Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel menü tatlm afiyettt olsuunn

Menum

Sabah
Peynir
4-5 zeytin
1.5 dilim ekmek

Öğle
1.5 dilim ekmek
Peynir
Yağsız yeşil fasülye 4 kaşık

Ara
Türk kahvesi
Mandalina

Akşam
Cok az sucuk içi
1 dilim ekmek
Dımates

Ara
2 galeta

Su 1 lt
Toplam 1200 kalıri bieazdan slim 6 yapcam 30 dakika

istatistiği usenmeyıp bulanı ben deyıp giriş yapayım kızlar formullerle hesaplarla beynım sulandı resmen

menuler sporlar nasıl gıdıyor hersey yolundadır umarımhaftaya cuma dereceye gırerız ınsallah ben tartıya cıkmaya korkuyorum ders calısırken şirazem bozuluyor cunku

Orta boy

Ben bu haftada izinliyim canım

Selam güzeller
Slim o 6 mi yaptim menumu yazayım
Sabah. Incecik lavasa Kaşarlı tost zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta
Ogle. Kabakli patates yemegi 3 yk, bir kase yogurt, 3yk tavuk göğüs sote
Aksam. 4 yk yoğurtlu sarimsakli makarna. Bir kepce et suyuna Şehriye çorbası havuc turp salatasi
2 lt ye yakın su
35 dk slim in 6

menümü paylaşayım

sabah: aç karna 1 br su
1 dilim kızarmış tb, üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 2 galete 1 mandalina
öğlen: 2 dilim tb arasında 2 köfte ve biraz patates
ara: 1 neskafe
ara: yolda mahsur kaldığımızdan bi benzinliğin lokantasına girdik 2 çay içtik yanında da üzgünüm çok kötü hissediyorum ama 1 paket eti bollos ile 2 biskrem yedim o psikolojiyle arkadaşlarla
akşam: 1 kase çorba, az salata ve 1 kase ıspanak
ara: türk kahvesi 1 mandalina

bol su içiyorum birazdan yeşil çay içicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bir mesajlıkda olsa sizlere bir bakayım dedim
Akşam eşim işten gelince hafifden bir atıştık yine odunluğu üzerindeydi ve bir kaç gündür kaba tavrı canımı sıkıyordu zaten bende bir güzel patladım
Sonrada üzerine oturdum TVde '' Evim Sensin'' filmini izledim ve film bahane ağlamak şahane hesabı bir güzel ağlayarak rahatladım

Tabi eşimde o halimi görünce birazda kendi sebep olduğu için baya bir kötü oldu Defalarca özür diledi ve bundan sonra daha dikkatli konuşacağına dair söz verdi
Arada ağlamak hem rahatlatıyor hemde adamları kendine getiriyor sanırım

Şu an tabi hala mazum pozlarındayım ama unuttum gitti bile aslında

Bugün yine düzene giremedim ; (
1 brdak portakal greyfurt suyu
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Su su su

Rezene çayı

Kıymalı tarhana çorbası
ekmeksiz büyük kase

Afiyet olsun canım bence gayet düzgün bir menü biraz az olmuş ama acıkmadıysan sorun yok

Canım seninde menün gayet güzel hatta ekmek yerne kaşarlı lavaş daha iyi olmuş hem değişiklik hemde ekmekten kanımca daha zararsız

selam kızlar nasılsınız ? bende yeni yeni kendime geliyorum eve 3 saatte gelince

Aleyküm selam canım
İyiyiz çok şükür seni sormalı 3 saate eve geldiğine göre havalar sizin oralarda kötü

CAnım üzülme arada yediklerini zaten akşam dengelmişsin hem arada olur okadar hani derler ya okadar çatlak su kaçırmaz oda o hesap
ben inanıyorum cumaya kadar güzel gidersen eksi göreceğine pes etmek yok

Merhabalar :) bugün o kadar koşuşturmaca içindeydi ki korkunç beslendim özellikle öprçünkü bugün ösym ye sınav başvuru günümdü nüfus idaresinden oraya buraya koşturdum... Neyse sonuç olarak menüm aşağıdaki gibi...
Sabah
Muz
Kuruüzümlü çörek
(Toplam 230 kalori)

Öğle

Yeni yeni alışıyorum foruma , mesajım yarım kalmış; öğlen portakal suyu ve 1 dilim ekmeğe nutella be yazık ki bu koşuşturmaxada bu kadar oldu... Akşam da bamya yemeği ve yoğurt. Umarım yarın çok daha düzenli olucam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrrr

Umarım bu günde hepimiz için bol eksili ve az kalorili geçer
Sabahın 6sında yine şükür uyanabildim hatta sabah ezanını balkonda dinlemek kaç gündür ilk işim oluyor o kadar keyifle başlıyorum ki sabaha bütün günde o enerji yeterli geliyor

Normalde hemen şekersiz türk kahvemi içip güne kahvaltıyla başlardım ama birazdan eşimle önce sağlık ocağına ordanda kıza İngiltere tatili için muafakatname çıkartırmak için NOtere gideceğiz
Sağlık ocağında tekrar vitaminlerime ve B12ye baktıracağım ve doktor anında kanı gelmişken alalım der diye aç gitmem gerekiyor
Arada bizim doktor gecikmeli geliyor inşallah bugün o günlerden değildir
Zaten sonuçlara göre ilaç yazar ama sağ olsun sohbetimiz iyidir Devit 3 çoğu doktor gereksiz görüp yazmazken benimki ihtiyacım olanı sorunsuz yazıyor Artık tabi bakalım ne gerekecek

Bende ilk mesajına tam kız sen birşey yememişsin ki yazmayı düşünürken ikinci mesajını gördüm
ya aslında o bir dilim Nutellalı ekmek olmasaymış iyimiş ama öyle çok çok kötü bir durum yok üstelik dışarda baya koşturmuşsun eminim erimiştir o hiç canını sıktığına deymez
Akşam yemeğin gayette sağlıklı olmuş sonuçta
Bugün biraz daha dikkatli olursun olur biter

Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero

Canım menün çok güzel ama biraz azmı geldi bana ne Hani ne bileyim bir kasecik çorba falan olsaydı akşam daha süper olurdu gibime geldi hemde bağırsakları hareketlendirirdi

Zeroyu içeceğine ayran iç be güzelim sonuçta suni herşey var onlarda

Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıyorum. Sabah sabah şu soğukta sıcak bir oralet olsa. Çocukluğum aklıma geldi

Afiyet olsun canım
Ben su içiyorum sadece 1 koca bardak hani CAnan hoca tahlil öncesi 4 bardak diyor ya bende 2 bardak su alan koca bardağımı aldım elime birazdan küçük kuzuyu uyandırıp giydireyimde bir an önce işimizi halledelim
Eve gelince artık kahvaltı ederim ama tabi noterde işimiz uzarsa 1 ayranla tıkarım kendimi düzenimin dışına çıkmamak için

Valla bir ara eşimde öyle çocukluğumuzun içeceği diye eve oralet aldı kimse dönüp bakmıyor ben zaten o tür şeyleri içmiyorum ( eskiden çok içerdim ama şimdi onu içeceğime kahve içerim daha iyi diyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…