kim demiş son bildirimin diyeGünaydın canlarımm son kilo bildirimimmm
BAŞLANGIÇ KILO : 75.2
GEÇEN HAFTA KİLO : 56.5
ŞIMDIKI KILO : 54.8
FARK : 1 kilo 700 gr
Toplam fark: 20.4 kg
Spor buraya geldikten sonra haftada 3 4 gün stepper
ve 10 günden beri haftada 6 gün jillian ve son iki gündür thigh master 500 defa
Su ortalama 1 buçuk litre
Sanırım son bildirime yakışır bi bildirim oldusizleri çok seviyorum siz olmasaydiniz bu kadar başarılı olamazdm tek tek isim sayamam hepinizin yeri ayri ayrı ayrı çok seviyorum sizi ve sizin mezuniyeinizi görmeden bana rahat yok bunu böyle bilin ne dicemi bilemedim çok mutluyum çooookkkk
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
dün çok kötü uyumustum eşim ilk defa açık ve net 1 haziran a 56 kilo olmanı istiyorum dedi çok üzüldüm sen beni 100 kilo görmek ister misin dedi kalbimin parcalandigini hissettim bugün o kırık kalple yola çıktık
evet tuhaf bir menü olmuş çok yememişsin gibi ama pek saglikli olmamış sankibugün ki menüm biraz tuhaf oldu..Öğlen çat kapı misafirim gelince yiyemedim öğleni.
08.30 :
-1 kupa tek şekerli sütsüz neskafe
09.30
-2.5 dilim kızarmış ekmek
-1.5 yumurta
13.00
-2 küp şekerli az sütlü 1 kupa neskafe
14.30misafir gitti)
-1 kase ev yoğurdu(yedikten 2 saat sonra ani bir bulantı ile kusma)
17.00:
- yarım havuç
18.00 :
-2 dilim kızarmış ekmek arası 100 gr ton balığı
21.00 :
- 1 büyük bardak süt
su : 2.5 lt
spor : yok
Canim bence de az yemissin ama seker cok kullanmissin bence kahveni sekersiz icmeye calismalisin ve ogunlerindeki proteini artirmalisinbugün ki menüm biraz tuhaf oldu..Öğlen çat kapı misafirim gelince yiyemedim öğleni.
08.30 :
09.30
-1.5 yumurta
13.00
14.30misafir gitti)
17.00:
- yarım havuç
18.00 :
21.00 :
- 1 büyük bardak süt
Bugunku menum
sabah
2 dilim peynir
1 tam bir beyaz haslanmis yumurta
domates roka
ara
1 bardak ligt sutten nescafe
1 dilim dukan bar
1.5 saat kadar tempolu yuruyus toplam 8 km kadar
Ara
1 kase yogurt
aksam
150 gram kadar tavuk
1 kase yogurt
2 tane salatalik tursusu
Az once
su ve sut tozundan nescafe
Canim cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis..Merhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
dün çok kötü uyumustum eşim ilk defa açık ve net 1 haziran a 56 kilo olmanı istiyorum dedi çok üzüldüm sen beni 100 kilo görmek ister misin dedi kalbimin parcalandigini hissettim bugün o kırık kalple yola çıktık
Canim sogan suyu kilo vermene yardimci oluyor mu? Soğanı suda kaynatıp mi iciyorsun. Menu guzel ve hafifBugün ve ben
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
yarım tatlı kaşığı acuka
2 çatal esımın menemeninden çaldım
Soğan suyu mu sabah yetiştiremedigim için şimdi içiyorum
1 bardak limonlu sogan suyu
Haftaya insallah canim, kendine haftada bir gun yeme hakki ver oda kvne gittigin gun olsun zaten cok kilolu degilsin tatlim cok takma menun iyi ben olsam fazla yerdim yine tutmuşun kendini haftaya istedigin sonucu alirsin inşallahÖncelikle herkesi tebrik ederim kızlar süpersinizz.
Bugün moralim çok bozuktartıda istediğim sonucu göremedim. Üstünr bide kayınvalidem çağırmıştı ona gittim. Benim için kek ve börek yapmış. Diyetteyim de diyemedim hayır da diyemem çok severim kendisini çok duygusaldır Yemek zorunda kaldım ama kendimi çok suçlu hissediyorum kendi evimde olsa kesinlikle yemezdim
Menüm
Sabah 8.30
1 muz
1 bardak süt
1 bardak bitki çayı
Öğle15:00
1 dilim kek
3 minik peynirli börek
1 galeta
3 parça peynir
1 parça kaşar peyniri
Bol su inşallah
Bu arada kayınvalidemin verdiği bir gofret ve bir eti pufu sonra yerim deyip çantama koydum eve gelince ablama verdim çok şükür onları yemedim :/
Bir zamanlar nutellayi kasik kaşık yerdim, bir kavoanozu iki gunde bitiirirdim, bayiliyorumbu cikolataya ama simdi cikolatayi tamanen aklimdan sildim, simdi kalorisidaha az tatlilar tercih ediyorum. Menun cok guzel canimBUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
1,5 haşlanmış yumurta
kk beyaz peynir
1 domates
1 çay kaşığı nutella
2 kızarmış ekmek
ÖĞLE
4 ceviz
2 günkurusu kayısı
AKŞAM (16:00)
1 tabak orman kebabı
6 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
25 dk Jillian
18 dk Mari winsor
Kolay gelsin canım, tatliya dikkat cizSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugünde yine dünya iş yaptım ve şükür temizlik faslı bitti sayılırbir tek banyonun lavabosu, kolzet ve yerler kaldı temizlenecek ama onu bilerek bıraktım en son temizler direk duşa girerim diye
Koca bir kırmızı lahanayı 1 saate yakın sürede doğradım ince inceşu an parmaklarım ağrıyor ama yinede sizlere bir bakayım dedim
Eşim birazdan gelicek yemek yiyeceğiz sonra o lahanayı birde limonla ovmam lazım ama ona evldiven takarım yoksa ellerim olur mor morzaten doğrarken hafif oldu domestosla ellerimi yıkadımda çıktı bir daha kullanmak istemiyorum ellerimi tahriş eder diye
Tüllerime kadar herşey yıkandı hatta tozlarda alındıgündüz gün misafirleri akşamda annemlerle kızkardeşim gelicekler çaya Annem kalabalıktan sıkıldığından ( Kvyle bir araya gelmeye geliyorda işte o ortamı pek sevmiyor maşallah herkes çan çan olunca bağıra bağıra konuşunca kavası şişiyor ben alıştım tabi 15 senedir bana neşeli geliyor ortam o zaman yarın akşamda siz gelin dedim şimdi ayıp olmasın kadıncağız hamur işlerini yapıcak kızkardeşimde tatlımı yaptı Allah razı olsun
Canım sende süpersinİnşallah önümüzdeki hafta herkes çok daha güzel kilolar verir
Daha iyi bekliyordum açıkcası ama işte şu sporu yapmayı totom yemedi demiyeyimde inan halim kalmıyordu koşturmacadan ama Seline söz verdim kesinlikle bu hafta yapacağım yoksa ceza geliyor bana
Canım hiç canını sıkma sonuçta sen bak gofret ve eti pufu bile yememişsinhani battı balık yan gider diyebilirdin ama dememişsin ve çantana atmışsın
Eminim yarında çok güzel dengelersin
Canim cok gecmis Olsun. Maddi durumu iyi olmayan birine kucukte olsa bir yardimda bulun, bizde kaza atlatilinca verdigin birsey karsi geldi derler. Allahim kazalardan esirgesin insallahMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
Gecmis olsun canim yarina duzelir inşallahbugün ki menüm biraz tuhaf oldu..Öğlen çat kapı misafirim gelince yiyemedim öğleni.
08.30 :
09.30
-1.5 yumurta
13.00
14.30misafir gitti)
17.00:
- yarım havuç
18.00 :
21.00 :
- 1 büyük bardak süt
Menun hafif ve guzel afiyet olsun sevgili rakibemBugunku menum
sabah
2 dilim peynir
1 tam bir beyaz haslanmis yumurta
domates roka
ara
1 bardak ligt sutten nescafe
1 dilim dukan bar
1.5 saat kadar tempolu yuruyus toplam 8 km kadar
Ara
1 kase yogurt
aksam
150 gram kadar tavuk
1 kase yogurt
2 tane salatalik tursusu
Az once
su ve sut tozundan nescafe
Evet canım soğanı suda kaynatıp içiyorum 10 dk yetiyor kaynatmak bana limon hmm tadı soğanlı börek gibiCanim sogan suyu kilo vermene yardimci oluyor mu? Soğanı suda kaynatıp mi iciyorsun. Menu guzel ve hafif
Haftaya insallah canim, kendine haftada bir gun yeme hakki ver oda kvne gittigin gun olsun zaten cok kilolu degilsin tatlim cok takma menun iyi ben olsam fazla yerdim yine tutmuşun kendini haftaya istedigin sonucu alirsin inşallah
Bir zamanlar nutellayi kasik kaşık yerdim, bir kavoanozu iki gunde bitiirirdim, bayiliyorumbu cikolataya ama simdi cikolatayi tamanen aklimdan sildim, simdi kalorisidaha az tatlilar tercih ediyorum. Menun cok guzel canim
Kolay gelsin canım, tatliya dikkat ciz
Canim cok gecmis Olsun. Maddi durumu iyi olmayan birine kucukte olsa bir yardimda bulun, bizde kaza atlatilinca verdigin birsey karsi geldi derler. Allahim kazalardan esirgesin insallah
Gecmis olsun canim yarina duzelir inşallah
kim demiş son bildirimin diyeyok öyle bişey
yine bizimlesin ve ne yedin içtin bizimle paylaşki kilo almayasın
bizde sana imrenelim belki yağlarımız erir
çok tebrik ediyorum bitanem
kilomuzu koruyoruz topiğinide şenlendirirsin artık
biri beni durdursunda da sana çokk ihtiyaç var
yanii özetle her daim bizlesin
Merhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
hayırlı akşamlar kelebeklerim
yoğunluktan uğramaya fırsatım olmuyor sadece arada okuyup çıkıyorum,yoğun bir misafir trafiğim vardı yarın sabahta hafta sonu için yatılı misafirlerim gelecek.önümüzdeki haftada sınavlarım var ve ben henüz hiç çalışamadım
dereeceyi kıl payı kaçırmışız yanlış bakmadıysam sanırım 4. olmuşuz
hepinizi tek tek tebrik ediyorum
selincim mezuniyetin kutlu olsun tatlım çok tebrik ederimdarısı başımıza inşallah
mervem ellerine sağlık bitanem
Evet canım soğanı suda kaynatıp içiyorum 10 dk yetiyor kaynatmak bana limon hmm tadı soğanlı börek gibi
2 gündür kullanıyorum regl olmama rağmen sisliklerimi indirdi wc ye çıkartıyor ama istikrarli kullanmak lazım 15 gün kullanıp 2 gün ara şeklinde. Kullanıyim faydasını yazarım inş. Canım benim Teyzem iğneye dönmüştü o koç göbeği nasıl erimisti
Bugün ve ben kalan menum
Ara
küçük muz
Akşam
Nohut yemeği yarım tb
ve1 tabak cık domates soslu makarna
yanında azcık cık lahana turşusu
1 tane muz
küçücük bir pismaniyecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?