Kızlaaar benim diyet gitti(((....
Diyetteyim dedim olmadı,şekerim çıkıyo dedim kabul etmedi arkadaş..
İlk defa evine gidince mecbur kaldım ama ikramlar hiiiiiiiç güzel değildi... Lezzetli olsalardı bu kadar üzülmezdim yaa...((
Yarın sp yapacağım tekrar.. umarım faydası olur.
Kaçamaklarım :
1 mini poğaça ( serçe parmak büyüklüğünde)
Yarım kare tavuk göğsü ( çok kötüydü)
1 ince dilim pudindli mozaik pasta ( zor yuttum)
Neticede arkadaş hatırına çiğ tavuk bile yenir derler ya hani,o hesap oldu benimki...
Şuan midem çok kötü ekşidi ve yanıyor.. bi ilaç alıp yatıyorum.
hayırlı geceler.
Arkadaşlar kusura bakmayın bugünde aktif değildim, öğlen gezmeye gittim.Biraz öncede sporumu yaptım.
Yarın sabah tiroid için kontrole gideceğim, inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.Hepinizi öpüyorum iyi gecelerr
Güzel menü bezelye konusunda yorumu olan varmııı
Bugün yazsammi yazmasammi bilemedim
Bugün ve ben
sabah ince dilim ekmek
yarım k.k peynir
Öğlen
oğluma pankek yaptım ben de 3 tane yedim
yanında 2 kaşık pekmez
2 k.k suzme peynir
birkactane zeytin
Ara
muz küçük
Aksam
yumurtalı Beşamel soslu karnabahar 1 porsiyon
Ara
1 greyfurt
Küçük elma
Birde kaynanam börek getirmiş oluma ucundan tadına baktım sadece
Bugün ama çok aktiftim hatta 2 gündür aktifim
temizlik yapıyorum
1.5 Odam kaldıyarında onları yaparım artık
Çocukla temizlik yapmak bir facia hele anlayissiz koca daha büyük bir facia
neyse kızlar ben kacar yatiyim artık yorgunum a dostlar
Oh maşallah kahvaltı yapılmış. Ben süt içtim büyük bir yudum. Titreyerek otobüs bekliyorum şimdiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize Günaydınlarrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım hatta 07:30 itibariyle kahvaltımda bitmiş oldutıka basa doydum şükür ( Rabbim olmayanlarada versin...Aminnnnnn , kimseyi açlıkla terbiye etmesin....Aminnnn )
Bugün bir ara gidip kuaförde saçımı boyatayım diyorumhatta kız okuldan çıkmadan gidip halledeyim ki sonrada hemen gidip eksiklerini alır dönüştede Annemlere uğrarız kahve içmeye diye düşündüm
Kendimi erken evden atmanın sebebide erken döneykim ki akşam yemeğim fazla gecikmesinde bol bol Leptinden faydalanabileyim
Büyük geçmiş olsun canım umarım şu anda çok daha iyisindir
Maalesef bazı insanın elide lezzetli değildir kendide pek beceremezhakikaten hatır için çiğ tavuk olmuş seninki dediğin gibi lezzetli olsaydı en azından kaçamak yaptığıma deydi derdin ama böyle eminim insan daha çok sinir olur boşuna gitti benim perhiz diye
Neyse artık bir dahakine gündüz görüş ve gerekirse oruçluyum dekırmaktansa yada kötü olmaktansa o şekilde 2 saat kadar idare edersin en azından
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Tekrar geçmiş olsun
Benim bildiğim perhizlerde bezelyeyi içindeki şeker miktarından dolayı çok sık vermiyorlarama atıyorum 2 yada 3 ayda bir tüketmekte bir sakınca yoktur hele birde içine et yada tavuk da eklendimi daha doyurucu olur bence
Canım bende başta okurken felaket bir menü göreceğimi sandım
Kız tamam 3 pancake az fazla olmuş olabilir diyeceğim ama öğlenlik yemişsin üstelik zeytin için niye kendine kızıyorsunBen Karataya harfiyen uyduğumda her kahvaltıda en az 10 zeytin yiyorum bir nevi çerez olarak bile tüketebilinir bence
Menün anlıyacağın hiçte öyle berbat değil
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım hatta 07:30 itibariyle kahvaltımda bitmiş oldutıka basa doydum şükür ( Rabbim olmayanlarada versin...Aminnnnnn , kimseyi açlıkla terbiye etmesin....Aminnnn )
Bugün bir ara gidip kuaförde saçımı boyatayım diyorumhatta kız okuldan çıkmadan gidip halledeyim ki sonrada hemen gidip eksiklerini alır dönüştede Annemlere uğrarız kahve içmeye diye düşündüm
Kendimi erken evden atmanın sebebide erken döneykim ki akşam yemeğim fazla gecikmesinde bol bol Leptinden faydalanabileyim
Maalesef bazı insanın elide lezzetli değildir kendide pek beceremezhakikaten hatır için çiğ tavuk olmuş seninki dediğin gibi lezzetli olsaydı en azından kaçamak yaptığıma deydi derdin ama böyle eminim insan daha çok sinir olur boşuna gitti benim perhiz diye
Neyse artık bir dahakine gündüz görüş ve gerekirse oruçluyum dekırmaktansa yada kötü olmaktansa o şekilde 2 saat kadar idare edersin en azından
Tekrar geçmiş olsun
Benim bildiğim perhizlerde bezelyeyi içindeki şeker miktarından dolayı çok sık vermiyorlarama atıyorum 2 yada 3 ayda bir tüketmekte bir sakınca yoktur hele birde içine et yada tavuk da eklendimi daha doyurucu olur bence
Kız tamam 3 pancake az fazla olmuş olabilir diyeceğim ama öğlenlik yemişsin üstelik zeytin için niye kendine kızıyorsunBen Karataya harfiyen uyduğumda her kahvaltıda en az 10 zeytin yiyorum bir nevi çerez olarak bile tüketebilinir bence
Canımcım kahvaltın o kadar az ve yetersiz ki bence öğlene şekerin düştü ve 3 pankeki ondan yedin bence sıkı bi kahvaltı etmiş olsaydın 1 tane pankek yerdin ve biz onu görmezden gelebilirdik ama şimdi çantayı yicen gafana geliyooooooBugün yazsammi yazmasammi bilemedim
Bugün ve ben
sabah ince dilim ekmek
yarım k.k peynir
Öğlen
oğluma pankek yaptım ben de 3 tane yedim
yanında 2 kaşık pekmez
2 k.k suzme peynir
birkactane zeytin
Ara
muz küçük
Aksam
yumurtalı Beşamel soslu karnabahar 1 porsiyon
Ara
1 greyfurt
Küçük elma
Birde kaynanam börek getirmiş oluma ucundan tadına baktım sadece
Bugün ama çok aktiftim hatta 2 gündür aktifim
temizlik yapıyorum
1.5 Odam kaldıyarında onları yaparım artık
Çocukla temizlik yapmak bir facia hele anlayissiz koca daha büyük bir facia
neyse kızlar ben kacar yatiyim artık yorgunum a dostlar
Kızlaaar benim diyet gitti(((....
Diyetteyim dedim olmadı,şekerim çıkıyo dedim kabul etmedi arkadaş..
İlk defa evine gidince mecbur kaldım ama ikramlar hiiiiiiiç güzel değildi... Lezzetli olsalardı bu kadar üzülmezdim yaa...((
Yarın sp yapacağım tekrar.. umarım faydası olur.
Kaçamaklarım :
1 mini poğaça ( serçe parmak büyüklüğünde)
Yarım kare tavuk göğsü ( çok kötüydü)
1 ince dilim pudindli mozaik pasta ( zor yuttum)
Neticede arkadaş hatırına çiğ tavuk bile yenir derler ya hani,o hesap oldu benimki...
Şuan midem çok kötü ekşidi ve yanıyor.. bi ilaç alıp yatıyorum.
hayırlı geceler.
Bugün yediklerim
sabah az kıyma kavurma 2 dl ekmek çay
ara 1 portakal
öğle 1 orta boyun yarısı kumpir
akşam 3 kaşık pilav ve 2 kaşık kkyma 1 litre su spor yok ama bu gun çarşıda çok koşturdum dunki jilian beni mahvetti bu akşam tamamını yapamadım yarısını yaptım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Tekrar geçmiş olsun
Seninki mecbuuri olmuş canm bide tadi kötüymüş ya ay gerçekten üzüldüm neyse bugün toparlarsn
Sağol tatlimharika menü canım umarım yaptığınız bu diyet işe yararyumurta çok tok tutuyo omleti ben de cok seviyorum
afiyet olsun tatlım :)
gayet iyi inş bozmassın akşama canım
yok acikmadim canim kesimde diyor çok az yiyorsun diyor ama bence oldukça çok yedim hele kahvaltiyi çok sıkı yapinca arada yediklerini sirf canim çekiyor diye indirdim mideyeOoohhh kahvaltı pek çeşitli afiyettt olsuunn canmama bence sen aksam bunu yedikten sonra acikmissin bebisle
sağol tatlimMenun cok guzel caniminsallah bol eksilerle döner
Guzel menu afiyet olsun canim
Abartmadan herseyden tatmisin ama ayri gunlerde yeseydin daha iyu olurdu canim, mesela cikolatayi bugün yemisin yarın kurabiyeden tatsaydin obur gun börek super olurdu ayni ghnde hepsi agir olmus insallah eksi olarak geri doner canım
Guzel menu afiyet olsun canim
Aksami hafif gecirmisin afiyet olsun canim
Canim araba koltugunu aldim. Turuncu rengi yikanabilir kılıfli
EVET CANIM jiliana alıştım kas ağrıları geçti ama anlamadım dünki yediklerim 1000 kalori ve 40 dakika spor yapmama ragmen bugün tartıda + 800 gördüm selincim galiba yakında çıldıracağım o alcak yaniCok az omuş gibi canm jillian yanlş bilmiyosam 200 kcal yaktiriyoama doyduysan sorun yok 1000 kalori gayet iyi afiyettt olsuunn boll eksi getirsin inşallah jilliana alıstın mi
EVET CANIM jiliana alıştım kas ağrıları geçti ama anlamadım dünki yediklerim 1000 kalori ve 40 dakika spor yapmama ragmen bugün tartıda + 800 gördüm selincim galiba yakında çıldıracağım o alcak yani
inşallah canım sana güveniyorum :) birde bu hafta yüzmeyede başlıyorum hergün jilıan ve haftada 2 gün yüzme bakalım ne olacak ????Sakın moralini bozma canm jillana başladığım ilk hafta bende de kilo artışı oldu kaslar şişiyo ilk hafta ve tartida fazla çıkıyorsun öbür hafta inecek emin ol
inşallah canım sana güveniyorum :) birde bu hafta yüzmeyede başlıyorum hergün jilıan ve haftada 2 gün yüzme bakalım ne olacak ????
Kumpiiirrr
Kalori bombası kumpiiiiiiiirrrrve bunun üstüne aksam pilav hemde 3 kaşık hemde jillianı yapmamşsn
tam 4 aydır aynı kilodayım canım ne duraklamaymış beeÇpk iyi yapıyorsun canm böylelikle sıkılaşarak zayflarsın menülerinde güzel bence emeğinin karşılığını en kısa zamanda alacaksın
Sütüm çekti şiştimkumpir çok yemedim kızzzz...jilianı yarım yaptım.hastayım acı bana...nezleyimmm kaslarım ağrıyooo lennn...ama şu jiliandaki esneme hareketleri kas ağrılarına bire bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?