Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hmmm öğle ve akşam karbonhidrat böreği öğlr yemen iyi ama aksam çorba salata veya sebze yesen süperdi

Gerçekten ilginç

Hmmm öğle ve akşam karbonhidrat böreği öğlr yemen iyi ama aksam çorba salata veya sebze yesen süperdi
Canim bebisi den dolayi gunde iki kere yemek yapamiyorum, oglen yaptigi yemegi yediysem aksama kahvalti gibi seyler hazirliyorum, oglum dis cikardigi icin cok huysuz yere koydumu bagiriyor, o yuzden bugunlerde biraz sikintiliyiz. Dun tlfdan jiliani actim bir 15 dakika yapabildim nefesim kesildi, bogazim kurudu, nefes nefese kaldim, meger icim ne kadar yaslanmis, biraktim yapamadim ayagimda kotu agridi nasil baslicam bilmiyorum, ama sporda yapmak istiyorum
Deniyince buraya yaz cani insallah iyi sonuc alirsin, tesekkur ederim. Bu arada menunde kacamaklar olmuş, yarina duzeltirsin insallah
Aaa kimsecikler yookkkne yiyonuz çabuk söyleyin
gunaydin canim, az once simit yedim hmm sey kem kum cok tazeydi, firindan yeni cikmis, kucuk bir simit

Hmmm tazecikkk siiimittt miii bende yidim bugün simit hemde kahvaltida sucuklu yumurta yedikten sonra

Tamam canım inş. Yazarim
evet birazcık kaçamak oldu dün ama bugun duzelticem inş.

Menün cok hafif canm afiyettt olsuunn yarin kaynanana gittiğinde banunun dediği gibi midem cok bozuk bisey yiyemiyorum falan desen canm hani madem kıramıyosun

Kızlar Merhaba
dün ki kaza şokunu ancak yeni atlattim çok şükür ve Allah in bana vverdiği bu yaşama şansını inşallahcçok iyi değerlendireceği ilk isim kuran i bbildiğim halde hatmedemwmustim onu bitiricem zaten eşim de şu sıralar çok hevesli kuran öğreniyor bir hocadan onunla okurum inşallah sonra küme kirginligim varsa bunu onunla paylaşmaya karar verdim spora hemen bu hafta başlıyorum son olarak çok istediğimama nnefsi më söz geciremedigim ortunme konusunu hızlandırılması inşallah bu konuda kapalı hanımların desteği ni bekliyorum

Merhaba canım...
İnsan manevi olarak ne kadar rahatlarsa hayattan bi o kadar da zevk alıyor...
Manevi olarak ne kadar dolarsan,hayatın bi o kadar boş olduğunu görebiliyorsun..
Hayatın bir imtihan olduğunu ve ebedi alemin varlığını,hesap ve mahşere inancın ne kadar artarsa şu fani alem için değilde ahiret için çalışmanın daha önemli olduğunu anlıyor insan...Bir varız bir yokuz hesabı...
Kararında samimi ve kesin isen,eşin ve ortamın sana destek ise,en önemlisi de kapanmayı bir örf adet değil de sadece Allah rızası için yapıyor isen hiç daha fazla vakit kaybetmene gerek yok derim...

Kararimda emin degilim canim kapanunca ya aciklara ozenirsem diye kirkuyorum ve cevremde hic kapali yok sadece annem oda turban gibi degil birde insan esim o zaman beni begenmeSe diye korkuyor ama diger taraftan istiyorum icimde istek var ama birinin bu isregimde bana desrek olup yanimda olnasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…