- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın kızlarrrrrr
Hayırlı cumalar bol eksili bildirimler
Bende haftaya size katılabilir miyimm dukan içinAboooowwwwww bu ne laaaaa
Son saniyede 90dan attın kız golünü
Cidden seni ayakta alkışlıyorum
Resmen takımı son bildiriminle kurtardın
Okadar güzel spor yaptın ki daha azı düşünülemezdi zatenBakalım önümüzdeki hafta ben 1 tur daha döneceğim nasılsa belki o zaman çok daha güzel bir sonuç görürüm diye umuyorum ( bu kez kesinlikleeeeeeee her gün sporumu yapacağım gerekirse ev işi yapmam ama o sporu yaparım olmadı bana ne ceza verirseniz razıyım ( kilo versemde sporumu ihmal edersemde ceza istiyorum ona göre )
Canım üzülme eminim bir sonraki bilidirimin çok daha güzel olucakarada maalesef direnç oluyor
Aboooowwwwww bu ne laaaaa
Son saniyede 90dan attın kız golünü
Cidden seni ayakta alkışlıyorum
Resmen takımı son bildiriminle kurtardın
Okadar güzel spor yaptın ki daha azı düşünülemezdi zatenBakalım önümüzdeki hafta ben 1 tur daha döneceğim nasılsa belki o zaman çok daha güzel bir sonuç görürüm diye umuyorum ( bu kez kesinlikleeeeeeee her gün sporumu yapacağım gerekirse ev işi yapmam ama o sporu yaparım olmadı bana ne ceza verirseniz razıyım ( kilo versemde sporumu ihmal edersemde ceza istiyorum ona göre )
Canım üzülme eminim bir sonraki bilidirimin çok daha güzel olucakarada maalesef direnç oluyor
Banucum az yeme ve spor ben de pek işe yaramadı bu hafta. Bakalım belki dukan ekspress işe yarar... 70 ler çok inatçı ben de ya...
önceleri her hafta tıkır tıkır kilo verirken şimdilerde verememek üzüyor beni... demek iyice yerleşmiş artık bu kilo..
Bir de yaş ilerliyor.. onun da etkisi oluyor herhalde... ooooffff moralim çok bozuk yaaa((((
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 65,6
Bu hafta 65,5
100 gr gitmiş yani anlıcanız şahtım şahbaz olmuşum ilk defa bu kadar inatçı ve yerleşmiş kilolarla baş ediyorum ama pes etmiyorum
Günaydın kızlarrrrrr
Hayırlı cumalar bol eksili bildirimler
500 gr çok iyi banucumm tebriklereminim haftaya 110 u göreceksin azminin karşılığını alacaksın
Bende haftaya size katılabilir miyimm dukan için
Bende haftaya size katılabilir miyimm dukan için
Moral bozmak yoookkk tatlmm sakin bu stres yapp kiloyu daha çok etkiliyo bu direncde kirilcak ve sen yine tıkır tıkır inceksin istedigin kiloya doğru
Canım sana sormayı unutuyorum hep.
karabuğdayı severek tükettiğini okuyorum menülerinde. Acaba tüketirken tuz kullanıyormusun ?
Ben dün 1 öğünümde tuzsuz,yenmesi gerektiği gibi tüketmeye çalıştım ama öğüre öğüre bir oldum. Akşamlıkda haşlamıştım ama çöpü boyladı...
Selincim beb evlendiğimde 56 kiloydum.. bekarken en fazla 69 olmuştum. Diyetisyen,kendi çabalarım filan derken 56 ile gelin oldum. O dönemde vucut öncesinde diyet yapmadığı için kolay veriyordum.. sonra evlilikte eşime ayak uyduracağım diye ilk 2 yılda 12 kg aldım.tabi bilmediğim pko nunda etkisi varmış.
Hamile kaldım,14 kg daha aldım... geçen yıl 82den 69a kadar düşmek yine çok zorlamadı beni ama bu defa nedense çok zorlanıyorum..
bakalım bu hafta dukan ekspress yapacağım ama dukanda en büyük korkum bırakınca tekrar kilo almak..
bir de sen cal sayıyordun sanırım. Günlük kaç kcal alarak kilo verdin ?
Ne demek canım tabiki katılabilirsinİnşallah çooook çooooook güzel rakamlar göreceğiz ve bir sonraki haftada güzel derece alacağız ( bu hafta öyle olacağına eminim sonuçta hepimiz azda olsa verdik Speedy gonzales Selini saymıyorum bile valla o jet hızıyla vurdu çekti gol oldu
Tuzsuz tüketiyorum canım ama üstüne kırmızı biber ve nane döküyorum bazen de kavrulmuş havuçla karıştırıyorum. Ben yoğurt ve yoğurtla yapılan salata tarzı şeyleri çok sevdiğim için hoşuma gidiyor aslında zevkle yiyorum. Reis marka ukrayna menşeili benim karabuğday farkeder mi bilmiyorum ama tadı kötü değil bence
Canım sana sormayı unutuyorum hep.
karabuğdayı severek tükettiğini okuyorum menülerinde. Acaba tüketirken tuz kullanıyormusun ?
Ben dün 1 öğünümde tuzsuz,yenmesi gerektiği gibi tüketmeye çalıştım ama öğüre öğüre bir oldum. Akşamlıkda haşlamıştım ama çöpü boyladı...
Selincim beb evlendiğimde 56 kiloydum.. bekarken en fazla 69 olmuştum. Diyetisyen,kendi çabalarım filan derken 56 ile gelin oldum. O dönemde vucut öncesinde diyet yapmadığı için kolay veriyordum.. sonra evlilikte eşime ayak uyduracağım diye ilk 2 yılda 12 kg aldım.tabi bilmediğim pko nunda etkisi varmış.
Hamile kaldım,14 kg daha aldım... geçen yıl 82den 69a kadar düşmek yine çok zorlamadı beni ama bu defa nedense çok zorlanıyorum..
bakalım bu hafta dukan ekspress yapacağım ama dukanda en büyük korkum bırakınca tekrar kilo almak..
bir de sen cal sayıyordun sanırım. Günlük kaç kcal alarak kilo verdin ?
Teşekkür ederim canım sağollgünaydın kızlar herkesı tebrık ederım gelen bıldırımler cok güzel
minmigo hedefını 50 cektım canım benım
***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,5 / 111/0,5/%0,45 )
sln71( 56,5 /54,8 /1,7/%3,01)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 /71,7 / 0/ %0) kilosu sabit
bugünadımleyla( 65,6/65,5/0,1/% 0,15)
minmigo (53,6 /53,3/0,3/ %0,56 ) hedef kilosunu 50 olarak degıstırmek ıstıyor
finsternis ( 72.4 /71,8 /0,6/%0,83 )
aygün01(78,4///% )
napcazgari(77,8 /// %)
melekkız_( 64,3// /% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/66,7 / 0,7/% 1,04)1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5
4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
Canım yeşil mercimek dukanda yok..nişasta grubuna giriyor protein grubu değil..Hemen aklımdayken yarınki menümüzüde paylaşayım Express kızlarııııı
Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
Öğlene doğru ara öğün olarak 1 meyve ( ben çok geç saate bırakmayalım ki kan şekerimizi fırlatmasın sonradan diye düşündüm )
Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı ( benim salatalığım kalmadığı için sırf soğanlı domates salatası yapmayı düşünüyorum)
Sorma canım yaaa geçmişi okurken bende fark etmiyorum ama herkese birşeyler yazmak isteyince maşallah Roman oluyor
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım kardeşiniİyi akşamlar kızlar.İyi dilekleriniz için tşk ediyorum.Kızkardeşim dün kürtajı oldu.Bugün evinde daha yeni yanından geldik.Allahım bir daha böyle bir olay yaşatmasın.
Ben=Stres=Regl=Sınav bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum
Günaydın canlarımm son kilo bildirimimmm
BAŞLANGIÇ KILO : 75.2
GEÇEN HAFTA KİLO : 56.5
ŞIMDIKI KILO : 54.8
FARK : 1 kilo 700 gr
Toplam fark: 20.4 kg
Spor buraya geldikten sonra haftada 3 4 gün stepper
ve 10 günden beri haftada 6 gün jillian ve son iki gündür thigh master 500 defa
Su ortalama 1 buçuk litre
Sanırım son bildirime yakışır bi bildirim oldusizleri çok seviyorum siz olmasaydiniz bu kadar başarılı olamazdm tek tek isim sayamam hepinizin yeri ayri ayrı ayrı çok seviyorum sizi ve sizin mezuniyeinizi görmeden bana rahat yok bunu böyle bilin ne dicemi bilemedim çok mutluyum çooookkkk
Canım yeşil mercimek dukanda yok..nişasta grubuna giriyor protein grubu değil..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım kardeşini
Yihuu selincim çok tebrik ederm azmin disiplininle kendi iradenle başardın biz sadece destekledik tüm iş sende bitti canım Allah hep mutlu olduğun kiloda olmayı nasip etsin..
Ben de dünkü menümü paylaşayım
Sabah: 1.5 tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Öğlen: Çok ince lavaşa kıymalı pide ayran
Ara: 3 kare çikolata
Akşam: Izgara çipura, yeşil salata, 2 lokma ekmek, 2 lokma helva
Bugün çok yedim kızlar iştahımı durdurmaya çalışıyorum. Çok şükür artıda değilmi ama küçültsem mideyi çok iyi olacak..
35 dk. Slim in 6 sporumu yaptım ekstra squat da yaptım
Canım öğlen yemek yedim akşamda o şekilde yemek istedimAkşam geç yemediysen güzel canım afiyet olsun
Akşam öğleye göre daha ağır olmuş sanki ama erken yemişsindir umarım ya da telafi etmişsindir inşallah canım
Tek kelimeyle harikaa bir menü
Akşam biraz ilginç geldi canım neden yemek yerine ekmek ve yağ tercih ettin anlayamadımonun dışında çok güzel menün
kız bide geçen hafta bende regl şişkinliğide vardi o yüzden daha fazla gitti şişkinlik falan gidince ama yinede bana süpriz ve acayip moral olfu haaa
Canım yeşil mercimek dukanda yok..nişasta grubuna giriyor protein grubu değil..
Ben de dünkü menümü paylaşayım
Sabah: 1.5 tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Öğlen: Çok ince lavaşa kıymalı pide ayran
Ara: 3 kare çikolata
Akşam: Izgara çipura, yeşil salata, 2 lokma ekmek, 2 lokma helva
Bugün çok yedim kızlar iştahımı durdurmaya çalışıyorum. Çok şükür artıda değilmi ama küçültsem mideyi çok iyi olacak..
35 dk. Slim in 6 sporumu yaptım ekstra squat da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?