Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok güzel bi menü canm afiyettt olsuunn bi tek akşam ki lavaşı yemeseydin daha iyiymiş

Sabah bir azimle başlıyorum öğlene hevesim kaçıyor resmen gözüm dönüyor. Yemek için yemek yapamıyorum ama abur cubura pek maharetli çıktım
Dediğiniz gibi biraz kendimi toplamam lazım

Tülay ben banuda yalçın abi

Kız Yalçın Abide kim madem birine benzeteceksin bari şu Güldür Güldürdeki Bilale benzet boydan benziyoruz eee oda komik bende

Sabah bir azimle başlıyorum öğlene hevesim kaçıyor resmen gözüm dönüyor. Yemek için yemek yapamıyorum ama abur cubura pek maharetli çıktım
Dediğiniz gibi biraz kendimi toplamam lazım

Aynen öyle toparlandığında emin ol herşey çok daha rahat olacak
İstersen cumartesi pazar kendine iki gün müsaade et tabi aşırıya kaçmadan eminim psikolojik olarak rahatlıyacaksın ve uzun bir süre bu seni idare edecek

Kaç gündür saldım hesaplamıyorum. Benim işe başlamam gerekebilir bebeğimi bırakmak istemiyorum

Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin. Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. ...

Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin. Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. ...
Alıntıdır

***8.Takım 395.ETAP***

Ceco34( 111,9 / / /% )
benben ( 68,3/ / /%
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,6 / / /%)
yst38( 104,2/ / /% )
turuncu (72,7 / / / %)
napcazgari(79/ / / %)
bugünadımleyla( 65,6/ / /% )

mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (54,5 / / / % )24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
finsternis ( 72,6 / / /% )25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
aygün01(79,5/ / /% )25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

8. TAKIM ORTALAMA %

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6

4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5

5)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Kızlar yarın ki listemiz bu sekılde ınsallah yarın herkes kılo vermıstır sızlerı cokk opuyorum ben acayıp yorgunum yarın 2 sınavım var ve ben cok yoruldum yenı lısteye gırenlere kaptanımızda oy verırse tabı ben 3 haftalık sureyı bıtırenlerı ekledım .
elyesa27 gecen hafta bıldırımın olmadıgı ıcın lısteye dahıl etmedım

Buna benzer bir yazıyı bugün bende nette gördüm bir kitaptan bahsediyorlardı hatta insanın sadece düşünce gücüyle kendini rahatlatarak kilo verebildiğini ve bir sürü insanın o şekilde kilolarından kurtulduğunu anlatıyordu
Bende çok inanıyorum cünkü cidden ne zaman ay kilo verebildim mi diye düşünsem tam tersi oluyor ama kaçamakta yapsam vicdanım rahat olup yahu ne yesem veriyorum diye düşündüğümde kesinlikle eksi görüyorum tartıda

Geçen gün eşim istersen birde akupunktur yaptır belki onunda bir faydası olur dedi hani oda kulaktaki belirli noktalara tohumlar yapıştırarak beyni etkiliyor ya o hesap buda sanırım

Merhaba kızlar bugün pek paylaşım yapamadım evde değildim hepinizin yazdıklarını okudum muhabbet çok güzel yarın tartı günü biraz önce tartildim 72.7 idim o kadar kaçamağa göre iyi sayılır yarın inşallah geçen cumaya göre - çıkarım sizde durumlar nasıl?
Menümü paylasayim:
Sabah:
2 dilim ekmek, 1 elma, nescafe, cok az peynir
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Aksam:
1 porsiyon kısır, biraz turp,marul,lahana
5 bardak su

kuzum bu menüye ne diyebilirim ki sen en iyisini biliyorsun umarım işe yarar karabuğdaylar :)
Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam
gayet güzel afiyet olsun
wuhuu sen de karabuğdaycı oldun :)
Gayet güzel menün leylacm
çok saol tatlım ne güzel bu yorumları duymak :)
menün harika canım ilk ara öğününe bayıldım :) yalnıııııız akşamki lavaş olmayaymış
Menü güzel ama tatlım hher sbh aynı kahvaltı vücudu şaşırt bence
diyosuuun ne biliyim kahvaltı benim çok önemli başka bişeyle doymam ki ben :)
saolasın kuzuuum bu yorumlar cok moral verici :)
afiyet olsun cnm güzel umarım hepimiz eksi çıkarız :):)

Afiyetolsun canim, menun cok iyi
Canim aslinda kendimize bir gun istedigimizi yiyerek odul versek daha iyi olur. Doktorlarda dietten bikmamamak icin haftada bir gun kendinize odul olarak istediginz yitecegi yiyebilirsiniz diyor. Menuncok iyi
Afiyet olsun, menun cok iyi demekki senin metebolizma hizli calisiyor can
Canim karabugday tok tutuyormus, o yuzden acikmadin, bende alacağım

Bugunki menum cok karisik bir menu oldu yinede yaziyim
sabah
1 tabagin yarisi patates yemegi yarisi pilav, acı biber turşusu, 1 bardak kola
oglen
2 adet pogaca, sekersiz cay
akşam
2 pogaca, kahve, bir avuc badem
hayırlı akşamlar kızlar

bu gün yediklerim:
sabah :3 dilim yumurtalı ekmek+çay
öğle:lahana yemeği
ara : 1 ortadan bi küçük domates + 2 ısırık havuç
tekrar ara: 1 ortadan bi küçük domates + 2 ısırık havuç
akşam :1 tabak makarna +2 çatal biber kızartma+salata
saat 00 gibi 2 küçük kivi 1/4 elma 1/4 portakal

30 dakika yürüyüş ve jilian sporu yaptım kızlar.2,5 litrede su içmişimdir.

İYİGECELER

3 DİLİM DEDİĞİM YUVARLAK EKMEK DÜŞÜN ONU İNCE DİLİMLİYORLAR YA BAKKALDA İŞTE O DİLİMİN YARISI YANİ 1,5 DİLİMMMM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…