- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor ya
Bence de tek tüket canım zaten şişiriyor dediğin gibi hissediyosun cidden
Sagol canim, bende65 istiyorum inşallah istedigimiz kiloya kavusuruzmasalah canım bana yaklasmissin bende 78 den 76.5 a düştüm inş. 60 larda bulusalim
Tabi canim yaninada bir bardakbuz gibi kola ve baklava iyi gider, onde sen buyursevgili rakipcimAma bunlar cok az canim biraz daha yer misin lutfen soyle en yaglisindan bi kac pogaca falan iyi olur bence :)
yok canım ne tatili burası tatil olmadı maalesef.oğlun nasıl arkadaşları artık onun gibi okuyodur sıkılmıyordur umarım .
Aynenn benimde aklımda sarımsaklı yoğurtka tüketmek var hatta biraz salatalık da katabilirim güzel olur gibi geliyor ya
Bence de tek tüket canım zaten şişiriyor dediğin gibi hissediyosun cidden
Canm onu öğün yapcaksn yannda başka bişey yeme sabah hafif bi kahvaltı yapp tüm gün yiyorum ben onu
GÜNAYDIN MİLLET
anca girebildim kızlar ya nörünüyonuz bakalım gadalarını aldıklarım cumaya az kaldı az sıkılaım dişler verelim şu kilocukları :)
Sağol tatlım iki tüp kan verdim işyerine geldim..
Hoşgeldin gülşencim ben iyiyim şükür sen nasılsın? Tatilsiniz dimi bugün? Ben karın memleketindeyim ama burda hiçç tatil yokkkk
Peki baharat ekliyormusun yada yanına atıyorum salatalık doğrasaminstagramda birileri yapıyor onlarda gördüm sade yiyorlar ama yanında salatalık ve yoğurt vardı ( yani karıştırmıyorlar ) tabi 2 günde ne kadar fark gördüler henüz yazmamışlar
Ben bugün öğlenlik yerim büyük ihtimal ama yarından itibaren iki gün senin dediğin gibi yapmaya çalışırım
Motivasyondan kaybetmemek için eksi görmem şart bu hafta
Günaydın canım
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir ....aminnnnnn
Ben kendi adıma iyiyim şükür ama tabi daha iyi olabilirtartıda eksi görerek
Canım inşallah sonuçların temiz çıkar
Bende bir ara sağlık ocağına gidip tekrar şu vitamin değerlerime bir baktıracağımdevlet hastanesindeki uyuz doktor değerler düşük olduğu halde birşey kullanmaya gerek yok dedi ki alt sınırın bile çok çok altında çıkmıştı B12m üstelik Dvitamine bakmadı bile hatta daha dün haberlerde de bir doktor daha çıkıp Dvitamini eksik olan kilo veremez hatta verirsede çok zor verir demiş ( bende aynısını Canan hoca senelerdir söylüyor şimdi yeni kabul ettiler diye söylendim hatta eşim nasıl gülüyor yaşlı teyzeler gibi tvylemi konuşuyorsun diye )
Canm salatalık yemekten bişey olmaz yannda ben bazen yoğurt maydanoz dereotu karştrp yiyorum bazen baharatlar atp yoğurtlayıp yiyorum bide yarm elma yiyorum yarın beraber yapalm o zamn haticede perşembe katılcak bize yok mu başka karabuğdaycı
Tamamdır canım o zaman yarın karabuğdaycılar Derneğini kuruyoruz
Recep ivediğin filmdeki Karaambarcılar Derneği gibi oldu bu be
o zaman bugün ben az alıştırma gibi yapmış olurum bir öğün yiyerek
Akşam nerden aklıma düştüyse TAvuk haşlama istedi canımÖğlende kızı göndereyimde alsın akşamlık hem tavuk suyuna çorba yaparım biraz hemde haşlama yerim uzun zamandır tavuk yememiştim
Çağlacm nasl geçti dünkü jillian benim heryerim hamlamş bugün ama güzel ağrılar bunlar
gunaydın kızlar
ve ben kacar gecmısı okumaya calıstım sınav haftamı atlatayım daha aktıf olurum ınsallah yarın sınavım var sımdı dogru dersın basına gıtmem lazım hepınızı opuyorum
cuma ya super sonuclar beklıyorum sızdenkacamak yapmak yok ona gore
gunaydın kızlar
ve ben kacar gecmısı okumaya calıstım sınav haftamı atlatayım daha aktıf olurum ınsallah yarın sınavım var sımdı dogru dersın basına gıtmem lazım hepınızı opuyorum
cuma ya super sonuclar beklıyorum sızdenkacamak yapmak yok ona gore
aynen cnm sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu.Ağrıması sorun değilde bu ağrıyla nasıl ikinci günü yapacağım merak ediyorum
Veee bu arada annrmglde ablamla beraber 4 5 gün kaldm ama bu sefer kilo almadm aksine vermişim 400 grbu işi yavaştan kapıyorm sankim bi iki kurabiye kaçamağına rağmen iyi gitmiş keyif için değil acıktğmda yemeyi öğrendim
bende acıktığımda yemek istiyorum...onu öğrenmek istiyorum...inşallah yapıcam...3 gündür sporumu yapıyorum bakalım...ama hertaraf ağrıyorrrrr
ben tartılmadım şu sıralar canım ama şuan reglyim cumaya nasıl çıkar tartıda bilemiyorumGünaydın canım ben 2 haftadr artidaym diyete devam ettiğim halde bi haftada sabit kaldm kilo biraz duraksadi ama nazar değmesin 400 gr eksideyimsen naslsn şeker
ben tartılmadım şu sıralar canım ama şuan reglyim cumaya nasıl çıkar tartıda bilemiyorum
Selinnnnn ölüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?