- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
menün güzel :) bu şekilde dengelemen iyi olmuşHayırlı günler kızlar
Dunku menum
sabah
bir simit, bir kasik yumurtali sucuk, bir ucgen peynir, zeytin, bir bardak sekersiz cay
ara
bir kare bitter cikolata, bir bardak sekersiz cay
Oglen
bir tane galete unla kizarmis balik, biraz pide ekmek
aksam
Bir kase kakolu light puding, bir avuc badem, bir elma, iki bardak sekersiz cay
Toplam kcal 1121
sabah ve oglen biraz kalorili beslendigim icin aksam hafif seylerle gecistirdim ve kalorimi dengeledim
bu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakın
Mervecim selam cnm nasilsin bende seninsordum dogum yaotimi diye merak etmistim. Sikma canini allah korusun bisi olmaz su icmene dikkat et telefonuna program felan indir hatirlatici bilemedimİyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim
guzel fikirmis bende bisilerimin ustune bole iddalassammi ise yararsa haber ver deneyeyim tatlimBen sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdidiyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
1 tabak fırında patates ve tavuk
4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
dün fazla kaçırdım, bugün bir baktım 72 Kiloyumdehşete düştüm
Ben sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdidiyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
İyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim
Dikkat etİyi aksamlar kizlar
Canim ben tam 3 aydir 71 de kaldım çok şükür gördüm sonunda 6 li haneleri sende göreceksin Sana tavsiyem 1200 kaloriyi geçme ve günde en az yarım saat spor yap canimbu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakın
Menün güzel görünüyor :) afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
2 bardk çay
3tane küçük krep
20 gr light peynir
35 gr haşhaş ezme
Ara 1 fincan yeşil çay
4 fındık, 3 badem, 1 yk kuru üzüm
Öğle
Patatesli et haşlama
20g kepekli ekmek
Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum
Akşam
Brüksel lahanası yogurtlama
1.5 Sufle kabı fırında erişte
Ara 1bardak çay
Akşamı hafif geçiştirmişsin güzel olmuşKızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.
Menü fena değil 1000 kaloriyi gecmedim
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki
akşam
salata
1 saat yüzme
2 lt su
Özünüz demişken Rebbim xeyirlisini nesib etsin inşallah. Her şeyin en yaxşısını bilen O-dur. İnşallah her şey yaxşı olacaq. (Siz onun gönlünü ferah tutmaya bakın)
Kızlar çok şey yedim off yine misafirdeydik böyle oldu
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğle
Yarım ev bazlamasi
akşam
1/2 milföy börek
1 küçük Baget
4 kaşık manti
toplam 1400 kalori
1 saat yürüyüş
25 dk jilian level 2
2lt su
Günortanız xeyir xanımlar. Hamınızı çooooooooox öpürem. Dünen kilomu yazacağam demişdim. Boyum 155, kilom 85.
Günaydın hatunlar kaza yaptığımızı söylemiştim arkadaşın araba perte çıkmış kaskosu var psrasini alacak ama artık yalnız gidip gelcem köye galiba çünkü arkadaş tekrar araba surmuye korkuyor görev yaptığı koyde kalacak sanırım ben diğer 2 erkek arkadasinda tayini Kayseri'ye geldi ben tek yalnız napicam yaa köy yolu buzsa hala nasıl kullanicam orda arabayi off birde ne güzel benzin parasini 4 e boluyorduk şimdi tek başıma vercem ayda 500 tl yi Allahım tayinim tez zamanda Kayseri'ye çıksın aminnn ; (
Qızlar ne olar bu sualıma cavab verin de. Men axı bacarmıram profil şekli qoymağı adı deyişmeyi.
Çox sağol canım. Men bele şeyleri bacarmaram ki axşam yoldaşım ne qeder axtardı baxdı o da bacarmadı. Dedi burdakılardan soruşum.Amma çox isteyirem bacarmağı.
Ayyyyy qızlar çox heyecanlıyam. Yoldaşım et maşını almağa gedib sevincle gözleyirem.İnşallah menim istediyimden alar.
Ben sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdidiyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
İyi aksamlar kizlar
Kızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.
Menü fena değil 1000 kaloriyi gecmedim
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki
akşam
salata
1 saat yüzme
2 lt su
Çok memnun olduk canim baya vermişsin 5 erik ederim bende suan 74.5 tayim bende takıldım 3 haftadır 74 ten inemedimsagokun kizlar
ben gecen sene martta 90 la basladim seruvenime doktor insulin direncin var kilo bermen lazim yada ilaca devam sen bilirsin dedi. Bende sağlık icin yapmayacagim bisey yok dedim basladim marttan temmuza kadar burda bi tooikle baya verdim. temmuz gibi 6. Takim la tanistigimda 84 filandim simdi 3 aydir 76 takildim bana iyi gelmeniz umuduyla araniza damladim. Alanya da yasiyom 6 uas ogkum 12 yas kizim var 38 yasindyim. Boylece yanismista olduk burdayim haberiniz olsun
bu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?