Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kumpir çok yemedim kızzzz...jilianı yarım yaptım.hastayım acı bana...nezleyimmm kaslarım ağrıyooo lennn...ama şu jiliandaki esneme hareketleri kas ağrılarına bire bir...

Hmmm hadi öyle olsun bakalm çok geçmiş olsun canm boll esneme yap dediğin gibi iyi geliyo ilk iki gün benide öldürdü 2.level ama bugün daha rahat yaptm kas ağrısı pek olmadi bendeşimdi diger topiğe gidip artımı koyiyim artı thigh master 100 jillian dan önce 150 sonra bide artı 50 squatucuyorruuuuuummmmm

Merhaba kızlar bugünler ben de pek aktif değilmi iş yeri ile ilgili sıkıntılarım var halledemedim..kafam hep dolu ve stresli..biraz odaklanamıyorum..sporum da ihmal oluyor..

Dünkü Menüm
Sabah: Tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilmi tb ekmeği
Öğle: 1 kepçe yayla çorba, 1 servis kaşığı mantar sote, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, incecik bir lavaş (acem ekmeği), cacık
Ara: 1 dilim tavukgöğsü

Cnm lavaş ile pilav olmamış

Özlemcim menün güzel ama ne kadar ince de olsa pilav veya lavas arasında secim yapsan süper olurdu

Umarım cuma güzel sonuçlanır.
Ins. Canim

evet bencede hak ettim o cantayi börekler de çok güzeldi Ama sadece tadimlik
Olsun yine ben kendime kiziyimda birdaha dikkatli olayim inş. zeytini çok seviyorum bir kasede olsa yerim
ama bugün daha dikkatli olucam inş. Ispanak veya pırasa menüm

kacamaklar mi çok tatmin yada sorun ne menulerini neden begenmiyorsun

sorun eşim teoride beni çok destekliyor amma uygulamada sanki kilo almam gerekiyor gibi davranıyor
Sabah hastane çıkışında bi baktımki elinde su böreği ve poğaça kızsam çok üzülecek yesem içim rahat etmeyecek
tabi yedim ama azar azar

Öğle ve akşam olmamış canım yaa akşam sulu bir yemek ve yoğurt olsaydı daha güzel olurdu sanki

[QUazından senin eşiniz_, post: 39001853, member: 623705"]sorun eşim teoride beni çok destekliyor amkırıldıamada sanki kilo almam gerekiyor gibi davranıyor
Sabah hastane çıkışında bi baktımki elinde su böreği ve poğaça kızsam çok üzülecek yesem içim rahat etmeyecek
tabi yedim ama azar azar[/QUOTE]
En azindan senin esin 1 hazirana kadar 56 kilo ol yoksa cinsellik yik demedi tatlim ne kadar onurum kirildi anlatamam

Ayrıca 1 hazirana kadar 56 da olunur 50 de ama eşine de ben kendim için zayıflıyorum diyee
jillianı hergün yap canım duraklamadasın duraklama dönemin geçsin patır patır gidecek kilolar eminim

Anlamadım elesonra , post: 39001974, meiçin soyledim: 623705"] cinsellikle ne alakası varmış [/QUOTE]
Anlamadim ki sonra onu sana gaz vermekicin soyledim diyor yani adam gaz vermeyi bile beceremiyor kac gundur spor yapiyorum - cikacagima + cikiyo anlamiyorum çağlacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…