Yaparsın canım sadece iste ama kendini diyet diye şartlama.. unutma önce sağlık ve sen sağlığın için yapıyorsun önceÇok güzel adapte olmuşun. Keşke bende olsam. Hergün bu sefer diyorum ama yapamıyorum. Kilo aldım takıma dönmeye yüzüm yok. Heleki siz dereceyi kıl payı kaçırırken
Yemek yiyip çatlayarak ölücem kanki. Sen gittin kızlar sürekli derece kovalıyor. Kilo aldım hangi yüzle gelicemBakıyorum da beni çabuk unutmussun hic sorma yokkkanki napion diye
Araştırıyım canım sağolYaparsın canım sadece iste ama kendini diyet diye şartlama.. unutma önce sağlık ve sen sağlığın için yapıyorsun önce
Ikinci olarak koşu bandını tavsiye etmiyorum.. onun yerine eliptik bisiklet al ama mekanik altis marka aldım mekanik sessiz çalışıyor gece bile binebiliyorsun. Eliptik bisiklet eve en iyi kilo verme aletlerinin 1.sidir ve vücudu komple çalıştırır dize baskı yapmaz
Bende. ..Günaydın kızlar, nasılsınız ?
Bende işe gidiyorum
Yemek yiyip çatlayarak ölücem kanki. Sen gittin kızlar sürekli derece kovalıyor. Kilo aldım hangi yüzle gelicem
Sıfırlayıp dönmem gerek kızlar beni döverGittimm miikız herkesden çok ben burdayım hem o derecede benim 3. Bilmem kaç yüzdem var kankiş bende aldim haftasonu biraz ama haftaiçi dikkat edip yollıcam hemen ve sendeeee biraz salmadan bişicik olmaz bu hafta sıfırlarsn sen o aldğn kiloyu
günaydın millet karne işleriyle uğraşmaktan tenefüslerde gelemiyorum dukan express yapanlar nederedesiniz BANU SELİN ÖZLEM ÇAĞLA.bugün saf protein yapıyoruz değil mi ?
canım tuz çok az kullanabilirsin ev yoğurdunda dacok az yağ olduğu için bence kullanılabilir.dukan light ürünler kullanın diyor ama ben peynir hariç süt ve yoğurdu köy ürünlerinden aldığım için sağlıklı diye öyle kullanıyorumKızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?
bekliyoruz canım bombayııııBomba gibi geliyorum kızlar cuma ya açılınnnnnnn
bende de var koşu bandı en rahat onu kullanıyorum.jilianı yaptım ama ölçülerimi almadım.
Ben koşu bandı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz. Yoksa sadece bisiklet alıcam ne dersiniz
evet bence de artık sen yapma canım diyet ama sporu haftada 3 gün ömür boyu yap bence.dün bir yazı okudum diyorki haftada 45 dakikalık 4 defa yürürsen 1 yıl boyunca yediklerinde de değişiklik olmazsa 1 yılda 8 kilo gidiyormuş çok mantıklı çünkü ben hiç hareket etmiyorum 45 dakikalık yürüyüş ayda haftada 4 günden 3500 kalori eder o da yarım kiloya denk geliyor ..Günaydın canm ben yapmıyorum diyet artk şeker vereck kilo kalmadi kiözlemle banudan ses yok çağlada temizlik yapio
evet bence de artık sen yapma canım diyet ama sporu haftada 3 gün ömür boyu yap bence.dün bir yazı okudum diyorki haftada 45 dakikalık 4 defa yürürsen 1 yıl boyunca yediklerinde de değişiklik olmazsa 1 yılda 8 kilo gidiyormuş çok mantıklı çünkü ben hiç hareket etmiyorum 45 dakikalık yürüyüş ayda haftada 4 günden 3500 kalori eder o da yarım kiloya denk geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?