Kararimda emin degilim canim kapanunca ya aciklara ozenirsem diye kirkuyorum ve cevremde hic kapali yok sadece annem oda turban gibi degil birde insan esim o zaman beni begenmeSe diye korkuyor ama diger taraftan istiyorum icimde istek var ama birinin bu isregimde bana desrek olup yanimda olnasi lazim
Gayet iyi :) afiyet olsunMenüm
sabah
yumurta
biraz peynir
2 dilim ekmek
öğle
tavuk snutzel
light kola
akşam
tavuk snutzel
domates salatalık
ara
kahve icecegim
1100 kalori
1 saat yürüyüş
şu şimdilik 1 lt
2 menüde cok güzel afiyet olsunselam kızlar dünkü menüm
sabah: aç karna su, 1,5 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında az peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşilçay ve mandalina
öğlen: 5 kaşık bulgur pirinç karışık sarma içi, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 galete 1 yeşilçay
akşam: 1 tabak nohut 1 servis kaşığı etli pilav
bol su
bugünkü menüm
sabah: aç karna su, bide limonlu ılık su, 2 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin ve 1 kaşık tahinpekmez ve çay
öğlen: 1,5 yumurtadan taze soğanlı omlet 1 dilim ek
ara: 1 sade çay, 1 az şekerli sütlü kahve
akşam: 1 kase nohut
bol su
Canım benim istedikleri sonra önünde hiç bir engel olmaz yalnız etraf ne der lafını bile nefsin soyletti yor! Oyüzden önce kendi içinde tamam deyip başını ört ilk başta nefsin zorlar ama sonra alisirsin.Kararimda emin degilim canim kapanunca ya aciklara ozenirsem diye kirkuyorum ve cevremde hic kapali yok sadece annem oda turban gibi degil birde insan esim o zaman beni begenmeSe diye korkuyor ama diger taraftan istiyorum icimde istek var ama birinin bu isregimde bana desrek olup yanimda olnasi lazim
Iyi geceler kizlar
bugun yuruyuse gittim yuruyusun sonuna dogru sol ayagimin ustune basamamaya basladim. Eve zor geldim yani. Sonra gordum ki bilegim sismis. yaklasik 10 gundur agriyodu zaten bi morluk vardi dedim bi yere vurdum heralde ondan agriyo.. doktora gittim film falan cektiler meger sol bilegimde bi kemikte catlak varmisyani bi sureligine spor yok
Tesekkur ederim canim amingeçmiş olsun canım yaaa...10 gün az değilki...Allahım şifasını versin inşalah
Evet rakibem tebrik edîyorum seni inş bnde biraz olsun eridiğim günleri görüceğimGeçmiş olsun cnm.
Selincim dediklerin bnm için de gecerli bnde daha önce 2 kez 65 ten 60 a ve bir keresinde de 55 e düştüm epey bi sürede kaldım şuan kilolar okdr oturmuş ve direniyorki muhtemelen alıp vermeyle ilgili olabilirEvet canm kilo alip verdikce vermesi daha zor oliyo ve vücut belli bi kiloda direniyor ben hep 1000 en fazla 1200 kalori aldm canm beni sikmayan bi zayflama metodu çünkü her istedigimi yiyorum cal sayarken yeterki sınırı aşmaben telime fatsecret fiye program infirdim ordan sayıyorum canm
İyi geceler kelebeklerim
Çokk yorgunumm hiç oturmadım şimdide makineyi bekliyorum çamaşır asıcam
Selinimm alttaki linkden karneni görebilirsin tatlım
Ayy çok mutluyum benim ilk mezun olup karne alan üyemsin
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?