- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıyorum. Sabah sabah şu soğukta sıcak bir oralet olsa. Çocukluğum aklıma geldi
Menum
Sabah
Peynir
4-5 zeytin
1.5 dilim ekmek
Öğle
1.5 dilim ekmek
Peynir
Yağsız yeşil fasülye 4 kaşık
Ara
Türk kahvesi
Mandalina
Akşam
Cok az sucuk içi
1 dilim ekmek
Dımates
Ara
2 galeta
Su 1 lt
Bugün yine düzene giremedim ; (
1 brdak portakal greyfurt suyu
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Su su su
Rezene çayı
Kıymalı tarhana çorbası
ekmeksiz büyük kase
İzindeyim derken dikkat etmiycen anlamına mi geliyoBen bu haftada izinliyim canım
Selam güzeller
Slim o 6 mi yaptim menumu yazayım
Sabah. Incecik lavasa Kaşarlı tost zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta
Ogle. Kabakli patates yemegi 3 yk, bir kase yogurt, 3yk tavuk göğüs sote
Aksam. 4 yk yoğurtlu sarimsakli makarna. Bir kepce et suyuna Şehriye çorbası havuc turp salatasi
2 lt ye yakın su
35 dk slim in 6
selam kızlar nasılsınız ? bende yeni yeni kendime geliyorum eve 3 saatte gelince
öğlenki cısları akşama telafi etmişsin canım biraz spor yapsaydın tam olurdumenümü paylaşayım
sabah: aç karna 1 br su
1 dilim kızarmış tb, üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 2 galete 1 mandalina
öğlen: 2 dilim tb arasında 2 köfte ve biraz patates
ara: 1 neskafe
ara: yolda mahsur kaldığımızdan bi benzinliğin lokantasına girdik 2 çay içtik yanında da üzgünüm çok kötü hissediyorum ama 1 paket eti bollos ile 2 biskrem yedim o psikolojiyle arkadaşlarla
akşam: 1 kase çorba, az salata ve 1 kase ıspanak
ara: türk kahvesi 1 mandalina
bol su içiyorum birazdan yeşil çay içicem
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Canım seninde menün gayet güzel hatta ekmek yerne kaşarlı lavaş daha iyi olmuşhem değişiklik hemde ekmekten kanımca daha zararsız
Yeni yeni alışıyorum foruma , mesajım yarım kalmış; öğlen portakal suyu ve 1 dilim ekmeğe nutella be yazık kibu koşuşturmaxada bu kadar oldu... Akşam da bamya yemeği ve yoğurt. Umarım yarın çok daha düzenli olucam
Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero
menümü paylaşayım
sabah: aç karna 1 br su
1 dilim kızarmış tb, üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 2 galete 1 mandalina
öğlen: 2 dilim tb arasında 2 köfte ve biraz patates
ara: 1 neskafe
ara: yolda mahsur kaldığımızdan bi benzinliğin lokantasına girdik 2 çay içtik yanında da üzgünüm çok kötü hissediyorum ama 1 paket eti bollos ile 2 biskrem yedim o psikolojiyle arkadaşlarla
akşam: 1 kase çorba, az salata ve 1 kase ıspanak
ara: türk kahvesi 1 mandalina
bol su içiyorum birazdan yeşil çay içicem
Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero
Yeni yeni alışıyorum foruma , mesajım yarım kalmış; öğlen portakal suyu ve 1 dilim ekmeğe nutella be yazık kibu koşuşturmaxada bu kadar oldu... Akşam da bamya yemeği ve yoğurt. Umarım yarın çok daha düzenli olucam
Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıyorum. Sabah sabah şu soğukta sıcak bir oralet olsa. Çocukluğum aklıma geldi
Günaydın kızlar.
dün burdan heveslenip slim in 6 yapayım dedim,şimdi de yerimden kalkamıyorum. Tren geçmiş üzerimden sanki :))
Üstelik 35 dakkanın sadece 20 dakkasını yaptığım halde...
Slim 6 yapanlar,ben dün 35 dakkalık videoyu açtım ama 20 dakkadan sonra aletlerle çalıştılar. Siz nasıl yapıyorsunuz oraları ? Benimki doğru videomu ?
kızlar dün berbat bir akşam geçirdim
özlemin dediği slim 6 grubuna katılayım dedim videoyu cepten buldum açtım eşimde tv karşısında dizi izliyordu rahatsız olmasın diye videonun sesini kapattım videoyla birlikte hareketlere başlamamla eşimin kahkası bir oldu benimle alay etti resmen donakaldım koşarak yatak odasına geçip ağladım yanıma gelip beni teselli etmeye çalıştı ama nafile kaç gündür çok bunalmıştım zaten kilolardan konuştum beni anlamıyorsun ve desteklemiyorsun dedim spor salonuna git dedi spor salonuna git gel duş 2 saati alır o zaman sende yemek yap evi toparla dila ile zaman geçir de gideyim dedim.çoook sinirlerim bozuk kızlar yüreğim artık acımıyor kanıyor resmen.hiçbir yaptığım olumlu sonuç vermiyor.başladıklarımı hep yarım bırakıyorum.beni destekleyen bir eşim yok birde dün ben ağlayınca gitmiş evlilik fotomuzu getirmiş bak burda zayıfsın ama yüzün şimdi daha güzel diye bu nasıl teselli yaa teselli etmesini bile bilmiyo.arada sırada gidip gelir göbeğimi tutup sallar ben onu şakasına sevdiğim için yapıyorum kendinle barışık ol diyo .göbeğimi tutan bir erkekle yaşayıp nasıl barışabilirim kendimle.
kızlar ben bu adama nasıl ceza verebilirim ceza değil aslında ders vermek istiyorum bir siihir olsa 38 beden olsam akşama gününü göstersem ona
özlemin dediği slim 6 grubuna katılayım dedim videoyu cepten buldum açtım eşimde tv karşısında dizi izliyordu rahatsız olmasın diye videonun sesini kapattım videoyla birlikte hareketlere başlamamla eşimin kahkası bir oldu benimle alay etti resmen donakaldım koşarak yatak odasına geçip ağladım yanıma gelip beni teselli etmeye çalıştı ama nafile kaç gündür çok bunalmıştım zaten kilolardan konuştum beni anlamıyorsun ve desteklemiyorsun dedim spor salonuna git dedi spor salonuna git gel duş 2 saati alır o zaman sende yemek yap evi toparla dila ile zaman geçir de gideyim dedim.çoook sinirlerim bozuk kızlar yüreğim artık acımıyor kanıyor resmen.hiçbir yaptığım olumlu sonuç vermiyor.başladıklarımı hep yarım bırakıyorum.beni destekleyen bir eşim yok birde dün ben ağlayınca gitmiş evlilik fotomuzu getirmiş bak burda zayıfsın ama yüzün şimdi daha güzel diye bu nasıl teselli yaa teselli etmesini bile bilmiyo.arada sırada gidip gelir göbeğimi tutup sallar ben onu şakasına sevdiğim için yapıyorum kendinle barışık ol diyo .göbeğimi tutan bir erkekle yaşayıp nasıl barışabilirim kendimle.
kızlar ben bu adama nasıl ceza verebilirim ceza değil aslında ders vermek istiyorum bir siihir olsa 38 beden olsam akşama gününü göstersem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?