Çok güzel adapte olmuşun. Keşke bende olsam. Hergün bu sefer diyorum ama yapamıyorum. Kilo aldım takıma dönmeye yüzüm yok. Heleki siz dereceyi kıl payı kaçırırkenDikkat itiraf dolu bir yazıdır. ..
Bana abur cubur kilo aldırıyor normalde yemek zaten fazla yemem doyarım hemen ama tok olduğum halde boğazım durmaz
çikolata gofret dondurma nutellayi bir seferde yerim yada tahin helvası 3.güne bitmiş olurdu. Cola ve gazlı içecek icmiyorum Cola 6 yıldan fazla oldu icmiyorum digerlerinide 3.....4 yıl oldu içmem cips te 3 yılda ancak 3 kere almamisimdir 2 yıldır hiç sokmamaya calisiyorum inş. Çok aşırı zararlilar sağlığa diye.
Ama çikolata gofret bisküvi filan olunca dayanamıyor insan.
suan yemiyorum
çok canım çekerse büyük gofret in içinden en fazla 3 tane onuda 1 haftadır ağzıma surmedim
çikolata da 1 kitını zorlarsa yiyorum
normalde regl dönemimde 1 hafta içinde yediğim cikolatanin abur cubur un haddi hesabı olmazdı.
ama şimdi sadece akşam eşim caramio almış sadece 2 kit yedim oda dün az calori aldigim için okadar.
Insan hergün bildirim yapınca çok faydalı oluyor çünkü yedikleriyle yuzlesiyor bir nevi itiraf ediyorsun yediklerini buda nefes Ağar geliyor 8. Takımın bana çok büyük faydası olucagindan yana hiç supem yok.
motive oluyorum kendine güveni geliyor insanın. Her hafta herkesin gr gr da olsa nasıl erdiğini görüyoruz buda insana azim katıyor.
Önceden 1 ay içinde 10 kilo versem modundaydım ama o hiç olmadı
ama şimdi calori sayımı yapıyorum
gr gr da olsa ayda 2 kilo versem 6 ayda zaten 12 kilo yapıyor olmadı. Ayda 1.5 kilo versem 6 ayda 9 kilo yapar.
Bu mantığı kafama yerlestirdim.
takimimi bütün arkadaşlarımı seviyorum.
Iyi ki varsınız
Çok güzel adapte olmuşun. Keşke bende olsam. Hergün bu sefer diyorum ama yapamıyorum. Kilo aldım takıma dönmeye yüzüm yok. Heleki siz dereceyi kıl payı kaçırırken
Canim bende kosu bandimi satiyorum dunlop marka 12 programli 900 tl ye almistim 2 yilda 10 saat binilmemistir maalesefyst koşu ost: 38941000 .!.:
programlı bandı Ye almıştımşünüyorum. Siz ne dersiniz. Yoksa sadece bisiklet alıcam ne dersiniz
inşallah kuzum biranönce ikimizde tereyağı gibi eririzTabi ki de ericeksin tatlım
selam bebekler size hafif bir pazar diledim ama kendimi yazmayı unutmuşum
sabah: 2 dilim kızarmış tb baya zeytin ekmeğin üzerine salça, 1 kk peynir ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez çay
öğlen: dürüm menü(avmdeydik sinemaya gitmiştik, mecbur kaldım dürüm yanında patates kızartması ve ayran)
ara: 1 soda
akşam: 1 kase nohut yarım dilim ek
ara: 2 mandalina
bol su
canım benim tekrardan tebrik ediyorum seni inş sen de öyle olursun hepimiz sağlıklı formda bir hayat süreriz :)Monicimmm çokk güzel karnem çok mutlu oldum ve cok duygulandm cok tesekkur ederiminşallah hepiniz dilediğiniz kilolara gelir uzunn yillar istediginiz kiloda kalirsiniz
wuhuuu o kadar işe yarıyor mu bu program yahu e süpermiş :)Boy 165
Kilo 57.0 / 55.7 / 1.3
☆Göğüs 90 / 90 / 0
★Bel 70 / 67 / 3
☆Göbek 84 / 81 / 3
★Kalça 94 / 91 / 3
☆Basen 90 / 88 / 2
★Bacak (sağ) 56 / 53.5 / 2.5
☆Bacak (sol) 55 / 53 / 2
♥Toplam fark: 15.5♥
Kızlar hayırlı sabahlarbunlar şimdiki vücut ölçülerim 12 gün jillian yapnadan önce ve sonra nasl sizce vücut ölçülerim
hmmmm bi kaldım, akşam olması kötü olmuş tatlış ama bozma moralini kilon cok yok zatenMenüm
Sabah 8:30
1 elma
Biraz peynir
Ara 10:00
1 bardak bitki çayı
Akşam 15:30
2 bardak şalgam suyu
2 tabak mantı
Kızlar bu seferde kv ben gitcem diye mantı açmış yaaherkesi reddedebilirim ama onu edemiyorum çokta güzel yapmış bu hafta beni ne bekliyor bilmiyorum
afiyet olsun spor da var gayet güzelKızlar menüm
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara
1/4 light çikolata
Türk Kahvesi
akşam
5 tane sarma Beyti
Ara
1 meyve yiyecegim
toplam 1000 kalori
spor 20 dk jilian
ah canım menün çok iyi ama o kek tehlikeli olabilirMenüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı papatya çay
60 gr kepekli lavaş arası 30 gr light kaşar ve buharda pişmiş ıspanak ile gözleme
7 zeytin
Ara 1 fincan sade Nescafe
12.5 gr kinder ciholata
1 tane keten tohumlu bisküvi
Öğle
1 bardk ayran
1 tane keten tohumlu biskuvi
1 muz
Ara 8 8 badem
Akşam 1 porsiyon güveç
Salata
30 gr lavas kepekli
Ara 50 gr kakaolu kek ve cay
evet kuzum haklısın inş cumaya kdr telafi edicem yarın öğleni yine yoğurt ve muz düşünüyorumKahvaltın güzel canm afiyettt olsuunndiğerleri olmamş malesef tatlm avmde 1 tane lahmacun veya pide ayran yiyebilirdin ve aksamda nohutun yannda ekmek no no no
evet kuzum haklısın inş cumaya kdr telafi edicem yarın öğleni yine yoğurt ve muz düşünüyorum
evet canım zaten önemli olan cozuttuğumuzda buna devam etmek değil kendimizi sıfırlamak :):)Tabiki telafi edersin canım hafta başına bomba gibi girelim ben dahil haftasonu biraz cozuttum daa
Boy 165
Kilo 57.0 / 55.7 / 1.3
☆Göğüs 90 / 90 / 0
★Bel 70 / 67 / 3
☆Göbek 84 / 81 / 3
★Kalça 94 / 91 / 3
☆Basen 90 / 88 / 2
★Bacak (sağ) 56 / 53.5 / 2.5
☆Bacak (sol) 55 / 53 / 2
♥Toplam fark: 15.5♥
Kızlar hayırlı sabahlarbunlar şimdiki vücut ölçülerim 12 gün jillian yapnadan önce ve sonra nasl sizce vücut ölçülerim
Merhabalar kizlar ben diyetime cok dikkat etmeme ragmen ve sporumu da aksatmadan yapmama ragmen ki ayagim catladigi icin bi sureligine yapamayacagim bugun tartida cumaya gore arti 500 gram gordum neler oluyor bilmiyorum cildiracagim. Ve kemigimdeki catlagin sebebi de spor yaparken kendime acimamam.. ama vucudum neden bana nankor davraniyot
Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?
Pardon dynamic marka strong 2.0 şimdiki sıfır fiati 1000 tl ymis düşünen arkadaşlar olursa satiyorum taşınacagimiz evin spor salonu var çünkü
Tabiki telafi edersin canım hafta başına bomba gibi girelim ben dahil haftasonu biraz cozuttum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?