Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dur bakalım böyle olucakmı deneyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/oynakbasi34.280674/#

Tıkla bakalım görüncekmi benim resimler

Iyiyim tatlmmm kahvaltımı yapiyorum sanada afiyettt olsuunn artk sporumu bitirip islerime bakmak icin kahvaltımı 8 de yapiyorum

Sanada afiyet olsun canım Bende birazdan işlere girişeceğim sonrada sporumu yapıp öyle gelirim tekrar
Önce akşamlık zeytinyağlı pırasamı koyayım ateşede

Yox gelmedi senin sehifen geldi sadece. Men o albümler yazan yere baxdım kadınlar kulübü üyelerinin resimleri geldi orda axtardım-axtardım tapa bilmedim. 1 saat axtarmışam

Canım benim sehifemden giriyorsun zaten ( Fotograflar bölümü var sağ tarafta ) oraya tıklayıp bakabilirsin
Artık olmadı başka çare bakacağım sana

Henüz bir fotoğraf yüklemedi yazıyor. Ömrüm biz tereflerde bir kelme var. Seni başa salana qeder özüm başdan çıxaram. İndi de sen meni başa salana qeder özün başdan çıxarsan.Artıq nece bacarıqsızamsa.

Canım benim iyi yapmışsın bir şey dememekle. Korkma inşallah bir şey olmaz iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun melekler onu korur. Bu arada kızının ismi güzelmiş bayılıyorum o isme.
evet canım bende dila ismini çok seviyorum farsça bir isim anlamı da gönül demek

günaydın kızlar ancak girebildim fırsat bulup.nasılsınız bakalım ben yarının cuma olduğunu düşündükçe korkuyorum inşallah kilo verebilirim yaaa bugün 2 mil leslie ve 25 dk jilıan yapacağım .hava iyi olsaydı çocukları bedene çıkaracaktım bu sayede bende spor yapmış olurdum ama hava soğuk baya.bakalım yarına kaç gram vermiş olacağım ben şunu anladım ki benmden öyle kilo kilo gityecek gram gram gidecek bu durumu kabullenmeliiyim.

Qızlar dünen gece balaşkam ada-ada (ata) demeye başladı. Cooooooooooox sevindik atası ele sevindi ki qucağına alıb öpücüklere boğdu onu tebii men de. Quzum ele sevinir ki biz onu ele sevende.
gözün aydın en kısa zamanda anne kelimesinide söyler işallah tatlım

Sana da günaydın canım. Bir defe televizyondan duydum ki yıllarca yığdığınız yağlardan bir anda kurtulamazsınız yavaş-yavaş qram-qram gidecek. O yüzden üzülme canım hepimiz bir az zahmete katlanacağız amma sonunda hedefimize ulaşacağız inşallah. AMİNNNN.

Teşekkürler Banuşummm Gözünü bir an bile ayırma kaşla göz arasında kaçamak yapabilir

Mervişim sağ salim kucağına alsın gelsin prensesimizi inşşş
ANAM İKİ BANUM BİR OLMUŞLAR YUZUNUZU KARA ÇIKARMICAM TIPIŞ TIPIŞ MEZUN OLUCAM SÖZZZ

YARENCİM MALESEF ESKİ İNSANLAR FARKLI DÜŞÜNEBİLİYORLAR. BEN EMİNİM TEK TORUN SEVMEZMİ SADECE NE YAPACAĞINI BİLEMEMİŞTİR YAŞINA VER TATLIM. ALLAH TÜM ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN HASTALIKTAN. ÇALIŞAN ANNE OLMAK ZOR GERÇEKTEN BEN 2 ÇOCUK BUYUTTUM GELDE BANA SOR...

Yox Selen almadım. Şey ömrüm utanıram amma men onun ne olduğunu bilmirem ki. Men ele sizlerden soruşacaqdım onun ne demek olduğunu.

Tabiki sor tatlm cekinmeden oynakbasi34 ün üstüne tıkla orda izle yaziyor onun üstüne tikla bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…