Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süper canm senin menüler hep sağlıklı kız ne zaman cikolata yedin hatırlıyon mu

Süper canm senin menüler hep sağlıklı kız ne zaman cikolata yedin hatırlıyon mu

Cidden baya oldu yemeyeli Markete gittiğimde arada gözüm kayıyor ama bir parçayla kalamıyacağımı bildiğim için almıyorum
Geçen gün benim ufak cadı yanımda babasının aldığı çikolatayı dibimde okadar büyük bir zevkle yediki bir an şeytan yaramaz çocuklar gibi elinden alıp ısır diye fısıldamaya başladı bana nasıl mis gibi koktu anlatamam ama son anda uymadım ona hatta kıza git ötede ye dedim yoksa dayanamayabilirdim daha fazla
Şu 110u bir türlü göremedim ya o yüzden inatle yemiyeceğim diye tutturdum ama gördüğüm gün kendime 2 - 3 kare izin vereceğim tabi bitter ve mümkünse sabah kahvaltısından hemen önce ki akşama kadar yakma imkanım olsun

Gerçekten çok azimlisin canm tebirik ederim valla ama en doğrusunu yapıyosun bu kadar kararli olmayınca olmuyor bu iş emeklerinin karşılığını alacaksn inşallahcanmmmm

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
iki dilim kepek ekmeginden tost, dometes, yeşil biber, bir cay kasigi bal, 1 dikim tavuk salam, iki kasik sucuklu yumurta, bir bardak sekersiz cay
oglen
bir bardak yesil cay, bir kiwi,
aksam
kucuk bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavi, 3 yk bezelye, yarim tabak yogurt az pekmez
iki bardak tarçınlı, karanfilli çay
su icmeye devam ediyorum

Gayet güzel tatlmm :)))))

Gerçekten çok azimlisin canm tebirik ederim valla ama en doğrusunu yapıyosun bu kadar kararli olmayınca olmuyor bu iş emeklerinin karşılığını alacaksn inşallahcanmmmm

İnşallah canım emeklerimin karşılığını aldıkça çok daha azimle devam ederim diye düşünüyorum
Yarın hem kızımın eksiklerini almak için hemde az da olsa yürümüş olmak için kendimi dışarı atacağım aslında yarın eşim arabayı bırakacaktı ama kızımla yürümeye karar verdik

Canım bencede menün gayet güzel
Bende bugün 3 litre su içmeyi başardım şükür ara ara 1 bardak içince insan anlamıyor bile ne kadar su içtiğini ( normalde içemiyorum diyordum ama araları ayarlayınca oluyor )

Aynen devam eminim süper sonuç alacaksın cuma sabahı

Menun cok guzel canim insallah bol eksilerle döner
Guzel menu afiyet olsun canim
Abartmadan herseyden tatmisin ama ayri gunlerde yeseydin daha iyu olurdu canim, mesela cikolatayi bugün yemisin yarın kurabiyeden tatsaydin obur gun börek super olurdu ayni ghnde hepsi agir olmus insallah eksi olarak geri doner canım
Guzel menu afiyet olsun canim
Aksami hafif gecirmisin afiyet olsun canim
Canim araba koltugunu aldim. Turuncu rengi yikanabilir kılıfli

Ooo börekler çikolatalar kurabiyeler.
Ayrıca üzüm meyve şekerlerinin en kuvvetlisi. Akşam yoğun olmuş
_-CaNiMSiN-_ alıntı çıkmıyor

Öğle iş Yerinde yiyorum mecburdum bboregi yedim, ayrıca işim yoğun benim akşama kd ayakta çalışıyorum sürekli hareket halindeyim yani bugün toplamda 1100 kcal aldım.
Evet kurabiye olmasaymis iyiymiş o hataydi. Üzüm kurusu hep yerim ben diyetteyken zararını görmedim cnm

Kızlaaar benim diyet gitti (((....
Diyetteyim dedim olmadı,şekerim çıkıyo dedim kabul etmedi arkadaş..
İlk defa evine gidince mecbur kaldım ama ikramlar hiiiiiiiç güzel değildi... Lezzetli olsalardı bu kadar üzülmezdim yaa...((
Yarın sp yapacağım tekrar.. umarım faydası olur.

Kaçamaklarım :

1 mini poğaça ( serçe parmak büyüklüğünde)
Yarım kare tavuk göğsü ( çok kötüydü )
1 ince dilim pudindli mozaik pasta ( zor yuttum)

Neticede arkadaş hatırına çiğ tavuk bile yenir derler ya hani,o hesap oldu benimki...
Şuan midem çok kötü ekşidi ve yanıyor.. bi ilaç alıp yatıyorum.
hayırlı geceler.

Insallah hepimiz guzel sonuclar alacagiz tatlim, sizlerin sayesinde azmediyorum, lisede verdigim kilolardan sonra ilk defa bu kadar azimliyim, buda sizin sayenizde canim
Gayet güzel tatlmm :)))))
Sagol şekerim

Güzel menü bezelye konusunda yorumu olan varmııı

Kumpiiirrr

Bugün yazsammi yazmasammi bilemedim
Bugün ve ben
sabah ince dilim ekmek
yarım k.k peynir

Öğlen
oğluma pankek yaptım ben de 3 tane yedim
yanında 2 kaşık pekmez
2 k.k suzme peynir
birkactane zeytin

Ara
muz küçük

Aksam
yumurtalı Beşamel soslu karnabahar 1 porsiyon

Ara
1 greyfurt
Küçük elma

Birde kaynanam börek getirmiş oluma ucundan tadına baktım sadece

Bugün ama çok aktiftim hatta 2 gündür aktifim
temizlik yapıyorum
1.5 Odam kaldı yarında onları yaparım artık
Çocukla temizlik yapmak bir facia hele anlayissiz koca daha büyük bir facia
neyse kızlar ben kacar yatiyim artık yorgunum a dostlar

Umarım cuma güzel sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…