Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

üzülme menün iyi şimdiye kadar çok güzel kilolar verdin bazen vücut bir kiloda takılır biraz inşallah gelecek haftalarda istediğin sonucu alırsın

Bugün ben de nutella yedim azcık menün gayet güzel

Bulgur pilavı çok olmuş tatlım sanki

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugünde yine dünya iş yaptım ve şükür temizlik faslı bitti sayılır bir tek banyonun lavabosu, kolzet ve yerler kaldı temizlenecek ama onu bilerek bıraktım en son temizler direk duşa girerim diye
Koca bir kırmızı lahanayı 1 saate yakın sürede doğradım ince ince şu an parmaklarım ağrıyor ama yinede sizlere bir bakayım dedim

Eşim birazdan gelicek yemek yiyeceğiz sonra o lahanayı birde limonla ovmam lazım ama ona evldiven takarım yoksa ellerim olur mor mor zaten doğrarken hafif oldu domestosla ellerimi yıkadımda çıktı bir daha kullanmak istemiyorum ellerimi tahriş eder diye

Tüllerime kadar herşey yıkandı hatta tozlarda alındı gündüz gün misafirleri akşamda annemlerle kızkardeşim gelicekler çaya Annem kalabalıktan sıkıldığından ( Kvyle bir araya gelmeye geliyorda işte o ortamı pek sevmiyor maşallah herkes çan çan olunca bağıra bağıra konuşunca kavası şişiyor ben alıştım tabi 15 senedir bana neşeli geliyor ortam o zaman yarın akşamda siz gelin dedim şimdi ayıp olmasın kadıncağız hamur işlerini yapıcak kızkardeşimde tatlımı yaptı Allah razı olsun

Canım sende süpersin İnşallah önümüzdeki hafta herkes çok daha güzel kilolar verir

çok komiksin yine guldurdun beni iyi gidiyorsun :) bende senden daha iyi bildirim bekliyordum ama olsun 500 gr de gayet iyi

Daha iyi bekliyordum açıkcası ama işte şu sporu yapmayı totom yemedi demiyeyimde inan halim kalmıyordu koşturmacadan ama Seline söz verdim kesinlikle bu hafta yapacağım yoksa ceza geliyor bana

Canım hiç canını sıkma sonuçta sen bak gofret ve eti pufu bile yememişsin hani battı balık yan gider diyebilirdin ama dememişsin ve çantana atmışsın
Eminim yarında çok güzel dengelersin

ayyyyyhhhh bende yarınki sınavımdan sonra temizlik operasyonuna başlayacağım

ayyyyyhhhh bende yarınki sınavımdan sonra temizlik operasyonuna başlayacağım

Valla öööö geldi bana temizlikten ama akşamda Annemler gelicek ve ikizler sağ olsunlar genelde evi talan edip giderler pazar günüde çok az süpürge işi çıkar diye düşünüyorum ama sonra benden en az 3 gün iş çıkmaz herkesin ensesinde dolanırsam dağıtmasınlar diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

aynen valla azıcık rahat bıraktım mı hemen başlıyor evin şekli şemali değişmeye Geçen gün kardeşim için hastaneye gittiğimde eşim ve oğlum evde kaldı.Ertesi gün bi baktım üç halıda nar lekesi az kaldı kulaklarını çekmeme

Merhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
dün çok kötü uyumustum eşim ilk defa açık ve net 1 haziran a 56 kilo olmanı istiyorum dedi çok üzüldüm sen beni 100 kilo görmek ister misin dedi kalbimin parcalandigini hissettim bugün o kırık kalple yola çıktık

Canım çok çok geçmiş olsun inan okurken şok oldum Rabbim korumuş sizleri verilmiş sadakanız varmış
Rabbim bir daha asla yaşatmasın...Aminnnnnnn
Evladına eşine bağışlamış seni o yüzden ne lur eşinede kırılma sonuçta senin iyiliğini istiyor hee 100 kg diyerek abartmış ama neyse sonuçta misal olarak söylemiştir Herşeyin boş olduğunu en iyi sen anlamışsındır o kazadan sonra o yüzden ölümlü dünya eşinle huzuruna bak mutluluğuna bak Eminim kaza haberini aldıktan sonra oda çok pişman olmuştur sana söyledikleri için sonuçta Allah gecinden versin sana birşey olmuş olsaydı o son konuşmanız aklından çıkmyacaktı eşinin Sen elinden geleni yap sağlığın için ama bunuda eşine izah et sadece kendin için bunu yaptığını ve bu konuda sana destek olması gerektiğini ama bunu seni kırmadan germeden yapması gerektiğini bilsin
Ben inanıyorum istesen çok çok güzel kilolar verirsin

Amin inş. Canim DHA çok eksiler görelim inş. Hep birlikte
Ay canım benim neler olmuş öyle gerçekten verilmiş sadakaniz varmış allah korumuş
esin içinde sıkma canını bak olum nekadar yakın.

Cok geçmiş olsun cnmya Rabbim korusun

gülşencim çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

Birazck değil bayaa iyi vermissin canm 800 gr az mi bir haftada
teşekkürler.bu gazla gitmem lazım
800 gr gayet guzel
teşekkür ederim bayadır sabittim Allahıma şükürler olsun jilian bayağ fayda etti.
çok çoooook geçmiş olsun canım.Buna da şüker

hayırlı akşamlar kelebeklerim
yoğunluktan uğramaya fırsatım olmuyor sadece arada okuyup çıkıyorum,yoğun bir misafir trafiğim vardı yarın sabahta hafta sonu için yatılı misafirlerim gelecek.önümüzdeki haftada sınavlarım var ve ben henüz hiç çalışamadım

dereeceyi kıl payı kaçırmışız yanlış bakmadıysam sanırım 4. olmuşuz
hepinizi tek tek tebrik ediyorum

selincim mezuniyetin kutlu olsun tatlım çok tebrik ederimdarısı başımıza inşallah

mervem ellerine sağlık bitanem

Gitmeeeee

Canım çok geçmiş olsun
Dukan ne diyor şişmanlara kesin kurallar koyun diyor. Sanırım eşin sana hedef göstermek istemiş. Of eş olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…