Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mervem canım sen bakma doktorlara çok bilip görüyorlarsa cinsiyetini görselerdi
Anca moral bozsunlar
Bebişin sağlıcakla güzel de kiloyla vakti saati gelince doğacak bitanem
Hatırlasana ilk haftalardada aynı şeyleri söylemişlerdidemekki bebişin 30 değil 29 haftalık vede kilosu gayet normale haliyle suyuda 29 haftalık bebeğin ihtiyacı kadarsen sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye devam et tatlım başkada hiç bişiyi takma kafana

Geceniz xeyir qızlar. Çox sağol Banucum(ümid edirem size bele xitab etmeyime incimezsiniz.) Eslinde sizi özüme çox yaxın gördüyüm üçün bele yazdım. Mende özünüze qarşı böyük mehebbet oyatmısınız. Bilirsiz men çox tekem seherden axşama qeder balaşkamla bir yerdeyik axşam da yoldaşım işden gelir vessalam. Gördüyüm insanlar bunlardır. Sizin de içden gözel sözleriniz üreyime yağ kimi yayılır. Yeni burdakıların hamısına yazdıqlarınızı da nezerde tuturam. Ona göre de çox üreyime yatmısınız. Allah üreyinize göre versin verecek de inşallah. Gösterdiyiniz kömeye göre çox sağolun. İndi yoldaşım yatıb inşallah sabah deyerem baxar. Melum men kampyuterde yeniyem ve heç ne bilmirem bele şeyler barede. Ah üreyim ele doludur ki oturub ölümüne ağlayaram. Kaş ki sizinle daha yaxın olsaydıq. Ne ise başınızı ağrıtmayım. Öpdüm hamınızı çooooooooox.

Bende aklımdayken hemen yediklerimi paylaşayım

Sabah yataktan yine iki büklüm uyanınca kahvaltıyı eşime kakaladım
( hatta tam bu cümleyi yazarken tepemdeydi ve kakaladım lafını okuyunca kafama bir hafif şaplak attı manyak karı der gibi )

Sağ olsun söylediklerime birde kaşar ve salam eklemiş bende yedim ama salamın birini kızım aldı.

Akşamda yine eşim hadi akşamlık iskender yapalım diye tutturdu ( kuzenide gelecek diye )
Tırnak pideleri benim tabağımda çok çok azdı ve yemedim tabi hepsini ( tadımlık )
Hakiki tereyağıda üzerine yakınca valla dışarda yediğimiz İskenderden gram farkı yoktu en basit ama en güzel görünen menülerimden kesinlikle tavsiye ederim

Buda kızımın benden istediği Reçelli Turta ( aslında bildiğimiz kakaolu kek / içine cevizde yakışıyor ama benim kız yemez / tabi biraz daha koyu kıvamlı yapıyorum, sonra üzerine evde olan ekşi reçellerden biri varsa ( ben böğürtlen almıştım ama eriklede süper oluyor ) çok az hamurdan ayırıp az daha un ekleyip sonrada üzerine kafes kafes yapıp fırına veriyorum ( 170 derecede 30 dakikadan az fazla )
Yumuşacık oluyor ve reçel dibe doğruda çöktüğünden çok değişik bir kekmiş gibi algıladı eşim hatta bunun tarifini kesinlikle not et dedi
En son geçen sene yapmıştım nerden aklına geldiyse kızın istedi hadi dedim yapayımda yarına hazır olsun

Eşimde kuzende bayıldılar ama ben kendime almadım kekden yarın kızım yesin kalanıda Annemlere götüreceğim pazartesi giderken ( bayatlamıyor Allahtan kapaklı birşeye de koyunca )
Benim büyük kızda pazartesi benle devam edecek karataya ( hanım dışına çıkıyordu ama kuzenindeki tableti görünce acilen zayıflamaya karar vermiş dedesiyle 20 kg verirse 2000 liraya kadar laptop iddasını hatırlayıp kalanı götüreyim ki kız yemeye niyetlenmesin bir daha )

Pazartesi itibariyle benle sporda yapacakmış söz verdi ( sırf istekleri uğruna zayıflar bence )

İncinmek ne demek aksine hoşuma gitti
Ay cidden bende senin yazıklarını okuyunca çok mutlu oluyorum çok güzel bir yazım tarzın var sanki içten konuşuyormuş gibi
Üzülme sende yakında kurçalaya kurçalaya o bilgisayarı iyice öğrenirsin sonuçta bizde deneye deneye herşeyi öğrendik ve halada öğrenecek çok şeyimiz var

Baş ağrıtmak ne demek biz burada aile gibi olduk iyi günde de, kötü günde de herkes herksin derdinide sevincinide seve seve dinler

Canım kendini yalnız hissetme biz burada bir aile olduk hepimiz kızkardeşleriz
İstediğin her şeyi yazıp bizimle paylaşabilirsin
Banum öyle içtendir iyidir dert yoldaşıdıristediğin gibi hepimize hitap edebilirsin canım
Canım kilo vermeyle alakalı neler yapıyorsun,neler yiyorsun yaptığın spor varsa onları bize yaz her gün. bizde neler doğru neler yanlış sana söyleriz
Hayırlı geceler canım

bence harika bir menü olmuş
Bol bol eksi olarak dönecektir eminim

[QUOTEgüzel esa27, post: 39304231, member: 568531"]Bugün ve ben
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir

Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük

Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs

Ara
kivi

Bol su sporda var [/QUOTE]
Gayet guzel baklava da olsun ne olacak sporla eritmissindir onu

Canim dikkat ediyorum da hep iki ogun yiyorsun hic aralarda meyve yemiyor musun yada yogurt

Valla yüzmeye gitmen çok güzel harika sikilastiriyo

Cnm menu ii, iskender çok severim evde tarifini verirmisin ?

Menun cok
Menun cok kalorili degil ama biraz duzensiz olmus mesela guzel bir kahvaltiyla diete baslayabilirdin tatlim insallah diete sadik kaliriz bende bazen bozuyorum ama dengelemeye calisiyorum afiyet olsun canim
Guzel menu afiyet olsun tatlim
Oglen biraz agir olmus sanki ama dengelemisin afiyet olsun canim

Canim dikkat ediyorum da hep iki ogun yiyorsun hic aralarda meyve yemiyor musun yada yogurt

Canım aslında arada yiyorum ama sadece kahvaltıda
Malum benim şekerim çok çabuk fırlıyor o yüzden fazla meyve yemek istemiyorum ( yedikten sonra ani şeker fırlıyor sanırım kendimi sonrasında halsiz hissediyorum )
Birde Canan Karataya göre Zeytinde meyve olarak geçiyor ve inan işin garibi canım meyve istemiyorda hani eskiden 1 kg portakalı önüme alır 3 kişi bir gecede yerdik ama artık pek gitmiyor ( demekki çoğunu ben yiyormuşum )
Yoğurt her öğünde oluyor neredeyse ( hatta bu akşam tabağımın kenarında vardı ) birde ben öğlenleri acıkma hissedersem ( ki genelde hissetmiyorum çok sık sadece 1 kere ) yoğurt yerine ayran tüketiyorum gecede mutlaka 1 koca bardak ayranım vardır ( yoğurt olunca daha az istekle yiyorum ayrana kıyasla )

Cnm menu ii, iskender çok severim evde tarifini verirmisin ?

Canım benim eşimin iskenderi tembel işi
Normalde ben kendim et alıp ince ince şerit halinde doğrayıp yağız tavada kızartıp yapmıştım ilk yaptığımda ama döner gibi ince olmuyor tabi o yüzden eşim başka versiyon buldu

BİMden hazır et döner aldı ( o sadece yağsız tavada ısıtılıyor )
Yazdan domates püresi varsa onu kullan sos olarak ( onuda sadece tencerede ısıtıp çok az tuz ve karabiber ekliyorsun ) olmadı marketlerde hazır domates püreleri var onlarlada oluyor

Fırından tırnak pide almış hazır ( tereyağda iyice küp küp doğrayıp kuruttu onu öbür türlü çok yağ emer diye )

Önce Tırnak pidelerini tereyağda kavurup tabağa yerleştir ( çok fazla olmasın yiyemezsin zaten hepsini )
Sonra üzerine ısıttığın hazır döneri koyuyorsun
Onun üzerine domates sosunu döküyorsun
( ben dediğim gibi sırf karabiber ve tuz koydum ve inan dışarda yediğim gibi oldu lezzeti )
En son üzerinde bir güzel tereyağ kızdırıyorsun ve yanınada yoğurtla afiyetle yiyorsun

Dışardada nasıl bir döner kullandıkları belli değil en azından evde 20 liraya 4 kişi tıka basa doyduk dışarda olsa kişi başı 15 liradan aşağı değil iskender üstelik porsiyon daha ufak

Selam kızlar yahu ben bi kopuş koptum bir haftadır hergün geziyorum ve konsantremi kaybettim düzenim bozuldu ister istemez iki gündür baya abarttım yarından itibaren hemen toparlanmalıyım

Aynen canım yeter bu kadar gezme sana
Yarından itibaren yine seni aramızda görmek istiyoruz hem bol bol sohbet ederiz hemde yeme düzenine dönersin yine

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye

Azönce de bir koca avuç çerez

Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem

o bir dilim kaymaklı ekmek kadayıfı olmasaymış cidden süper derdim ama eminim onuda eritmişsindir sen

Yinede güzel hee ama dahada güzelleri gelir bu hafta ve süper bir sonuç görürüz senden

Ekmek kadayifi olmasaymis keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…