Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kim demiş son bildirimin diyeyok öyle bişey
yine bizimlesin ve ne yedin içtin bizimle paylaşki kilo almayasın
bizde sana imrenelim belki yağlarımız erir

çok tebrik ediyorum bitanem
kilomuzu koruyoruz topiğinide şenlendirirsin artık
biri beni durdursunda da sana çokk ihtiyaç var
yanii özetle her daim bizlesin

adayaren ; canım çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış..Eşin bence seni gaza getirmek için öyle söylemiş.Belki hırs yapıp elinden geleni yapar şeklinde düşünmüş sanırım...
Ben de eşime kızıyorum ki niye bu kadar zaman kilomu yüzüme vurmadın hiç diye :)
Belki kilo vermemi isteseydi bu süreç bu kadar uzamaz daha erken toparlanırdım diye düşünüyorum.Birde eşleride anlamak lazım.Bak benim eşim iyice göbek yaptı ve ben iyiden iyi rahatsız olmaya başladım ve o göbeğin erimesini istiyorum.Yüzüne söyledim ama adam şimdilik sallamıyo beni :))

Çok geçmiş olsun şükür kimseye birsey olmamış

bugün ki menüm biraz tuhaf oldu..Öğlen çat kapı misafirim gelince yiyemedim öğleni.

08.30 :
-1 kupa tek şekerli sütsüz neskafe

09.30
-2.5 dilim kızarmış ekmek
-1.5 yumurta

13.00
-2 küp şekerli az sütlü 1 kupa neskafe

14.30 misafir gitti)
-1 kase ev yoğurdu(yedikten 2 saat sonra ani bir bulantı ile kusma)

17.00:
- yarım havuç

18.00 :
-2 dilim kızarmış ekmek arası 100 gr ton balığı

21.00 :
- 1 büyük bardak süt

su : 2.5 lt
spor : yok

evet tuhaf bir menü olmuş çok yememişsin gibi ama pek saglikli olmamış sanki olsun canin Sağolsun yarın inşallah daha güzel olur menün

Canim bence de az yemissin ama seker cok kullanmissin bence kahveni sekersiz icmeye calismalisin ve ogunlerindeki proteini artirmalisin

Bugunku menum
sabah
2 dilim peynir
1 tam bir beyaz haslanmis yumurta
domates roka
ara
1 bardak ligt sutten nescafe
1 dilim dukan bar
1.5 saat kadar tempolu yuruyus toplam 8 km kadar
Ara
1 kase yogurt
aksam
150 gram kadar tavuk
1 kase yogurt
2 tane salatalik tursusu
Az once
su ve sut tozundan nescafe

Menün ve sporun süper canım

@adayaren38 canım çok geçmiş olsun, Rabbim korumuş sizleri.
Eşin sanırım seni heveslendirmeye çalışıyor yalnız kaba bir dille.Ona sakin bir dille anlatsan böyle konuştuğunda demorilize oluyorum diye Tatlım bir de spor yapsan bizim jillian gruplarına katılsan.Zaman olarak da kısa 25 dk diyet ne kadar önemliyse spor da okadar önemli
Ben yaklaşık 2.5 aydır diyetteyim eşime ne ben sordum kilo verdimmi diye ne de o söyledi.Jillianın etkisimidir nedir 3 gündür iltifatlara boğuyor resmen çok zayıfladın çok hoş oldun diye

Canim cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis..

Canim sogan suyu kilo vermene yardimci oluyor mu? Soğanı suda kaynatıp mi iciyorsun. Menu guzel ve hafif
Haftaya insallah canim, kendine haftada bir gun yeme hakki ver oda kvne gittigin gun olsun zaten cok kilolu degilsin tatlim cok takma menun iyi ben olsam fazla yerdim yine tutmuşun kendini haftaya istedigin sonucu alirsin inşallah
Bir zamanlar nutellayi kasik kaşık yerdim, bir kavoanozu iki gunde bitiirirdim, bayiliyorumbu cikolataya ama simdi cikolatayi tamanen aklimdan sildim, simdi kalorisidaha az tatlilar tercih ediyorum. Menun cok guzel canim
Kolay gelsin canım, tatliya dikkat ciz
Canim cok gecmis Olsun. Maddi durumu iyi olmayan birine kucukte olsa bir yardimda bulun, bizde kaza atlatilinca verdigin birsey karsi geldi derler. Allahim kazalardan esirgesin insallah
Gecmis olsun canim yarina duzelir inşallah

Menun hafif ve guzel afiyet olsun sevgili rakibem

Hayırlı akşamlar kızlar

Bugunki menum
sabah bir dilim ekmek, peynir, bol marul, yesil biber, bir kucuk dilim tahin helva
öğlen
3 küçük dilim Kıymalı tepsi böreği, bol acı turşu, bir bardak icecek
bir bardak yesil çay
akşam
yarım sandvic ekmedine yağsız sucuk, bir bardak yesil cay, 3 bardak su

Evet canım soğanı suda kaynatıp içiyorum 10 dk yetiyor kaynatmak bana limon hmm tadı soğanlı börek gibi
2 gündür kullanıyorum regl olmama rağmen sisliklerimi indirdi wc ye çıkartıyor ama istikrarli kullanmak lazım 15 gün kullanıp 2 gün ara şeklinde. Kullanıyim faydasını yazarım inş. Canım benim Teyzem iğneye dönmüştü o koç göbeği nasıl erimisti

Bugün ve ben kalan menum
Ara
küçük muz

Akşam
Nohut yemeği yarım tb
ve 1 tabak cık domates soslu makarna
yanında azcık cık lahana turşusu

1 tane muz
küçücük bir pismaniyecik

Tabiki burdayım canım ben burayı bırakamam zaten tiriyaki oldum çatlarım okumasam yazmasam hem dediğin gibi kilo kontulü için burayı bırakmam lazım zdesteğe devam 3 topikte de

Allah korumuş canm geçmiş olsun bida ha yaşatmasın Rabbim

pişmaniyeaksamın köründe muz nohutun yanında makarnahem de 1 tabakck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…