Mervem canım sen bakma doktorlara çok bilip görüyorlarsa cinsiyetini görselerdiİyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim
Geceniz xeyir qızlar. Çox sağol Banucum(ümid edirem size bele xitab etmeyime incimezsiniz.) Eslinde sizi özüme çox yaxın gördüyüm üçün bele yazdım. Mende özünüze qarşı böyük mehebbet oyatmısınız. Bilirsiz men çox tekem seherden axşama qeder balaşkamla bir yerdeyik axşam da yoldaşım işden gelir vessalam. Gördüyüm insanlar bunlardır. Sizin de içden gözel sözleriniz üreyime yağ kimi yayılır. Yeni burdakıların hamısına yazdıqlarınızı da nezerde tuturam. Ona göre de çox üreyime yatmısınız. Allah üreyinize göre versin verecek de inşallah. Gösterdiyiniz kömeye göre çox sağolun. İndi yoldaşım yatıb inşallah sabah deyerem baxar. Melum men kampyuterde yeniyem ve heç ne bilmirem bele şeyler barede. Ah üreyim ele doludur ki oturub ölümüne ağlayaram. Kaş ki sizinle daha yaxın olsaydıq. Ne ise başınızı ağrıtmayım. Öpdüm hamınızı çooooooooox.
Canım kendini yalnız hissetme biz burada bir aile olduk hepimiz kızkardeşlerizGeceniz xeyir qızlar. Çox sağol Banucum(ümid edirem size bele xitab etmeyime incimezsiniz.) Eslinde sizi özüme çox yaxın gördüyüm üçün bele yazdım. Mende özünüze qarşı böyük mehebbet oyatmısınız. Bilirsiz men çox tekem seherden axşama qeder balaşkamla bir yerdeyik axşam da yoldaşım işden gelir vessalam. Gördüyüm insanlar bunlardır. Sizin de içden gözel sözleriniz üreyime yağ kimi yayılır. Yeni burdakıların hamısına yazdıqlarınızı da nezerde tuturam. Ona göre de çox üreyime yatmısınız. Allah üreyinize göre versin verecek de inşallah. Gösterdiyiniz kömeye göre çox sağolun. İndi yoldaşım yatıb inşallah sabah deyerem baxar. Melum men kampyuterde yeniyem ve heç ne bilmirem bele şeyler barede. Ah üreyim ele doludur ki oturub ölümüne ağlayaram. Kaş ki sizinle daha yaxın olsaydıq. Ne ise başınızı ağrıtmayım. Öpdüm hamınızı çooooooooox.
Bugün ve ben
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir
Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük
Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs
Ara
kivi
Bol su sporda var
Canim dikkat ediyorum da hep iki ogun yiyorsun hic aralarda meyve yemiyor musun yada yogurtBende aklımdayken hemeyada diklerimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1405480 Eki Görüntüle 1405481
Sabah yataktan yine iki büklüm uyanınca kahvaltıyı eşime kakaladım
( hatta tam bu cümleyi yazarken tepemdeydi ve kakaladım lafını okuyunca kafama bir hafif şaplak attımanyak karı der gibi )
Sağ olsun söylediklerime birde kaşar ve salam eklemişbende yedim ama salamın birini kızım aldı.
Akşamda yine eşim hadi akşamlık iskender yapalım diye tutturdu ( kuzenide gelecek diye )
Tırnak pideleri benim tabağımda çok çok azdı ve yemedim tabi hepsini ( tadımlık )
Hakiki tereyağıda üzerine yakınca valla dışarda yediğimiz İskenderden gram farkı yoktuen basit ama en güzel görünen menülerimden kesinlikle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1405490
Buda kızımın benden istediği Reçelli Turta ( aslında bildiğimiz kakaolu kek / içine cevizde yakışıyor ama benim kız yemez / tabi biraz daha koyu kıvamlı yapıyorum, sonra üzerine evde olan ekşi reçellerden biri varsa ( ben böğürtlen almıştım ama eriklede süper oluyor ) çok az hamurdan ayırıp az daha un ekleyip sonrada üzerine kafes kafes yapıp fırına veriyorum ( 170 derecede 30 dakikadan az fazla )
Yumuşacık oluyor ve reçel dibe doğruda çöktüğünden çok değişik bir kekmiş gibi algıladı eşimhatta bunun tarifini kesinlikle not et dedi
En son geçen sene yapmıştım nerden aklına geldiyse kızın istedi hadi dedim yapayımda yarına hazır olsun
Eşimde kuzende bayıldılar ama ben kendime almadım kekdenyarın kızım yesin kalanıda Annemlere götüreceğim pazartesi giderken ( bayatlamıyor Allahtan kapaklı birşeye de koyunca )
Benim büyük kızda pazartesi benle devam edecek karataya ( hanım dışına çıkıyordu ama kuzenindeki tableti görünce acilen zayıflamaya karar vermiş dedesiyle 20 kg verirse 2000 liraya kadar laptop iddasını hatırlayıpkalanı götüreyim ki kız yemeye niyetlenmesin bir daha )
Pazartesi itibariyle benle sporda yapacakmış söz verdi ( sırf istekleri uğruna zayıflar bence)
Kızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.
Menü fena değil 1000 kaloriyi gecmedim
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki
akşam
salata
1 saat yüzme
2 lt su
Bende aklımdayken hemen yediklerimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1405480 Eki Görüntüle 1405481
Sabah yataktan yine iki büklüm uyanınca kahvaltıyı eşime kakaladım
( hatta tam bu cümleyi yazarken tepemdeydi ve kakaladım lafını okuyunca kafama bir hafif şaplak attımanyak karı der gibi )
Sağ olsun söylediklerime birde kaşar ve salam eklemişbende yedim ama salamın birini kızım aldı.
Akşamda yine eşim hadi akşamlık iskender yapalım diye tutturdu ( kuzenide gelecek diye )
Tırnak pideleri benim tabağımda çok çok azdı ve yemedim tabi hepsini ( tadımlık )
Hakiki tereyağıda üzerine yakınca valla dışarda yediğimiz İskenderden gram farkı yoktuen basit ama en güzel görünen menülerimden kesinlikle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1405490
Buda kızımın benden istediği Reçelli Turta ( aslında bildiğimiz kakaolu kek / içine cevizde yakışıyor ama benim kız yemez / tabi biraz daha koyu kıvamlı yapıyorum, sonra üzerine evde olan ekşi reçellerden biri varsa ( ben böğürtlen almıştım ama eriklede süper oluyor ) çok az hamurdan ayırıp az daha un ekleyip sonrada üzerine kafes kafes yapıp fırına veriyorum ( 170 derecede 30 dakikadan az fazla )
Yumuşacık oluyor ve reçel dibe doğruda çöktüğünden çok değişik bir kekmiş gibi algıladı eşimhatta bunun tarifini kesinlikle not et dedi
En son geçen sene yapmıştım nerden aklına geldiyse kızın istedi hadi dedim yapayımda yarına hazır olsun
Eşimde kuzende bayıldılar ama ben kendime almadım kekdenyarın kızım yesin kalanıda Annemlere götüreceğim pazartesi giderken ( bayatlamıyor Allahtan kapaklı birşeye de koyunca )
Benim büyük kızda pazartesi benle devam edecek karataya ( hanım dışına çıkıyordu ama kuzenindeki tableti görünce acilen zayıflamaya karar vermiş dedesiyle 20 kg verirse 2000 liraya kadar laptop iddasını hatırlayıpkalanı götüreyim ki kız yemeye niyetlenmesin bir daha )
Pazartesi itibariyle benle sporda yapacakmış söz verdi ( sırf istekleri uğruna zayıflar bence)
Bugün ve ben
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir
Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük
Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs
Ara
kivi
Bol su sporda var
Menun cok kalorili degil ama biraz duzensiz olmus mesela guzel bir kahvaltiyla diete baslayabilirdin tatlimBen sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdidiyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam
Menüm
Kahvaltı
2 bardk çay
3tane küçük krep
20 gr light peynir
35 gr haşhaş ezme
Ara 1 fincan yeşil çay
4 fındık, 3 badem, 1 yk kuru üzüm
Öğle
Patatesli et haşlama
20g kepekli ekmek
Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum
Akşam
Brüksel lahanası yogurtlama
1.5 Sufle kabı fırında erişte
Ara 1bardak çay
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
1 tabak fırında patates ve tavuk
4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
dün fazla kaçırdım, bugün bir baktım 72 Kiloyumdehşete düştüm
Guzel menu afiyet olsun tatlimMenüm
Kahvaltı
2 bardk çay
3tane küçük krep
20 gr light peynir
35 gr haşhaş ezme
Ara 1 fincan yeşil çay
4 fındık, 3 badem, 1 yk kuru üzüm
Öğle
Patatesli et haşlama
20g kepekli ekmek
Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum
Akşam
Brüksel lahanası yogurtlama
1.5 Sufle kabı fırında erişte
Ara 1bardak çay
Oglen biraz agir olmus sanki ama dengelemisin afiyet olsun canimKızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.
Menü fena değil 1000 kaloriyi gecmedim
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki
akşam
salata
1 saat yüzme
2 lt su
Canim dikkat ediyorum da hep iki ogun yiyorsun hic aralarda meyve yemiyor musun yada yogurt
Cnm menu ii, iskender çok severim evde tarifini verirmisin ?
Selam kızlar yahu ben bi kopuş koptum bir haftadır hergün geziyorum ve konsantremi kaybettim düzenim bozuldu ister istemez iki gündür baya abarttım yarından itibaren hemen toparlanmalıyım
Bugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye
Azönce de bir koca avuç çerez
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
Ekmek kadayifi olmasaymis keşkeBugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye
Azönce de bir koca avuç çerez
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?