Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar tüm şehir bembeyaz uyandık yine bugün de okullar tatil oldu ve bana öyle geliyor ki yarın da tatil olucak görev yaptığım ilçe daha berbat durumda...sınavlar kaldı notlar gecikicek ama en önemlisi sıpaların can sağlığı :) bize de erken sömestır oldu....napıyosunuz? yarın cuma çok heyecanlıyım acaba hedeflere ulaşabilecek miyiz???

canım sana bişi diyim mi bence ilk yapman gereken şey bu ruh halinden kurtulman !!!
Kesinlikle karabuğday canm 1 günde 600 800 gr gidiyo ödemin daha fazlaysa daha da cok gider
ya selin bu nasıl birşey de günde 1 kilo gidiyor anlamadım gerçekten peki ne kdr süre devam ediyorsunuz??? sen ne kdr kullandın?
çok doğru diyorsun canım takım ruhuyla hareket etmeliyiz üzerimize düşen sorumluluğu taşıyarak...

Geçmiş olsun canım
Bende aynı baş ağrısından nasıl uyumussam ölü gibi ytmisim
akşam yemeği yerine meyve yedim CANIM istemedide
Evet canım ya baya dengesiz oldu akşam ordangelince hastalandim bir yattım sabah kalktım oyüzden yemek yiyemedim hatta suan sabah yediklerim midemi alt üst etti kustu kusucam midemide usuttum herhalde

Burasida bembeyaz çok güzel
Ins. Ulaşıcaz 76.5 tüm en son bu hafta spor filan yapamadım 76 olsam kardayim

Bugün ve ben
sabah 1 yağda yumurta az tereyağ
1 kk peynir
3 zeytin
2 çay k. Acuka ve 3 ceri domates
1 bardak portakalla greyfurt suyu karisimi

Selam leylacm karabuğday hafif bi kahvaltı yaptktan sonra tüm gün yoğurt ve icine baharat yesillik falan katp tuz atmadan yiyosun 2 gün sadece bikac gün fazla kaçırdysan o şişkinlik gidiyo özellikle regl dönemlerindeki ödeme çok iyi geliyor bi nevi su atıyor denilebilir tatlm

Canım olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden üzme tatlı canını
Bugün çok daha dikkatli olursun dengelenir olur biter

kızlar bu gün daha dikkatli olacağım...OLMAK ZORUNDAYIM.Sabah tartıldığımda 70 kilo idim 100 gr almışım dün çok yedim evet kahvaltı az olunca acıkıyorum dimi banada öyle geliyor...u gün güzel kahvaltı ettim şimdide lahana yemeği yiyeceğim.

KIZLAR BU ŞİŞLİK OLDUĞUNU NASIL ANLIYORSUNUZ....

anladığım kuzucum sağoll :)

Canım inşallah herşey gönlüne göre olurda merkeze çıkar tayinin

Valla dün benim büyük kız okulun tatil edildiğini duyunca inanılmaz sevindi ama sonra onunda jeton düştü Anneeeee bu sefer bizim sınavlar son haftaya sıkışınca daha kötü olucak ya dedi Bugün bol bol ingilizçe çalışacak çünkü cuma eğer okul olursa ( ki istanbulda olur diye tahmin ediyorum ) büyük ihtimal öğretmen sınavı hemen yapar diye tahmin ediyoruz

Bende bu haftanın sonucunu çok daha fazla merak ediyorum Hadi bakalım belki ilk 3e gireriz

VAlla ben daha yataktan çıktığımda hissediyorum şiş olduğumu ( sanki daha ağır kalkıyorum yataktan gibime geliyor ) aslında her gün tartılmak iyi değil diyorlar ama ben genelde iki günde bir sabahları tartılıyorum yoksa ipin uçu kaçar diye çekiniyorum açıkcası

yatakdan zor kalkmak bir belirtiyse ooooo ben hergün zor kalkıyorum be yaa...Ayrıca kilomdada değin gibi sürekli 500 gr bir oynama oluyor...

selin...hey ufaklık...bu karabuğday dediğin şeyin markesı ne..migrosun yanında oturan arkadaşım var ona sipariş edicemmmmm

Slm kızlar dünden beri annemdeyim. Freni patlamış kamyon gibi yiyorum allah yiyorum. Diyet psikolojisine hazır olmadığımı hissediyorum. Bununla ilgili yazılar okuyorum. Kilı vermem zorunlu biliyorum ama kendimle yiyeceklerle savaşamıyorum. Zayıflamayı lafta istiyorum. Güvenmiyorum kendime ameliyat işini daha ciddi düşünür oldum

Merhaba hanımlarrrr. Nasılsınız? Çoğunuz kaçamak yapmışsınız Tabi ben altta kalırmıyım.Kayınvalide sabah kahvaltıya çağırdı gitmez olaydım sıkma yapmış bir peynirli bir de patatesli sıkma yedim şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yağa dönüşmeden eritecem
Niyeyse bol limonlu su içtim faydası olur belki diye Sporumuda fazlasıyla yapcamm .Yarınada inşallah eksiyi görecemmmm

Canım google bikini projesi yaz ilk siteye gir çok güzel motive edici yazıları var ben dün keşfettim çok hoşuma gitti ameliyat fln düşünme

artık ben fazla eksi görmek yerine az olsun öz olsun mantığı sadece yağdan giden eksi görmek istiyorum

Ve normal yiyebileceğinden de çok yiyosun demi diyet belli bi süre sonra bu etkiyi yaratiyo insanda gözü aç oluyo karnı değil bana bazen geliyolar böyle 3 insann yiceni yiyorum ameliyat diyosun bide haticemm iyi düşün evet vermen gereken çok kilo olabilir ama bir hafta dilediğin şeyi ye ama doyduğunu hissettigin anda bırak yemek için yeme acıktģn zamn istediğini ye biraz kafan toparlansn geri gel buraya bak sen olmaynca ben kaçamak yapıyorum ama kim gaza getircek beni çok özledim ven seni valla hadi biraz daha tatil yap dön geri

Anam takmca dökülüyoz kendimize gelmemiz lazm ki ben bugün kendimdeyim uslu uslu karabuğdaymi yeyip suyumu içiyorum çanta hazr kaçamak yapan gafasina çantayi yir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…