Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süpersin selincim...
Manken olmuşsun valla..
darsı bizleree

Ben de şubat tatiline gidip geldikten sonra jillian yapacağım.
cuma günü 1 haftalığına anneme gidip,sonra ki 1 haftayıda k.v de geçireceğiz. O yüzden anca dönüşte...

Çoook güzel canım cidden çok farketmiş yaa bende mi başlasam spora ama istikrarlı yapamıyorum bide sporu bırakınca eski haline mi dönüyor? Sürekli yapılmalı mı?

Saol tatlm kesinlikle tavsiye ederim jillianı canm hep kilo vermeye destek hemde sıkılaştırıyo senin manken olcan günlerde yakın canm

Çoook güzel canım cidden çok farketmiş yaa bende mi başlasam spora ama istikrarlı yapamıyorum bide sporu bırakınca eski haline mi dönüyor? Sürekli yapılmalı mı?

Jillian ilk başlarda zor geliyo hatta ikinci gün yaparken kas ağrılarımdan ağlıcaktm nerdeyse ama acı yokk rakii deyip devam edersen 4 üncü güne bişey kalmıyo ve 25 dk olduğu için çok sıkmıyo canm bence sporsuz olmuyo kesinle sporu her daim yapmalıyız bırakınca tabi biraz saliyo geri vucut bence ama eskisi gibi degil tabi kiloda almazsan formunu korursun günde 100 mekik 100 suguatla bunlar bi kaç dkni alir sadece spordan sıkılınca böyle devamllk sağlarsn hep korursun formunu

Tebrikler n71, post:maşallah member: 599965"]Boy 165
Kilo 57.0 / 55.7 / 1.3
☆Göğüs 90 / 90 / 0
★Bel 70 / 67 / 3
☆Göbek 84 / 81 / 3
★Kalça 94 / 91 / 3
☆Basen 90 / dusunmuyorum Bacak (sağ) 56 / 53.5 / 2.5
☆Bacak (sol) 55 / 53 / 2

♥Toplam fark: 15.5♥

Kızlar hayırlı sabahlar bunlar şimdiki vücut ölçülerim 12 gün jillian yapnadan önce ve sonra nasl sizce vücut ölçülerim[/QUOTE]
Tebrilkler selincim maasallah sana bende dun aksam jilian yapayim dedim sadece 15 dakika yaptim tikandim maalaesef ve suan acayip agriyo bacaklarim ama birakmayi dusunmuyorum

Tebrilkler selincim maasallah sana bende dun aksam jilian yapayim dedim sadece 15 dakika yaptim tikandim maalaesef ve suan acayip agriyo bacaklarim ama birakmayi dusunmuyorum[/QUOTE]

Saol canmmmm sakın bırakma canm agrn 3 g7ne kalmaz geçer bide jillana başlamadan yarım saat önce sıvı alımını bitir yoksa yapmak cok zor oluyo ziplamali bölümlerde dalak sisiyo test ettim denedim sivi alımını 30 dk önce bitirirsem daha kolay yapiyorum ben ve diger arkadaslarda

Selincim sen 20 kiloyu toplam ne kadar sürede verdiniz en baştan beri spor yapiyormuydun sürekli kalori mi saydin kaç kalori aldın ortalama

Canm ben 20 kiloyu 1 senede verdim bazen aldm bazen duraklamfm verdim sonunda buraya geldim hep kalori saydm genellikle 1000 kalori civari yedim spor hiç düzenli yapmadm canm 1 hafta yaptm biraktm bi kac gun yaptm biraktm falan sonra 8.Takım a geldiğimde steppera başladm hic birakmadan haftada 4 5 gün yaptm son 12 gündür de jillian yapiyorum

[QUOTn71, post: 38935589, member: 599965"]Canm ben 20 kiloyu 1 senede verdim bazen aldm bazen duraklamfm verdim sonunda buraya geldim hep kalori saydm genellikle 1000 kalori civari yedim spor hiç düzenli yapmadm canm 1 hafta yaptm biraktm bi kac gun yaptm biraktm falan sonra 8.Takım a geldiğimde steppera başladm hic birakmadan haftada 4 5 gün yaptm son 12 gündür de jillian yapiyorum [/QUOTE]
Peki canim seni ornek aliyorum kendime bende 71 im universitede 51 dim o halime donmek ustiyorum ama benim tek sorunum hemen sikulmam 12 ayda degil de 6 ayda versem 20 kiloyu cik iyi olur

TEBRİKLER canım karneni aldın darısı bizim başımıza inş.
ölçülerde süper bence çok iyi 12 günde

Bugün çok mutluyum ben normalde kilo verince hafta sonu illaki artı gorurdum ama şimdi stabilim
Hemde regl olmama rağmen 75.2 ydim hala bakalım bu haftaya ne olucak halim
bende selin gibi 1000 calori üzerine çıkmamaya çalışıyorum genelde 800 calori
kızlar calori sayımı gerçekten ise yarıyor
soğan suyunuda unutmayım

Dikkat itiraf dolu bir yazıdır. ..

Bana abur cubur kilo aldırıyor normalde yemek zaten fazla yemem doyarım hemen ama tok olduğum halde boğazım durmaz
çikolata gofret dondurma nutellayi bir seferde yerim yada tahin helvası 3.güne bitmiş olurdu. Cola ve gazlı içecek icmiyorum Cola 6 yıldan fazla oldu icmiyorum digerlerinide 3.....4 yıl oldu içmem cips te 3 yılda ancak 3 kere almamisimdir 2 yıldır hiç sokmamaya calisiyorum inş. Çok aşırı zararlilar sağlığa diye.
Ama çikolata gofret bisküvi filan olunca dayanamıyor insan.
suan yemiyorum
çok canım çekerse büyük gofret in içinden en fazla 3 tane onuda 1 haftadır ağzıma surmedim
çikolata da 1 kitını zorlarsa yiyorum
normalde regl dönemimde 1 hafta içinde yediğim cikolatanin abur cubur un haddi hesabı olmazdı.
ama şimdi sadece akşam eşim caramio almış sadece 2 kit yedim oda dün az calori aldigim için okadar.

Insan hergün bildirim yapınca çok faydalı oluyor çünkü yedikleriyle yuzlesiyor bir nevi itiraf ediyorsun yediklerini buda nefes Ağar geliyor 8. Takımın bana çok büyük faydası olucagindan yana hiç supem yok.
motive oluyorum kendine güveni geliyor insanın. Her hafta herkesin gr gr da olsa nasıl erdiğini görüyoruz buda insana azim katıyor.
Önceden 1 ay içinde 10 kilo versem modundaydım ama o hiç olmadı
ama şimdi calori sayımı yapıyorum
gr gr da olsa ayda 2 kilo versem 6 ayda zaten 12 kilo yapıyor olmadı. Ayda 1.5 kilo versem 6 ayda 9 kilo yapar.
Bu mantığı kafama yerlestirdim.
takimimi bütün arkadaşlarımı seviyorum.
Iyi ki varsınız

Kızzz iki tabak mantı yı nasil yedin miden almaz ilk başta sen hep az yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…