Canım riskleri var biliyorsun değilmiSlm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
Öğlen ek olarak 1 kase bol sarımsaklı bol limonlu mercimek çorbası içtim ekmeksiz tabikiBugün ve ben
sabah 1 yağda yumurta az tereyağ
1 kk peynir
3 zeytin
2 çay k. Acuka ve 3 ceri domates
1 bardak portakalla greyfurt suyu karisimi
Slm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
Benim abimde çocukluğunda beri tombikti.90 10 110 120 ensonda 13o u görünce artık bişeyler yapması gerektiğini anladı.Sonrasında arkadaş tavsiyesi üzerine bir zayıflama merkezine gitti.Tam hatırlamıyorum ama sanırım yaklaşık 2 ay kadar iğne yapıldı koldan.Hatta kendiniz yapabilirsiniz demiş annem vuruyordu iğnesini.İğne iştahı kesmek içindi.Ve extra diyet programıda verdi abim harfiyen uydu. Yaklaşık 35 kilo verdi ve spora başladı halen de devam ediyor.Şuan yaklaşık 85 90 kilo arasında.Boyu olduğu için ideal belki bir onkilo daha verse süper olacak.
Ben iğnede bile çok tedirgin olmuştum acaba zararı olurmu diye ki ameliyat çok riskli
Bravo abine canım..ne iğnesi acaba hiç duymamıştım..
Hatçecim sen şu an emziriyorsun ve daha oğlun küçük..yani kimse senden büyük kilolar vermeni beklemiyor zira emzirirken diyet yapılmaz sen daha iyi bilirsin sağlıkçısın..ben küçük oğlumda 30 kg dan fazla aldım..kendi rekorumu kırdım..doğum iznim bitip işe başlayınca psikolojim bozuldu diyet yapayım dedim hemen sütüm azaldı..biraz kg verdim evet 3-5 kg kadar ama baktım bebeğim küçücük, kıyamadım söz verdim kendime emzirme bitene kadar (ki ben mutlaka 2 yaşa kadar emziririm çocuklarımı) diyet miyet unuttum..sadece abur cubur yememeye gayret ettim..çünkü onlar süt yapmıyor kg yapıyor paso..yine de ucundan kıyısından yedim çünkü nefis çekiyor..sonra emzirme bitene kadar doğum kilosunun yarısını vermiş oldum..2 yaşını geçinci küçüğü sütten kestim ve diyete asıldım..dukan yaptım epey kg verdim sonra normal az sağlıklı yemeye döndüm..yanii toplamda 98 kg lardaaaannn şu an 67-68 civarındayım canım...hiç acele etme..ameliyatı da düşünme daha..emzirmen bitsin dukan yaparsın daha kolay kg verrisin..biliyorsun bu arada ben haşimato tiroitliyim...
Benim abimde çocukluğunda beri tombikti.90 10 110 120 ensonda 13o u görünce artık bişeyler yapması gerektiğini anladı.Sonrasında arkadaş tavsiyesi üzerine bir zayıflama merkezine gitti.Tam hatırlamıyorum ama sanırım yaklaşık 2 ay kadar iğne yapıldı koldan.Hatta kendiniz yapabilirsiniz demiş annem vuruyordu iğnesini.İğne iştahı kesmek içindi.Ve extra diyet programıda verdi abim harfiyen uydu. Yaklaşık 35 kilo verdi ve spora başladı halen de devam ediyor.Şuan yaklaşık 85 90 kilo arasında.Boyu olduğu için ideal belki bir onkilo daha verse süper olacak.
Ben iğnede bile çok tedirgin olmuştum acaba zararı olurmu diye ki ameliyat çok riskli
Canım benim yeni doğum yapmışsın emzirme dönemi en rahat kilo verilen dönem canım biraz dikkat etsen kendiliğinden zaten giderSlm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
Kan değerlerini gösterdin mi doktora Özlem ?
yatakdan zor kalkmak bir belirtiyse ooooo ben hergün zor kalkıyorum be yaa...Ayrıca kilomdada değin gibi sürekli 500 gr bir oynama oluyor...
selin...hey ufaklık...bu karabuğday dediğin şeyin markesı ne..migrosun yanında oturan arkadaşım var ona sipariş edicemmmmm
Slm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
Merhaba hanımlarrrr. Nasılsınız? Çoğunuz kaçamak yapmışsınızTabi ben altta kalırmıyım.Kayınvalide sabah kahvaltıya çağırdı gitmez olaydım sıkma yapmış bir peynirli bir de patatesli sıkma yedim şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yağa dönüşmeden eritecem
Niyeyse bol limonlu su içtim faydası olur belki diye Sporumuda fazlasıyla yapcamm .Yarınada inşallah eksiyi görecemmmm
Şoka girdimKız sırf 500 gr olsa umurum olmayacakbazen ciddi ciddi 2 kg bile fazlasını görüyorum heee iki gün dikkat edincede kendine geliyor ama o an can sıkıyor yinede şükür bugün eksi gördümde daha bir rahatladım inşallah yarın dahada fazla görürüm eksi
Canım benim migrostan aldığım REİS marka karabuğday
İnşallah bulur arkadaşın karabuğdayıda sende denersin
Canım şu an sadece sinirlerin bozuk diye öyle konuşuyorsunBak ben 124.5 kgken ameliyatı ciddi ciddi düşündüm ve resmen ölümü bile göze aldım ( ki TVlerde görüyorsun şu son zamanlarda bile kaç kişi o ameliyatlar yüzünden öldü hatta benim komşu ablamın çok yakını şu anda sırf bu ameliyat yüzünden komple felç oldu hatta ameliyatının üzerinden 1.5 sene geçtikten sonra bu olay oluyor ve doktorlar kesinlikle bu olayın tamamen obezite ameliyatının beyne ve vucuda zarar verdiği için olduğunu söylemişler )
Bak küçücük bir kuzun var onu düşünmek zorundasın üstelik benden daha az kilon ve hala ameliyat diyorsun
Ben Randevumu bile almıştım ki başta kaptanımız Ayşem ve 80ler topiğindeki tüm kızlar, merve falan beni vazgeçirmek için ne diller döktülerve şu anda hepsine çok çok minnettarım yoksa şu anda kuş kadar yiyip az kaçırdığım an kusmalar yaşayacaktım en ufak yükü bile taşıyamıyacaktım ömür boyu ( 6 kgdan fazla taşımaları yasak ameliyat olanlar karın fıtığıda oluşuyor bu ameliyatı olanlarda )
Ömür boyu soda içemiyeceksin ( değil kola yada başka asitli birşey )
İLk 18 ay içinde tekrar kaçak riski varyani aniden fenalaşıp aylarca hastanede bile kalmak zorunda kalabilirsin ( 4 ay boyunca hastanede yatıp hortumla beslenen bir hatuna deng geldim )
Daha geçen gün Ameliyat olupta 1.5 ayda ancak 14 kilo veren birini okudum ( zaten biraz kendini sıkan insan 1.5 ayda rahat 8 kg verebilir spor eşliğinde hani 5 - 6 kg içinmi kendini riske atacaksın )
Bak o şu an felç olan kadıncağız tam düğün hazırlığı içindeydinişanlısını geçenlerde gördüm inanamadım resmen adam erimiş hemde öyle böyle değil yaşayan bir ölü resmen
Sen ailene, eşini ve kuzunu bu şekilde üzmeyi göze alabilecekmisinher an en ufak ağrıda acaba bu sefer kaçamı oldu hastanelik olacakmıyım diye düşünmeyi göze alırmısın
Üstelik yeni değişiklik yapmışlar artık obezite ameliyatı sadece fakirlik belgesi ve yeşil kart olanlara ücretsiz olacakmış yani o ameliyatın en az 6 000 lira masrafı var ve eğer okadar para feda ederim diye düşünüyorsan ameliyat olacağına aynı parayı kendine harca
Sen bizim için çoook değerlisin ve nasıl ki bana izin vermediler ameliyat olmama ( ki iyiki vermişler ) bende sana izin vermiyorum ameliyat olmak için
Biz sokakta bulmadık arkadaşımızı
YOk yok ben koca topikte tek kaçamak yapmayan olacağım bu gidişle
Eh siz yarın eksi bildirim yapmayın o zaman ben geleceğim çantayla
Iyi yapmışsın canım tutmuşsun kendini maşallahselam kızlar nasıl gidiyor uyuyakalmışım uyanınca midem kazınıyordu 3 galeteyle açlığımı bastırdım şimdi akşamı bekliyorum ve neyse ki O karbonhidratlı bir akşam olucak
bende ona duru demiştim. yahu pazarlamacısına sordum ne için istiyon zayıflamak için mi dedi güldü yavvv.Adama dedim bizim kulübde karabuğday grubu varr...Yettim emine ablambenimkinin markasi duru
yoksa tartıyı doğru zemine koymadın mı...zemin çok önemli ben hep koridorda hiç oynamayan sabit bir yere koydum...Kız sırf 500 gr olsa umurum olmayacakbazen ciddi ciddi 2 kg bile fazlasını görüyorum heee iki gün dikkat edincede kendine geliyor ama o an can sıkıyor yinede şükür bugün eksi gördümde daha bir rahatladım inşallah yarın dahada fazla görürüm eksi
bulur bulur bu durunun varmış reis markayıda söyleyeyim bariii...hemen anlıyolar ya diyet için olduğunu TABİİİ İNSAN ŞİŞMAN OLUNCA...Canım benim migrostan aldığım REİS marka karabuğday
İnşallah bulur arkadaşın karabuğdayıda sende denersin
özlemcim bende alıyorum arada vitaminim var ama benimki kompleks bu kaslarım falan çok ağrıyor benim tutulmalarım çok var...ne olduysa kilo aldıktan sonra oldu zaten...Demir yapıcı şeyler ye.sağlığına dikkat et...Sağlıklı olursak kilo veririz...Çağlacım hatta yeni yaptırdım kan tahlilerimi demirim çok düşük benim her daim yine ilaç verdiler
aynen canım çünkü tutmak zorundayız bu iradeye de hayat boyu sahip olmak zorundayım kendi adıma diğer türlü kilolu bi insan olarak geçirme ihtimalim çok yüksek geri kalan hayatımı ve bunu da hiç istemiyorum !!! ben de öğlen çorba içtim akşama balık var neyse ki :)Iyi yapmışsın canım tutmuşsun kendini maşallah
akşama dikkat ama ben bugun çorbaya ağırlık verdim
öğle ara akşam çorba
akşam yemeğinde belki 2 dilim ekmek yiye bilirim suana kadar 659 calori aldım elh.
bende ona duru demiştim. yahu pazarlamacısına sordum ne için istiyon zayıflamak için mi dedi güldü yavvv.Adama dedim bizim kulübde karabuğday grubu varr...
yoksa tartıyı doğru zemine koymadın mı...zemin çok önemli ben hep koridorda hiç oynamayan sabit bir yere koydum...
bulur bulur bu durunun varmış reis markayıda söyleyeyim bariii...hemen anlıyolar ya diyet için olduğunu TABİİİ İNSAN ŞİŞMAN OLUNCA...DAYANAMADIM DOMATES YEDİM ŞİMDİ..
Eveeettt ilk menü benden şekerler
SABAH : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
çataln ucuyla peynir
Şekersiz çay
Vee tüm gün 3 kez yoğurtlu karabuğday
öğlen içine turp rendeledim yoğurtladım
ikindi naneli yedim yoğurtladım
şimdi de yoğurtlu marullu yapmayi düşünüyorum3 er kaşık
Spor jillian michael 25 dk
su 2 litre devam ediyorum 2 bardak kayısı cayı 1 maden suyu
Günün kacamaklari 1 tane kepekli kraker
1 çatal kek minicikkkkk bi lokma küccükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?