Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aaa mezun mu bu takım daha önce mezun vermedi sanırım çok tebrik ederim şuan 55 misin süper yaa tam hamile kaldığım kilo birde senin de boyun uzun fıstık gibi olmuşundur eminim bol bol spor yapıp her tarafını sıkılaştır süper yaa darısı bize inaşallah AMİN

Aaaa kız gerçekten haberin yokmuş
teşekkürler canım boyum 165 55 kiloda tam fıstık oldum darısı sizlere canmmmm 8. Takımın ilk mezunu beniiimmmm artk sekizinci takımın unutulmazları arasina girmisimdir jillan zayıflamaya çok yardmci canm cokda güzel sıkılaştırıyo sakın birakma banuyu bende özledim yaaa yok valla hiç biyerde

bu arada geçmişte birisi koşu bandı mı bisiklet mi diye bir soru sormuş,tam hatırlamıyorum kim olduğunu .
Yer sıkıntısı olmayanlar için kesinlikle koşu bandı tavsiye ederim.Ben her ne kadar kiracı da olsam,yer sıkıntım da olsa koşu bandımdan çok memnunum.
Bisiklet ev ortamı için daha pratik geliyor bana ama bisiklet sürmek bacakları kalınlaştırıyor diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Yani hangisini alman konusunda bi fikir veremiyorum ama koşu bandımdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim

Selam kizlar sinavlarim perşembe bitmis memlekete dedemi ailemi gormeye gitmiştim cuma günü Esim sürpriz yapmis yanina gelmiş tabi bizim ailede herkes biliyormus bi benim haberim yokmus görünce sok oldum ve çok mutlu oldum kisada olsa ailemle 1-2 gün geçirdim ve dun aksam 6 da istanbuldaydik bu arada cuma gibi kutahyada doktora cikmistim bebek 958 gram olmuş benim kilim hala 78 lerde çok şükür kilo almis doktor kan testi falan yapti normal değer 11.7 cikmasi gerekiyorken 11.4 cikti kan ilacini ara arada olsa kullanmama söyledi ben kabiz yapiyor diye icmiyordum cinsiyetimiz yine kesinleşmesi ne doktorun ultra sonunda acti nede radyoliji uzmanini baktigi ayrinti ultrason da acti ama ikiside koza benziyor dedi hastane sonraki azda olsa bebek için alisveris yaptim zaten annemler teyzemler anneannemde bi dünya eşya almislar bende alinca baya kiyafetimiz oldu :) kiz degilde erkek gelirse napariz bilmem
Tabi 1.5 ay evde olmayinca ev de haliyle isler birikmiş gerçi o kadar çok yok alahtan dun aksam Esim biraz bulasik biriktirmiş onlari makineye attim bugünde etrafi topladim Esim camasir yikamis onlari katladim utuleri falan ayirdim valizleri yerleştirdim bebeğin esyalarini dolaba yerlestirtim bi makinede camasir attim onlari falan astim dikilecek bi kac parca sey varmis onlari diktim yavaş yavaş isleri yapmaya calisiyorum birazdan bulasik makinesini falan yerlestircem sonrasindada ufaktan temizlik işlerine girer aksam yemeğimi yaparim ozlemisim evimi esimi herşeyi
Bu arada inşallah herkes iyidir geçmiş yapmadim o kadar çok sayfa birikmiş ki okuyamadim bugünden itibaren yine aktif olurum insallah

Bu durum yanlış biliniyor koşu bandına göre 2 kat daha fazla bacakları çalıştırıyor
hamileliğimden önce düzenli biniyordum günde 1saat 20 dakka biniyordum 12...13 gün filandi bacaklarımda 10 cm incelmistim. şimdi çocuk olduğu için düzenli yapamıyorum
baya araştırmalar spor hocalarinin yazıları spor okuluna giden kuzenimin söylemleri ve TV'de bisiklete binerek nasıl kilo verileceği konusunu izlemiştim. Ve kullanan herkes çok memnun..
Diğer kuzenim fetnesa gidiyor para verip biniyor bisiklete..

Hoş geldin canım bebise de masaallah Rabbim sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş.

Selam kizlar dun misarlikteydik gec geldik, menumu yazamadim.
Dunki menum
sabah
bir dilim salam,az peynir, 4 zeytin, yarim dilim ekmek
Öğle
bir kase mercimek corbasi, birkase yogurt
aksam
1 tabak tavuk gogsunden makarna, 1 kase tarhana corbasi
Atıştırmalık
2 kucuk tuzlu kurabiye bir sekerli kurabiye, iki bardak sekersiz cay, 1 bardak ice tea

İcetealer çok fazla karbonhidrat içeriyor. Diye biliyorum canm dikkatli tüketmek lazim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Anam cuma günü hazırlık falan derken giremedim
Cumarteside geç uyandım uğrayamadan direk son hazırlıklarımı yaptım Öğleden akşama kadar gün misafirlerine koşturdum yorgunluktan geberdim hatta daha bulaşıkları yıkarken akşam Annemlerle kızkardeşim geldi ve gece 11e kadar onlara hizmet ettim
Onlar gittiklerinde ohh çekecekken beni bir sıtma tuttu üzerine birde baş ağrısıyla uyandım gece 3 de ve sabah 6ya kadar süründüm resmen 7 gibi uyuya kalıncada kalkmam 12yi buldu
Pazar eşim hadi biraz dışarı çıkalım kendine gel dedi ama resmen ruh gibi zoraki dolaştım biraz ve dışardada fena olunca kendimizi mecbur eve attık
Yine üşüme tuttunca su lastiğiyle kendimi koltuğa zor attım ve bu sabah ancak kendime geldim

Anam bir daha tübe aynı gün iki posta misafir kabul etmiyeceğim ölüyorum sandım resmen
SAbahta eşimle notere gidip kızın tek başına yurtdışına çıkabilmesi için muavakkatname çıkartık notere gittik ancak gelmeye fırsat bulabildim

GEçmiş yapamadım daha ama arada bakarım yoksa meraktan çatlarım
Sizler nasılsınız görüşmeyeli

Hoşgeldin tattlmmmm maşallah bebiş büyümüş işleri kendini yormadan yap annesi bebisi yorma

Kızlar hayırlı günler oğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…