Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende haftaya size katılabilir miyimm dukan için

Ayy beni duygulandırıyosun sen canımmsınnn öpüyorum seni bu arada cezan benden olur ne dersem kabul tamm mi

Moral bozmak yoookkk tatlmm sakin bu stres yapp kiloyu daha çok etkiliyo bu direncde kirilcak ve sen yine tıkır tıkır inceksin istedigin kiloya doğru

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 65,6
Bu hafta 65,5

100 gr gitmiş yani anlıcanız şahtım şahbaz olmuşum ilk defa bu kadar inatçı ve yerleşmiş kilolarla baş ediyorum ama pes etmiyorum

Aynen canım pes etmiyoruz bir sonraki hafta inşallah çok çok daha güzel bildirim yapacağımıza adım gibi eminim

Günaydın kızlarrrrrr
Hayırlı cumalar bol eksili bildirimler

Günaydın canım

Ay kız insan bunları içmeye kıyamaz ama ben yinede en alt sıranın ortasındakini alayım ruhumu yansıtıyor sanki ( içimdeki saçları kurdelalı muzur kıza benzettim )

500 gr çok iyi banucumm tebrikler eminim haftaya 110 u göreceksin azminin karşılığını alacaksın

Aynen canım haftaya o 110u göreceğim hatta az zorlarsam belki 109.9u bile görür 110u sırf inadımdan görmeden pas geçerim o beni görmek istemiyorsa ben hiç istemem

Ben hatamın farkındayım sonuçta aynı şeyi yedik ( tamam her metabolizma farklı ama ben 1 kg bekliyordum en azından ) eğer şu totoşumu kaldırmayı becerebilseydim ( kaldırdımda hep evle uğraştım ) çok daha güzel sonuç alırdım ama 2.turda kesinlikle o spor yapılacak dediğim gibi yapmazsamda bana ceza verin hatta cezamı yaptığıma dair video bile çekerim yani kanıt olarak

Ne demek canım tabiki katılabilirsin İnşallah çooook çooooook güzel rakamlar göreceğiz ve bir sonraki haftada güzel derece alacağız ( bu hafta öyle olacağına eminim sonuçta hepimiz azda olsa verdik Speedy gonzales Selini saymıyorum bile valla o jet hızıyla vurdu çekti gol oldu

Canım sana sormayı unutuyorum hep.
karabuğdayı severek tükettiğini okuyorum menülerinde. Acaba tüketirken tuz kullanıyormusun ?
Ben dün 1 öğünümde tuzsuz,yenmesi gerektiği gibi tüketmeye çalıştım ama öğüre öğüre bir oldum. Akşamlıkda haşlamıştım ama çöpü boyladı...

Moral bozmak yoookkk tatlmm sakin bu stres yapp kiloyu daha çok etkiliyo bu direncde kirilcak ve sen yine tıkır tıkır inceksin istedigin kiloya doğru

Selincim beb evlendiğimde 56 kiloydum.. bekarken en fazla 69 olmuştum. Diyetisyen,kendi çabalarım filan derken 56 ile gelin oldum. O dönemde vucut öncesinde diyet yapmadığı için kolay veriyordum.. sonra evlilikte eşime ayak uyduracağım diye ilk 2 yılda 12 kg aldım.tabi bilmediğim pko nunda etkisi varmış.
Hamile kaldım,14 kg daha aldım... geçen yıl 82den 69a kadar düşmek yine çok zorlamadı beni ama bu defa nedense çok zorlanıyorum..
bakalım bu hafta dukan ekspress yapacağım ama dukanda en büyük korkum bırakınca tekrar kilo almak..
bir de sen cal sayıyordun sanırım. Günlük kaç kcal alarak kilo verdin ?

Evet canm kilo alip verdikce vermesi daha zor oliyo ve vücut belli bi kiloda direniyor ben hep 1000 en fazla 1200 kalori aldm canm beni sikmayan bi zayflama metodu çünkü her istedigimi yiyorum cal sayarken yeterki sınırı aşma ben telime fatsecret fiye program infirdim ordan sayıyorum canm

kız bide geçen hafta bende regl şişkinliğide vardi o yüzden daha fazla gitti şişkinlik falan gidince ama yinede bana süpriz ve acayip moral olfu haaa

Tuzsuz tüketiyorum canım ama üstüne kırmızı biber ve nane döküyorum bazen de kavrulmuş havuçla karıştırıyorum. Ben yoğurt ve yoğurtla yapılan salata tarzı şeyleri çok sevdiğim için hoşuma gidiyor aslında zevkle yiyorum. Reis marka ukrayna menşeili benim karabuğday farkeder mi bilmiyorum ama tadı kötü değil bence

günaydın kızlar herkesı tebrık ederım gelen bıldırımler cok güzel
minmigo hedefını 50 cektım canım benım

***8.Takım 395.ETAP***

Ceco34( 111,5 / 111/0,5/%0,45 )
sln71( 56,5 /54,8 /1,7/%3,01)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 /71,7 / 0/ %0) kilosu sabit
bugünadımleyla( 65,6/65,5/0,1/% 0,15)
minmigo (53,6 /53,3/0,3/ %0,56 ) hedef kilosunu 50 olarak degıstırmek ıstıyor
finsternis ( 72.4 /71,8 /0,6/%0,83 )
aygün01(78,4///% )
napcazgari(77,8 /// %)
melekkız_( 64,3// /% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)

elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/66,7 / 0,7/% 1,04)1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5

4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3

2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Teşekkür ederim canım sağoll

Canım yeşil mercimek dukanda yok..nişasta grubuna giriyor protein grubu değil..

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım kardeşini

Yihuu selincim çok tebrik ederm azmin disiplininle kendi iradenle başardın biz sadece destekledik tüm iş sende bitti canım Allah hep mutlu olduğun kiloda olmayı nasip etsin..

Ben de dünkü menümü paylaşayım
Sabah: 1.5 tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Öğlen: Çok ince lavaşa kıymalı pide ayran
Ara: 3 kare çikolata
Akşam: Izgara çipura, yeşil salata, 2 lokma ekmek, 2 lokma helva
Bugün çok yedim kızlar iştahımı durdurmaya çalışıyorum. Çok şükür artıda değilmi ama küçültsem mideyi çok iyi olacak..
35 dk. Slim in 6 sporumu yaptım ekstra squat da yaptım

Amiiiinn inşallah canm

Fazla degil bence canm güzel menün

Canım öğlen yemek yedim akşamda o şekilde yemek istedim

kız bide geçen hafta bende regl şişkinliğide vardi o yüzden daha fazla gitti şişkinlik falan gidince ama yinede bana süpriz ve acayip moral olfu haaa

Olsun güzelim gitti ya sen ona bak hem sen motive oldun hemde bütün takımı gaza getirdin
Bundan sonrada zaten devamlı kendini frenlemeye devam edersin ve bir yandan bizleride gerekirse yönlendirirsin İnşallah bende önümüzdeki hafta regl olur bitirir şişlikle birlikte çok çok güzel kilolar veririm Senaryoya bak beee
( fesat oynakbaşı diyeceğim ama yeminle kendim vermiş kadar sevindim )

Canım yeşil mercimek dukanda yok..nişasta grubuna giriyor protein grubu değil..

Anaaa bende protein hesabı yiyecektim hatta herkese yedirecektim
O zaman yeşil mercimeğin yerine artık ya tavuk sote + salata + ayran yaparız yada köftede olabilir Aslında balıkda istiyor bu ara canım ama bizde eşim alır balığı ve onun gelmesi 7yi bulur o yüzden haftasonuna alırım onu

Canım menün çok çok güzel Süpersin sporlarda yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…