Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor ya
Bence de tek tüket canım zaten şişiriyor dediğin gibi hissediyosun cidden

Bende çarşamba perşembe iki gün yapıcam kısmetse bakalm cumaya sonuç ne olcak

masalah canım bana yaklasmissin bende 78 den 76.5 a düştüm inş. 60 larda bulusalim
Sagol canim, bende65 istiyorum inşallah istedigimiz kiloya kavusuruz
Ama bunlar cok az canim biraz daha yer misin lutfen soyle en yaglisindan bi kac pogaca falan iyi olur bence :)
Tabi canim yaninada bir bardakbuz gibi kola ve baklava iyi gider, onde sen buyursevgili rakipcim bende yiyecem söz

Günaydın kızlar herkes 6 da uyanmış masallahbende 8 de kalktım, birazdan oglumla kahvalti yapacagiz

yok canım ne tatili burası tatil olmadı maalesef.oğlun nasıl arkadaşları artık onun gibi okuyodur sıkılmıyordur umarım .

Aa sevinmiştim senin adına tatildir diye..canım oğlum çok şükür iyi..sınfın hepsi okumaya çıktı ama bir kaç kişi seri şekilde okuyor birisi de benim oğlum..öğretmenimiz 4.sınıfta bilseme kaydettirin dedi...özel okulların sınavlarını takip edin dedi...iyi de sınır yok eren yapabilecek bir çocuk dedi..çok mutlu oldum gülşeennn...

Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor ya
Bence de tek tüket canım zaten şişiriyor dediğin gibi hissediyosun cidden

Canım dereotu da tatlandırır aklında bulunsun

Canm onu öğün yapcaksn yannda başka bişey yeme sabah hafif bi kahvaltı yapp tüm gün yiyorum ben onu

Peki baharat ekliyormusun yada yanına atıyorum salatalık doğrasam instagramda birileri yapıyor onlarda gördüm sade yiyorlar ama yanında salatalık ve yoğurt vardı ( yani karıştırmıyorlar ) tabi 2 günde ne kadar fark gördüler henüz yazmamışlar
Ben bugün öğlenlik yerim büyük ihtimal ama yarından itibaren iki gün senin dediğin gibi yapmaya çalışırım
Motivasyondan kaybetmemek için eksi görmem şart bu hafta

GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)

Günaydın canım
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir ....aminnnnnn
Ben kendi adıma iyiyim şükür ama tabi daha iyi olabilir tartıda eksi görerek

Sağol tatlım iki tüp kan verdim işyerine geldim..

Hoşgeldin gülşencim ben iyiyim şükür sen nasılsın? Tatilsiniz dimi bugün? Ben karın memleketindeyim ama burda hiçç tatil yokkkk

Canım inşallah sonuçların temiz çıkar
Bende bir ara sağlık ocağına gidip tekrar şu vitamin değerlerime bir baktıracağım devlet hastanesindeki uyuz doktor değerler düşük olduğu halde birşey kullanmaya gerek yok dedi ki alt sınırın bile çok çok altında çıkmıştı B12m üstelik Dvitamine bakmadı bile hatta daha dün haberlerde de bir doktor daha çıkıp Dvitamini eksik olan kilo veremez hatta verirsede çok zor verir demiş ( bende aynısını Canan hoca senelerdir söylüyor şimdi yeni kabul ettiler diye söylendim hatta eşim nasıl gülüyor yaşlı teyzeler gibi tvylemi konuşuyorsun diye )

Canm salatalık yemekten bişey olmaz yannda ben bazen yoğurt maydanoz dereotu karştrp yiyorum bazen baharatlar atp yoğurtlayıp yiyorum bide yarm elma yiyorum yarın beraber yapalm o zamn haticede perşembe katılcak bize yok mu başka karabuğdaycı

Tamamdır canım o zaman yarın karabuğdaycılar Derneğini kuruyoruz
Recep ivediğin filmdeki Karaambarcılar Derneği gibi oldu bu be

o zaman bugün ben az alıştırma gibi yapmış olurum bir öğün yiyerek
Akşam nerden aklıma düştüyse TAvuk haşlama istedi canım Öğlende kızı göndereyimde alsın akşamlık hem tavuk suyuna çorba yaparım biraz hemde haşlama yerim uzun zamandır tavuk yememiştim

Tamamdr banucmm karabuğdaycılar toplansn yarın 2 günlük karabuğday kürü yapalm sonra yok ben duymadmmmm yok ben görmedimm demeyin takımca yapalm güzel kilocuklar verelim

Allah zihin açıklığı versin cnm.Benim sınav sonuçları açıklanmış ve korkulu rüyam biyoistatistikten tek soruyla kalmışım büte gireceğim maalesef

Allah zihin açıklığı versin tatlm merak etme ben senin yerine fazla kaçıranların gafasına çantayi geçiriyorum

aynen cnm sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu.Ağrıması sorun değilde bu ağrıyla nasıl ikinci günü yapacağım merak ediyorum

Ayy birinci gün iyi sorun olmuyoda bende şimdi bu ağryla nasl yapcam ama kaçarı yok birazdan kalkıyorum yapmaya

bende acıktığımda yemek istiyorum...onu öğrenmek istiyorum...inşallah yapıcam...3 gündür sporumu yapıyorum bakalım...ama hertaraf ağrıyorrrrr

bende acıktığımda yemek istiyorum...onu öğrenmek istiyorum...inşallah yapıcam...3 gündür sporumu yapıyorum bakalım...ama hertaraf ağrıyorrrrr

Sorma canmm sormaaaa bacaklarmmmm çokk acıyo otirup kalkamıyorumm şimdi jillianı yapmaya kalkıyorum zor olcak bu hamlkla ama yapcammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…