- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Haha sabah sabah gülme tuttu o p araya nerden girmiş kiiben o Öpücükleri ikinize de atmistim
meraba çıtır adaylarııııı :):):)
menüm gelsin
sabah: 1.5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 ceviz ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşil çay 2 galete
öğlen: 1 kase fırında brokoli
ara: 1 neskafe 2 galete
ara: 1 hurma tatlısı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 çiğköfte 2 lokma ekmek, 6 sarma
ara: yeşil çay ve meyve olur heralde
bol su var çalışmak var :)
hayırlı akşamlar kızlar.. oğluşu uyuttum ve geldim.
bugünkü menü :
sabah :
-activia kahvaltı zamanı (180kcal)
ara :
-1 adet 70 gramlık poğaça (200kcal)
öğlen :
-2 kaşık yoğurt
-2 kaşık kıymalı fasülye kavurması
ara :
-7-8 fındık
-4 kuru kayısı
akşam :
-1 orta boy karnıyarık (yazdan yağsız közlenerek yapıldı)
-2 kaşık közlenmiş biberli yoğurt
su 3 lt
spor : 50 dk koşu bandı
İyi akşamlar kızlarrr
Bugün bol koşuşturmacalı bol da karbonhidratlı bir gündü
O yüzden sporuma ek leslie 5 mile yapacağım birazdan.
Bu arada Jillian yarışmasında ben de varım 2. gruptayım
Yani leslie 5 mile + Jillian Level 1 1. Gün (25 dakikalık)
Su 2 litre kadar
Günaydın şirinler
Bende menun oldumm sevgili rakibim selinMemnun oldum nur
Allah kolaylık versin canımGünaydın hastanedeyim sıra bekliyorum. Endokrin de tiroit değerlerime ve kan degerlerime baktircam..ise gidince bol bol yazarım.
Bende menun oldumm sevgili rakibim selin
Kızlar az önce heyecanla karabuğdayı denedim. Anornal miyim bilmiyorum ama hoşuma gitti ya. Tabi ben biraz farklı yaptım. Yoğurtlu kavrulmuş havuçla karıştırdım üstüne de nane ve kırmızı biber bol bol. Yarım su bardağı karabuğday kullandım uygun mu acaba? Bi de kokusu yeşil mercimek gibi geliyor haşlanırken aslında kötü değil gibi. Bi de ilk 1-2 kaşıkla sanki doymuş gibi hissetmeye başladım ama zorla yedim tabi işe yarıcak gibi sanki sevdim.
Afiyet olsun canım ben sadece kaynar suyla kabarttım ama pek hoşuma gittiği söylenemez
Acaba ben az da suda haşlayıp sonrada sarımsaklı yoğurtlamı denesembirde herkese yarıyormu acaba bu karabuğday ben düne nazaran az fazla çıkınca acaba bende aksine şişlikmi yaptı diye düşünmeden edemedim ama tekrar bugün deniyeceğim belki dün yemekle birlikte tükettiğimden faydasını görememişimdir
Canim menun guzel ama nacizane fikrim sabah 2 kaynaktan yag almissin zeytin ve antep fistigi bence miktar olarak fazlalar. Oglen de keske pogaca yerine tahilli ekmek olsaymis aksam da cok guzel olmus bi kac torpu yapip devamliligi saglarsan muthis kilo verecegine inaniyorumMenü
Sabah 1tb 3 yeşil zeytin 4 siyah zeytin 1.5 kk peynir 3 antep fıstığı çok 1 çatal yumurta beyazı
Ara yarım muz 1 yk patates kavurması
Öğlen domates salatalık yumurta salatası yarım yumurta 1 poğaça
Akşam 1.5 kepçe (1 kaseden az) mercimek çorbası fırında 4 dilim patates 3 köfte bol yeşil salata yoğurtlu patlıcan salatası biraz turşu su 1.5lt
Allah kolaylık versin canım
GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)
yok canım ne tatili burası tatil olmadı maalesef.oğlun nasıl arkadaşları artık onun gibi okuyodur sıkılmıyordur umarım .Sağol tatlım iki tüp kan verdim işyerine geldim..
Hoşgeldin gülşencim ben iyiyim şükür sen nasılsın? Tatilsiniz dimi bugün? Ben karın memleketindeyim ama burda hiçç tatil yokkkk
Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor yaAfiyet olsun canım ben sadece kaynar suyla kabarttım ama pek hoşuma gittiği söylenemez
Acaba ben az da suda haşlayıp sonrada sarımsaklı yoğurtlamı denesembirde herkese yarıyormu acaba bu karabuğday ben düne nazaran az fazla çıkınca acaba bende aksine şişlikmi yaptı diye düşünmeden edemedim ama tekrar bugün deniyeceğim belki dün yemekle birlikte tükettiğimden faydasını görememişimdir
GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?