Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tatlım kapanmak birilerinin desteği ile değil de "neden kapanmak"gerektiğini öğrenince olur ancak.
Yani birilerinin "kapanmak sana çok yakışır,şöyle olur böyle olur"demesiyle değil,sadece Allahın rızasını kazanmabilmek için olmalı.İnsan ne için kapanması gerektiğini kabullenirse hayatta karşısına çıkacak olan bütün engeller de vız gelir tırız gider..
Anlatabiliyormuyum?

selam kızlar dünkü menüm

sabah: aç karna su, 1,5 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında az peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşilçay ve mandalina
öğlen: 5 kaşık bulgur pirinç karışık sarma içi, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 galete 1 yeşilçay
akşam: 1 tabak nohut 1 servis kaşığı etli pilav
bol su

bugünkü menüm

sabah: aç karna su, bide limonlu ılık su, 2 dilim kızarmış ek üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin ve 1 kaşık tahinpekmez ve çay
öğlen: 1,5 yumurtadan taze soğanlı omlet 1 dilim ek
ara: 1 sade çay, 1 az şekerli sütlü kahve
akşam: 1 kase nohut
bol su

Menüm
sabah
yumurta
biraz peynir
2 dilim ekmek

öğle
tavuk snutzel
light kola

akşam
tavuk snutzel
domates salatalık

ara
kahve icecegim

1100 kalori
1 saat yürüyüş
şu şimdilik 1 lt
Gayet iyi :) afiyet olsun
2 menüde cok güzel afiyet olsun

Bugün ve ben
güne 1 armut ile başladım

Limonlu soğan suyu

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kupa az şekerli açık çay
1 tatlı kaşığı labne
yarım tatlı kaşığı acuka
2 tane az yagda yumurta

Ara
Limonlu soğan suyu

Akşam
1 kepçe nohut yemeği

Oğlumun muz undan 1 dış muz küçük diş

Canım benim istedikleri sonra önünde hiç bir engel olmaz yalnız etraf ne der lafını bile nefsin soyletti yor! Oyüzden önce kendi içinde tamam deyip başını ört ilk başta nefsin zorlar ama sonra alisirsin.
menunede gelince light ta olsa kolaya karşıyız

Çok OTE="TuRuNCu, post: 38928355, member: 55123"]Tatlım kapanmak birilerinin desteği ile değil de "neden kapanmak"gerektiğini öğrenince olur ancak.
Yani birilerinin "kapanmak sana çok yakışır,şöyle olur böyle olur"demesiyle değil,sadece Allahın rızasını kazanmabilmek için olmalı.İnsan ne için kapanması gerektiğini kabullenirse hayatta karşısına çıkacak olan bütün engeller de vız gelir tırız gider..
Anlatabiliyormuyum?[/QUOTE]
Cok güzel anlattın canım işte bende o Allah rızasıiiçin kapanmak fikri tam oturmuş değil içimde korku var sence beklemelimiyim Allah rızası fikrini yoksa içimde kıvılcım varken onu sondurmemek için kapanmali miyim

Iyi geceler kizlar
bugun yuruyuse gittim yuruyusun sonuna dogru sol ayagimin ustune basamamaya basladim. Eve zor geldim yani. Sonra gordum ki bilegim sismis. yaklasik 10 gundur agriyodu zaten bi morluk vardi dedim bi yere vurdum heralde ondan agriyo.. doktora gittim film falan cektiler meger sol bilegimde bi kemikte catlak varmis yani bi sureligine spor yok (

Bugunku menum ise
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 adet domates
ara
1 bardak sutlu nescafe
1 dilim dukan bar
aksam
1 kase yogurt
yarim cevirme tavuk
az sonra da bi kase yogurt yiyebilirim aciktim cunku

geçmiş olsun canım yaaa...10 gün az değilki...Allahım şifasını versin inşalah

Selincim dediklerin bnm için de gecerli bnde daha önce 2 kez 65 ten 60 a ve bir keresinde de 55 e düştüm epey bi sürede kaldım şuan kilolar okdr oturmuş ve direniyorki muhtemelen alıp vermeyle ilgili olabilir

Günaydın kızlar...
güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile...

Banucum dukan ekspress için jambon yerine pastırma olur mu ?

Bir de yulaf kepeği ile deneyelim mi bu sefer ?
Dukan nedense bu kepeğe çok önem veriyor.
gerçi tadını tuzunu bilmiyorum,inşallah karabuğday gibi değildir :))

Boy 165
Kilo 57.0 / 55.7 / 1.3
☆Göğüs 90 / 90 / 0
★Bel 70 / 67 / 3
☆Göbek 84 / 81 / 3
★Kalça 94 / 91 / 3
☆Basen 90 / 88 / 2
★Bacak (sağ) 56 / 53.5 / 2.5
☆Bacak (sol) 55 / 53 / 2

♥Toplam fark: 15.5♥

Kızlar hayırlı sabahlar bunlar şimdiki vücut ölçülerim 12 gün jillian yapnadan önce ve sonra nasl sizce vücut ölçülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…