Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anlatirsin işlemden sonrada neden olması gerektiğini sonrası seni daha ii anlar bence
Annelik çok zor.

Çok geçmiş olsun cnm tekrardan.

Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
Yada yapalım yapalım

Seni taciz etmicem kız korkma senin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim

Kendini suclama canm ya istemesektr zamn zamn hepimiz yapıyoruz kızıp bağırıyoruz çocullarımıza hemm analar hem kızar hem sever sarıl yavruna anlat ona bunun onun icin olduğunu seni anlayabilecek yasta demi 4 sanırım koca delikanli olmuş erkekler korkmaz dee

Seni taciz etmicem kız korkma senin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim

Hele banuyla minmigo hiç duymasn biz onları gecelim aaaa kadın delirdi

Evet ya hep o saate kalıyorum canım poff
soğan içinde bakalım hayırlısı ya aslında kilo veremesemde doğal antibiyotik ya rahimi temizliyor bence senede 2 kere yapılmalı aradan kiloda giderse fena olmaz
çocuk konusu da bu ara almasam iyi olur bir 4 yıl

Dünde 2000 çalar kadarcik aldım
bugunde dur dedim kendime sabah 2 yumurta tamam ara öğün 1 tane köfte çok az yağ ile şimdilik bukadar

Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis

Şuan kuvezde bir kaç ayda kuvezde kalicak inş. Dualarınıza talibiz

Huhh turuncu ile sadece 100 gram fark var aramızda bakalım kim kazanacak

ooo fena rekabet olacak desene... valla kaptırmam birinciliğii :)))

Canım sporun harika menün de güzel akşamın yanına bir kase yoğurt koysan hiççç acıkmazsınn..

yoğurt yemeyi hiç sevmiyorum ben yaa.Midemi bulandırıyor.. (
biraz tuz veya şeker ile bir şeylerin içine karıştırırsam ancak yiyebiliyorum..

hadi hayırlısı bakalım
şuan görev yerin nerede ?

Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki

ben de düşünüyorum bak o soruyu...
sabah 7.15te kalkıyorum
7.30da işe çıkıp 8.30da eve geliyorum.Kuzuyu doyur filan derken 9 da kahvaltıya oturuyorum.

benim oğlan da 3 yaşına girecek ama gece deliksiz uyuduğu günler beş parmağı geçmez valla.
son günlerde de "korkuyorum"lar başladı..napcaz bilmiyorum.

ah dedem ya...Allah korumuş gerçekten..
umarım bundan sonra çok daha dikkatli olur canım..Neticede can bizim emanetimiz..Tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmalı daima...

çok geçmiş olsun..
ben oğlum 1 yaşına girdiğinden beri günlük zymaflour diş tableti kullanıyorum.12 yaşına kadar kullanıldığında diş çürüklerini minimuma indiriyor.

aaayy çok geçmiş olsun yaaaa ((
allah bebeğinize şifa annesine de bol sabır versin..

Benimki nadir kalkıyor canm gece süt vermiyorum uyansa bilr beşiği ayak ucumuzda ters yatp rlini tutuyorum hemen uyyo insan gece deliksiz uyumadğnda sersem gibi dolanıyo valla

Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı oldu çok Üzgünüm

Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı oldu çok Üzgünüm

Ayy canm.kıyamam yaaa bi çırpıda geçer gider inşallah biz her acıya dayanıyorux ama yavrularımıza kıyamıyoruz Allah acılarını göstermesin

ayy diyorum kız bende bu oynakbaşı da kim diye ilahi emi banu nerden buldun bu nicki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…