Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada 6 gün geçti hala regl olmadm nerdeyse 1 sene önce doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum 2 kere yaptrdm sonra bıraktm 8 ay falan adet görmedim geçen ay olmuştum ayn 1inde ama bu ay olmadm off ya bi düzelseydi regllerim

tatlım sadece doğum kontrol iğnesinden dolayımı 8 ay adet görmedin inşallah düzelir cnm

tatlım sadece doğum kontrol iğnesinden dolayımı 8 ay adet görmedin inşallah düzelir cnm

Evet valla pişman oldum vurdurduğuma depo provera 3 aylk korunma iğnesi yaptrdm 8 9 ay görmedim geçen ay gördm de işte bu ayi bekliyodum olmadı daha

bende acıktığımda yemek istiyorum...onu öğrenmek istiyorum...inşallah yapıcam...3 gündür sporumu yapıyorum bakalım...ama hertaraf ağrıyorrrrr

Canım kan şekerini düzene sokunca (şekerli hamurlu ekmekli şeyler yemeyince nispeten karatay usulü) zaten acıkmıyorsun..ya da yulaf kepeği tam buğday ekmekleri gibi tok tutan ekmekler yeyince sabahları özellikle daha geç acıkılıyor..

Canım iğne biraz riskli gibi geldi bana..regl olmak doğal bir olay kesmek sıkıntı yaratmıyor mu?

aman cnm dikkatli ol.Bende ria var gayette memnunum
Bende de

O nasl bişey ki canm hap yada iğne mi
yok s.pral

İste bende zararlı diye 2 kez yaptrdm sadece ve hemen bıraktm adet görmemek cok kotu tabi hahhh iste bendr spiral taktrcamda iste adet görmeyi bekliyorum

Güzel tabiki zaten burdaki en önemli nokta kendini tutabilmis olman oyuzdende masaallah sana
kendine güvenmen yeterli canım ozaman her iki konudada başarılı olacaksın eminim
amin allah razı olsun canım oglusum içinde

maşallah canım sabah 6 ben o saatte yatıyorum bu hafta eşim gececi olduğu içi mecbur uyuyamiyorum tek
kızın konusundada haklısın bizde az calismdik Bıraz ogrensin

Kendim konusundada evet bu 2 hafta öyle geçti hala toparlayamadik kendimizi
evet artık biraz daha motiveye ihtiyacım var Ins girerim listeye

Allah kolaylik ve zihin açıklığı versin canım

Bu arada ben hedefimi yazmamşm yahuuu bu hafta hedefim 55.9
Ins canım hedefine ulasirsin

Tsk ederim kızlar alerjik astım var bende. Çok şeye karşı alerjim var ama en cokta ev akarina burnum çok tıkalı gözlerim yanıyo.
Zor canım geçmiş olsun bende ve oglumdada alerjik bronşit var
allah şifa versin inş. Canım

Igne bende cesaret edemezdim. Ben evlendigimde 3 ay kullandım hap tam 10 kilo aldım hala o kiloları vermeye çalışıyorum

Hormonları mahvediyo bu iğne ve haplar brnde kilo almaktan korktuğum için bırakmstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…