Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ooohhh kahvaltı pek çeşitli afiyettt olsuunn canm ama bence sen aksam bunu yedikten sonra acikmissin bebisle

Şimdilik menü gayet güzel tatlm misafirlikte kacırma bak cumaya ne kaldı :)))))

Cok az omuş gibi canm jillian yanlş bilmiyosam 200 kcal yaktiriyo ama doyduysan sorun yok 1000 kalori gayet iyi afiyettt olsuunn boll eksi getirsin inşallah jilliana alıstın mi

Bence akşamla gayet güzel olmuş

Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Sen nasılsın çıtırlık nasıl. Arkadaş bütün kankalarım manken mübarek ben topalak

Cok iyi yapıyosun canım sende çıtırlık yolunda ilerliyosun bende keyifler yerinde hala kendimi frenliyorum ama istediğimi yiyorum spora devam kilo almadm seni takipdeyim

Çok güzel ve dengeli bi menü olmuş canm afiyettt olsuunn salçalı makarnaya iyi dayanmssn tadnda bırakmışsn (cookkk severim ) korkumdan yapmıyorum koca tabak yerim diye

Çikolata börekkurabiyehemde 3 ü bi günde

Bence güzel kanki

Eğer bugünlük 750 kcal sa pek önemli değil canm ama hergün aldğn kalori 1000 in altında olursa iyi değil oda metabolizmayı durduyo diyorlar gerçekten o kadar saat nasl acıkmadan duruyosun kızzz

Valla bilerek az kalori alayım diye düşünmedim acıkcası Sanırım arada içtiğim 2 koca bardak ayran beni baya bir tuttu hatta şu anda da bir bardak ayran aldım kendime hafif aclık hissecek gibi olunca Leptinim bozulmadan müdahale ettim Benimki biraz karatayımsı express oldu sanırım çünkü karataya uygun olmayan birşey yok sonuçta yarın sebzede ekleniyor o zamanda turp ve maydanoz ekleyeceğim inşallah
Akşamlıkda küfte, salata ve ayran yada yoğurt

Şu yerinde sayma mak yokmuydu sende

Hmmm stepper mi bence o kosu bandndan da eliptik bisikletten de iyi hem küçük yer kaplamıyo hemde 10 dk da bile acayip terletiyo benimki dynamic marka 175 e almstm şimfi daha uygun heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…