- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
dukancılar bugün expessin hangi gününü yapıyorsunuz bende size katılıcam
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bir mesajlıkda olsa sizlere bir bakayım dedim
Akşam eşim işten gelince hafifden bir atıştıkyine odunluğu üzerindeydi ve bir kaç gündür kaba tavrı canımı sıkıyordu zaten bende bir güzel patladım
Sonrada üzerine oturdum TVde '' Evim Sensin'' filmini izledim ve film bahane ağlamak şahane hesabı bir güzel ağlayarak rahatladım
Tabi eşimde o halimi görünce birazda kendi sebep olduğu için baya bir kötü olduDefalarca özür diledi ve bundan sonra daha dikkatli konuşacağına dair söz verdi
Arada ağlamak hem rahatlatıyor hemde adamları kendine getiriyor sanırım
Şu an tabi hala mazum pozlarındayım ama unuttum gitti bile aslında
Afiyet olsun canım bence gayet düzgün bir menübiraz az olmuş ama acıkmadıysan sorun yok
Canım seninde menün gayet güzel hatta ekmek yerne kaşarlı lavaş daha iyi olmuşhem değişiklik hemde ekmekten kanımca daha zararsız
Aleyküm selam canım
İyiyiz çok şükür seni sormalı3 saate eve geldiğine göre havalar sizin oralarda kötü
CAnım üzülme arada yediklerini zaten akşam dengelmişsin hem arada olur okadarhani derler ya okadar çatlak su kaçırmaz oda o hesap
ben inanıyorum cumaya kadar güzel gidersen eksi göreceğinepes etmek yok
Az ama güzel menün tatlım :))
dün saf protein miydi sadece canımProtein + sebze canmmm :)))
dün saf protein miydi sadece canım
bugün sadece kahvaltı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği ve 3-4 zetin yedim şimdide türk kahvesi içiyorum kahve yasak sanırım şeker attım bir taneEvet canm dün saf proteindi kahvaltı yaptn mi sen bugün ne yedin
bugün sadece kahvaltı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği ve 3-4 zetin yedim şimdide türk kahvesi içiyorum kahve yasak sanırım şeker attım bir taneo zaman bnde sizdenim bakalım hayırlısı
kızlar dün berbat bir akşam geçirdim
özlemin dediği slim 6 grubuna katılayım dedim videoyu cepten buldum açtım eşimde tv karşısında dizi izliyordu rahatsız olmasın diye videonun sesini kapattım videoyla birlikte hareketlere başlamamla eşimin kahkası bir oldu benimle alay etti resmen donakaldım koşarak yatak odasına geçip ağladım yanıma gelip beni teselli etmeye çalıştı ama nafile kaç gündür çok bunalmıştım zaten kilolardan konuştum beni anlamıyorsun ve desteklemiyorsun dedim spor salonuna git dedi spor salonuna git gel duş 2 saati alır o zaman sende yemek yap evi toparla dila ile zaman geçir de gideyim dedim.çoook sinirlerim bozuk kızlar yüreğim artık acımıyor kanıyor resmen.hiçbir yaptığım olumlu sonuç vermiyor.başladıklarımı hep yarım bırakıyorum.beni destekleyen bir eşim yok birde dün ben ağlayınca gitmiş evlilik fotomuzu getirmiş bak burda zayıfsın ama yüzün şimdi daha güzel diye bu nasıl teselli yaa teselli etmesini bile bilmiyo.arada sırada gidip gelir göbeğimi tutup sallar ben onu şakasına sevdiğim için yapıyorum kendinle barışık ol diyo .göbeğimi tutan bir erkekle yaşayıp nasıl barışabilirim kendimle.
kızlar ben bu adama nasıl ceza verebilirim ceza değil aslında ders vermek istiyorum bir siihir olsa 38 beden olsam akşama gününü göstersem ona
dukancılar bugün expessin hangi gününü yapıyorsunuz bende size katılıcam
bugün sadece kahvaltı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği ve 3-4 zetin yedim şimdide türk kahvesi içiyorum kahve yasak sanırım şeker attım bir taneo zaman bnde sizdenim bakalım hayırlısı
Express yapan kızlar bugün aksam kıymalı karnabahar yemeği varya ben fırında yoğurt yumurta soslu karnabahar ve yanna köfte yapcam bi fikir olsun diye yazdmkarnabahar böyle cok lezzetli oluyo hemde cok hafif
Tesekkur ederim canim iste geneldee kahvaltiyi gec yapiyorum 11 12 gibi falan arada bisiler yesem daha iyi olur ama canim istemiyo isler karisiyo araya falan o yuzden bi kac gundur olmuyo ama bundan sonra daha dikkatli olucamCanm keşke ara yapsaydn en azndan 1 bardak ayran benim bazen canm yemek istemesede cal çok az olmasn diye sağlkli bişeyler yiyorum mesela ceviz pek sevmem ama sağlkli diye günde 1 tane yemeye çalışıyorum sende bikaç badem fındık yada dediğim gibi ayran içsen hem sana eziyet olmaz diyet ama tabi doyuyosan kendin bilirsin canm benimki sadece öneriafiyettt olsuunn :)))))
Benim eşimde beni gıcık eder yapiosunda bir göremiyoruz diyekızlar dün berbat bir akşam geçirdim
özlemin dediği slim 6 grubuna katılayım dedim videoyu cepten buldum açtım eşimde tv karşısında dizi izliyordu rahatsız olmasın diye videonun sesini kapattım videoyla birlikte hareketlere başlamamla eşimin kahkası bir oldu benimle alay etti resmen donakaldım koşarak yatak odasına geçip ağladım yanıma gelip beni teselli etmeye çalıştı ama nafile kaç gündür çok bunalmıştım zaten kilolardan konuştum beni anlamıyorsun ve desteklemiyorsun dedim spor salonuna git dedi spor salonuna git gel duş 2 saati alır o zaman sende yemek yap evi toparla dila ile zaman geçir de gideyim dedim.çoook sinirlerim bozuk kızlar yüreğim artık acımıyor kanıyor resmen.hiçbir yaptığım olumlu sonuç vermiyor.başladıklarımı hep yarım bırakıyorum.beni destekleyen bir eşim yok birde dün ben ağlayınca gitmiş evlilik fotomuzu getirmiş bak burda zayıfsın ama yüzün şimdi daha güzel diye bu nasıl teselli yaa teselli etmesini bile bilmiyo.arada sırada gidip gelir göbeğimi tutup sallar ben onu şakasına sevdiğim için yapıyorum kendinle barışık ol diyo .göbeğimi tutan bir erkekle yaşayıp nasıl barışabilirim kendimle.
kızlar ben bu adama nasıl ceza verebilirim ceza değil aslında ders vermek istiyorum bir siihir olsa 38 beden olsam akşama gününü göstersem ona
Eti bollasu bende merak ettim ama 500 kaloriye yakın olduğu için bırakmıştm keşke eti formun limonlu veya elmalı bisküvilerini tercih etseydin tatlş onlar 150 cal gibi hemde çok lezzetli limonlu favorimneyse arada bişey olmaz diyelim afiyettt olsuunn cammm
kızlar dün berbat bir akşam geçirdim
Canim takma kafana benim esimde o konuda destek olmaz benim diet yaptigimi bilerek cikolata alir sende ye derkızlar dün berbat bir akşam geçirdim
benim evde sebze namına birşey yok sürekli annemde yada kv dede olunca tüm gün evdede kimse olmayınca alışveriş yapmamışız.gidince markete uğrayıp bende karnıbahar alayım ama bugünde kkv dedeyiz off ya artık evimde oturmak istiyorum ama dila ya annem bakınca kadıncağız ben yorulmayım diye akşam yemeğini de yeyip gidin diyo benimde yemek yapmamak işime geliyo tabii.evde dağ gibi ütü birikti haftasonu kaplıcada olduğumuz için temizlikte olmadı yarına bir temizlikçi alayım bari aslında kendim yapmak isitiyorum ama eve gidince dila ile oynamak ortalığı toparlamak yetiyo keşke eşimin iyi bir maaaşı olsaydıda çalışmasaydım :)
Karni bahari nasil pisiriyorsun canim, ben yumurtayla kizartiyorum, ama kizartma agir oluyor, tarifini verebilir misinHehhh yemeğimde ateşte pişiyorKızın bir arkadaşı geldi diğerleride yarım saat sonra gelecekmiş
Karnabaharın kıymasını fazla abartmışım farkında olmadanbuzlukta bir paket vardı oda baya büyüktü ( normalde köfte yapıyordum onla baktım kıramadım yarısını alıp yarısını bırakırım diye attım tencereye
Protein takviyesine gerek kalmadı çünkü karnabaharın yarısı kıyma
15 senedir yapmadığım şeyi yaptım ama iyi olduo bahaneyle kızlarda yer nasılsa kıyma baskın diye
Evde mantarımda var ( oda protein sonuçta ) onu yağsız tavada kavururup baharatlarım birde çoban salata
Dünden kalma tavuk çorbamda var eee daha ne olsun
Yarın için çıkmışken tavuğumuda alırımonuda tavuk sote gibi yapmayı düşünüyorum bugündende kalan olursa onuda yarın bitiririz artık ( maşallah hiç bir günlük yemek yaptığım görülmedi hep bol kepçe ve mutlaka 1 tabakta olsa ertesi güne kalır
Neyseki Karnabahar çabuk pişiyorgidene kadar rahat yetişir geldiğimde de hemen yeriz kızlarla ( nasılsa eşimi beklemiyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?