Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menün güzel canm.ama akşam tüm karbonhidrat olmuş leylacm tarhana çorbası ekmek çiğ köfte ekmek sarmada ekmek ee ekmekde rkmek hep ekmek yemiş oldu aksam o yüzden sende bu çantayi gafana yiicennn hakettin

Çok güzel bi menü canm afiyettt olsuunn boll eksi getirsin sanada bi öpücük

Çağlacm nasl geçti dünkü jillian benim heryerim hamlamş bugün ama güzel ağrılar bunlar

Memnun oldum nur
Bende menun oldumm sevgili rakibim selin
Kızlar az önce heyecanla karabuğdayı denedim. Anornal miyim bilmiyorum ama hoşuma gitti ya. Tabi ben biraz farklı yaptım. Yoğurtlu kavrulmuş havuçla karıştırdım üstüne de nane ve kırmızı biber bol bol. Yarım su bardağı karabuğday kullandım uygun mu acaba? Bi de kokusu yeşil mercimek gibi geliyor haşlanırken aslında kötü değil gibi. Bi de ilk 1-2 kaşıkla sanki doymuş gibi hissetmeye başladım ama zorla yedim tabi işe yarıcak gibi sanki sevdim.

Afiyet olsun canım ben sadece kaynar suyla kabarttım ama pek hoşuma gittiği söylenemez
Acaba ben az da suda haşlayıp sonrada sarımsaklı yoğurtlamı denesem birde herkese yarıyormu acaba bu karabuğday ben düne nazaran az fazla çıkınca acaba bende aksine şişlikmi yaptı diye düşünmeden edemedim ama tekrar bugün deniyeceğim belki dün yemekle birlikte tükettiğimden faydasını görememişimdir

Canm onu öğün yapcaksn yannda başka bişey yeme sabah hafif bi kahvaltı yapp tüm gün yiyorum ben onu

Canim menun guzel ama nacizane fikrim sabah 2 kaynaktan yag almissin zeytin ve antep fistigi bence miktar olarak fazlalar. Oglen de keske pogaca yerine tahilli ekmek olsaymis aksam da cok guzel olmus bi kac torpu yapip devamliligi saglarsan muthis kilo verecegine inaniyorum

Allah kolaylık versin canım

Sağol tatlım iki tüp kan verdim işyerine geldim..

GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)

Hoşgeldin gülşencim ben iyiyim şükür sen nasılsın? Tatilsiniz dimi bugün? Ben karın memleketindeyim ama burda hiçç tatil yokkkk

Sağol tatlım iki tüp kan verdim işyerine geldim..

Hoşgeldin gülşencim ben iyiyim şükür sen nasılsın? Tatilsiniz dimi bugün? Ben karın memleketindeyim ama burda hiçç tatil yokkkk
yok canım ne tatili burası tatil olmadı maalesef.oğlun nasıl arkadaşları artık onun gibi okuyodur sıkılmıyordur umarım .

Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor ya
Bence de tek tüket canım zaten şişiriyor dediğin gibi hissediyosun cidden

GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)

Günaydın canım ben 2 haftadr artidaym diyete devam ettiğim halde bi haftada sabit kaldm kilo biraz duraksadi ama nazar değmesin 400 gr eksideyim sen naslsn şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…