Sagol canim, evet masaya carpsaydi kotu olurdu. Rabbim yavrularimizi korusun inşallahben de memnun oldum canım. geçmiş olsun canım...
çocukların vucut yapıları öyle yaratılmış ki,büyükler öyle düşse kesin bir yerleri kırılır...
yani rabbim böyle düşmelere karşı çocukları koruyor..
benim düşme konusunda en önemli bildiğim,çocuk tam düşmeyle beraber çığlıkla ağlıyorsa büyük sorun yoktur.
eğer düşme ile beraber bir müddet susup / bayılıp/gözlerde kayma oluyorsa,işte o zaman muhakkak gözlem altına alınmalıdır.
büyük ihtimalle oğluşunda iyidir inşaallah. için rahat olsun
Amin inşallah canim, suan iyiBişey olmaz inşallah geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın canım
Canim Biraz oynadi mizmizlaniyor, uyku saati geldi, suan iyi Allaha sukur, bugünü atlatirsak sorun olmaz insallah bugunlerdecok dusmeye basladi, yurume hevesinde oturmuyor bileGeç yatır canım. Bende büyüğü karyoladan düşürmüştüm. Kusma hali baygın gibi gözlerde kayma normalin dışında uyku hali. Onlara dikkat et. Çocuğu çok pohpohlama alışırsa mız mız olur. Ben çocuğun dikkatini dağıtıp olayı unuttururdum
Şimdi kolay kolay ağlamaz çok canı yanmazsa. Can yangısı çabuk geçer hemen unutur sürdürmez ağıtı. Öyle işte
Canim sabret yemek istedigin seyleri gunduz ye aksam hafif yemeye çalış, inşallah basaracagiz canimKızlar yaa bugün eltim süzüldün dedi. 8 kilo verdim ancak süzülmüşüm yeni gelin gibi hissediyorum kendimi ;:)
Benim zayıflama azmim kayboldu yaa yaptığım hatalara göz göre göre yapıyorum içimden bişey kızıyor yaptıklarıma ama ben iç sesime bile kulak tıkıyorum. Of of bu hafta artı olucak gibi
ayyyy çok Heyecanlı8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ
1.eşlesme
oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2
2.eşleşme
benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
3.eşleşme
sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5
4.eşleşme
turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6
5.eşleşme
bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7
6.eşleşme
aygün01 >>>>79,5 napcazgari >>>> 79
7.eşleşme
adayaren38 >>>>70,7 doge >>>>69
KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNUhadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum
Tesekkur ederim tatlim, ama o numara tr icin galiba, ben yurt disindayim. Rabbim yavrularimizi korusun insallah canimCanım soracak kimse olmazsa eminde olamazsan aç 112 yi sor. Ben karyoladan düşürünce aradım anlattım. Ne yapmam gerek dedim. İlk bebek evde yanlızdım çok korkmuştum. 112 deki bayan sakince anlattı. Sorular sordu geçmiş olsun sıkıntı olursa arayın dedi. Çok mutlu oldum o zaman
hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşşhihihihi
Çok Uygun olmuş banucum
hep yemekten bahsedip birbirimizden etkileniyoruz galiba...
Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktimjillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm ayyy ne unutkanm
Günaydın kızlar
Bu sabah midem biraz daha ii.
Kahvaltı dan önce maydonozlu limon kürü yaptım odemim çok gitsin diye
Menü
1 fincan tarçınlı yeşil çay
3 kk beyaz peynir
70 gr lavas tam buğday
2 zeytin ve kıvırcık
Lorlu yumurta tava
1tk incir reçeli
yenı nıkıne bayıldım canm sabah gorunce aaa dedım banuya dedıgımız nıkle bırı gelmıs takıma ama bı baktımkı sen mıssın
geciken kilo bildirimi
aşkrhpozitif(78,5/78/0,5/0,64)
Eki Görüntüle 1361184
8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER
Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET/HAYIR
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR
mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR
kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın
Günaydın kızlar
Günah çıkarıyorum
Dün pişirdiğim poğaçalardan 3 tane yedim gece gece kendime hakim olamadım
Canan hoca haklı sabah hala varlıklarını hissediyordum.
Sabah eşimle oğluma lokma kızarttım şerbetsiz 2 tane ondan yedim 4 tane zeytin biraz kaşar çay
Herkese Günaydın bugün gunume soğan suyuyla başladım ağızda biraz koku bırakıyor ama onuda dismacunu hallediyor
dün kosmacadan cevap veremedim ama toplam 1300 kalori aldım
bugunde şimdi kahvaltıya gidiyoruz inş fazla kacirmayiz düç edin
Herkese günaydınnnn , mutlu pazarlar
Ben bugün muz ve süt detoksu yapacağım kızlar
Nedir bu muz detoksu derseniz hemen yazıyorum. Ben bunu posta gazatesinde bir diyetisyenin yazısında görmüştüm 1 günde 1 kilo yazıyor aynı zamanda vücuttaki şişliği atıyormuş :)
Sabah muz+süt
Ara öğün: muz+Yeşilçay
Öğle : muz+süt
Akşam: muz+süt
Ara: muz+zencefil,zerdeçal ve ya tarçın eklenmiş süt
benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
Gayet iyiMenum
sabah
70 gr sucuk içi
1 yumurta
2 dilim ekmek
ara
Türk Kahvesi
öğle
1 dilim Kıymalı pide
1/2 kase muhallebi
akşam
1 elma
1 portakal
Huhh8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ
1.eşlesme
oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2
2.eşleşme
benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
3.eşleşme
sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5
4.eşleşme
turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6
5.eşleşme
bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7
6.eşleşme
aygün01 >>>>79,5 napcazgari >>>> 79
7.eşleşme
adayaren38 >>>>70,7 doge >>>>69
KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNUhadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırımBen de oyleydim zaten sismanim ya aman 3 kilo az 3 kilo fazla ne farkederdiama biz bunu yapa yapa bu kilolara geldik. Bak mutsuz oldugunda spor yap disari cik bi cay kahve belko bikac sohbet.. yemek yeme ama lutfen yeme.. eger kendini psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan da diyet psikolojisinden cikip sadece dikkatli ye inan ki bu bile kilo vermene neden olur. Kendini durdurmayi bil. Canim yaza eltinden daha zayif olabilecegini biliyosun dimi.. ben bi hayal et derim. Giyecegin kiyafetleri.. bacak bacak ustune atabilmeyi hic zorlanmadan istedigin hareketleri yapabilmeyi bi hayal et sonrasinda karar senin
Ben yanlış ifade ettim sanırım eltim beni heveslendirmek için söyledi. Fark ediliyor demek istedi. Zayıfla tabii niye mutsuz olasın dedi. Yemek yerken filan ısrarcı olmaz olanların önünü keser zorlamayın diye.benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii
DeLi gece gece güldürdünHaticemmmm kızzzzzzzz biz eşleşmişiz
Hadi hayırlı olsun şimdi senlemi kapışacağız kim daha fazla kilo vericek diyekarabuğday, spor , kuşboku artık ne gerekiyorsa yaparım yenmek için
İyi geceler canlarımm
Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınızneyse bende kendi kendime yarışırım artık Yarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay
ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit
ARA
1 yeşil elma
2 mandalina
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
yarım kadar turp
2 litre su
Kocaman öpüyorum kızlar.İyi geceler tatlı rüyalarrrr
Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırım
Yarın yeni birgün 4 günüm var banu beni geçmeee
İyi geceler canlarımm
Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınızneyse bende kendi kendime yarışırım artık Yarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay
ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit
ARA
1 yeşil elma
2 mandalina
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
yarım kadar turp
2 litre su
Kocaman öpüyorum kızlar.İyi geceler tatlı rüyalarrrr
Ben yanlış ifade ettim sanırım eltim beni heveslendirmek için söyledi. Fark ediliyor demek istedi. Zayıfla tabii niye mutsuz olasın dedi. Yemek yerken filan ısrarcı olmaz olanların önünü keser zorlamayın diye.
Benim canımı sıkan 8 kilo verdim sadece süzüldüm. 80 kiloyla bile 48 beden giyiyorum. Of ne bileyim öyle işte
Gunaydinlar kızlarişe gidiyorum oğlum sabah ağladı ayrılırken çok
Muzaffer kuşhanın 2 haftada 6-10 kilo diyeti var onu yapsam diyorum. Her diyete hevesim var ama diyet yapacak sabrı arzuyu isteği bulamıyorum. Eşim bana nispet hergün tartılıyor. Ay yine kilo vermişim deyip sinirimi oynatıyor. Ona göre beni heveslendirme taktiği bu
Haticemmmm kızzzzzzzz biz eşleşmişiz
Hadi hayırlı olsun şimdi senlemi kapışacağız kim daha fazla kilo vericek diyekarabuğday, spor , kuşboku artık ne gerekiyorsa yaparım yenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?