- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
üzülme menün iyiÖncelikle herkesi tebrik ederim kızlar süpersinizz.
Bugün moralim çok bozuktartıda istediğim sonucu göremedim. Üstünr bide kayınvalidem çağırmıştı ona gittim. Benim için kek ve börek yapmış. Diyetteyim de diyemedim hayır da diyemem çok severim kendisini çok duygusaldır Yemek zorunda kaldım ama kendimi çok suçlu hissediyorum kendi evimde olsa kesinlikle yemezdim
Menüm
Sabah 8.30
1 muz
1 bardak süt
1 bardak bitki çayı
Öğle15:00
1 dilim kek
3 minik peynirli börek
1 galeta
3 parça peynir
1 parça kaşar peyniri
Bol su inşallah
Bu arada kayınvalidemin verdiği bir gofret ve bir eti pufu sonra yerim deyip çantama koydum eve gelince ablama verdim çok şükür onları yemedim :/
Bugün ben de nutella yedim azcıkBUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
1,5 haşlanmış yumurta
kk beyaz peynir
1 domates
1 çay kaşığı nutella
2 kızarmış ekmek
ÖĞLE
4 ceviz
2 günkurusu kayısı
AKŞAM (16:00)
1 tabak orman kebabı
6 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
25 dk Jillian
18 dk Mari winsor
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
1,5 haşlanmış yumurta
kk beyaz peynir
1 domates
1 çay kaşığı nutella
2 kızarmış ekmek
ÖĞLE
4 ceviz
2 günkurusu kayısı
AKŞAM (16:00)
1 tabak orman kebabı
6 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
25 dk Jillian
18 dk Mari winsor
Bulgur pilavı çok olmuş tatlım sanki
Herkesi tebrik ediyorum herkese masaallah ve herkesin cumasi mübarek olsun
Ve ben
başlangıç: 78.2
geçen hafta: 76.3
bu hafta: 75.2
-1.1 gr çok mutluyum hemde reglimin 3. Günü olmasına rağmen
Bu haftaki hedefim: 74.5
Sln71 canım sun senin başlangıç kilon dayım inş. Bende 50 leri görürüm
çok komiksin yine guldurdun beniiyi gidiyorsun :) bende senden daha iyi bildirim bekliyordum ama olsun 500 gr de gayet iyi
Öncelikle herkesi tebrik ederim kızlar süpersinizz.
Bugün moralim çok bozuktartıda istediğim sonucu göremedim. Üstünr bide kayınvalidem çağırmıştı ona gittim. Benim için kek ve börek yapmış. Diyetteyim de diyemedim hayır da diyemem çok severim kendisini çok duygusaldır Yemek zorunda kaldım ama kendimi çok suçlu hissediyorum kendi evimde olsa kesinlikle yemezdim
Menüm
Sabah 8.30
1 muz
1 bardak süt
1 bardak bitki çayı
Öğle15:00
1 dilim kek
3 minik peynirli börek
1 galeta
3 parça peynir
1 parça kaşar peyniri
Bol su inşallah
Bu arada kayınvalidemin verdiği bir gofret ve bir eti pufu sonra yerim deyip çantama koydum eve gelince ablama verdim çok şükür onları yemedim :/
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugünde yine dünya iş yaptım ve şükür temizlik faslı bitti sayılırbir tek banyonun lavabosu, kolzet ve yerler kaldı temizlenecek ama onu bilerek bıraktım en son temizler direk duşa girerim diye
Koca bir kırmızı lahanayı 1 saate yakın sürede doğradım ince inceşu an parmaklarım ağrıyor ama yinede sizlere bir bakayım dedim
Eşim birazdan gelicek yemek yiyeceğiz sonra o lahanayı birde limonla ovmam lazım ama ona evldiven takarım yoksa ellerim olur mor morzaten doğrarken hafif oldu domestosla ellerimi yıkadımda çıktı bir daha kullanmak istemiyorum ellerimi tahriş eder diye
Tüllerime kadar herşey yıkandı hatta tozlarda alındıgündüz gün misafirleri akşamda annemlerle kızkardeşim gelicekler çaya Annem kalabalıktan sıkıldığından ( Kvyle bir araya gelmeye geliyorda işte o ortamı pek sevmiyor maşallah herkes çan çan olunca bağıra bağıra konuşunca kavası şişiyor ben alıştım tabi 15 senedir bana neşeli geliyor ortam o zaman yarın akşamda siz gelin dedim şimdi ayıp olmasın kadıncağız hamur işlerini yapıcak kızkardeşimde tatlımı yaptı Allah razı olsun
Canım sende süpersinİnşallah önümüzdeki hafta herkes çok daha güzel kilolar verir
Daha iyi bekliyordum açıkcası ama işte şu sporu yapmayı totom yemedi demiyeyimde inan halim kalmıyordu koşturmacadan ama Seline söz verdim kesinlikle bu hafta yapacağım yoksa ceza geliyor bana
Canım hiç canını sıkma sonuçta sen bak gofret ve eti pufu bile yememişsinhani battı balık yan gider diyebilirdin ama dememişsin ve çantana atmışsın
Eminim yarında çok güzel dengelersin
ayyyyyhhhh bende yarınki sınavımdan sonra temizlik operasyonuna başlayacağım
Valla öööö geldi bana temizlikten ama akşamda Annemler gelicek ve ikizler sağ olsunlar genelde evi talan edip giderlerpazar günüde çok az süpürge işi çıkar diye düşünüyorum ama sonra benden en az 3 gün iş çıkmaz herkesin ensesinde dolanırsam dağıtmasınlar diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Merhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
dün çok kötü uyumustum eşim ilk defa açık ve net 1 haziran a 56 kilo olmanı istiyorum dedi çok üzüldüm sen beni 100 kilo görmek ister misin dedi kalbimin parcalandigini hissettim bugün o kırık kalple yola çıktık
Amin inş. Canim DHA çok eksiler görelim inş. Hep birlikteSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugünde yine dünya iş yaptım ve şükür temizlik faslı bitti sayılırbir tek banyonun lavabosu, kolzet ve yerler kaldı temizlenecek ama onu bilerek bıraktım en son temizler direk duşa girerim diye
Koca bir kırmızı lahanayı 1 saate yakın sürede doğradım ince inceşu an parmaklarım ağrıyor ama yinede sizlere bir bakayım dedim
Eşim birazdan gelicek yemek yiyeceğiz sonra o lahanayı birde limonla ovmam lazım ama ona evldiven takarım yoksa ellerim olur mor morzaten doğrarken hafif oldu domestosla ellerimi yıkadımda çıktı bir daha kullanmak istemiyorum ellerimi tahriş eder diye
Tüllerime kadar herşey yıkandı hatta tozlarda alındıgündüz gün misafirleri akşamda annemlerle kızkardeşim gelicekler çaya Annem kalabalıktan sıkıldığından ( Kvyle bir araya gelmeye geliyorda işte o ortamı pek sevmiyor maşallah herkes çan çan olunca bağıra bağıra konuşunca kavası şişiyor ben alıştım tabi 15 senedir bana neşeli geliyor ortam o zaman yarın akşamda siz gelin dedim şimdi ayıp olmasın kadıncağız hamur işlerini yapıcak kızkardeşimde tatlımı yaptı Allah razı olsun
Canım sende süpersinİnşallah önümüzdeki hafta herkes çok daha güzel kilolar verir
Daha iyi bekliyordum açıkcası ama işte şu sporu yapmayı totom yemedi demiyeyimde inan halim kalmıyordu koşturmacadan ama Seline söz verdim kesinlikle bu hafta yapacağım yoksa ceza geliyor bana
Canım hiç canını sıkma sonuçta sen bak gofret ve eti pufu bile yememişsinhani battı balık yan gider diyebilirdin ama dememişsin ve çantana atmışsın
Eminim yarında çok güzel dengelersin
Ay canım benim neler olmuş öyle gerçekten verilmiş sadakaniz varmış allah korumuşMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
dün çok kötü uyumustum eşim ilk defa açık ve net 1 haziran a 56 kilo olmanı istiyorum dedi çok üzüldüm sen beni 100 kilo görmek ister misin dedi kalbimin parcalandigini hissettim bugün o kırık kalple yola çıktık
Merhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
gülşencim çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesinMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
teşekkürler.bu gazla gitmem lazımBirazck değil bayaa iyi vermissin canm800 gr az mi bir haftada
teşekkür ederim bayadır sabittim Allahıma şükürler olsun jilian bayağ fayda etti.800 gr gayet guzel
çok çoooook geçmiş olsun canım.Buna da şükerMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
GitmeeeeeGünaydın canlarımm son kilo bildirimimmm
BAŞLANGIÇ KILO : 75.2
GEÇEN HAFTA KİLO : 56.5
ŞIMDIKI KILO : 54.8
FARK : 1 kilo 700 gr
Toplam fark: 20.4 kg
Spor buraya geldikten sonra haftada 3 4 gün stepper
ve 10 günden beri haftada 6 gün jillian ve son iki gündür thigh master 500 defa
Su ortalama 1 buçuk litre
Sanırım son bildirime yakışır bi bildirim oldusizleri çok seviyorum siz olmasaydiniz bu kadar başarılı olamazdm tek tek isim sayamam hepinizin yeri ayri ayrı ayrı çok seviyorum sizi ve sizin mezuniyeinizi görmeden bana rahat yok bunu böyle bilin ne dicemi bilemedim çok mutluyum çooookkkk
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar kötü bir kaza geçirdik sabah çok şükür hepimiz iyiyiz ama arkadasin araba pert oldu kaza anında sadece Alllahhh diye bagirdik hepimiz kim yardım edebilirdiki bize ondan başka çok şükür sağ tarafa kaysaydik suan yoktum belkide yuvarlanirdik aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?