- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
harika kilolar vermemen için bir sebep yok. kilo vermek için nasıl bir program takip edeceksin menuleri yazmanı merakla bekliyorumGünortanız xeyir xanımlar. Hamınızı çooooooooox öpürem. Dünen kilomu yazacağam demişdim. Boyum 155, kilom 85.
sağol güzelim. ee tanışalım hadi yaş , boy, kilo seruveninden bahsedermisin banaGünaydın tatlışş
sağol güzelim. ee tanışalım hadi yaş , boy, kilo seruveninden bahsedermisin bana
çok memnun oldum 55 kilo benim için şaka gibi benim hedefim en fazla 65 olmak ki 69 olsam göbek atacağım oderece boyum 170 olduğundan. bende spor olarak yuruyuş, bisiklet,lesli,plates, ve step tercih ediyorum kendimce nesli ce bir karma spor yapıyorum plates 6 yıldır vazgeçilmezim kardiyo arkasına mutlaka 15 dk da olsa yaparım. 2 gündür plates algulum vergulum hareketini ekledim alt karın kaslarım çok berbat oldu bakalım akşam yapabilecekmiyim o dereceTabiki tatlm ben selin 21 yasındayim evliyim 2 yaşında bi prensesim var 165 boyunda veeeee 55 kiloyum 75 le başlamıştim diyete hep kalori sayarak verdim kilolarimi 1000 1200 kalori beslendim ama kalorimi saglikli besinlerle doldurdum genellikle spor olarak son 6 7 kilom kala düzenli spor yaptm stepper yaptm 3 ay falan sonra jillian michael yaptm falan simdi de bölgesel sporlara devam ediyorum squat yapıyorum iste böyle canmm :)))
çok geçmiş olsun. köyde öğretmensin sanırım. benzin parası hakkaten öldürüyor adamı bende 5 aydır emlak işi yapıyorum evim alanya merkeze 7km filan ve aracımla gidip geliyorum aylık benzin masrafından bezdim benim bölecek kimsem de yok ama iyi fikir mesaisi uyan birilerini bulsam ne güzel olurdu.Günaydın hatunlar kaza yaptığımızı söylemiştim arkadaşın araba perte çıkmış kaskosu var psrasini alacak ama artık yalnız gidip gelcem köye galiba çünkü arkadaş tekrar araba surmuye korkuyor görev yaptığı koyde kalacak sanırım ben diğer 2 erkek arkadasinda tayini Kayseri'ye geldi ben tek yalnız napicam yaa köy yolu buzsa hala nasıl kullanicam orda arabayi off birde ne güzel benzin parasini 4 e boluyorduk şimdi tek başıma vercem ayda 500 tl yi Allahım tayinim tez zamanda Kayseri'ye çıksın aminnn ; (
Hoşgeldin Cnmsagokun kizlar
ben gecen sene martta 90 la basladim seruvenime doktor insulin direncin var kilo bermen lazim yada ilaca devam sen bilirsin dedi. Bende sağlık icin yapmayacagim bisey yok dedim basladim marttan temmuza kadar burda bi tooikle baya verdim. temmuz gibi 6. Takim la tanistigimda 84 filandim simdi 3 aydir 76 takildim bana iyi gelmeniz umuduyla araniza damladim. Alanya da yasiyom 6 uas ogkum 12 yas kizim var 38 yasindyim. Boylece yanismista olduk burdayim haberiniz olsun
Günaydın hatunlar kaza yaptığımızı söylemiştim arkadaşın araba perte çıkmış kaskosu var psrasini alacak ama artık yalnız gidip gelcem köye galiba çünkü arkadaş tekrar araba surmuye korkuyor görev yaptığı koyde kalacak sanırım ben diğer 2 erkek arkadasinda tayini Kayseri'ye geldi ben tek yalnız napicam yaa köy yolu buzsa hala nasıl kullanicam orda arabayi off birde ne güzel benzin parasini 4 e boluyorduk şimdi tek başıma vercem ayda 500 tl yi Allahım tayinim tez zamanda Kayseri'ye çıksın aminnn ; (
hoşbulduk balım sizden sıcaklık bulmak çok güzel sağolun varolun.Hoşgeldin Cnm
bu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakınİnş cnm tayinin çıkar
Paylaşıyoruz dakızlar menu paylaşıyorsunuz değilmi. menu takip edeyim neler yapıyorsunuz değişik fikirler alayım dedim göremedim menuleri
o utancı iyi bilirimPaylaşıyoruz dabazen benim menülerim çok karışık oluyor, kaçamak yapmış oluyorum menümü yazamiyorum utançtan
Qızlar ne olar bu sualıma cavab verin de. Men axı bacarmıram profil şekli qoymağı adı deyişmeyi.Qızlar utanıram da soruşmağa. Burda profile şekil nece qoyulur. Bir de ki adımı nece deyişe bilerem.
BİRAZ BAKTIM AMA BULAMADIM CANIM SANIRIM PROFİLİNİ BİRAZ KURCALAMAN GEREKECEKQızlar ne olar bu sualıma cavab verin de. Men axı bacarmıram profil şekli qoymağı adı deyişmeyi.
Çox sağol canım. Men bele şeyleri bacarmaram ki axşam yoldaşım ne qeder axtardı baxdı o da bacarmadı. Dedi burdakılardan soruşum.BİRAZ BAKTIM AMA BULAMADIM CANIM SANIRIM PROFİLİNİ BİRAZ KURCALAMAN GEREKECEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?