Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Thing master aletinin fiyatida cok uygun kzzz 10.99 kargoyla 15 e geliyo sıkıstir araya bu hafta hepimiz maşşallah cok guzel menülerimiz cumaya cok güzel bildirim yapacaginiza inanıyorum bende

Kız aynı alet bizim buradaki decathlonda 7 yada 8 liraydı hatta ille büyüğünden alacağım diye inat ettim almadım ama ilk fırsatta eşimi oraya sürüklüyeyim nasılsa fiyatı uygun ay başını beklemeye gerek yok
Şu Cumartesi gününüde bir atlatayımda

Bu arada Annem yarın kızkardeşime götürmek için sarma saracakmış ama yarınki günümüze uymadığı için ben ufak bir kutuya paket yapar bir sonraki gün yerim daha doğrusu nişastanın eklendiği gün yerim nasılsa zeytinyağlı birşey olmaz 2 günde kesin kararlıyım bozmayacağım

dukana uymadın ama yinede menün gayet güzel hatta akşam keşke bir kaşık yerine bir tabak kurufasülye yeseydin bari tok tutardı
Hadi bakalım yarında bizim peşimize takıl inşallah 2 günde de olsa eksi görürsün diye düşünüyorum

çok güzel, afiyet olsun
gayet iyi, afiyet olsun

Çookk teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alacağım aslında bi çok şeyi burda sizlerden öğrendim diyebilirim pek bilgim yoktu kafama göre yapıyordum şimdi dikkat ediyorum karatay bana göre sanırım:)

Çok güzel menün gülsencim yarn takl bize

Canım emin ol buradaki herkes 100 gr bile verse ben çok mutlu oluyorum
Sonuçta birlikte bir yola baş koyduk birlikte kurtulacağız bu kilolardan hee belki 3 - 5 ay değilde 1 seneyi bulacak bazılarımız için ( başta ben ) ama inanıyorum ki gidecek bu kilolar ve eğer bir kişiye bir nebzede olsa katkım oluyorsa ne mutlu bana
Umarım cidden bir daha asla hiç birimiz kilo sorunu yaşamayız hedeflerimize ulaştıktan sonra

25 dk jillian
12 dk tempolu koşu
18 dk mari winsor

Oyyyyy maşallahhhh
Ne güzel sporunuda yaptın ve eminim bu cuma süper bir sonuç elde edeceksin

Kızlar oğlum hasta ateşi var o yuzden menümü yazıp cikicam.​
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
25 gr kepekli lavas
55 gr peynir
4 zeytin ve kıvırcık
1 yk kahvaltilik sos
1yumurta haşlama

Ara 1 kuru incir
1 hurma
7 badem

Öğle 30gr 30 gr tavuk haşlama
25 gr kepekli ekmek
200 ml ayran
1 kepçe ezogelin çorbası

Ara 2 N**** (Siyahi)

Akşam
4 yk bulgur pilavı
1 kase kefir
1 1 avuç kuru yaban mersini

Ara 1 fincan tarçınlı rezene çayı
1 kuru erik
4 badem

Son düzenleme:
Çok güzel bir menü olmuş bence misafire rağmen çok iyi atlatmışsın canım tebrik ederim
Kahvaltı güzel yapılmış öğle akşam dengelenmiş süper
Akşamki ekmek olmasaymış da olurmuş ama günün hareketliydi sanırım akşam acıkmışsın güzel menü
güzel menü canım afiyet olsun
Bu menü de çook iyi dukan express yapan kızlar sizden çok güzel haberler alacağız gibime geliyor
Güzel bir menü ama sabah az olmuş gibi geldi bana

Amiiiiin canım inşaallah

Çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Bu arada araya karışan negroları saymazsak güzel bir menü olmuş afiyet olsun

Benimde menüm gelsin..

Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim t.b ekmeği

Öğlen 12.00
1 avuç kavrulmuş ıspanak
3 köfte (çok az yağda kızardı)
2 kaşık yoğurt

Ara 13.30
1 portakal

Ara 15.00
2 kuru kayısı
10 badem

Akşam 17.30
2 dilim kepekli ekmek
50 gr b.peynir
25 gr sucuk ile yapılmış tost

Su 3 lt
spor 30 dk yuruyuş + 30 dakka leslie 4 milrs fast (koşu filan var,güzel terletiyor)

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya tez zamanda
menünde gayet güzel canım
Aynen devam

Bu menü de çook iyi dukan express yapan kızlar sizden çok güzel haberler alacağız gibime geliyor

İnşallahhhhhhhhhhhhh

Canım seninde menün gayet güzel olmuş
Cumayı yine iple çeker oldum

canım genel anlamda güzel dee sabah 3 yumurtayı nasıl yedin :)
iyiyiz şekerim hoşgeldin sen nasılsın? keki öğün yerine sayman güzel de akşam bulgurun yanında o ekmeğin ne işi var yahu
wuhuuu süpersin hayatım aynen devam
afiyet olsun pilavı az yemen iyi olmuş
of of bu güzel menüye o negrolar yakıştımı hiç oğluşun nasıl canım geçmiş olsun
afiyet olsun şekerim

Bugünkü menüm;
Okul sabahları her zaman aynı kahvaltıyı yapıyorum çünkü servis çok erken alıyor, kahvaltıya vaktim olmuyor yine sınav haftası koşuşturması içinde yine tüm düzenim ve yemeğim kaydı, bir kurtulayım şu sınav haftasından asıl o zaman düzene giricem

Sabah: kuru üzümlü çörek
Muz

Öğlen: büyük boy starbucks light sütle yapılmış kremasız kahve ve minik hindi füme sandviç

Akşam: yarım tabak kurufasulye
Yoğurt
5-6 çatal kısır

40-45 dakika hafif tempolu yürüyüş

Bu sene oturup ders çalışmaktan spora hiç vakit olmuyor

Neyse kızlar bana müsaade sabah yine erken kalkacağım malum

Sabah keyifle kahvaltımı yerim inşallah
Herkese hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve fazlada geç yatmayın

Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim peynir
yulaf kepeginden sekersiz kek
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
250 gram kadar kiyma ile 1 tam bir beyaz yumurta kavurma
1 kase yogurt
1 salatalik tursusu 5 6 tane kucuk aci biber tursusu
simdi
yesil cay
30 dk bfit
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…