Iki ogun mu yedin canim menun harika görünüyor. İnşallah yarinki tartida hepimiz mutlu oluruzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür ütülerimde bitti
Sırf 1 saat cumartesi yatağıma yaymak istediğim yatak örtümü ütülemeyle uğraştımgitmiş bol pileli dantelli ve saten bir örtü yaptırmışız sanki madalya takacaklar ceyizde o olunca
Bir iki parça yerleşecek dolaba ama onları az sonra yaparım şimdi az dinleneyim
Bu arada saat 17:00de yemeğimide yedim şükür ve hemen paylaşıyorum yediklerimi
Eki Görüntüle 1375964 Eki Görüntüle 1375965
öğlende 1 elma ve 1 portakal yedim
Şekersiz türk kahvesi içtim
Gayet güzel şu ana kadar
Süpersin canım aynen azimli bir şekilde devam et yaza müthiş fark olacak
Kız aslında bende içmek istiyordum ama midem almadı acaba içine limon sıksam bolcana içebilirmiyim diye düşündüm bak bende şimdi
Dur bakalım olmadı pazardan sonra bende denerim ( haftasonu dokunursa eşim canımı okur bari o işteyken görmesin)
Çok şükür
İyiyiz valla ne olsun hergünki iş güçSenin işin bizden zor Allah yardımcın olsun inşallah çabucak iyileşirde sende rahatlarsın
Canım çok güzel seninde menün hatta baya erken yemişsincumayı iple çekiyorum yine
Hemen kayıt edip ilk fırsatta deneyeceğim inşallah içebilirimde şu pko için şifa olur inşallah
Selinim harikasınnnnn
İnşallah cumaya hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız
HEhhh şimdi tam olmuş ama selinin dediği gibi patates olmasaydı iyidi ( yarım dilim ekmek dişinin kovuğuna gitmemiştir nasılsaondan birşey olmaz )
Yinede yarın çok güzel bir sonuç bekliyorum senden
Ohhh seninkide gayet güzel
Kızlarrrrrrrrrr bu hafta ilk 3 bekliyorum bizden ona göreeeee
Ekmek ama çok az yarım dilim cikMenü güzel ama kız yarın tartı günü sadexe balik salata yeseydin yaaa pattisle ekmek yemissin
Teşekkürler canımMenu guzel afiyet olsun canim
Bol bol bitki cayi içmişin bitki zayi zayiflamaya yardimci oluyormuş. Guzel menu afiyet olsun canım
Menun cok duzenli afiyet olsun canim
Ama ekmekte kalorili inşallah yarin hepimiz iyi sonuc aliriz canim, afiyet olsun
Evet canım inş. Gr gr gidiyor benden ama hiç değilse aya varsam ayda 2 kilo gitse 6 ayda 12 yapıyor 64 kiloya kadar inmiş oluyorum 69 u görsem hayal gibi sankiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sırf 1 saat cumartesi yatağıma yaymak istediğim yatak örtümü ütülemeyle uğraştımgitmiş bol pileli dantelli ve saten bir örtü yaptırmışız sanki madalya takacaklar ceyizde o olunca
Gayet güzel şu ana kadar
Kız aslında bende içmek istiyordum ama midem almadı acaba içine limon sıksam bolcana içebilirmiyim diye düşündüm bak bende şimdi
Dur bakalım olmadı pazardan sonra bende denerim ( haftasonu dokunursa eşim canımı okur bari o işteyken görmesin)
Çok şükür
İyiyiz valla ne olsun hergünki iş güçSenin işin bizden zor Allah yardımcın olsun inşallah çabucak iyileşirde sende rahatlarsın
Canım çok güzel seninde menün hatta baya erken yemişsincumayı iple çekiyorum yine
Hemen kayıt edip ilk fırsatta deneyeceğim inşallah içebilirimde şu pko için şifa olur inşallah
Selinim harikasınnnnn
HEhhh şimdi tam olmuş ama selinin dediği gibi patates olmasaydı iyidi ( yarım dilim ekmek dişinin kovuğuna gitmemiştir nasılsaondan birşey olmaz )
Ekmek ama çok az yarım dilim cikspor yapar eritirim
Teşekkürler canım
Evet canım inş. Gr gr gidiyor benden ama hiç değilse aya varsam ayda 2 kilo gitse 6 ayda 12 yapıyor 64 kiloya kadar inmiş oluyorum 69 u görsem hayal gibi sanki
Ins. Canım şifa olurlimon tadını götürüyor sade bende icememistim ama limon süper oluyor tadını hissetmiyorsun olmadı yerim elma at içine hiç anlasilmiyor
evet Selinin dediği gibi patates olmasaymış iyiymiş ama spor yaparım artık bisiklete biniyim 30 dkIns. Hep birlikte güzel sonuçlar alırız yarın
Selam Kızlarhayirli akşamlar birbirimize destek olalim ben elimden geldigince yorum yaptim sizinde yorumlarinizi bekliyorum. Bazen kendime cokmu yiyorum diyorum. Birbirimizi motiveedelim ve yanlislari soyleyelimki daha dogru sekilde devam edebilelim.
Bugunki menu
Sabah
Iki yeşil zeytin, 1 tk cokelek, 1tk tahin helva, bir dilim ekmek, yarim kase yogurtlu pekmez
Öğlen
Bir kucuk tabak lahana sarmasi, bir kase yogurt, biraz biber turşusu
Akşam
Yarım sandvic ekmeğine bir çay kaşığı tere yağ, şekersiz kahve
Sende benim gibi canım yarım dilim ekmekselam kızlar menüm gelsin :)
sabah: aç karna su, ardından ılık yarım limonlu su
1,5 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında az peynir zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 kupa yeşil çay 2 galete
öğlen: 1 muz 1 kase yulaflı keten tohumlu yoğurt
ara: 1 az şekerli neskafe
ara: 1 mandalina
akşam: 1 sevis kaşığı fırın et, 3 kaşık pilav, salçalı sos ve yarım dilim ek (çok açtım pilav kaçmasın diye ekmek yedim doymucaktım hiç)
ara: şuan 7 otlu bitki çayı içiyorum birazdan sütlü türk kahvem var ve bol su
Selam Kızlarhayirli akşamlar birbirimize destek olalim ben elimden geldigince yorum yaptim sizinde yorumlarinizi bekliyorum. Bazen kendime cokmu yiyorum diyorum. Birbirimizi motiveedelim ve yanlislari soyleyelimki daha dogru sekilde devam edebilelim.
Bugunki menu
Sabah
Iki yeşil zeytin, 1 tk cokelek, 1tk tahin helva, bir dilim ekmek, yarim kase yogurtlu pekmez
Öğlen
Akşam
Iki ogun mu yedin canim menun harika görünüyor. İnşallah yarinki tartida hepimiz mutlu oluruz
Evet canım inş. Gr gr gidiyor benden ama hiç değilse aya varsam ayda 2 kilo gitse 6 ayda 12 yapıyor 64 kiloya kadar inmiş oluyorum 69 u görsem hayal gibi sanki
Ins. Canım şifa olurlimon tadını götürüyor sade bende icememistim ama limon süper oluyor tadını hissetmiyorsun olmadı yerim elma at içine hiç anlasilmiyor
evet Selinin dediği gibi patates olmasaymış iyiymiş ama spor yaparım artık bisiklete biniyim 30 dkIns. Hep birlikte güzel sonuçlar alırız yarın
selam kızlar menüm gelsin :)
1,5 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında az peynir zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
akşam: 1 sevis kaşığı fırın et, 3 kaşık pilav, salçalı sos ve yarım dilim ek (çok açtım pilav kaçmasın diye ekmek yedim doymucaktım hiç)
Canım menün aslında gayet güzel ama keşke öğlenle akşam tam tersi olsaydıhem daha tok tutardı seni
Bende elimden geldiğince herkesin menüsüne yazmaya çalışıyorum ve şükür aramızda öyle çok fazla yiyen biri yok ama olurda deng gelirsek dediğin gibi birbirmizi uyaracağız tabi sonuçta birlikte bir yola baş koyduk
Evet canım iki öğün yapıyorum ( sadece meyve yiyeceksem ara öğün gibi oluyor ama onuda kahvaltıda yemeye çalışacağım ki gün içinde kan şekerimi fırlatmasın üstelik Leptin hormonum bozulmamış olsun)
Aralarda çok acıkırsam 1 bardak ayranım var imdat çekici olarak birde her gün mutlaka şekersiz kahvem var ara olarak
Canım gitsinde varsın gram olarak gitsin
Dediğin gibi aya vurunca yine iyi bir sonuç oluyor ve ben inanıyorum sen yaza 64 ü rahat göreceksin
Kız benim başlangıç kilomdayken artık kesinlikle aşağısını göremem diye düşünürdüm ama şu an inanıyorum bende okullar yaz tatiline girmeden 99un altını göreceğimbelki daha fazlasıda olur ama en kötü ihtimali hesaba katıyorum ki motivasyonum düşmesin
Aslında bende sizler gibi her gün 30 saat en azından spor yapabilsem tam süper olur ama bu haftada yine evle uğraşmaktan sadece 2 gün yürüyebildimama Allahın izniyle şu günüde atlatayım ( sonra nasılsa uzun süre gelen giden olmaz günlerde görüşüldüğü için ) ondan sonra kim tutar beni hatta eşime trampolin aldıracağım hem kızlar eğlenir hemde ben spor yapmış olurum zevkli bir şekilde
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Gayet güzel şu ana kadar
Çok şükür
Selinim harikasınnnnn
Bugunki menu
Sabah
Öğlen
Akşam
Akşam geç yemediysen güzel canım afiyet olsunBugün ve ben
günüme çeyrek muz la başladım
1 bardak limonlu sogan suyu
Öğlen
küçük haşlama yumurta
2 dili çavdar ekmegi
1 k.k peynir suzme
2 tane zeytin
yarım bardak portakal suyu
Ara
oğlumun kekin in ucundan çok az isirdim tahmini 45 calori hesapladim onu bile
Ara
1 bardak limonlu sogan suyu
yarım elma
küçük kivi
Akşam
fırında palamut ve patates
1 tane tam palamut ve yanında patates yedim baharatlı az yağlı
ve yarım dilim ekmek
Akşam öğleye göre daha ağır olmuş sanki ama erken yemişsindir umarım ya da telafi etmişsindir inşallah canımselam kızlar menüm gelsin :)
Tek kelimeyle harikaa bir menüSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Gayet güzel şu ana kadar
Çok şükür
Selinim harikasınnnnn
Akşam biraz ilginç geldi canım neden yemek yerine ekmek ve yağ tercih ettin anlayamadımSelam Kızlarhayirli akşamlar birbirimize destek olalim ben elimden geldigince yorum yaptim sizinde yorumlarinizi bekliyorum. Bazen kendime cokmu yiyorum diyorum. Birbirimizi motiveedelim ve yanlislari soyleyelimki daha dogru sekilde devam edebilelim.
Bugunki menu
Sabah
Öğlen
Akşam
Allah banuuu 30 saat yazmssn gülesin geldi vallaerir bitersin kiiiiizzzzzzz
Hemen aklımdayken yarınki menümüzüde paylaşayım Express kızlarııııı
Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı
Sorma canım yaaa geçmişi okurken bende fark etmiyorum ama herkese birşeyler yazmak isteyince maşallah Roman oluyor
Ay inş. Canım Rabbim o günleri sağlıklı bir şekilde görmeyi nasib etsin inş. Ve hep birlikte Mezunlar gurubu kurarızCanım menün aslında gayet güzel ama keşke öğlenle akşam tam tersi olsaydıhem daha tok tutardı seni
Bende elimden geldiğince herkesin menüsüne yazmaya çalışıyorum ve şükür aramızda öyle çok fazla yiyen biri yok ama olurda deng gelirsek dediğin gibi birbirmizi uyaracağız tabi sonuçta birlikte bir yola baş koyduk
Evet canım iki öğün yapıyorum ( sadece meyve yiyeceksem ara öğün gibi oluyor ama onuda kahvaltıda yemeye çalışacağım ki gün içinde kan şekerimi fırlatmasın üstelik Leptin hormonum bozulmamış olsun)
Aralarda çok acıkırsam 1 bardak ayranım var imdat çekici olarak birde her gün mutlaka şekersiz kahvem var ara olarak
Canım gitsinde varsın gram olarak gitsin
Dediğin gibi aya vurunca yine iyi bir sonuç oluyor ve ben inanıyorum sen yaza 64 ü rahat göreceksin
Kız benim başlangıç kilomdayken artık kesinlikle aşağısını göremem diye düşünürdüm ama şu an inanıyorum bende okullar yaz tatiline girmeden 99un altını göreceğimbelki daha fazlasıda olur ama en kötü ihtimali hesaba katıyorum ki motivasyonum düşmesin
Aslında bende sizler gibi her gün 30 saat en azından spor yapabilsem tam süper olur ama bu haftada yine evle uğraşmaktan sadece 2 gün yürüyebildimama Allahın izniyle şu günüde atlatayım ( sonra nasılsa uzun süre gelen giden olmaz günlerde görüşüldüğü için ) ondan sonra kim tutar beni hatta eşime trampolin aldıracağım hem kızlar eğlenir hemde ben spor yapmış olurum zevkli bir şekilde
Ay inş . Canım ya gerçekten düşünmek bile mutlu ediyor inş. Bizim içinde bir hatıra olarak kalır bu kilolarHımmm spor varsa o zaman kurtarrsin canm ayy bende ilk zamanlar öyle diyordum canm 69 u görsem gerisi gelir diye hatta 69 olduğumda çok mutlu olmuştum bide 59 olduğumda böyle iple cekee çekeee geliyo iste :)) seninde o rakamlari görmem yakın bence
İyi akşamlar kızlar.İyi dilekleriniz için tşk ediyorum.Kızkardeşim dün kürtajı oldu.Bugün evinde daha yeni yanından geldik.Allahım bir daha böyle bir olay yaşatmasın.
Ben=Stres=Regl=Sınav bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum
Sagol canim 6da yiyorum genelde en gec yeme saatim 6.30 7.00Akşam geç yemediysen güzel canım afiyet olsun
Akşam öğleye göre daha ağır olmuş sanki ama erken yemişsindir umarım ya da telafi etmişsindir inşallah canım
Tek kelimeyle harikaa bir menü
Akşam biraz ilginç geldi canım neden yemek yerine ekmek ve yağ tercih ettin anlayamadımonun dışında çok güzel menün
Amin canım Rabbim kardeşine sabır versin inş.İyi akşamlar kızlar.İyi dilekleriniz için tşk ediyorum.Kızkardeşim dün kürtajı oldu.Bugün evinde daha yeni yanından geldik.Allahım bir daha böyle bir olay yaşatmasın.
İyi akşamlar kızlar.İyi dilekleriniz için tşk ediyorum.Kızkardeşim dün kürtajı oldu.Bugün evinde daha yeni yanından geldik.Allahım bir daha böyle bir olay yaşatmasın.
Yok bebegim onu demiyorum ben seviyorum senin romanlarınıhani sporu 30 dk yerine 30 saat yazmssn ya onu diyorumm erir bitersin diyee
Kızlar benim minik uyudu bende yoruldum yatıcam öpüyorum siziAllahn izniyle sabaha görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?