- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Valla bilerek az kalori alayım diye düşünmedim acıkcasıSanırım arada içtiğim 2 koca bardak ayran beni baya bir tuttu hatta şu anda da bir bardak ayran aldım kendime hafif aclık hissecek gibi olunca Leptinim bozulmadan müdahale ettim Benimki biraz karatayımsı express oldu sanırım çünkü karataya uygun olmayan birşey yok sonuçta yarın sebzede ekleniyor o zamanda turp ve maydanoz ekleyeceğim inşallah
Akşamlıkda küfte, salata ve ayran yada yoğurt
Süper canm senin menüler hep sağlıklı kız ne zaman cikolata yedin hatırlıyon mu
Bende beğenmiştim beğenmedim mi yoksasaol kuzucum beğenmen beni çok motive etti :) aynen ben de çok seviyorum
Gerçekten çok azimlisin canm tebirik ederim vallaCidden baya oldu yemeyeliMarkete gittiğimde arada gözüm kayıyor ama bir parçayla kalamıyacağımı bildiğim için almıyorum
Geçen gün benim ufak cadı yanımda babasının aldığı çikolatayı dibimde okadar büyük bir zevkle yediki bir an şeytan yaramaz çocuklar gibi elinden alıp ısır diye fısıldamaya başladı bananasıl mis gibi koktu anlatamam ama son anda uymadım ona hatta kıza git ötede ye dedim yoksa dayanamayabilirdim daha fazla
Şu 110u bir türlü göremedim ya o yüzden inatle yemiyeceğim diye tutturdum ama gördüğüm gün kendime 2 - 3 kare izin vereceğim tabi bitter ve mümkünse sabah kahvaltısından hemen önce ki akşama kadar yakma imkanım olsun
yok kuzucum sen de beğenmiştin teşekkürlerr sana da :) böyle yorumlar motive ediyorBende beğenmiştim beğenmedim mi yoksa
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
iki dilim kepek ekmeginden tost, dometes, yeşil biber, bir cay kasigi bal, 1 dikim tavuk salam, iki kasik sucuklu yumurta, bir bardak sekersiz cay
oglen
bir bardak yesil cay, bir kiwi,
aksam
kucuk bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavi, 3 yk bezelye, yarim tabak yogurt az pekmez
iki bardak tarçınlı, karanfilli çay
su icmeye devam ediyorum
Gerçekten çok azimlisin canm tebirik ederim vallaama en doğrusunu yapıyosun bu kadar kararli olmayınca olmuyor bu iş emeklerinin karşılığını alacaksn inşallah canmmmm
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
iki dilim kepek ekmeginden tost, dometes, yeşil biber, bir cay kasigi bal, 1 dikim tavuk salam, iki kasik sucuklu yumurta, bir bardak sekersiz cay
oglen
aksam
kucuk bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavi, 3 yk bezelye, yarim tabak yogurt az pekmez
su icmeye devam ediyorum
Menun cok guzel canimKızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz
Ben 15 : 45 itibariyle akşam yemeğimide yemiş bulunmaktayım
Bu saatten sonra artık ancak şekersiz nescafe, türk kahvesi veya ayran tüketirim
Tabi birde bol bol su
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
2 yumurtadan omlet
1.5 yk yulaf kepekli krep
3 dilim jambon
ara1;
1 büyük bardak ayran
ara2:
1 şekersiz türk kahvesi
ara3:
1 büyük bardak ayran
2 saat arayla içildi tabi onlarda
Akşam;
Tavuk göğüs ( yağsız tavada küp doğranıp pişti )
1 kase yoğurt
Şu anda dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi
Yarın inşallah sebze + Protein olucak menüm
Şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve yatana kadar 3 litre olur o
Guzel menu afiyet olsun canimbugünkü menüm
sabah: aç karna limonlu ılık su, 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça, 1 kk peynir, biraz zeytin, 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 kase kısır yanında 1 br ayran
ara: 1 sade latte
akşam: 4 tane fırında sulu köfte, 1 servis kaşığı salçalı makarna 2 kaşık yoğurt
ara: tarçınlı yeşil çay
ara: az şekerli türk kahvesi
bol suu
Abartmadan herseyden tatmisin ama ayri gunlerde yeseydin daha iyu olurdu canim, mesela cikolatayi bugün yemisin yarın kurabiyeden tatsaydin obur gun börek super olurdu ayni ghnde hepsi agir olmus insallah eksi olarak geri doner canımEvett menüm
Kahvaltı 1 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr kepekli lavas
40gr beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Kuzu kulağı otu
Ar 1 fincan sade Nescafe
60gr çikolata
Öğle 80 gr peynirli börek
2 yk yoğurt
Ara 1 bademli kurabiye
Akşam
4 ızgara köfte
Soğan
60 gr kepekli lavas
Kıvırcık
Soda
Ara
Sarımsaklı çay
1avuç kuru üzüm
4 badem
Guzel menu afiyet olsun canimMenumu yazayim
Sabah
Tavada 1 yumurta
1 domates
4 siyah zeytin
3 biberli yeşil zeytin
3 parca kaşar peyniri(1 kb)
2 parca taze peynir(1kb)
1 -2 yemek kasigi labne
1 -2 yemek kaşigi kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Ara(hepsini ayni anda yemedim gün içerisinde)
2 portakal
1 Küçük kase antep fistigi
1 tane cikolata
Aksam
1 kase misir corbasi yada alaca corbasi
Domates salatasi
Aksami hafif gecirmisin afiyet olsun canimBugün ki menüm :
Sabah
2 yumurta
yarım y.k krepi
biraz çökelek
1 bardak süt
biraz salatalık ve domates
Ara
1 havuç
Öğlen
kavrulmuş domatesli kıyma sote
fırında yoğurt soslu karnıbahar
Ara 1 saat arayla yendi
1 havuç
2 kaşık yoğurt
1 yumurta
Akşam
- domatesli kıyma kavurma
- 1 kase yoğurt
Şimdilik 1.5 lt su
Akşam misafirlikte ne olur bilmiyorum
Canim araba koltugunu aldim. Turuncu rengi yikanabilir kılıfliCanım benimkinin rengi siyah ama hiç kılıfsız kullanmıyoruz biz.
Kusma riskş,bişey yer içerken dökme riski,ayağının tozu çamuru derken illa ki kılıf gerekiyor. Alırken yanında kılıf almanı tavsiye ederim.
Ben yoğurttan çökelek yapıp öyle yedim.
ben de yoğurdu taze mayalıyorum. Sütğmü yarım yağlı aldım. Bakalım sonuca göre düzenlerim.
Ben sevdim canım kepeği. İnanılmaz tok tutuyor evet.
Ama nedense canım tatlı istiyor :))
Canım krep tarifi : 1.5 y.k kepek,1 yumurta akı,bir çimdik tuz ve kaşık kaşık süt ekle. Islak kum kıvamına gelince olmuştur. Çok sulu olmasım. Pankek kıvamında gibi oluyor.
teflon tavayı yüksek ısıda iyice ısıtıp küçük göze alıp altını kısıyoruz. Kaşıkla pankek gibi yapıp pişiriyoruz. Ben böyle yaptım.
Arasına da çörek otlu çökelep koyup yedim :))
Ooo börekler çikolatalar kurabiyeler.
Ayrıca üzüm meyve şekerlerinin en kuvvetlisi. Akşam yoğun olmuş
_-CaNiMSiN-_ alıntı çıkmıyor
Insallah hepimiz guzel sonuclar alacagiz tatlim, sizlerin sayesinde azmediyorum, lisede verdigim kilolardan sonra ilk defa bu kadar azimliyim, buda sizin sayenizde canimİnşallah canım emeklerimin karşılığını aldıkça çok daha azimle devam ederim diye düşünüyorum
Yarın hem kızımın eksiklerini almak için hemde az da olsa yürümüş olmak için kendimi dışarı atacağımaslında yarın eşim arabayı bırakacaktı ama kızımla yürümeye karar verdik
Canım bencede menün gayet güzel
Bende bugün 3 litre su içmeyi başardım şükürara ara 1 bardak içince insan anlamıyor bile ne kadar su içtiğini ( normalde içemiyorum diyordum ama araları ayarlayınca oluyor )
Aynen devam eminim süper sonuç alacaksın cuma sabahı
Sagol şekerimGayet güzel tatlmm :)))))
Güzel menü bezelye konusunda yorumu olan varmıııHayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
oglen
aksam
su icmeye devam ediyorum
KumpiiirrrBugün yediklerim
sabah az kıyma kavurma 2 dl ekmek çay
ara 1 portakal
öğle 1 orta boyun yarısı kumpir
akşam 3 kaşık pilav ve 2 kaşık kkyma 1 litre su spor yok ama bu gun çarşıda çok koşturdum dunki jilian beni mahvetti bu akşam tamamını yapamadım yarısını yaptım
Umarım cuma güzel sonuçlanır.Bugün yazsammi yazmasammi bilemedim
Bugün ve ben
sabah ince dilim ekmek
yarım k.k peynir
Öğlen
oğluma pankek yaptım ben de 3 tane yedim
yanında 2 kaşık pekmez
2 k.k suzme peynir
birkactane zeytin
Ara
muz küçük
Aksam
yumurtalı Beşamel soslu karnabahar 1 porsiyon
Ara
1 greyfurt
Küçük elma
Birde kaynanam börek getirmiş oluma ucundan tadına baktım sadece
Bugün ama çok aktiftim hatta 2 gündür aktifim
temizlik yapıyorum
1.5 Odam kaldıyarında onları yaparım artık
Çocukla temizlik yapmak bir facia hele anlayissiz koca daha büyük bir facia
neyse kızlar ben kacar yatiyim artık yorgunum a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?