- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah bir dilim ekmek, peynir, bol marul, yesil biber, bir kucuk dilim tahin helva
öğlen
3 küçük dilim Kıymalı tepsi böreği, bol acı turşu, bir bardak icecek
bir bardak yesil çay
akşam
yarım sandvic ekmedine yağsız sucuk, bir bardak yesil cay, 3 bardak su
bugün ki menüm biraz tuhaf oldu..Öğlen çat kapı misafirim gelince yiyemedim öğleni.
08.30 :
-1 kupa tek şekerli sütsüz neskafe
09.30
-2.5 dilim kızarmış ekmek
-1.5 yumurta
13.00
-2 küp şekerli az sütlü 1 kupa neskafe
14.30misafir gitti)
-1 kase ev yoğurdu(yedikten 2 saat sonra ani bir bulantı ile kusma)
17.00:
- yarım havuç
18.00 :
-2 dilim kızarmış ekmek arası 100 gr ton balığı
21.00 :
- 1 büyük bardak süt
su : 2.5 lt
spor : yok
Günaydın tatlışşGünaydın fıstıklaaaarrr
Cidden çok durgun bugünAaa kimsecikler yookkkne yiyonuz çabuk söyleyin
Canim bebisi den dolayi gunde iki kere yemek yapamiyorum, oglen yaptigi yemegi yediysem aksama kahvalti gibi seyler hazirliyorum, oglum dis cikardigi icin cok huysuz yere koydumu bagiriyor, o yuzden bugunlerde biraz sikintiliyiz. Dun tlfdan jiliani actim bir 15 dakika yapabildim nefesim kesildi, bogazim kurudu, nefes nefese kaldim, meger icim ne kadar yaslanmis, biraktim yapamadim ayagimda kotu agridi nasil baslicam bilmiyorum, ama sporda yapmak istiyorumHmmm öğle ve akşam karbonhidrat böreği öğlr yemen iyi ama aksam çorba salata veya sebze yesen süperdi
Deniyince buraya yaz cani insallah iyi sonuc alirsin, tesekkur ederim. Bu aradaEvet canım soğanı suda kaynatıp içiyorum 10 dk yetiyor kaynatmak bana limon hmm tadı soğanlı börek gibi
2 gündür kullanıyorum regl olmama rağmen sisliklerimi indirdi wc ye çıkartıyor ama istikrarli kullanmak lazım 15 gün kullanıp 2 gün ara şeklinde. Kullanıyim faydasını yazarım inş. Canım benim Teyzem iğneye dönmüştü o koç göbeği nasıl erimisti
Bugün ve ben kalan menum
Ara
küçük muz
Akşam
Nohut yemeği yarım tb
ve1 tabak cık domates soslu makarna
yanında azcık cık lahana turşusu
1 tane muz
küçücük bir pismaniyecik
gunaydin canim, az once simit yedim hmm sey kem kumAaa kimsecikler yookkkne yiyonuz çabuk söyleyin
Canim bebisi den dolayi gunde iki kere yemek yapamiyorum, oglen yaptigi yemegi yediysem aksama kahvalti gibi seyler hazirliyorum, oglum dis cikardigi icin cok huysuz yere koydumu bagiriyor, o yuzden bugunlerde biraz sikintiliyiz. Dun tlfdan jiliani actim bir 15 dakika yapabildim nefesim kesildi, bogazim kurudu, nefes nefese kaldim, meger icim ne kadar yaslanmis, biraktim yapamadim ayagimda kotu agridi nasil baslicam bilmiyorum, ama sporda yapmak istiyorum
Deniyince buraya yaz cani insallah iyi sonuc alirsin, tesekkur ederim. Bu aradamenunde kacamaklar olmuş, yarina duzeltirsin insallah
gunaydin canim, az once simit yedim hmm sey kem kumcok tazeydi, firindan yeni cikmis, kucuk bir simit
Hmmm tazecikkk siiimittt miiibende yidim bugün simit hemde kahvaltida sucuklu yumurta yedikten sonra
Evet duncuk öyle oldu birazcıkpişmaniye aksamın köründe muz nohutun yanında makarna hem de 1 tabakck
Tamam canım inş. YazarimCanim bebisi den dolayi gunde iki kere yemek yapamiyorum, oglen yaptigi yemegi yediysem aksama kahvalti gibi seyler hazirliyorum, oglum dis cikardigi icin cok huysuz yere koydumu bagiriyor, o yuzden bugunlerde biraz sikintiliyiz. Dun tlfdan jiliani actim bir 15 dakika yapabildim nefesim kesildi, bogazim kurudu, nefes nefese kaldim, meger icim ne kadar yaslanmis, biraktim yapamadim ayagimda kotu agridi nasil baslicam bilmiyorum, ama sporda yapmak istiyorum
Deniyince buraya yaz cani insallah iyi sonuc alirsin, tesekkur ederim. Bu aradamenunde kacamaklar olmuş, yarina duzeltirsin insallah
gunaydin canim, az once simit yedim hmm sey kem kumcok tazeydi, firindan yeni cikmis, kucuk bir simit
Menüm
Sabah 8:30
1 küçük elma
Peynir
Ara 12:00
1 büyük kupa bitki çayı
Akşam 15:00
1 tabak fırında patatesli mantarlı köfte ( köfteye ekmek içi koymadım 7 tane Felan köfte yemişimdir)
Bir büyük kase yoğurt
Bol su
Yarın yine kayınvalideme gidicem
Kızlar Merhaba
dün ki kaza şokunu ancak yeni atlattim çok şükür ve Allah in bana vverdiği bu yaşama şansını inşallahcçok iyi değerlendireceği ilk isim kuran i bbildiğim halde hatmedemwmustim onu bitiricem zaten eşim de şu sıralar çok hevesli kuran öğreniyor bir hocadan onunla okurum inşallah sonra küme kirginligim varsa bunu onunla paylaşmaya karar verdim spora hemen bu hafta başlıyorum son olarak çok istediğimama nnefsi më söz geciremedigim ortunme konusunu hızlandırılması inşallah bu konuda kapalı hanımların desteği ni bekliyorum
Kararimda emin degilim canim kapanunca ya aciklara ozenirsem diye kirkuyorum ve cevremde hic kapali yok sadece annem oda turban gibi degil birde insan esim o zaman beni begenmeSe diye korkuyor ama diger taraftan istiyorum icimde istek var ama birinin bu isregimde bana desrek olup yanimda olnasi lazimTuRuNCu canım 189 .!.:Merhaba canım...
İnsan manevi olarak ne kadar rahatlarsa hayattan bi o kadar da zevk alıyor...
Manevi olarak ne kadar dolarsan,hayatın bi o kadar boş olduğunu görebiliyorsun..
Hayatın bir imtihan olduğunu ve ebedi alemin varlığını,hesap ve mahşere inancın ne kadar artarsa şu fani alem için değilde ahiret için çalışmanın daha önemli olduğunu anlıyor insan...Bir varız bir yokuz hesabı...
Kararında samimi ve kesin isen,eşin ve ortamın sana destek ise,en önemlisi de kapanmayı bir örf adet değil de sadece Allah rızası için yapıyor isen hiç daha fazla vakit kaybetmene gerek yok derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?