Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iki ogun mu yedin canim menun harika görünüyor. İnşallah yarinki tartida hepimiz mutlu oluruz

Menü güzel ama kız yarın tartı günü sadexe balik salata yeseydin yaaa pattisle ekmek yemissin
Ekmek ama çok az yarım dilim cik spor yapar eritirim

Teşekkürler canım

Evet canım inş. Gr gr gidiyor benden ama hiç değilse aya varsam ayda 2 kilo gitse 6 ayda 12 yapıyor 64 kiloya kadar inmiş oluyorum 69 u görsem hayal gibi sanki

Ins. Canım şifa olur limon tadını götürüyor sade bende icememistim ama limon süper oluyor tadını hissetmiyorsun olmadı yerim elma at içine hiç anlasilmiyor
evet Selinin dediği gibi patates olmasaymış iyiymiş ama spor yaparım artık bisiklete biniyim 30 dk Ins. Hep birlikte güzel sonuçlar alırız yarın

Hımmm spor varsa o zaman kurtarrsin canm ayy bende ilk zamanlar öyle diyordum canm 69 u görsem gerisi gelir diye hatta 69 olduğumda çok mutlu olmuştum bide 59 olduğumda böyle iple cekee çekeee geliyo iste :)) seninde o rakamlari görmem yakın bence

Menun gayet güzel canım yarın bol eksili olur inş.

Sende benim gibi canım yarım dilim ekmek
Menun gayet güzel ve düzenli canım

Canım menün aslında gayet güzel ama keşke öğlenle akşam tam tersi olsaydı hem daha tok tutardı seni
Bende elimden geldiğince herkesin menüsüne yazmaya çalışıyorum ve şükür aramızda öyle çok fazla yiyen biri yok ama olurda deng gelirsek dediğin gibi birbirmizi uyaracağız tabi sonuçta birlikte bir yola baş koyduk

Iki ogun mu yedin canim menun harika görünüyor. İnşallah yarinki tartida hepimiz mutlu oluruz

Evet canım iki öğün yapıyorum ( sadece meyve yiyeceksem ara öğün gibi oluyor ama onuda kahvaltıda yemeye çalışacağım ki gün içinde kan şekerimi fırlatmasın üstelik Leptin hormonum bozulmamış olsun )
Aralarda çok acıkırsam 1 bardak ayranım var imdat çekici olarak birde her gün mutlaka şekersiz kahvem var ara olarak

Canım gitsinde varsın gram olarak gitsin
Dediğin gibi aya vurunca yine iyi bir sonuç oluyor ve ben inanıyorum sen yaza 64 ü rahat göreceksin
Kız benim başlangıç kilomdayken artık kesinlikle aşağısını göremem diye düşünürdüm ama şu an inanıyorum bende okullar yaz tatiline girmeden 99un altını göreceğim belki daha fazlasıda olur ama en kötü ihtimali hesaba katıyorum ki motivasyonum düşmesin
Aslında bende sizler gibi her gün 30 saat en azından spor yapabilsem tam süper olur ama bu haftada yine evle uğraşmaktan sadece 2 gün yürüyebildim ama Allahın izniyle şu günüde atlatayım ( sonra nasılsa uzun süre gelen giden olmaz günlerde görüşüldüğü için ) ondan sonra kim tutar beni hatta eşime trampolin aldıracağım hem kızlar eğlenir hemde ben spor yapmış olurum zevkli bir şekilde

Canm akşama kadar çok iyi gelmissin ama akßam biraz fazla olmuş sanki aslnda az da olmuş ne az olmuş et eti bi servis kaşığı yerine daha çok yeseydin pilavi daha az yerdin ekmeğide hic yemezdinn diyeee düşünüyorum inşallah yarin çokk güzel bildirim yaoarsn tatlş

Allah banuuu 30 saat yazmssn gülesin geldi valla erir bitersin kiiiiizzzzzzz

Menün harika tatlmm ayy yarini ipleee cekiyorum bende

Ölçülü ve güzel bi menü canm afiyettt olsuunn ama hani aksam daha saglikli hafif biseyler tercih edebilirdin sanki az yemissin aksam ama hani baska bisey olabilirmiyfi dedim yanii Neyse cann cekmistir belki

Akşam geç yemediysen güzel canım afiyet olsun
Akşam öğleye göre daha ağır olmuş sanki ama erken yemişsindir umarım ya da telafi etmişsindir inşallah canım
Tek kelimeyle harikaa bir menü
Akşam biraz ilginç geldi canım neden yemek yerine ekmek ve yağ tercih ettin anlayamadımonun dışında çok güzel menün

Hemen aklımdayken yarınki menümüzüde paylaşayım Express kızlarııııı

Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir

Öğlene doğru ara öğün olarak 1 meyve ( ben çok geç saate bırakmayalım ki kan şekerimizi fırlatmasın sonradan diye düşündüm )

Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı ( benim salatalığım kalmadığı için sırf soğanlı domates salatası yapmayı düşünüyorum )

Allah banuuu 30 saat yazmssn gülesin geldi valla erir bitersin kiiiiizzzzzzz

Sorma canım yaaa geçmişi okurken bende fark etmiyorum ama herkese birşeyler yazmak isteyince maşallah Roman oluyor

Yok bebegim onu demiyorum ben seviyorum senin romanlarını hani sporu 30 dk yerine 30 saat yazmssn ya onu diyorummerir bitersin diyee

Ay inş. Canım Rabbim o günleri sağlıklı bir şekilde görmeyi nasib etsin inş. Ve hep birlikte Mezunlar gurubu kurarız

Ay inş . Canım ya gerçekten düşünmek bile mutlu ediyor inş. Bizim içinde bir hatıra olarak kalır bu kilolar

Olsun canm kiloyu takma verilir cok geçmiş olsun Allahm bir daha yaşatmasın amiinn

Sagol canim 6da yiyorum genelde en gec yeme saatim 6.30 7.00

Amin canım Rabbim kardeşine sabır versin inş.

Aminnnn canım Rabbim kimseye yaşatmasın
Şimdi bir müddet ona göre herşeyin sonu gibi gelebilir ama eminim sizlerinde desteğinizle umarım çabucak toparlanır ve Allahın izniylede tekrar mucizesini beklemeye başlar

Yok bebegim onu demiyorum ben seviyorum senin romanlarını hani sporu 30 dk yerine 30 saat yazmssn ya onu diyorummerir bitersin diyee

Anaaaa bak bende diyorum ki uzun yazdım diye diyorsun valla gün 24 saat olunca o 30 saat daha bir mümkün değil ben 30 dakika yapsam yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…