem yeterlimi hani yarım çay bardağı yiyoruz diyen arkadaşlarda vardı ya ( hatice sanırım sendin o )
İnşallah bende faydasını görürüm

hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşş hihihihi

önce bir herkese kendimi tanıtayım sonra profil resmini de değiştirmem şart yoksa oradan tanınırım benim cimcime sağ olsun herkes tarafından tanındığından

Çok Uygun olmuş banucum

Valla bir ara şakasına onu yapsam diyordum dün ani bir kararla değiştirdim ama benim de çok hoşuma gitti

hep yemekten bahsedip birbirimizden etkileniyoruz galiba...

Yok anam yok onlar serap görüyor yoksa herkes ancak sağlıklı beslenme için motive eder diğerlerini

Canım yaaa şu jillian yarışması nasıl bir anlatsana sanırım yarın başlıyorsunuz
Bende yarın itibaren full enerjimi spor ve beslenmeye akıtacağım için bir an acaba katılsammı diye düşündüm ama işin iç yüzünü anlatman lazım sonradan yapamıyacağım şeye atlamış olmayayım

menün gayet güzel canım
Diğer menülerede bakıcaktım ama cidden çok vaktimi alacağı için geçmiş yarıda kestim ama gördüklerimin hepsi güzeldi

yenı nıkıne bayıldım canm sabah gorunce aaa dedım banuya dedıgımız nıkle bırı gelmıs takıma ama bı baktımkı sen mıssın

kimseye kaptırırmıyım ben o niki artık benim o

geciken kilo bildirimi
aşkrhpozitif(78,5/78/0,5/0,64)
Eki Görüntüle 1361184

süpersin canım yaaa
Kuzu sağlıkla gelişirken anacığınada kiloları verdirerek hediyesini doğmadan gönderiyor

Bende varım canım tabikide

Gece gece ne poğçası o
Birde utanmadan haftaya yine eksi bildirimde yaparsın sen şimdi yiye yiye zayıflıyorsun da sağlıklı şeyler ye be kuzum ( fesat oynakbasi )

Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin
Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisin Ben bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim mazallah sakata gelmim hesabı spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var

Kız okadar muz adamı kabız etmezmi
Bir dene bakalım ama ne bileyim sonuçta diyetisyen yazmış diyorsun ya arada olabilir belki ama tek tip metabolizmayı bozuyor çok sık yapılınca canım o yüzden dikkatli ol istersen

benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum

eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii

Huhh turuncu ile sadece 100 gram fark var aramızda bakalım kim kazanacak

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
o bende de oluyor ne desem bilemedim ki güçlü olmaya çalış yediğinde mutsuzlugun geçmiyor kendini mutsuzlugunun sebebinin kilo veremediğin, cok yediğin olduğuna inandırmaya çalış belki faydası olur

Neyse bana müsaade sabah 6da kalkacağım Allahın izniyle yine

Ne demişler erken kalkan yol alır
Hem leptinim çalışmaya başlamışken yatıp uyuyayımda sabaha kadar faydalanayım

Yarın sabah görüşene kadar Allaha emanet olun canlar
Hepinize hayırlı geceler

Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırım
Yarın yeni birgün 4 günüm var banu beni geçmeee

İyi geceler canlarımm
Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınız neyse bende kendi kendime yarışırım artıkYarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay

ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit

ARA
1 yeşil elma
2 mandalina

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
yarım kadar turp

2 litre su

Kocaman öpüyorum kızlar.İyi geceler tatlı rüyalarrrr

benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...

eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii
Ben yanlış ifade ettim sanırım eltim beni heveslendirmek için söyledi. Fark ediliyor demek istedi. Zayıfla tabii niye mutsuz olasın dedi. Yemek yerken filan ısrarcı olmaz olanların önünü keser zorlamayın diye.
Benim canımı sıkan 8 kilo verdim sadece süzüldüm. 80 kiloyla bile 48 beden giyiyorum. Of ne bileyim öyle işte

Cnm keşke pilavla ekmek bi arada yemeseydin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım

Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim şifa niyetine diyerek inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık

Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırım
Yarın yeni birgün 4 günüm var banu beni geçmeee

Bananeee Bananeeee Fıstık benim olucak Vurcağım kırbacı vurcağım kırbacı
Hadi bakalım bende bugün sporuma başlıyorum cumayı iple çekiceğim
( bu kadar havalanıpda fos çıkarsam vay halime artık dilinden kurtulamam o yüzden kaçamak zaten yok sporda kesin yapılacak birlikte kurtulalım kilolardan ve ben tabiki şu 3 haneli rakamlardan )

Canım Menün aslında gayet güzel ama akşam hem pilav hem ekmek biraz fazla demiyeyimde gereksiz olmuş ( hani ekmeği yemeseydin daha güzel sonuç alırdın diye düşünüyorum ama daha cumaya çok var ve eminim sonraki günler dikkat edersin )

Kız ben 13 kg verdim bana bile süzülmüşsün diyor Anam Kör kadın git göz doktoruna dediğimde nasıl gülüyor çatlak diye
Günde bir akrabanın gelini abla baya fark ediliyor diyince çok sevindim tabi ama insan artık woouuwwww harikasın inanılmaz fark var gibi cümleler duymak istiyor ki daha bir gaza gelsin Neyse yaza nasılsa inanılmaz fark olacağından o cümleleride yaza doğru duyarız Allahın izniyle

Gunaydinlar kızlar işe gidiyorum oğlum sabah ağladı ayrılırken çok

Oyyyy kıyamam kuzuya
Çalışan anne olmak daha zor tabi Allah yardımcın olsun canım sonuçta onun geleceğini garanti altına almak için çalışıyorsun şu an anlamasada ileride iyiki Annem çalışmış diyecektir üzme tatlı canını
Bu arada Kolay gelsin sana şimdiden

Haticemmm beraber biseyler yapalm mı

Haticemmmm kızzzzzzzz biz eşleşmişiz

Hadi hayırlı olsun şimdi senlemi kapışacağız kim daha fazla kilo vericek diye karabuğday, spor , kuşboku artık ne gerekiyorsa yaparım yenmek için

Aayyyy banuuuu kuş boku mu kız valla az kaldı onuda yiyeczz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…