Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ama bunlar cok az canim biraz daha yer misin lutfen soyle en yaglisindan bi kac pogaca falan iyi olur bence :)

Herkese iyi geceler bugün yazamadım çünkü sabah sınavım vardı yarın da iki tane sınavım var ona çalışıyorum menüme gelince sınavdan sonra bir kaçamak yaptım çünkü okulda başka Seçenek yoktu ve çok açtım burger King'e gittim. Ama hamburgerin alt ekmeğini yedim sadece üstü çıkardım ve patatesleri yemedim yanında da ayran içtim bunun dışında sabah kahvaltıda yarım gevrek yedim akşam yemeği yemedim çünkü burger King'e gittiğimde saat biraz geçti beş civarıydı acıkmadım bu sebeple akşam yemeğinde , ama aralarda bitki çayı içtim ve ceviz yedim. Bugün böyle geçti ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım hepinize tekrar iyi geceler

Hayırlı geceler canım allah zihin açıklığı versin inş.
menun güzel hatta kalori olarak bakarsak kola yok patates yok mayonez li üst ekmek yok daha ne olsun çok iyi kendini tutmussun masaallah

Menün çok güzel afiyet olsun bol bol yağ yaksın inşallah :) bişey soracağım bu maydonoz kürü nedir ? Ne işe yarar ? Etkilimi? Sen ne zamandır yapıyorsun ? Bir şey dedim 10 şey oldu :))
Ooo yemekler çok güzel görünüyor afiyet olsun:)
Anammmmmm Tereyağ tahin pekmez bunlar fazla kalorili değiller mi :)?? Ama çok lezzetliler afiyet olsun.
Poğaça kalori olarak az belki bazı yemeklere göre ama karbonhidrat olduğu için dikkat etmek lazım diye düşünüyorum onun dışında her şey çok güzel afiyet olsun :)
Olur öyle arada bişey olmaz afiyet olsun :) ama Antep fıstığı yaşlıdır bir avuç fazla olmuş sanki :)
Omlet sadece yumurtanın beyazından mı ? Ilk defa duydum neden öyle daha mı faydalı ? Birde jillian ı ne kadardır yapıyorsun bir faydasını gördünmü ??? Ayrıca menü çok güzel afiyet olsun :)

Hayırlı geceler canım allah zihin açıklığı versin inş.
menun güzel hatta kalori olarak bakarsak kola yok patates yok mayonez li üst ekmek yok daha ne olsun çok iyi kendini tutmussun masaallah
Ay güzel mi cidden evet ya tuttum kendimi ama ne bileyim genede kötü hissettim kendimi onları yediğim için :)
Bu arada zihin açıklığına çok ihtiyacım var duan için amiiinnnnnn deyip teşekkür ediyorum , oğluşunada Allah acil şifalar versin canım :)

Süper menü canım sporda yapıyorsun çok güzel maşallah  Nur 24 canım

Su hariç güzel afiyet olsun

Dün tv erkek dr vardı canan hanımın öğrencisi galiba aynı şeyleri söyledi hemen hemen

Menü
Sabah 1tb 3 yeşil zeytin 4 siyah zeytin 1.5 kk peynir 3 antep fıstığı çok 1 çatal yumurta beyazı
Ara yarım muz 1 yk patates kavurması
Öğlen domates salatalık yumurta salatası yarım yumurta 1 poğaça
Akşam 1.5 kepçe (1 kaseden az) mercimek çorbası fırında 4 dilim patates 3 köfte bol yeşil salata yoğurtlu patlıcan salatası biraz turşu su 1.5lt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine çok şükür sabah 6da güne başladım Kahvaltımıda yaptım bir yandan sabah haberlerini izlerken bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bugün inanılmaz soğuk var Rabbim sokakta yaşayanların yardımcısı olsun....Aminnnnn
Nasipse dün yapamadığım ütülerimi yapacağım ve hazır okullar tatilkende kızımla temizlik yaparız diye düşündüm ( kendisi pek hoşnut değil bu durumdan ama ne demişler büyüklerimiz yaptığın banaysa öğrendiğin kendine deyiminden yola çıkarak az yardım edicek artık mecbur )

Canım menün gayet güzel ama lightta olsa içme şu kolayı Onun yerine ayran iç hem bağırsaklarıda çalıştırır üstelik çok daha sağlıklı

anammmmm komplocuymuşum haberim yok
Tamamdır o zaman bundan sonra buraya sadece yediklerimi yazıyorum zaten açıkcası görüntü paylaşmak motive etsede Mervemiz hamile ya her defasında aman inşallah kızın canı çekmez diye diye resim paylaşıyordum
bu arada seninde menün gayet güzel

Birde sorum var ben bu hafta giriyorum değilmi listeye 3. Haftam
yoksa protesto yapıcam koca bir Kaşe tatlı yerim olmadı yanindada pizza
bende artık girmek istiyorum listeye

Amannn diyeyim sakınnnn
Valla paylaşımın az diyebilir Ayşem ama belli olmaz bakarsın iyi saatine gelir sonuçta elinde olmayan durumlar üstelik 3.cü haftan
İnşallah sende listeye dahil olursunda daha bir motive olursun

Canım Rabbim sınavında sana zihin açıklığı versin....Aminnnn
inşallah dilediğin gibi bir sonuç alırsın

Bu arada okuldaki menün en kötü durumun ucuz atlatılması gibi olmuş sanırım Aslında Burger Kingte bildiğim kadarıyla salatada satılıyordu Hani tavuklu salata tarzı birşeyler yapsaydın kendine keşke
Neyseki bu seferlik ucuz atlatmışsın
Eminim bir dahaya daha iyi bir seçenek aklına gelecektir

Rakibim menün gayet güzelde arada da akşamda patates yemişsin hani yemeseydin daha iyidi ama olan olmuş
İnşallah ikimizde cuma günü çok güzel sonuçlar görürüz

Maydonoz kürü dediğiniz nasıl yapılıyor canım merak ettimde kombo yapacağım sanırım

Günaydın canım omlet sadece yumurta beyazindan değil canm 1 tam yumurta 1 yumurta beyazı yumurta beyazı protein olduğu için hep tavsiye edilir diyetlerde ve kalorisi çok düşük bir yumurta en büyüğü 112 kalori bir yumurta beyazı 17 kalori o yüzden bazen böyle tam yumurta ve 1 beyazi karıştırıp omlet yapiyorum jilliana daha dün başladm canm her yerim hamlams valla ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…