Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

börekler neyseki öğlenmiş canım kurabiye de gözümden kaçmadı hani :)

kızlar yine herkes nereye kayboldu yine yahu yorumlar azaldı beğeniler arttı

Hakikaten yaaa nerede bu millettttttttt

Anam bırak ortadan kaybolan kaçamak yapıp geliyor sonra
Bu topiğin en devamlı elemanları biziz kız kaçamakta yapmıyoruzzzzz

ARtık cuma günü birde süper bildirimler yapalımda uzak durduklarına pişman olsunlar

aynen kuzucum ah ahhh inşallah o günleri bekliyorum zaten ya

Fırında sulu köfte nasıl ki
Menü güzel

oynakbasi34 güzel menü
Valla 3den sonra iyi dayandın. Ben dayanamazdım.
Bugün kahvaltı da elim ayağım titreyince tatlı bişeyler yedirdi kızlar.
Eşleşme kalmadı demi
Haftalık hedef
Toplu spor
Kendimi sorumlu hissediyorum Üzgünüm

Canım aslında menün fena değil ama akşam zaten patatesli birşeyler yemişsin ( nişasta sonuçta ) birde ekmeği yemeseydin çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum
He çok geç yemediysen onuda eritirsin diye düşünüyorum

Kahvaltını sağlam yaparsan emin om hiç acıkmasın Ben sabah 06:45de kahvaltımı ettim bu sabah ve 15:45e kadar inan gram acıkmadım hatta akşam yemeğinden bu saate kadarda şuanda acıkma hissi yok şükür

Çok elin ayağının titrediğini hissedersen tarcınlı süt iç yada en kötü ihtimal çay yada kahve iç içine 1 şeker atarak en azından reçeldende olsa daha zararsız diye düşünüyorum ( sonuçta 1 kavanoz reçel içine dünya kadar şeker konuyordur diye biliyorum )
Eminim 2 gün bile çok dikkat edersen azda olsa eksi görürsün sonuçta devamlı hareket halindesin

Teşekkür ederim canım inşallah karşılığınıda alırızı hepimiz
Ya aslında eşleşme iyidide bu ara malum topik sakin üstelik Merveninde yoğunluğu var hee bence aynı eşler devam edebilir sonuçta merve hepimizi kilomuza göre eşleştirmişti

Kendini kötü hissetme bugün sen yarın ben insanız sonuçta
Eminim yinede güzel bir sonuç göreceksin hiç stres yapma bence

Bu arada kızlarrrrrrrrr sabahtan beri suyumu Karbonatlı içiyorum alkali olsun diye
İnşallah onunda faydası olur ( bağırsaklar sanki biraz daha hareketlendi ama çokda su içtim hani miktarmı yoksa suyun cinsimi tam emin değilim ama acıkcası umurumda değil yeterki çalışsın )

canım ekmeğin büyüklüğünü anlayamadım onun dışında güzel

arada olur canım sıkma canını keyfini çıkartsaydın akşam hafif ama afiyet olsun :)

Kız sen hep az az yiyodun kvde yaramadi sana Ama aksam hafif olmus

Sevgili Selin fatsecret diye bi uygulama önermişti burda bende onu kullanmaya başladım bugün yediklerim 1375 kalori tutmuş

Canım bende onu kullanıyorum hatta bugün o programın hesabına göre 750 kalori almışım anam okadar yedim ne kadar az kalori tüketmişim
Kızlar iyimi kötümü anlamadım ama cidden şu anda hiç karnım aç değil hatta şekersiz türk kahvemide içtim biraz önce kızımın elinden

Eğer bugünlük 750 kcal sa pek önemli değil canm ama hergün aldğn kalori 1000 in altında olursa iyi değil oda metabolizmayı durduyo diyorlar gerçekten o kadar saat nasl acıkmadan duruyosun kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…