- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
canım sana bişi diyim mi bence ilk yapman gereken şey bu ruh halinden kurtulman !!!Selam kızlar,
Yazılanları okudum, menulerde güzel ben hala toparlanamadim yarında kesin arttı da olucam ve yarismayida kaybettim. Zaten 2 gün özellikle çok dikkt ettim eksilicem halde artilardayim bu nasıl iş anlamadım önceden bırak gr gitmesini 1 kilo giderdi hemen odemim vs yani ama şimdi moralim sıfır ne yapmam lazım ne yapmam
ya selin bu nasıl birşey de günde 1 kilo gidiyor anlamadım gerçekten peki ne kdr süre devam ediyorsunuz??? sen ne kdr kullandın?Kesinlikle karabuğday canm 1 günde 600 800 gr gidiyo ödemin daha fazlaysa daha da cok gider
çok doğru diyorsun canım takım ruhuyla hareket etmeliyiz üzerimize düşen sorumluluğu taşıyarak...Günaydın kızlar..
Şöyle bir geçmiş mesajlara baktım da,bir çok kişi kaçamak yapmış
Çok ama çok demotive oldum gerçektenn.
Yani cuma gününe bu kadar yakınken kaçamak yapılmaması gerekir diye düşünüyorum
Evet ben de kaçamak yapıyorum ama bu hakkımı cuma veya cumartesiden yana kullanıyorum.
Biz bir takımız ve cuma günü için herkesin sorumluluğu var...
Ben 4-5 gündür resmen açlık krizleri geçiriyorum.Şeker bir fırlıyor,bir düşüyor ama önce kendim sonra da takım için dayanmaya çalışıyorum.Hatta takımdan çok umutlu olduğum için tiksindiğim karabuğdayı bile yiyorum bugün
Umarım yarın güzel bi başarı yaparız da motivasyonum daha çok düşmez
Geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün akşam felaket bir baş ağrısı yaşadım hatta o yüzdende gece giremedim zaten
Nasıl tuhaf birşeyse sadece sol kaşımın üzerine vuruyordu ağrı ve mide bulantısıda başladı bir andaTansiyonum mu acaba diye düşündüm ama oda normaldi
Ayağımdan pufuduklarımı çıkarmadığım halde ayaklarımda buz gibi olmuştu ve sonunda eşim ayaklarımı fönle söylene söylene ısıttıbir başladı; Eşşek işte ince giyiniyorsun, kesin üşüttün, yok efendim herkese koşturuyorsun ama kendine gelince hiç farkında olmadan üşütüyorsun falan diye söylenmeye
Aslında atletimde eksik değil, uzun kolluda giyiyorum ama sanırım balkona çamaşır sermeye çıktığımda soğuğu yedim ( balkonum kapalıda olsa buz gibi ama çamaşır sermeye mecbur çıkıyorum )
Sıcağı gören ben mayıştım ve hemen yatağa attım kendimibirde sıcak su torbasına sarıldım bir güzel uyumuşum sabahta 8de uyandım artık nasıl mayıştıysam
Küçük cimcimede dün akşam devamlı Babacığım Annem çok yoruldu bugün ondan öyle olmuştur diyip durdu ( aslında haksızda sayılmaz sonuçta bütün gün baya bir koşturdum )
Bugün şükür hiç birşeyim yok sabahta kahvaltımı yapmadan hemen salonu topladım ( sağ olsun cadı ben yatınca anında evi savaş alanına çevirmiş)
Canım olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden üzme tatlı canını
Bugün çok daha dikkatli olursun dengelenir olur biter
kız 6dan sonra yemedim demişsin ama 6 danönceside birşey yememişsinçikoyla badem tuttumu bari seni
İnşallah sende yarın çok güzel rakamlar görürsünde belki ondan sonra biraz daha dikkatli olursun menü seçiminde
Yapma selinim yaaaNazaramı geldin canım yaaa
İnşallah bugün dengelersinde yarın en azından artı çıkmazsın diye düşünüyorum
Stres yapmak yokbizim en büyük düşmanımız stres
Bugün sende dikkatli beslenirsen ve geç kalmazsa akşam yemeğin o zaman belki az da olsa eksi görürsün
Aaaaaaaaaa bu hafta takımda bir depresyon havası var olmuyor ama yaaa
Hemen pes etmek yok bol bol su içiyorsun ve akşam yemeğinide olabildiği kadar erkene çekmeye çalış eminim artı görmedende atlatırsın bu cumayı
Selinin dediği gibi Karabuğday ve ek olarakta yeşil çay dene derim
Kız akşam yemeğin nerde senin
Neyse malum sebepten dolayı olan bir dengesizlik diyelim ve bundan sonra senden daha güzel menüler geleceğini ümit eddelim
Evet canım ya baya dengesiz oldu akşam ordangelince hastalandim bir yattım sabah kalktım oyüzden yemek yiyemedim hatta suan sabah yediklerim midemi alt üst etti kustu kusucam midemide usuttum herhaldeevet canım ben de çok seviyorum bu biberi :)
canım sadece poğaça değil,kısırı çok çok fazla yemişsin.Özellikle öğlen bol yenen kısır,kuru fasülye ve ekmek fazlaca karbonhidrat olmuş.Üzerine poğaça,üzerine lahana yanında yine kısır ve sonrasında salep ve gece meyvesi ile günün çoook kötü olmuş
Bence kahvaltıyı çok az yaptığın için öğlen yemeğinde çok aç oluyorsun.Güzel bir kahvaltı ile güne başlarsan günün de çok daha güzel geçer diye düşünüyorum.
tatlım kaçamaklar olmuş,evet akşam yemeyerek dengelemişsin ama bunlar yerine akşam hafif bir sebze yemeği yanında yoğurt yemiş olsaydın hem kan şekerin fırlamaz hem lif almış olurdun hem de eminim karnın çok daha tok olurdu..
tatlım istersen artık mezun ol.Ne dersin ?Bi kaç hafta sonra dayanamazsan tekrar katılırsın :))
canım kesin + olurum diyerek kendini yemeye vermişsin sanki.Keşke - olmak için bir şeyler yapsaydın...
tatlım ben de öyle düşünüyordum ama yemeyince kilo veriliyor gerçekten.Verilen 50 gramda olsa kilo verdiğin için mutlu olmalısın.Sen elinde geleni yapıp diyeti kabullenirsen vucudunda bir müddet sonra kendiliğinden kilo verecektir...
Kilo veremiyorum demek zaten 1-0 yenik durumda olmak demektir...
çok dengesiz olmuş gerçekten...
keşke öğlen tavuk pilav yiyip o çorbayı akşam içseydin.
Sabah tatlı,akşam kurabiye,gece meyve...Olmamış...
karabuğdayı migroslarda bulabilirsin.
İster haşlayarak pişir,ister pilav gibi yap...
İster sade kaşıklayarak ye,ister yoğurtla karıştır,istersen de içine domates soğan filan ekle salata gibi ye ama kesinlikle tuz filan eklenmeyecek içerisine..
Sabah kahvaltını yapıp acıktıkca karabuğdayını yiyorsun.Ben ilk yaptığımda bir günde 1.300 gr filan gitmişti...
Hem morlsizdim canım hemde hasta oldum Boğazlarım hep şişmiş midemi usutmusum midem bulanıp duruyorAz olmuş tatlım nasıl durdun moralsizliğinden mi iştahsızlığın
Burasida bembeyaz çok güzelselam kızlar tüm şehir bembeyaz uyandık yine bugün de okullar tatil oldu ve bana öyle geliyor ki yarın da tatil olucak görev yaptığım ilçe daha berbat durumda...sınavlar kaldı notlar gecikicek ama en önemlisi sıpaların can sağlığı :) bize de erken sömestır oldu....napıyosunuz? yarın cuma çok heyecanlıyım acaba hedeflere ulaşabilecek miyiz???
canım sana bişi diyim mi bence ilk yapman gereken şey bu ruh halinden kurtulman !!!
ya selin bu nasıl birşey de günde 1 kilo gidiyor anlamadım gerçekten peki ne kdr süre devam ediyorsunuz??? sen ne kdr kullandın?
çok doğru diyorsun canım takım ruhuyla hareket etmeliyiz üzerimize düşen sorumluluğu taşıyarak...
Canım olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden üzme tatlı canını
Bugün çok daha dikkatli olursun dengelenir olur biter
kızlar bu gün daha dikkatli olacağım...OLMAK ZORUNDAYIM.Sabah tartıldığımda 70 kilo idim 100 gr almışım dün çok yedim evet kahvaltı az olunca acıkıyorum dimi banada öyle geliyor...u gün güzel kahvaltı ettim şimdide lahana yemeği yiyeceğim.canım sadece poğaça değil,kısırı çok çok fazla yemişsin.Özellikle öğlen bol yenen kısır,kuru fasülye ve ekmek fazlaca karbonhidrat olmuş.Üzerine poğaça,üzerine lahana yanında yine kısır ve sonrasında salep ve gece meyvesi ile günün çoook kötü olmuş
Bence kahvaltıyı çok az yaptığın için öğlen yemeğinde çok aç oluyorsun.Güzel bir kahvaltı ile güne başlarsan günün de çok daha güzel geçer diye düşünüyorum.
anladığım kuzucum sağoll :)Selam leylacmkarabuğday hafif bi kahvaltı yaptktan sonra tüm gün yoğurt ve icine baharat yesillik falan katp tuz atmadan yiyosun 2 gün sadece bikac gün fazla kaçırdysan o şişkinlik gidiyo özellikle regl dönemlerindeki ödeme çok iyi geliyor bi nevi su atıyor denilebilir tatlm
Günaydin kızlar
Yine tatil yine evdeyim bugün kendimi ev işine vermeyi düşünüyorum tabii kızım rahat durursa bakicim bir aydır gelemiyodu safra kesesi ameliyatı olmuştu bir ay daha gelemiceni söyledi annemde ben bakarım Dila ya gelmesin diyo zzaten 4 ay kalmış olacak yaz tatiline eğer şu benim tayin iişim de olursa merkeze yakın hhiç gerek kalmaz bakiciya inşallah kızlar nolur dua edin
bu arada yediklerime çok dikkat ediyorum ama spor maalesef yok yarın bakalım ne kadar cikcam tartida
selam kızlar tüm şehir bembeyaz uyandık yine bugün de okullar tatil oldu ve bana öyle geliyor ki yarın da tatil olucak görev yaptığım ilçe daha berbat durumda...sınavlar kaldı notlar gecikicek ama en önemlisi sıpaların can sağlığı :) bize de erken sömestır oldu....napıyosunuz? yarın cuma çok heyecanlıyım acaba hedeflere ulaşabilecek miyiz???
kızlar bu gün daha dikkatli olacağım...OLMAK ZORUNDAYIM.Sabah tartıldığımda 70 kilo idim 100 gr almışım dün çok yedim evet kahvaltı az olunca acıkıyorum dimi banada öyle geliyor...u gün güzel kahvaltı ettim şimdide lahana yemeği yiyeceğim.
KIZLAR BU ŞİŞLİK OLDUĞUNU NASIL ANLIYORSUNUZ....
VAlla ben daha yataktan çıktığımda hissediyorum şiş olduğumu ( sanki daha ağır kalkıyorum yataktan gibime geliyor ) aslında her gün tartılmak iyi değil diyorlar ama ben genelde iki günde bir sabahları tartılıyorum yoksa ipin uçu kaçar diye çekiniyorum açıkcası
Slm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
selin...hey ufaklık...bu karabuğday dediğin şeyin markesı ne..migrosun yanında oturan arkadaşım var ona sipariş edicemmmmm
Slm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum
Merhaba hanımlarrrr. Nasılsınız? Çoğunuz kaçamak yapmışsınızTabi ben altta kalırmıyım.Kayınvalide sabah kahvaltıya çağırdı gitmez olaydım sıkma yapmış bir peynirli bir de patatesli sıkma yedim şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yağa dönüşmeden eritecem
Niyeyse bol limonlu su içtim faydası olur belki diye Sporumuda fazlasıyla yapcamm .Yarınada inşallah eksiyi görecemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?