Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Az ama güzel menün tatlım :))

Sağolun kızlar evet biraz az ama çeyrek nar yedim sonrasindada 1 tanede yeşil Elma Ekşi

Salı; Protein + sebze
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 2 - 3 zeytin
Akşam; kıymalı karnabahar yemeği yada Lahana sarması kıymalı

İsteyen akşam yemeğinde zeytinyağlı bir çeşit yemek artı yanında da başka protein yapabilir bu günkü menümüz gülşencim :)))))

bugün sadece kahvaltı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği ve 3-4 zetin yedim şimdide türk kahvesi içiyorum kahve yasak sanırım şeker attım bir tane o zaman bnde sizdenim bakalım hayırlısı

Yok canm kahve yasak değil de şeker yasak tatlandırıcı serbes ekmek de yok bugün tabi ama bu saatten sonra uy bize protein ağırlıklı arti sebze yicez tatlm

Express yapan kızlar bugün aksam kıymalı karnabahar yemeği varya ben fırında yoğurt yumurta soslu karnabahar ve yanna köfte yapcam bi fikir olsun diye yazdm karnabahar böyle cok lezzetli oluyo hemde cok hafif

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah Sağlık ocağı işini geçikmelide olsa hallettim şükür ( doktor meğer salı günleri 10 buçuk gibi başlıyormuş muayeneye tabi mecbur o saate kadar aç bekledim )
Yarın sonuçlarım çıkıyormuş artık ya öğleden sonra giderim tekrar sonuç göstermeye yada perşembe sabahı

Öğlenden sonrada kızımı arkadaşlarıyla AVMye götüreceğim
ASlında bize yakın olan AVMye ben tek yolluyordum kızımı ama arkadaşlarının Anneleri izin vermiyorlar ancak ben götürürsem tamam diyorlar o yüzden yine bana ihale kaldı
Hazır gitmişken onlar gezerken bende küçük kuzuyu İKEAdaki oyun alanına bırakırım eğlensin bende üst katta kahve içerim Cebimide şarja takıyorum ki orada girip sizlere yazabileyim

Eve gelir gelmez hemen kahvaltımı ettim sonrada komşu ablamla sabah kahvemizi içtik
Şimdide mutfağa atacağım kendimi ki akşamlık yemeğimi yapayım geldiğimizde yemek hazır olur en azından

Canım hepimizin dönem dönem sinirleri bozuluyor ve patlayacak bir bahane arıyor gibi oluyoruz Bende dün bir kaç gündür laflarına takınca başka bir sebepten patladım ama patladım neticede
Birde şunu unutma ; ERKEKLERİN ÇOĞU ODUNNNNNN başta benimki olmak üzere
Aslında kötü niyetle yapmıyorlar ama işte akım diyeceğine bokum diyince neticede bizi kırıyorlar
Onlara en güzel dersi yavaş yavaş ama sağlıklı birşekilde zayıflayarak sonrada onları çatlatarak vereceğiz

Eminim eşin göbeğini seni incitmek için ellemiyordur Kız benimki her gece bir yokluyor bazen heh bugün işe yaramış baya bir yumuşamış diyor bazende kız bugün fazlamı kaçırdın diyor
Niyeti hesapta motive etmek ama işte onlarında kelime haznesi yetersiz olunca mağara adamları gibi el kol işaretleriyle anlatıyorlar hesapta

Sakın moralini bozmasına izin verme hatta çok sinir oluyorsan heee senin sanki göbiş ilk aldığım gibi diye şakayla karışık ver Benimki ilk zamanlar bir iki göbişin büyümüş dediğinde heee seninde popiş sanki çok ufak diyordum ama cidden niyetinin sadece beni motive etmek olduğunu anlayınca hiç umursamıyorum zaten evde ben ne yersem oda aynısını mecbur yiyor başka özel yemek yapmıyorum ona hatta diyoruM; ben sürünüyorsam sende sürüneceksin diye tabi ben sürünmek olarak görmüyorum ama ona ekmek dahi vermemek ona göre süründürmek oluyor

dukancılar bugün expessin hangi gününü yapıyorsunuz bende size katılıcam

Katıl tabiki canım ne demek hem biraz daha heveslenirsin belki Birde hemen tartıya çıkıp ay fark göremedim diye pes etmek yok sonuna kadar devam hatta gerekirse bir tur daha yaparız millet bu dukan expressle hedefe kadar bile devam ediyormuş

bugün sadece kahvaltı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği ve 3-4 zetin yedim şimdide türk kahvesi içiyorum kahve yasak sanırım şeker attım bir tane o zaman bnde sizdenim bakalım hayırlısı

Canım akşam ben yarınki menüyü paylaşacağım yine ama şimdiden söylim Protein + sebze + 2 adet meyve olucak yarın ister benim önerdiğimi pişir ye istersen kendine göre ayarla ama protein daha fazla olması gerekiyor

Express yapan kızlar bugün aksam kıymalı karnabahar yemeği varya ben fırında yoğurt yumurta soslu karnabahar ve yanna köfte yapcam bi fikir olsun diye yazdm karnabahar böyle cok lezzetli oluyo hemde cok hafif

Güzel fikir Ben tencere yemeği gibi yapacağım kıymalı karnabaharı yanına bol soğanlı çoban salata ve yoğurt düşünüyorum hatta Protein fazla olması gerekiyor ya o yüzden belki köftede yaparım çünkü kızlar sağ olsunlar ağızlarına sürmüyorlar karnabaharı hem banada protein takviyesi olur

Tesekkur ederim canim iste geneldee kahvaltiyi gec yapiyorum 11 12 gibi falan arada bisiler yesem daha iyi olur ama canim istemiyo isler karisiyo araya falan o yuzden bi kac gundur olmuyo ama bundan sonra daha dikkatli olucam

Hehhh yemeğimde ateşte pişiyor Kızın bir arkadaşı geldi diğerleride yarım saat sonra gelecekmiş

Karnabaharın kıymasını fazla abartmışım farkında olmadan buzlukta bir paket vardı oda baya büyüktü ( normalde köfte yapıyordum onla baktım kıramadım yarısını alıp yarısını bırakırım diye attım tencereye
Protein takviyesine gerek kalmadı çünkü karnabaharın yarısı kıyma
15 senedir yapmadığım şeyi yaptım ama iyi oldu o bahaneyle kızlarda yer nasılsa kıyma baskın diye
Evde mantarımda var ( oda protein sonuçta ) onu yağsız tavada kavururup baharatlarım birde çoban salata
Dünden kalma tavuk çorbamda var eee daha ne olsun

Yarın için çıkmışken tavuğumuda alırım onuda tavuk sote gibi yapmayı düşünüyorum bugündende kalan olursa onuda yarın bitiririz artık ( maşallah hiç bir günlük yemek yaptığım görülmedi hep bol kepçe ve mutlaka 1 tabakta olsa ertesi güne kalır

Neyseki Karnabahar çabuk pişiyor gidene kadar rahat yetişir geldiğimde de hemen yeriz kızlarla ( nasılsa eşimi beklemiyoruz artık

benim evde sebze namına birşey yok sürekli annemde yada kv dede olunca tüm gün evdede kimse olmayınca alışveriş yapmamışız.gidince markete uğrayıp bende karnıbahar alayım ama bugünde kkv dedeyiz off ya artık evimde oturmak istiyorum ama dila ya annem bakınca kadıncağız ben yorulmayım diye akşam yemeğini de yeyip gidin diyo benimde yemek yapmamak işime geliyo tabii.evde dağ gibi ütü birikti haftasonu kaplıcada olduğumuz için temizlikte olmadı yarına bir temizlikçi alayım bari aslında kendim yapmak isitiyorum ama eve gidince dila ile oynamak ortalığı toparlamak yetiyo keşke eşimin iyi bir maaaşı olsaydıda çalışmasaydım :)

Benim eşimde beni gıcık eder yapiosunda bir göremiyoruz diye ağzını burnunu dagatasim geliyor
napcaz canım azmedecez ve gostericez o zalimlere kendi gobeklerine çarpık bacaklarina bakmaz onlar

Aynen bende limonlu yu çok seviyorum

Cnm bende 88 kilo iken spor yaptığımda eşim yuvarlaniyon diye dalga geçerdi benimle ama simdi valla özenle bakıyor bana 58 olduğum da dahada dik durucam

Pl
Canim takma kafana benim esimde o konuda destek olmaz benim diet yaptigimi bilerek cikolata alir sende ye der yemiyorum dietteyim diyorum senelerdir diettesin diyor. Dün sordum kac kilo vermişim sence dedim, 50 gram vermisin dedi bende kızdım, dogru soyle dedim, tekrar bana dogru bakti 100 gram dedi anca dalga geciyorlar hic motive etmiyorlarki

Rabbim insallah gonlune gore verir canim olmadi geceden yapsan yemeginide Annene ay valla yaptim zahmet etme diyip dilayi aldigin gibi evine donsen yada Annene liste ver bari sana uygun yapsin ki bizim su anki liste her eve uygun bence Annen zaten senin sagligin icin seve seve yapar inan benimki gidecegim zaman sabahtan soruyor bugun ne yiyebilirsin ona gore yapayim diye

Karni bahari nasil pisiriyorsun canim, ben yumurtayla kizartiyorum, ama kizartma agir oluyor, tarifini verebilir misin

Menüm
Sabah 9:00
Çökelekli yumurta (1 yumurta ile)
Biraz peynir

Ara 12:00
1 bardak papatya çayı
Kavrulamamış fındık ve ceviz bir avuç

Öğle 12:45
4 lahana sarması
1 yaprak sarması
1 kase tarçınlı yoğurt

Akşam 16:00
1 büyük kase yoğurtlu brokoli
1 elma

Bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…