- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor
Anladım canım ben gece boyunca küçüğe çok kalkıyorum ya gece sersemlik yaşıyorum sabaha kadar zaten alıştırma yapıyorum zor olmuyor..
kızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs
Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
Yada yapalım yapalım
Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor
Seni taciz etmicem kız korkmasenin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim
Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin
Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisinBen bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim mazallah sakata gelmim hesabı spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var
Huhhturuncu ile sadece 100 gram fark var aramızda bakalım kim kazanacak
Canım sporun harika menün de güzel akşamın yanına bir kase yoğurt koysan hiççç acıkmazsınn..
günaydın kızlar haftaya eş durumu ataması var.belli mi olur şansım güler belki merkeze yakın bir yere atanırım dualarınızı bekliyorum.merkez olup birde sabahçı oldummu yemede yanında yat valla tüm günbenim olur. :)
Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm ki
Selincim senin kızın benim oğlandan küçük biliyorum 2 yaşındaydı demi..benim küçük sıpa 3 e girecek martta..hala kalkıyor..anneeeee diye bağırıyor gece..bazen süt istiyor bazen yanımda yat diyor..bir türlü kurtulamadım gece kalkmalarından..
kızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs
Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis
Şuan kuvezde bir kaç ayda kuvezde kalicak inş. Dualarınıza talibiz
Selincim senin kızın benim oğlandan küçük biliyorum 2 yaşındaydı demi..benim küçük sıpa 3 e girecek martta..hala kalkıyor..anneeeee diye bağırıyor gece..bazen süt istiyor bazen yanımda yat diyor..bir türlü kurtulamadım gece kalkmalarından..
Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı olduYok canı munutur daha yaşı küçük 4 yaşında değil mi? Benim büyük oğlum da 4 yaşında dişine dolguyla başladık ve sonrası geldi tabi..dolgular..çekim..ilk önce korktu ağladı ama abartılacak kadar olmadığını görünce sakinleşti..ben de çok ağlamıştım hatice..onlar ağlayınca kıyılmıyor ki canı acıyo yavrunun..diğer çocukları falan göster herkesin dişçiye gittiğini söylesen ikna olmaz mı ki
Çarşamba olmaz perşembe yapalımSeni taciz etmicem kız korkmasenin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim
Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı olduçok Üzgünüm
ayy diyorum kız bende bu oynakbaşı da kim diye ilahi emi banu nerden buldun bu nicki :)Günaydın canım
Senin adına çok sevindim inşallah Rabbim gönlüne göre verirde ondan sonra çok daha güzel motive olursun
Hadi bakalım hayırlısıBakalım bende öğlende başlıyacağım hatta dumble larımıda alacağım elime kilolar gittikçe kollarımda yumuşamış bari az kas yapayımda sarkmasın haminne gibi
İnşallah canım ben inanıyorum çok güzel farklar görüp o cümleleride duyabileceğimize
İnşallah sende yavaş yavaşda olsa vermeye devam edersin ( fazla kilon kalmadı ama olsun gönlünden geçen rakam neyse onu gör emi)
Çarşamba olmaz perşembe yapalım
Ben emziriyorum ya ağır geliyor 2 gün elim ayağım titriyorcarsamba persembe iki gün yapsah nolur
Ben emziriyorum ya ağır geliyor 2 gün elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?