Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süper canım bende akşam yapıcam spor bu hafta hiç yapamadım gerçekten bir dur gerekiyor

Selam çıtır fıstık kızlar

Bugün ve ben

Sabah
yarım porsiyon kuymak az tereyagli
Ekmek yok yemedim

Ara
1 tane elma

Akşam
1 büyük kase Şehriyeli ekşili tavuk çorbası ama yağsız yaptım ve göğüs etiyle
1.5 dilim ekmek

6.30 7.00 gibi elma yla yoğurdu karıştırıp yemeyi düşünüyorum küçük bir kase 1 elma 2 kaşık yoğurt olarak ama emin değilim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yine ben geldimmmm

Dünden beri malum canım baya bir sıkkındı
Sabahtan beri inat ettim cadıya yazmadım ve sonunda akşam 7 gibi kendi hiç bir şey yokmuş gibi yazmaya başladı
Ya şu yufka yüreğime tüküreyim bir türlü uzun süre trip yapamıyorum ne kızlarıma nede eşime
Gün içinde neler yazdığını anlattı durdu bende gayet soğuk bir şekilde cevap verdim hatta baştan hiç bakmadım bile yazdıklarına ama peş peşe yazınca baktım
Hatun bana hediye almış ama ne olduğunu söylemedi tabi hiç gerek yoktu yazdım hiç smiley kullanmadan ( ki oradan anlamıştır kızdığımı )
Kardeşine çok güzel bir oyuncak almış hatta videosunu yolladı ama sakın ona gösterme süpriz dedi
Hatta hiç smiley kullanmayan cadı ( en azından benle yazışırken ) paso öpücük atıp durdu whatsuppdan
En son yemek yiyecekleri için ara vermek zorunda olduğunu yazdı ve öpeyimmi dedi bende öpme pis yazdım

Hadi hadi uzatma ben birşey yapmadım ki diyip yine defalarca öpücük yollamış

Yahu ben bu kızı çok sevdiğim için zaten bukadar içerliyorum oda bunu bildiği için yapıp yapıp sonrada öpücük moduna geçiyor evde olsaydı kesin elli kere öpüceğim diye yapışırdı ( ki onuda yeni icat etti )

Eşşek gelsin kırcam kafasını oturup uzun uzun konuşacağım onunla, beni ne kadar kırdığını bilsin belki biraz daha dikkat eder diye umuyorum ama işte şu ergen bitene kadar benimde ömrümden ömür gidecek belli oldu

Bu arada listemizi paylaşan oldumu acaba bir bakayım bari.....

...... Kızlar ben göremedim yaaa yanlış yeremi baktım acaba

Son düzenleme:
Menümü paylaşayım

Sabah aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az kaymak salça 2 zeytîn 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay

Öğlen: 1 kase bulgur ve pirinçten yaprak sarma 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 tabak şevketi bostan otu yarım dilim tb 5 zeytin
Ara: çay ve 2 avuç kadar az yağsız patlamış mısır

Bol su

Yarını düşündükçe kafayı yiyorum

Sabah kalkıp erkenden hazırlanıp çakma eltime gidiceğim ( bu hafta gün onda ) biraz erken gelip yardım ederim diye söz verdim üstelik sabahdan saçlarımada biraz şekil vermem lazım cünkü oradan çıkışta direk kızkarddeşime geçiceğim çünkü onada Amcamlar yemeğe gelecek diye hepimiz orada toplanacağız

Günde tabiki hamur işlerini ellemeyi düşünmüyorum sırf salatalardan yiyeceğim ( iki çeşit yapacağım demişti )
çünkü orada yedikten 3 - 4 saat sonrada kızkardeşimde akşam yemeğine oturacağız ( ondada çorba, salata ve az köfte yemeyi düşünüyorum )
Tatlı olarak triliçe yapacakmış kızkardeşim onada dayanabilirsem yemem diye düşünüyorum

Dua edinde kızlar yarını güzel atlatayım az hasarlı hatta mümkünse hasarsız

Kızlar kusura bakmazsaniz ben pazara kdr izin istiyorum yoğunum ve çok yorgunum. Kendinize ii bakin görüşürüz.

Canımcım inşallah sende haftasonunu hasarsız atlatır pazartesi aramıza dönersin
Bende yarın yokkum ama inşallah pazar damlarım yine

Tamam canim tesekkur ederim bi uye olayim biseye takilirsam tekrar sorayim sana

nagerçekten post: 39169023 .!.:
Bugunku menum
sabah
2 yk yulaf kepegi
1 yumurta ve biraz lorla omlet
2 dilim.peynir
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
aksam
1 servis kasigi menemen
2 kepce sehriye corbasi
yogurt
Tebrikler gercekten cok az yiyorsun birde spor olsa en azından yürüyüş çok güzel olur canim

Yoğun gün bakalım kv konuyu acicakmi
kızın konusundada emin ol suan ergen hele büyüsün hele hele evlensin nasıl anneci olucak ben suan daha iyi anlıyorum annemi gerçekten anne olunca anlıyor insan
Senin fıstık suan kanı deli akıyor gelince bir konusman yeterli olucaktır

Canım farkında olmasıda güzel üstüne düşme o peşinden koşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…