- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
aaa mezun mu bu takım daha önce mezun vermedi sanırım çok tebrik ederim şuan 55 misin süper yaa tam hamile kaldığım kilo birde senin de boyun uzun fıstık gibi olmuşundur eminim bol bol spor yapıp her tarafını sıkılaştır süper yaa darısı bize inaşallah AMİNSpora tam gaz devam canm haftada 6 gün jillian yapiyorum şimdilik ilerde sikilsam bile 4 gün falan stepper yaparak devam etmeyi düşünüyorum spor fit olmak icin şartkız mezun oldum ben zaten yoksa haberin yok muuuuu karnemde çokkk güzeeeellll
aaa mezun mu bu takım daha önce mezun vermedi sanırım çok tebrik ederim şuan 55 misin süper yaa tam hamile kaldığım kilo birde senin de boyun uzun fıstık gibi olmuşundur eminim bol bol spor yapıp her tarafını sıkılaştır süper yaa darısı bize inaşallah AMİN
evet kızlar ben de banuyu merak ediyorum.
en son cumartesi günü misafirleri gelecekti.Cumadan beri kayıplarda...
Bu haftanın dukan eksprescileri nerde ?
Bir ben mi yapıyorum :))
Hayirdir tatlim bi sorun mu var
Bu durum yanlış biliniyor koşu bandına göre 2 kat daha fazla bacakları çalıştırıyorbu arada geçmişte birisi koşu bandı mı bisiklet mi diye bir soru sormuş,tam hatırlamıyorum kim olduğunu .
Yer sıkıntısı olmayanlar için kesinlikle koşu bandı tavsiye ederim.Ben her ne kadar kiracı da olsam,yer sıkıntım da olsa koşu bandımdan çok memnunum.
Bisiklet ev ortamı için daha pratik geliyor bana ama bisiklet sürmek bacakları kalınlaştırıyor diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Yani hangisini alman konusunda bi fikir veremiyorum ama koşu bandımdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim
Hoş geldin canımSelam kizlar sinavlarim perşembe bitmis memlekete dedemi ailemi gormeye gitmiştim cuma günü Esim sürpriz yapmis yanina gelmiş tabi bizim ailede herkes biliyormus bi benim haberim yokmus görünce sok oldum ve çok mutlu oldum kisada olsa ailemle 1-2 gün geçirdim ve dun aksam 6 da istanbuldaydik bu arada cuma gibi kutahyada doktora cikmistim bebek 958 gram olmuş benim kilim hala 78 lerde çok şükür kilo almis doktor kan testi falan yapti normal değer 11.7 cikmasi gerekiyorken 11.4 cikti kan ilacini ara arada olsa kullanmama söyledi ben kabiz yapiyor diye icmiyordum cinsiyetimiz yine kesinleşmesi ne doktorun ultra sonunda acti nede radyoliji uzmanini baktigi ayrinti ultrason da acti ama ikiside koza benziyor dedi hastane sonraki azda olsa bebek için alisveris yaptim zaten annemler teyzemler anneannemde bi dünya eşya almislar bende alinca baya kiyafetimiz oldu :) kiz degilde erkek gelirse napariz bilmem
Tabi 1.5 ay evde olmayinca ev de haliyle isler birikmiş gerçi o kadar çok yok alahtan dun aksam Esim biraz bulasik biriktirmiş onlari makineye attim bugünde etrafi topladim Esim camasir yikamis onlari katladim utuleri falan ayirdim valizleri yerleştirdim bebeğin esyalarini dolaba yerlestirtim bi makinede camasir attim onlari falan astim dikilecek bi kac parca sey varmis onlari diktim yavaş yavaş isleri yapmaya calisiyorum birazdan bulasik makinesini falan yerlestircem sonrasindada ufaktan temizlik işlerine girer aksam yemeğimi yaparim ozlemisim evimi esimi herşeyi
Bu arada inşallah herkes iyidir geçmiş yapmadim o kadar çok sayfa birikmiş ki okuyamadim bugünden itibaren yine aktif olurum insallah
Hosbuldum tatlim amin canim inşallah günler azaldikca heyecan da artmaya basladiHoş geldin canımbebise de masaallah Rabbim sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş.
Hele son günler hiç geçmiyor diyorsun ki ben bukadar zaman nasıl sabrettimHosbuldum tatlim amin canim inşallah günler azaldikca heyecan da artmaya basladi
Rabbim o günleri göstersin inşallah canm bizedeHele son günler hiç geçmiyor diyorsun ki ben bukadar zaman nasıl sabrettim
2.5 yıl oldu ama insan hala ozluyor o zamanlarini
İcetealer çok fazla karbonhidrat içeriyor. Diye biliyorum canm dikkatli tüketmek lazimSelam kizlar dun misarlikteydik gec geldik, menumu yazamadim.
Dunki menum
sabah
bir dilim salam,az peynir, 4 zeytin, yarim dilim ekmek
Öğle
bir kase mercimek corbasi, birkase yogurt
aksam
1 tabak tavuk gogsunden makarna, 1 kase tarhana corbasi
Atıştırmalık
2 kucuk tuzlu kurabiye bir sekerli kurabiye, iki bardak sekersiz cay, 1 bardak ice tea
Selam kizlar sinavlarim perşembe bitmis memlekete dedemi ailemi gormeye gitmiştim cuma günü Esim sürpriz yapmis yanina gelmiş tabi bizim ailede herkes biliyormus bi benim haberim yokmus görünce sok oldum ve çok mutlu oldum kisada olsa ailemle 1-2 gün geçirdim ve dun aksam 6 da istanbuldaydik bu arada cuma gibi kutahyada doktora cikmistim bebek 958 gram olmuş benim kilim hala 78 lerde çok şükür kilo almis doktor kan testi falan yapti normal değer 11.7 cikmasi gerekiyorken 11.4 cikti kan ilacini ara arada olsa kullanmama söyledi ben kabiz yapiyor diye icmiyordum cinsiyetimiz yine kesinleşmesi ne doktorun ultra sonunda acti nede radyoliji uzmanini baktigi ayrinti ultrason da acti ama ikiside koza benziyor dedi hastane sonraki azda olsa bebek için alisveris yaptim zaten annemler teyzemler anneannemde bi dünya eşya almislar bende alinca baya kiyafetimiz oldu :) kiz degilde erkek gelirse napariz bilmem
Tabi 1.5 ay evde olmayinca ev de haliyle isler birikmiş gerçi o kadar çok yok alahtan dun aksam Esim biraz bulasik biriktirmiş onlari makineye attim bugünde etrafi topladim Esim camasir yikamis onlari katladim utuleri falan ayirdim valizleri yerleştirdim bebeğin esyalarini dolaba yerlestirtim bi makinede camasir attim onlari falan astim dikilecek bi kac parca sey varmis onlari diktim yavaş yavaş isleri yapmaya calisiyorum birazdan bulasik makinesini falan yerlestircem sonrasindada ufaktan temizlik işlerine girer aksam yemeğimi yaparim ozlemisim evimi esimi herşeyi
Bu arada inşallah herkes iyidir geçmiş yapmadim o kadar çok sayfa birikmiş ki okuyamadim bugünden itibaren yine aktif olurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?