Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok güzel adapte olmuşun. Keşke bende olsam. Hergün bu sefer diyorum ama yapamıyorum. Kilo aldım takıma dönmeye yüzüm yok. Heleki siz dereceyi kıl payı kaçırırken

Çok güzel adapte olmuşun. Keşke bende olsam. Hergün bu sefer diyorum ama yapamıyorum. Kilo aldım takıma dönmeye yüzüm yok. Heleki siz dereceyi kıl payı kaçırırken

Bakıyorum da beni çabuk unutmussun hic sorma yokk kanki napion diye

Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı papatya çay
60 gr kepekli lavaş arası 30 gr light kaşar ve buharda pişmiş ıspanak ile gözleme
7 zeytin

Ara 1 fincan sade Nescafe
12.5 gr kinder ciholata
1 tane keten tohumlu bisküvi

Öğle
1 bardk ayran
1 tane keten tohumlu biskuvi
1 muz

Ara 8 8 badem

Akşam 1 porsiyon güveç
Salata
30 gr lavas kepekli

Ara 50 gr kakaolu kek ve cay

Pardon dynamic marka strong 2.0 şimdiki sıfır fiati 1000 tl ymis düşünen arkadaşlar olursa satiyorum taşınacagimiz evin spor salonu var çünkü

Eklentiler

• 20150118_203948.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 68
selam bebekler size hafif bir pazar diledim ama kendimi yazmayı unutmuşum

sabah: 2 dilim kızarmış tb baya zeytin ekmeğin üzerine salça, 1 kk peynir ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez çay
öğlen: dürüm menü (avmdeydik sinemaya gitmiştik, mecbur kaldım dürüm yanında patates kızartması ve ayran)
ara: 1 soda
akşam: 1 kase nohut yarım dilim ek
ara: 2 mandalina

bol su

Kahvaltın güzel canm afiyettt olsuunn diğerleri olmamş malesef tatlm avmde 1 tane lahmacun veya pide ayran yiyebilirdin ve aksamda nohutun yannda ekmek no no no

Monicimmm çokk güzel karnem çok mutlu oldum ve cok duygulandm cok tesekkur ederim inşallah hepiniz dilediğiniz kilolara gelir uzunn yillar istediginiz kiloda kalirsiniz
canım benim tekrardan tebrik ediyorum seni inş sen de öyle olursun hepimiz sağlıklı formda bir hayat süreriz :)
wuhuuu o kadar işe yarıyor mu bu program yahu e süpermiş :)
hmmmm bi kaldım, akşam olması kötü olmuş tatlış ama bozma moralini kilon cok yok zaten
Kızlar menüm

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

ara
1/4 light çikolata
Türk Kahvesi

akşam
5 tane sarma Beyti

Ara
1 meyve yiyecegim

toplam 1000 kalori
spor 20 dk jilian
afiyet olsun spor da var gayet güzel
ah canım menün çok iyi ama o kek tehlikeli olabilir

Merhabalar kizlar ben diyetime cok dikkat etmeme ragmen ve sporumu da aksatmadan yapmama ragmen ki ayagim catladigi icin bi sureligine yapamayacagim bugun tartida cumaya gore arti 500 gram gordum neler oluyor bilmiyorum cildiracagim. Ve kemigimdeki catlagin sebebi de spor yaparken kendime acimamam.. ama vucudum neden bana nankor davraniyot

Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?

Manken olmana azıcık kalmış fıstık maşallah maşallah tü tü tü tü

buda benimki

jillian michaels 2. Grup
★Kilo eski 64.4 /yeni 63.2 /fark 1.2 kg
★Göğüs eski 89 /yeni 89 /fark 0
★Bel eski 77 / yeni 73 / fark 4 cm
★Göbek eski 91 /yeni 90 /fark 1 cm
★Kalça eski 104 /yeni 102 / fark 2 cm
★Basen eski 106 / yeni 103 / fark 3 cm
★Bacak(sağ) eski 55 / yeni 53 / fark 2 cm
★Bacak(sol) eski 53 /yeni 52 / fark 1 cm

Toplam Fark= 13 cm

Canım geçmiş olsun aman dikkat et spor yapalım derken sağlığımızdan olmayalım.Bende üç gündür spor ayakkabısız yaptım bileklerimde sızı başladı

Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?

Hayır tatlım ilk gün peynir yok
Bilmiyorum
Bence bir fiske at
Azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…