Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin menünde cok güzel canmm bu hafta menüler çok güzel valla cumayi merakla bekliyorum :))))

selam kızlar nasılsınız ? bende yeni yeni kendime geliyorum eve 3 saatte gelince

Kar yolları mı kapadı yoksa canım

öğlenki cısları akşama telafi etmişsin canım biraz spor yapsaydın tam olurdu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Canım seninde menün gayet güzel hatta ekmek yerne kaşarlı lavaş daha iyi olmuş hem değişiklik hemde ekmekten kanımca daha zararsız

Evet canım buranın yöresel kağıt kalınlığında lavaşı mayasız ve inanılmaz ince

Zamanla oturacak canım otomatikman dikkat etmeye başlayacaksın...ya farkında olmadan kalori sayacaksın ya da karbonhidratı dengelemeye çalışacaksın..hepimiz burada böyleyiz..daha alışma sürecindesin sen takipte kal mutlaka..

Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero

Canım sanırım dukan yapıyorsun..dukan da yapsan yapmasan da bu menü çok çok az..

Eti bollasu bende merak ettim ama 500 kaloriye yakın olduğu için bırakmıştm keşke eti formun limonlu veya elmalı bisküvilerini tercih etseydin tatlş onlar 150 cal gibi hemde çok lezzetli limonlu favorim neyse arada bişey olmaz diyelim afiyettt olsuunn cammm

Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero

Canm keşke ara yapsaydn en azndan 1 bardak ayran benim bazen canm yemek istemesede cal çok az olmasn diye sağlkli bişeyler yiyorum mesela ceviz pek sevmem ama sağlkli diye günde 1 tane yemeye çalışıyorum sende bikaç badem fındık yada dediğim gibi ayran içsen hem sana eziyet olmaz diyet ama tabi doyuyosan kendin bilirsin canm benimki sadece öneri afiyettt olsuunn :)))))

Olsun canm zamanla oturur menüler

Günaydın kızlar.
dün burdan heveslenip slim in 6 yapayım dedim,şimdi de yerimden kalkamıyorum. Tren geçmiş üzerimden sanki :))
Üstelik 35 dakkanın sadece 20 dakkasını yaptığım halde...

Slim 6 yapanlar,ben dün 35 dakkalık videoyu açtım ama 20 dakkadan sonra aletlerle çalıştılar. Siz nasıl yapıyorsunuz oraları ? Benimki doğru videomu ?

kızlar dün berbat bir akşam geçirdim
özlemin dediği slim 6 grubuna katılayım dedim videoyu cepten buldum açtım eşimde tv karşısında dizi izliyordu rahatsız olmasın diye videonun sesini kapattım videoyla birlikte hareketlere başlamamla eşimin kahkası bir oldu benimle alay etti resmen donakaldım koşarak yatak odasına geçip ağladım yanıma gelip beni teselli etmeye çalıştı ama nafile kaç gündür çok bunalmıştım zaten kilolardan konuştum beni anlamıyorsun ve desteklemiyorsun dedim spor salonuna git dedi spor salonuna git gel duş 2 saati alır o zaman sende yemek yap evi toparla dila ile zaman geçir de gideyim dedim.çoook sinirlerim bozuk kızlar yüreğim artık acımıyor kanıyor resmen.hiçbir yaptığım olumlu sonuç vermiyor.başladıklarımı hep yarım bırakıyorum.beni destekleyen bir eşim yok birde dün ben ağlayınca gitmiş evlilik fotomuzu getirmiş bak burda zayıfsın ama yüzün şimdi daha güzel diye bu nasıl teselli yaa teselli etmesini bile bilmiyo.arada sırada gidip gelir göbeğimi tutup sallar ben onu şakasına sevdiğim için yapıyorum kendinle barışık ol diyo .göbeğimi tutan bir erkekle yaşayıp nasıl barışabilirim kendimle.

kızlar ben bu adama nasıl ceza verebilirim ceza değil aslında ders vermek istiyorum bir siihir olsa 38 beden olsam akşama gününü göstersem ona

Evet betül 35 dk.lık video (New slim in 6 start it up olacak)..alet çok yok aslında direnç aleti var iki elle tutulan sadece o. onun yerine varsa dambıl kullanabilirsin ya da su petleri veyahut plates lastiği de işe yarıyor..ben ilk gün diye alet kullanmadım ama bugün pilates lastiği veya su şişeleri kullanıcam..

Gülşencim çok çabuk pes ediyorsun farkında mısın canım..eşin belki seni gaza getirmek için söylüyor..hem sen herkesi boşver kendin için kendine bişeyler yap...kim ne derse desin yahu boşver sen onları benim eşim de hep şaka yollu takılır ama alınmıyorum hiç çünkü kendim için yapıyorum sağlık için fitlik için..

canım bence hassas bir anına denk gelmiş.
erkeklere böyle şeyler komik gelebiliyor.ben de dün bilgisayarımda açtım ve salona geçip oğlumla beraber yaptım sporumu.Eşim arada bi gelip bıyık altından güldü ama hiiiç sallamadım.Biraz fazla gülseydi terliği yerdi kafasına o kadar :)))
takma kafana,elbet biz de tığ gibi olacağız bir günn

Bunu yapan emin ol bi tek senin kocan degil canm hepimizin kocasi böyle şeyler yapiyor hersey bizim daha saglkli ve fitt görünmemiz için kendimiz için yapiyoruz sonucta bu günlerde gececek ve 38 beden olmann keyfini hepimiz sürücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…