Eki Görüntüle 1362963 Eki Görüntüle 1362964 Eki Görüntüle 1362975 Huhh...şunlara bakın maşallah motive eder diye düşündüm
Ama bunlar cok az canim biraz daha yer misin lutfen soyle en yaglisindan bi kac pogaca falan iyi olur bence :)Hayırlı akşamlar kızlar bugün koşturmaktan yemek yemeye firsat bulamadimbanucum menun cok guzel ama resimsiz yayinla kız gece gece aciktirdiniz beni bunlar rakiplere psikolojik baskı yapiyorlar ben anladim benden kacmaz yemegimi aksam yiyebildim cok acikmistim ama fazla kaçırmamaya çalıştım
Sabah
Yarım sandvic ekmeği arasina et kavurma
Akşam
Iki yemek kaşığı soğanlı yagsız dana kavurma, bir dilim ekmek, acı biber turşusu, yarım kase yoğurt, cok az yufka ekmegin arasina yumurta, bir bardak üzüm suyu
Bir avuç badem bir bardak şekersiz bol sütlü kahve
Hayırlı geceler canım allah zihin açıklığı versin inş.Herkese iyi geceler bugün yazamadım çünkü sabah sınavım vardı yarın da iki tane sınavım var ona çalışıyorum menüme gelince sınavdan sonra bir kaçamak yaptım çünkü okulda başka Seçenek yoktu ve çok açtım burger King'e gittim. Ama hamburgerin alt ekmeğini yedim sadece üstü çıkardım ve patatesleri yemedim yanında da ayran içtim bunun dışında sabah kahvaltıda yarım gevrek yedim akşam yemeği yemedim çünkü burger King'e gittiğimde saat biraz geçti beş civarıydı acıkmadım bu sebeple akşam yemeğinde , ama aralarda bitki çayı içtim ve ceviz yedim. Bugün böyle geçti ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım hepinize tekrar iyi geceler
Menün çok güzel afiyet olsun bol bol yağ yaksın inşallah :) bişey soracağım bu maydonoz kürü nedir ? Ne işe yarar ? Etkilimi? Sen ne zamandır yapıyorsun ? Bir şey dedim 10 şey oldu :))Menüm
Sabah maydonoz kurunu yaptım.
Kahvaltı 1 fincan tarçınlı yeşil çay
Yağsız 45 gr lavaş arası 45 gr light kaşar la tost
Kıvırcık ve 2 zeytin
Yağsız mantar sote
Ara 1 fincan sade Nescafe
8 tane badem
1 tane kuru incir
2 tane hurma
Öğle 1 küçük muz
ara 6 tane kepekli bisküvi
akşam
5 kepçe kemik suyuna yayla çorbası
2 etimek light
Havuç ve turpla salata
ara 1 fincan yeşil çay
10 tane badem
kuru üzüm
0.5 Portakal
Ooo yemekler çok güzel görünüyor afiyet olsun:)Selamün Aleyküm tekrar
Akşam yemeğimide yedim geldim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1362900
Eki Görüntüle 1362901
Mutfak saat 19:00 itibariyle kapanmış bulunuyorartık yatana kadar su içiceğim sadece
Anammmmmm Tereyağ tahin pekmez bunlar fazla kalorili değiller mi :)?? Ama çok lezzetliler afiyet olsun.meraba çıtır adaylarııııı :):):)
menüm gelsin
sabah: 1.5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 ceviz ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşil çay 2 galete
öğlen: 1 kase fırında brokoli
ara: 1 neskafe 2 galete
ara: 1 hurma tatlısı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 çiğköfte 2 lokma ekmek, 6 sarma
ara: yeşil çay ve meyve olur heralde
bol su var çalışmak var :)
Poğaça kalori olarak az belki bazı yemeklere göre ama karbonhidrat olduğu için dikkat etmek lazım diye düşünüyorum onun dışında her şey çok güzel afiyet olsun :)hayırlı akşamlar kızlar.. oğluşu uyuttum ve geldim.
bugünkü menü :
sabah :
-activia kahvaltı zamanı (180kcal)
ara :
-1 adet 70 gramlık poğaça (200kcal)
öğlen :
-2 kaşık yoğurt
-2 kaşık kıymalı fasülye kavurması
ara :
-7-8 fındık
-4 kuru kayısı
akşam :
-1 orta boy karnıyarık (yazdan yağsız közlenerek yapıldı)
-2 kaşık közlenmiş biberli yoğurt
su 3 lt
spor : 50 dk koşu bandı
Olur öyle arada bişey olmaz afiyet olsun :) ama Antep fıstığı yaşlıdır bir avuç fazla olmuş sanki :)Kizlaaar menulerin hepsini okudum cok duzelmis cik guzel olmus harika gidihoruz maşallah bize. Ben de menumu yazayim.
Sabah. Ince iki dilim tb ekmegine tost çeri domates peynir zeytin
Ara. Bir avuç antep fıstığı
Öğle. Bol acili yumurtalı yazdan konserve koyduğum domatesten menemen bir dilim tb ek.egi bir kase yoğurt icine muz doğradim
Ara. Bir ince dilim pasta amirimiz almış isyerinde kremalarini ayıra ayıra yedim yemesem çok ayip olacakti tepki gosteriyormus gibi azicik antep fıstığı
Aksam. Oglen ve ara yaptim diye 3 yk et sote 2 yk bulgur pilavı 2 yk yoğurt
Omlet sadece yumurtanın beyazından mı ? Ilk defa duydum neden öyle daha mı faydalı ? Birde jillian ı ne kadardır yapıyorsun bir faydasını gördünmü ??? Ayrıca menü çok güzel afiyet olsun :)Bende hemen menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet yagsz
5 zeytin
15 gr beyaz peynir
1 buçuk dilim tam b. ekmeği
yarm dilim ince salam
şekersiz çay
20 ml sütle şekersiz kahve
ARA : 2 kivi
100gr tam yağlı yoğurt
2 tane kepekli kraker
ARA: 1 keçiboynuzu
1 ceviz
yarm dilim elma
AKŞAM: 1 dilim beyaz ekmek çok az kavurma et 2 kaşık anca yemişimdir
light kola
Su 1 litre
spor jillian michael (25dk)
10 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
Ay güzel mi cidden evet ya tuttum kendimi ama ne bileyim genede kötü hissettim kendimi onları yediğim için :)Hayırlı geceler canım allah zihin açıklığı versin inş.
menun güzel hatta kalori olarak bakarsak kola yok patates yok mayonez li üst ekmek yok daha ne olsun çok iyi kendini tutmussun masaallah
Süper menü canım sporda yapıyorsun çok güzel maşallah Bende hemen menümü yaziiim
5 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarm dilim ince salam
şekersiz çay
100gr tam yağlı yoğurt
2 tane kepekli kraker
1 ceviz
yarm dilim elma
light kola
Su 1 litre
Haha sabah sabah gülme tuttu o p araya nerden girmiş kiiBenim yoruma P banunkine öpücükyazdm bunu kenara
Su hariç güzel afiyet olsunBende hemen menümü yaziiim
5 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarm dilim ince salam
şekersiz çay
100gr tam yağlı yoğurt
2 tane kepekli kraker
1 ceviz
yarm dilim elma
light kola
Su 1 litre
Dün tv erkek dr vardı canan hanımın öğrencisi galiba aynı şeyleri söyledi hemen hemenMenün guzel, aama light de olsa kola iyi degil canim, bugun ben aldim icmedim eşim içti, , canim istedi ama onun yerine meyve suyu içtim
Sacma degil guzel bir menuekmegi azaltsan daha iyi olur, biz ekmek yemeden doymuyoruz, yapimuz boyle gecen gun tv de gordum ekmek doyurmuyormus daha cok aciktiriyormus canim
Antep fistgi kilo yapiyor dikkat et canim
Bende hemen menümü yaziiim
5 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarm dilim ince salam
şekersiz çay
100gr tam yağlı yoğurt
2 tane kepekli kraker
1 ceviz
yarm dilim elma
light kola
Su 1 litre
Hayırlı akşamlar kızlar bugün koşturmaktan yemek yemeye firsat bulamadimbanucum menun cok guzel ama resimsiz yayinla kız gece gece aciktirdiniz beni bunlar rakiplere psikolojik baskı yapiyorlar ben anladim benden kacmaz yemegimi aksam yiyebildim cok acikmistim ama fazla kaçırmamaya çalıştım
Sabah
Yarım sandvic ekmeği arasina et kavurma
Akşam
Iki yemek kaşığı soğanlı yagsız dana kavurma, bir dilim ekmek, acı biber turşusu, yarım kase yoğurt, cok az yufka ekmegin arasina yumurta, bir bardak üzüm suyu
Bir avuç badem bir bardak şekersiz bol sütlü kahve
Birde sorum var ben bu hafta giriyorum değilmi listeye 3. Haftam
yoksa protesto yapıcam koca bir Kaşe tatlı yerim olmadı yanindada pizza
bende artık girmek istiyorum listeye
Herkese iyi geceler bugün yazamadım çünkü sabah sınavım vardı yarın da iki tane sınavım var ona çalışıyorum menüme gelince sınavdan sonra bir kaçamak yaptım çünkü okulda başka Seçenek yoktu ve çok açtım burger King'e gittim. Ama hamburgerin alt ekmeğini yedim sadece üstü çıkardım ve patatesleri yemedim yanında da ayran içtim bunun dışında sabah kahvaltıda yarım gevrek yedim akşam yemeği yemedim çünkü burger King'e gittiğimde saat biraz geçti beş civarıydı acıkmadım bu sebeple akşam yemeğinde , ama aralarda bitki çayı içtim ve ceviz yedim. Bugün böyle geçti ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım hepinize tekrar iyi geceler
Menü
Sabah 1tb 3 yeşil zeytin 4 siyah zeytin 1.5 kk peynir 3 antep fıstığı çok 1 çatal yumurta beyazı
Ara yarım muz 1 yk patates kavurması
Öğlen domates salatalık yumurta salatası yarım yumurta 1 poğaça
Akşam 1.5 kepçe (1 kaseden az) mercimek çorbası fırında 4 dilim patates 3 köfte bol yeşil salata yoğurtlu patlıcan salatası biraz turşu su 1.5lt
Günaydın kızlar,
Dogecim maydonoz kürü vücuttaki toksinleri atıyor ve karacigere çok faydalı bir kür. Ben zayıflamaya başladığım dönemlerde yapmıştım etkili olmuştu bu 2 gündür ne durum bilmiyorum bu sabah yapamadım.
Menün çok güzel afiyet olsun bol bol yağ yaksın inşallah :) bişey soracağım bu maydonoz kürü nedir ? Ne işe yarar ? Etkilimi? Sen ne zamandır yapıyorsun ? Bir şey dedim 10 şey oldu :))
Ooo yemekler çok güzel görünüyor afiyet olsun:)
Anammmmmm Tereyağ tahin pekmez bunlar fazla kalorili değiller mi :)?? Ama çok lezzetliler afiyet olsun.
Poğaça kalori olarak az belki bazı yemeklere göre ama karbonhidrat olduğu için dikkat etmek lazım diye düşünüyorum onun dışında her şey çok güzel afiyet olsun :)
Olur öyle arada bişey olmaz afiyet olsun :) ama Antep fıstığı yaşlıdır bir avuç fazla olmuş sanki :)
Omlet sadece yumurtanın beyazından mı ? Ilk defa duydum neden öyle daha mı faydalı ? Birde jillian ı ne kadardır yapıyorsun bir faydasını gördünmü ??? Ayrıca menü çok güzel afiyet olsun :)
Süper menü canım sporda yapıyorsun çok güzel maşallah Nur 24 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?