- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Karni bahari nasil pisiriyorsun canim, ben yumurtayla kizartiyorum, ama kizartma agir oluyor, tarifini verebilir misin
Menüm
Sabah 9:00
Çökelekli yumurta (1 yumurta ile)
Biraz peynir
Ara 12:00
1 bardak papatya çayı
Kavrulamamış fındık ve ceviz bir avuç
Öğle 12:45
4 lahana sarması
1 yaprak sarması
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 16:00
1 büyük kase yoğurtlu brokoli
1 elma
Bol su
Belli gözlerin tek çıt oynuyorHmm oralet miiibem sevmem
Hepsimi 10 cal mikızlar canınız yemek istediğinde 100 kalorilik atıştırmalıklar...
Hepsimi 10 cal mi
100 yazmıştım " gülşenin kocası gibisin küstüm10 mu Allah haticeeee 10 cal diye hepsinden boll boll yen de
100 yazmıştım " gülşenin kocası gibisin küstüm
100 yazmıştım " gülşenin kocası gibisin küstüm
Utancımdan gelemiyorum. Evdeki net kesildi. Tel giriyorum. O yüzden çok sayfa değiştirmiyorum. Bende özlüyorum orayı merak ediyorlarmı beni acaba diyorum kendi kendime.Slm fıstıklarrr
Aşkolsun Hatşcem ben de sana küstüm nerelere kayboldun cafeye de uğramaz olmuşsunMervişim de kayıplarda bi bakim dedim nerede çıtırlar
Küstüm gitti hıhhhKüsme kzzzz anladm da takılıyom
Karni bahari nasil pisiriyorsun canim, ben yumurtayla kizartiyorum, ama kizartma agir oluyor, tarifini verebilir misin
Menüm
Sabah 9:00
Çökelekli yumurta (1 yumurta ile)
Biraz peynir
Ara 12:00
1 bardak papatya çayı
Kavrulamamış fındık ve ceviz bir avuç
Öğle 12:45
4 lahana sarması
1 yaprak sarması
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 16:00
1 büyük kase yoğurtlu brokoli
1 elma
Bol su
İyi akşamlar kızlar.Bugün maalesef dukana uyamadım çünkü eşimin teyzeleri aradı sana gündüz oturmasına geleceğiz diye.Geldiklerinde de çiğ köfte yaptık ve yedim biraz, neyse yazayım menümüde bakın bakalım ,
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 domates
1 közlenmiş kırmızı biber
ÖĞLE
6 tane çiğ köfte
2 marul
3 kaşık karalahana salatası(yoğurtlu)
3 kaşık kbiberli havuçlu salata(yoğurtlu)
1 kornişon
AKŞAM
1 yumurtayla kıymalı omlet
1 kase yoğurt
Kıymalı karnabahar yapacaktım ama dünden yayla çorbam var çiğköftede biraz var eşime yetecek kadar yarın yaparım artık onuda inşallah
Menümü yaziiim
SABAH : 3 haşlanmış yumurta
1 dilim piliç jambon
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
şekersiz çay
ARA : 1 bardak sütlü neskafe şekersiz
ÖĞLE:1 kaşık domatesli biberli tavuk sote
1 kaşık yoğurt
ARA: 1 kare dilim karnıbahar
1 bardak yari sütlü neskafe
AKŞAM : 2 dilim karnıbahar
2 3 kaşık sarmsakli yogurt
3 ekmeksiz köfte
1 tabak marul salatasi
Su 1 litre devam
spor jillian michael 25 dk
Thigh master aleti sipariş ettim kızlariç bacağima çözüm olacağıni düşünüyorum bugün yarn gelir
Merhabalar
Üzgünüm dün internet yoktu giremedimbiraz baktım geçmişe ama çok uzundu hepsine bakamadım
Nasilsiniz? Iyisinizdir inşallahbugünkü menümü yazayım :)
Sabah
1 küçük kase domates ve biberli makarna
öğle
1 dilim kek,1 portakal
akşam
1 dilim ekmek, 1 kase bulgur pilavı, biraz haşlanmış tavuk eti,1 kase salata
menüm kızlar
sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında 1 kk peynir, 2 zeytin 1 kaşık tahinpekmez ve çay
ara: 7 otlu bitki çayı ve 1 mandalina
öğlen: 1 dilim ekmek arasında tavuklu sandviç 1 br ayran
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tarhana avuç içi kadar ekmek 2 çiğföfte 1 kase ıspanak
ara: 1 soda
birazdan sütlü kahve ve yeşil çay içerim bol su
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır
Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım
Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık
Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı
Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra
Canım bende daha bekarken Arkadaşımın Annesinden öğrenmiştim
Karnabaharı biraz haşladıktan sonra çırpılmış yumurtaya bulayıp fırın kabına koyup fırında bir güzel pişiriyordu
Sarımsaklı yoğurdu sonradan isteyen üzerine döküyordu hem daha uzun süre bozulmuyormuş öyle olunca ( zaten ben hep kendimize kadar yapıyordum onu o yüzden bilemiyorum kaç gün dayanacağını)
Tabi Selin dediği şekilde de olabilir sonrada üstüne fazladan yine yoğurt dökülebilir kuru kuru yiyemem dersen ki kuru olacağını da düşünmüyorum
Canım çok güzel bir menü bence
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh...Aminnnn
Bu saatten sonrada sakın katı birşey tüketme çok acıkırsanda ayran iç yada kahve ( Karataya göre 4 saatten sonra leptin hormonu devreye giriyor ya o leptini ne kadar uzun tutabilirsen okadar güzel gidiyor kilolar / karatay yapıp yapmadığını bilmediğimden acıklama ihtiyacı hissettim)
Olan olmuş canım kendini üzdüğüne deymez artık sende yarınki günü kaçamaksız tamalarsın ve eminim bir güncükten birşey olmaz ( olmasaydı iyidi ama teyzelerin gönlü olmuş)
Yarında bugünki şekle birde meyve ekleniyor iki taneBen birini sabah kahvaltıda yemeyi düşünüyorum diğerinide ara yaparım öğlende ki geç saate kalmasın ki şeker olayı malum
Canım menün çok güzel her zamanki gibi
Eminim cuma süper bir bildirim gelecek sendende
Hemen ne olduğuna baktım ve meğer benim almayı düşündüğüm aletin az ufağıymışbakalım bir ay başı olsun eşimi trampoline ikna etmiştim onuda araya sıkıştırıveririm karın içinde yararlı o karnına dayayıp öne doğru eyilip kalktıkça
İyiyiz şükür seni sormalı
Bu arada menün gayet güzelöğlende kek olmasaydı iyidi ama eminim eritmişsindir onuda
Canım seninde menün gayet güzel
Ay bu haftada inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bildirimler yapacağız inanıyorum
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( sağlık ocağından geç gelince 11i buldu o yüzden fazla yemedim )
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
3 zeytin
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Ara 2;
1 büyük bardak ayran
Akşam; 18:00de yendi
1 tabak ( çok dolu değil tabi ) bol kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
çoban salata ( bol soğanlımevsimi değil ama çok canım çekti )
Bu saatten sonrada ancak şekersiz türk kahvesi yada çok acıkırsam 1 bardak ayran içerim
Şükür çok iyi gidiyor ve hiç acıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?