- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bu arada 6 gün geçti hala regl olmadm nerdeyse 1 sene önce doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum 2 kere yaptrdm sonra bıraktm 8 ay falan adet görmedim geçen ay olmuştum ayn 1inde ama bu ay olmadm off ya bi düzelseydi regllerim
tatlım sadece doğum kontrol iğnesinden dolayımı 8 ay adet görmedininşallah düzelir cnm
Evet valla pişman oldum vurdurduğuma depo provera 3 aylk korunma iğnesi yaptrdm 8 9 ay görmedim geçen ay gördm de işte bu ayi bekliyodum olmadı daha
aman cnm dikkatli ol.Bende ria var gayette memnunum
bende acıktığımda yemek istiyorum...onu öğrenmek istiyorum...inşallah yapıcam...3 gündür sporumu yapıyorum bakalım...ama hertaraf ağrıyorrrrr
Bu arada 6 gün geçti hala regl olmadm nerdeyse 1 sene önce doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum 2 kere yaptrdm sonra bıraktm 8 ay falan adet görmedim geçen ay olmuştum ayn 1inde ama bu ay olmadm off ya bi düzelseydi regllerim
Bende deaman cnm dikkatli ol.Bende ria var gayette memnunum
yok s.pralO nasl bişey ki canm hap yada iğne mi
Canım kan şekerini düzene sokunca (şekerli hamurlu ekmekli şeyler yemeyince nispeten karatay usulü) zaten acıkmıyorsun..ya da yulaf kepeği tam buğday ekmekleri gibi tok tutan ekmekler yeyince sabahları özellikle daha geç acıkılıyor..
Canım iğne biraz riskli gibi geldi bana..regl olmak doğal bir olay kesmek sıkıntı yaratmıyor mu?
Bende de
yok s.pral
Kızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum
Kızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum
Güzel tabiki zaten burdaki en önemli nokta kendini tutabilmis olman oyuzdende masaallah sanaAy güzel mi cidden evet ya tuttum kendimi ama ne bileyim genede kötü hissettim kendimi onları yediğim için :)
Bu arada zihin açıklığına çok ihtiyacım var duan için amiiinnnnnn deyip teşekkür ediyorum , oğluşunada Allah acil şifalar versin canım :)
İste bende zararlı diye 2 kez yaptrdm sadece ve hemen bıraktm adet görmemek cok kotu tabi hahhh iste bendr spiral taktrcamda iste adet görmeyi bekliyorum
tavsiye ederim canım ilk zamanlar biraz fazla regl olsanda bir kaç aya düzene giriyor..
maşallah canım sabah 6 ben o saatte yatıyorum bu hafta eşim gececi olduğu içi mecbur uyuyamiyorum tekSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine çok şükür sabah 6da güne başladımKahvaltımıda yaptım bir yandan sabah haberlerini izlerken bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bugün inanılmaz soğuk varRabbim sokakta yaşayanların yardımcısı olsun....Aminnnnn
Nasipse dün yapamadığım ütülerimi yapacağım ve hazır okullar tatilkende kızımla temizlik yaparız diye düşündüm ( kendisi pek hoşnut değil bu durumdan ama ne demişler büyüklerimiz yaptığın banaysa öğrendiğin kendinedeyiminden yola çıkarak az yardım edicek artık mecbur
Amannn diyeyim sakınnnn
Valla paylaşımın az diyebilir Ayşem ama belli olmaz bakarsın iyi saatine gelir sonuçta elinde olmayan durumlar üstelik 3.cü haftan
İnşallah sende listeye dahil olursunda daha bir motive olursun
Amin inş. CanimSagol canim, bende65 istiyorum inşallah istedigimiz kiloya kavusuruz
Tabi canim yaninada bir bardakbuz gibi kola ve baklava iyi gider, onde sen buyursevgili rakipcimbende yiyecem söz
Allah kolaylik ve zihin açıklığı versin canımgunaydın kızlar
ve ben kacar gecmısı okumaya calıstım sınav haftamı atlatayım daha aktıf olurum ınsallah yarın sınavım var sımdı dogru dersın basına gıtmem lazım hepınızı opuyorum
cuma ya super sonuclar beklıyorum sızdenkacamak yapmak yok ona gore
Ins canım hedefine ulasirsinBu arada ben hedefimi yazmamşm yahuuu bu hafta hedefim 55.9
Zor canım geçmiş olsun bende ve oglumdada alerjik bronşit varTsk ederim kızlar alerjik astım var bende. Çok şeye karşı alerjim var ama en cokta ev akarina burnum çok tıkalı gözlerim yanıyo.
Igne bende cesaret edemezdim. Ben evlendigimde 3 ay kullandım hap tam 10 kilo aldım hala o kiloları vermeye çalışıyorumBu arada 6 gün geçti hala regl olmadm nerdeyse 1 sene önce doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum 2 kere yaptrdm sonra bıraktm 8 ay falan adet görmedim geçen ay olmuştum ayn 1inde ama bu ay olmadm off ya bi düzelseydi regllerim
Aynen aynen ben yedim hepsinden sira sende :))Sagol canim, bende65 istiyorum inşallah istedigimiz kiloya kavusuruz
Tabi canim yaninada bir bardakbuz gibi kola ve baklava iyi gider, onde sen buyursevgili rakipcimbende yiyecem söz
Zor canım geçmiş olsun bende ve oglumdada alerjik bronşit var
allah şifa versin inş. Canım
Igne bende cesaret edemezdim. Ben evlendigimde 3 ay kullandım hap tam 10 kilo aldım hala o kiloları vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?