Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize Günaydınlarrrrrrrr

Şükür bu sabahta erkenden uyandım hatta 07:30 itibariyle kahvaltımda bitmiş oldu tıka basa doydum şükür ( Rabbim olmayanlarada versin...Aminnnnnn , kimseyi açlıkla terbiye etmesin....Aminnnn )

Bugün bir ara gidip kuaförde saçımı boyatayım diyorum hatta kız okuldan çıkmadan gidip halledeyim ki sonrada hemen gidip eksiklerini alır dönüştede Annemlere uğrarız kahve içmeye diye düşündüm
Kendimi erken evden atmanın sebebide erken döneykim ki akşam yemeğim fazla gecikmesinde bol bol Leptinden faydalanabileyim

Büyük geçmiş olsun canım umarım şu anda çok daha iyisindir
Maalesef bazı insanın elide lezzetli değildir kendide pek beceremez hakikaten hatır için çiğ tavuk olmuş seninki dediğin gibi lezzetli olsaydı en azından kaçamak yaptığıma deydi derdin ama böyle eminim insan daha çok sinir olur boşuna gitti benim perhiz diye
Neyse artık bir dahakine gündüz görüş ve gerekirse oruçluyum de kırmaktansa yada kötü olmaktansa o şekilde 2 saat kadar idare edersin en azından

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Tekrar geçmiş olsun

Güzel menü bezelye konusunda yorumu olan varmııı

Benim bildiğim perhizlerde bezelyeyi içindeki şeker miktarından dolayı çok sık vermiyorlar ama atıyorum 2 yada 3 ayda bir tüketmekte bir sakınca yoktur hele birde içine et yada tavuk da eklendimi daha doyurucu olur bence

Canım bende başta okurken felaket bir menü göreceğimi sandım
Kız tamam 3 pancake az fazla olmuş olabilir diyeceğim ama öğlenlik yemişsin üstelik zeytin için niye kendine kızıyorsun Ben Karataya harfiyen uyduğumda her kahvaltıda en az 10 zeytin yiyorum bir nevi çerez olarak bile tüketebilinir bence
Menün anlıyacağın hiçte öyle berbat değil

Oh maşallah kahvaltı yapılmış. Ben süt içtim büyük bir yudum. Titreyerek otobüs bekliyorum şimdi

Günaydın banucum çok iyimsersin şimdi elyesa27 nin menüsünü ben yorumlucam

Canımcım kahvaltın o kadar az ve yetersiz ki bence öğlene şekerin düştü ve 3 pankeki ondan yedin bence sıkı bi kahvaltı etmiş olsaydın 1 tane pankek yerdin ve biz onu görmezden gelebilirdik ama şimdi çantayı yicen gafana geliyoooooo ( böreği görmemezlikten geldim az diye ama bugün pankek yemişken onun tadına bile bakmamalıydın ) öpüldün şeker

Seninki mecbuuri olmuş canm bide tadi kötüymüş ya ay gerçekten üzüldüm neyse bugün toparlarsn

Kalori bombası kumpiiiiiiiirrrrve bunun üstüne aksam pilav hemde 3 kaşıkhemde jillianı yapmamşsn

Günaydın canım...
valla sorma yaa.. arkadaş aileli çağırınca mecburen akşam gittik ama biraz beceriksizdir kendisi..
Poğaçalar takır tukur.
tavuk göğsü süt gibi.
mozaik pasta pudingle yapılmış ve ortası donmamış. Tabakta aktı gitti hep.. ayy çok kötüydüüü.(

Bu sabah kilom 71.4 idi. Düne göre 100 gr almışım. Bugün saf protein yapıyorum yine..
ne güzel meyveye geçecektim halbuki ama neyse,olan oldu...

Seninki mecbuuri olmuş canm bide tadi kötüymüş ya ay gerçekten üzüldüm neyse bugün toparlarsn

Valla selincim ben de çok üzüldüm. Kaçamaklarımdan genelde çok büyük üzüntü duymam çünkü keyif alırım yerken ama bu sefer çok gıcık oldum :)
Neyse saf protein ile durumu toparluyacağım artık.
Düşündükçe sinir oluyorum :)))

Gunaydin kizlar dünkü menulerin hepsini alintilamadim ama çoğun luk olarak güzel menüler tabi arada pogacalar kurabiyeler de kaynamis ama bugün dengelenecegini tahmin ediyorum bugün saglik ocagina gidicem sabah gidicektim esinle bir ama gece hic uyutmadi bebis kasiklarimda devamli bi agri vardi gidip hem tetenoz asimiz var onu yaptirayim diyorum hem de gecen dedemin seker ölçen aletiyle aclik sekerimi olctum 40 cikti ona baktirayim dedim şekerin düşük olmasida sakincaliymis
harika menü canım umarım yaptığınız bu diyet işe yarar yumurta çok tok tutuyo omleti ben de cok seviyorum

afiyet olsun tatlım :)

gayet iyi inş bozmassın akşama canım
Sağol tatlim
Ooohhh kahvaltı pek çeşitli afiyettt olsuunn canm ama bence sen aksam bunu yedikten sonra acikmissin bebisle
yok acikmadim canim kesimde diyor çok az yiyorsun diyor ama bence oldukça çok yedim hele kahvaltiyi çok sıkı yapinca arada yediklerini sirf canim çekiyor diye indirdim mideye

sağol tatlim

Cok az omuş gibi canm jillian yanlş bilmiyosam 200 kcal yaktiriyo ama doyduysan sorun yok 1000 kalori gayet iyi afiyettt olsuunn boll eksi getirsin inşallah jilliana alıstın mi
EVET CANIM jiliana alıştım kas ağrıları geçti ama anlamadım dünki yediklerim 1000 kalori ve 40 dakika spor yapmama ragmen bugün tartıda + 800 gördüm selincim galiba yakında çıldıracağım o alcak yani

Sakın moralini bozma canm jillana başladığım ilk hafta bende de kilo artışı oldu kaslar şişiyo ilk hafta ve tartida fazla çıkıyorsun öbür hafta inecek emin ol

Sakın moralini bozma canm jillana başladığım ilk hafta bende de kilo artışı oldu kaslar şişiyo ilk hafta ve tartida fazla çıkıyorsun öbür hafta inecek emin ol
inşallah canım sana güveniyorum :) birde bu hafta yüzmeyede başlıyorum hergün jilıan ve haftada 2 gün yüzme bakalım ne olacak ????

inşallah canım sana güveniyorum :) birde bu hafta yüzmeyede başlıyorum hergün jilıan ve haftada 2 gün yüzme bakalım ne olacak ????

Çpk iyi yapıyorsun canm böylelikle sıkılaşarak zayflarsın menülerinde güzel bence emeğinin karşılığını en kısa zamanda alacaksın

Kalori bombası kumpiiiiiiiirrrrve bunun üstüne aksam pilav hemde 3 kaşıkhemde jillianı yapmamşsn

kumpir çok yemedim kızzzz...jilianı yarım yaptım.hastayım acı bana...nezleyimmm kaslarım ağrıyooo lennn...ama şu jiliandaki esneme hareketleri kas ağrılarına bire bir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…