- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
kumpir çok yemedim kızzzz...jilianı yarım yaptım.hastayım acı bana...nezleyimmm kaslarım ağrıyooo lennn...ama şu jiliandaki esneme hareketleri kas ağrılarına bire bir...
Merhaba kızlar bugünler ben de pek aktif değilmi iş yeri ile ilgili sıkıntılarım var halledemedim..kafam hep dolu ve stresli..biraz odaklanamıyorum..sporum da ihmal oluyor..
Dünkü Menüm
Sabah: Tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilmi tb ekmeği
Öğle: 1 kepçe yayla çorba, 1 servis kaşığı mantar sote, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, incecik bir lavaş (acem ekmeği), cacık
Ara: 1 dilim tavukgöğsü
Merhaba kızlar bugünler ben de pek aktif değilmi iş yeri ile ilgili sıkıntılarım var halledemedim..kafam hep dolu ve stresli..biraz odaklanamıyorum..sporum da ihmal oluyor..
Dünkü Menüm
Sabah: Tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilmi tb ekmeği
Öğle: 1 kepçe yayla çorba, 1 servis kaşığı mantar sote, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, incecik bir lavaş (acem ekmeği), cacık
Ara: 1 dilim tavukgöğsü
Ins. CanimUmarım cuma güzel sonuçlanır.
evet bencede hak ettim o cantayiCanımcım kahvaltın o kadar az ve yetersiz ki bence öğlene şekerin düştü ve 3 pankeki ondan yedin bence sıkı bi kahvaltı etmiş olsaydın 1 tane pankek yerdin ve biz onu görmezden gelebilirdik ama şimdi çantayı yicen gafana geliyoooooo( böreği görmemezlikten geldim az diye ama bugün pankek yemişken onun tadına bile bakmamalıydın ) öpüldün şeker
Olsun yine ben kendime kiziyimdaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize Günaydınlarrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım hatta 07:30 itibariyle kahvaltımda bitmiş oldutıka basa doydum şükür ( Rabbim olmayanlarada versin...Aminnnnnn , kimseyi açlıkla terbiye etmesin....Aminnnn )
Bugün bir ara gidip kuaförde saçımı boyatayım diyorumhatta kız okuldan çıkmadan gidip halledeyim ki sonrada hemen gidip eksiklerini alır dönüştede Annemlere uğrarız kahve içmeye diye düşündüm
Kendimi erken evden atmanın sebebide erken döneykim ki akşam yemeğim fazla gecikmesinde bol bol Leptinden faydalanabileyim
Büyük geçmiş olsun canım umarım şu anda çok daha iyisindir
Maalesef bazı insanın elide lezzetli değildir kendide pek beceremezhakikaten hatır için çiğ tavuk olmuş seninki dediğin gibi lezzetli olsaydı en azından kaçamak yaptığıma deydi derdin ama böyle eminim insan daha çok sinir olur boşuna gitti benim perhiz diye
Neyse artık bir dahakine gündüz görüş ve gerekirse oruçluyum dekırmaktansa yada kötü olmaktansa o şekilde 2 saat kadar idare edersin en azından
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Tekrar geçmiş olsun
Benim bildiğim perhizlerde bezelyeyi içindeki şeker miktarından dolayı çok sık vermiyorlarama atıyorum 2 yada 3 ayda bir tüketmekte bir sakınca yoktur hele birde içine et yada tavuk da eklendimi daha doyurucu olur bence
Canım bende başta okurken felaket bir menü göreceğimi sandım
Kız tamam 3 pancake az fazla olmuş olabilir diyeceğim ama öğlenlik yemişsin üstelik zeytin için niye kendine kızıyorsunBen Karataya harfiyen uyduğumda her kahvaltıda en az 10 zeytin yiyorum bir nevi çerez olarak bile tüketebilinir bence
Menün anlıyacağın hiçte öyle berbat değil
Buralardayim ama telden takip zor oluyor yorum yazamiyorum okuyorum çoğunlukla simdi aksam yemeği hazirlicamNerelerdesiniz fıstıklaaaarrr
kacamaklar mi çok tatmin yada sorun ne menulerini neden begenmiyorsunSelam kızlarrrr bugünde menü yazmiycaaammyakında katil olucaamm
Kizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmişEki Görüntüle 1383532
kacamaklar mi çok tatmin yada sorun ne menulerini neden begenmiyorsun
Canim bunu aslinda doktorun bilmesi lazim mutlaka kemik yapisindan 13.haftada bile biliyorlaraskaslında doktorlarbölmesi lazım : 39001641 .!.:Kizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmişEki Görüntüle 1383532
Dukan yapamadım bugün kızlar
sabah
2 yumurtayla yağsız Menemen
çok az peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
öğle
1 ince dilim kek
3 tane Gofret
akşam
4 kaşık makarna
1 portakal
toplam 1200 kalori
spor
25 dk jilian
Su 2 lt ye tamamlarim
En azindan senin esin 1 hazirana kadar 56 kilo ol yoksa cinsellik yik demedi tatlim ne kadar onurum kirildi anlatamam
Kizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmişEki Görüntüle 1383532
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?