Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. bir az peynir. 6 zeytin. 2 küçük domates. 1 salatalık. 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 2 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. bir az peynir. yeşillik.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay. 2 hurma.
Akşam: yarı kase souz-(patates ve etden olan bir yemek) 1 küçük turp. 3 adet xlebçı.
1 lt su.

Kızlar koşu bandimi sattım 3 yılda 10 kez kullanmadım bile sizce o paraya eliptik bisiklet mi alayım yada evde Leslie kılınan yapmaya devam mı edeyim onerilerinizi bekliyorum

Menüm

sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates salatalık

ara
3/4 tadlar çikolata ; (

Öğle
1 lahmacun
ayran

akşam
salata

toplam 1100 kalori

2 mil Leslie 27 dk
Jilian level 2 25 dk

su 2lt olur

max faiçiyorum t: 39445325 .!.:
Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. bir az peynir. 6 zeytin. 2 küçük domates. 1 salatalık. 1 b çay. 2 hurma.
Akşam: yarı kase souz-(patates ve etden olan bir yemek) 1 küçük turp. 3 adet xlebçı.
1 lt su.
Canim suyu az iciyorsun 2 lt yap bence birde xlebçı ne demek

Canim suyu az iciyorsun 2 lt yap bence birde xlebçı ne demek
Gülşencim ömrüm eskiden 2 lt içiyordum böbreklerim çok ağrıyodu anlarsın ya:KK48:o yüzden 1-e indirdim. Amma yayda 2 lt içicem. Ezizim xlebçıyı rus sözüdür tercüme edemiyorum amma tahıldan hazırlanıyor bedeni temizliyor dietde rahatlıkla yiyile bilen bir yiyecek. Yağsız-tuzsuz bir şey acıktığımda onu yiyorum açlığımı bastırıyor.

SElamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabahtan beri uğrayamadım kusura bakmayın :KK60:
Biraz geç uyandım kahvaltı faslı falan derken öğleni yaptık :KK48: sonrada zaten hemen işlere giriştik ve sırf kuzumun oyuncaklarını ayıklamak 2 saatte yakın sürdü :KK53: bir sürü ıncık cıncık ve bozulmuş oyuncak o_O
Tam 2 poşet kullanılmayacak bozuk oyuncak attım sonrada direk mutfağa giriştim :KK66:
Saat 18:00 gibi akşam yemeğimizide yedik ve ancak gelemeye fırsatı buldum :KK66:

Bu arada okadar yoğunluk arasında bir güzel 2 mil leslie yaptım :21::21::21::21::21:
Aslında bıkmayacağımı bilsem sabah akşam yapmak istiyorumda bıkmaktan korkuyorum :KK48:

Kızlar koşu bandimi sattım 3 yılda 10 kez kullanmadım bile sizce o paraya eliptik bisiklet mi alayım yada evde Leslie kılınan yapmaya devam mı edeyim onerilerinizi bekliyorum

Canım yine sen bilirsin ama o epileptik bisikleti alsan kesin kullanacakmısın :KK64: hani boşu boşuna evde yer kaplamasın :KK66: Aslında o parayı kenara atıp her gün leslie yapsan bence çok daha faydasını görürsün hemde paranı daha faydalı birşeye yatırır yada kendine fıstık gibi olunca gardolabını yenilemek için kullanırsın :KK68:
Tabi yine sen bilirsin :KK60:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı79.webp akşam79.webp

Bugün pazar diye kahvaltı biraz geç ve ödüllü oldu :KK48: ( sucuk ödülü :KK48: )
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranım :KK66: eşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi :KK48: 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum :21:

Öğlende eşimle karşılıklı şekersiz türk kahvemizide içtik :KK68:

Haftasonunu güzel bitirdim :21::21::21::21::21:

Eki Görüntüle 1417175 Eki Görüntüle 1417176

Bugün pazar diye kahvaltı biraz geç ve ödüllü oldu :KK48: ( sucuk ödülü :KK48: )
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranım :KK66: eşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi :KK48: 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum :21:

Nuş (afiyet) olsun canım. Maşallah hemişe günün gözel keçsin inşallah. AMİNNNNN.

Bugunki menum
Sabah
bir yk menemen, biraz tahin helva, bir cay kasigi recel, 5 zeytin, bir bardak cay yarim dilim ekmek
Ara
3 kare cikolata, bir bardak cay
oglen
bir kucuk tabak kısır, iki yk makarna salatasi
aksam
Bir karisik tost, bir bardak ayran, bir meyveli yogurt ( 250gr 93 kcal)
bir bardak çay
Toplam 1157 kcal

Afiyet olsun menun zengin ve hafif gorunuyor tatlim:KK60:

Menüm

sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates salatalık

ara
3/4 tadlar çikolata ; (

Öğle
1 lahmacun
ayran

akşam
salata

toplam 1100 kalori

2 mil Leslie 27 dk
Jilian level 2 25 dk

su 2lt olur
Menun cok guzzel canim bugun bende cikolata yedim ama az yedim afiyet olsun:KK15:
Menüm:
1 lt su.
Hurmayi her menude goruyorum canim kilo yapnasi afiyet olsun canim:KK15:

:21::21::21:kızlar telefona bi haller oldu alıntı yapamıyorum
banucum haklısın aletle spor yapmak sıkıyor beni o parayi biraz önce eşim aldı kredi kartına yatiriyoruz dedi bişey diyemedim zaten canım tasinacagimiz evin spor salonu var binada aletler de olacak iner orda yaparım zaten ben zayiflasam 1 maaşımı kıyafet e ayiririm
Sweettyy83 seni cikaramadim canım eski nickin neydi

Sorma canım bende dünden beri o haberin etkisinden çıkamadım o_O
Artık boş minibüse binmeyede korkar oldu insan :KK57:
İnan bugün bile kızıma elli kere tembihledim arkadaşlarıylada bir yere giderse ( ki çoğu yere ben götürüyorum hepsini ve evlerine bırakıyorum ) sakın olaki boş minibüse binmeyin diye o_O
Eskiden aman balık istifi gitmiyelim aman boş minibüs bekleyelim derdim ama artık onada taksiyede binmeye çekinir hale geldim o_O
Hani eskiler hep der ya böylesini sallandıracaksın Taksim meydanında bak bir daha yapabiliyorlarmı diye hakikaten bu tip haberleri gördüğümde ( ki maalesef bu zamanlar çoğaldı bu tip olaylar ) inan öylelerini idam etsinler diyesim geliyor o_O

Kızcağız Üniversite okumak için kim bilir nereden geldi oralara o_O
Yarın öbür gün nasıl güvenipte kızlarımı şehir dışı kazanırlarsa gönderebileceğim :KK43: İnan aklımdan çıkmıyor ( Rabbim ailesine sabırlar versin...Aminnnnnnn )
sorma canım ya etkisinden çıkmak mümkün değil kiii akıl hayal almıyor bu olanları !!! ben idamdan yanayım yani assınlar böylelerini ya aşağılık yaratıklar insan müsveddeleri iğreniyorum

kızlar bişe sorucam ben 6 şubatta izinli yazıldım ve iznim 20 şubatta bitiyor sanırım?? o zamana kdr paylaşım yapma zorunluluğum yok herhalde ve kesin 20 şubatta bildirim yapıyor muyum biri bilgilendirirse sevinirim...

Bugün E="oynakcanım sucuk çekti 9446874, yoktu canım 0674"]Hemen güzel Leslie yediklerediyo paylaşayım :KK66:

Haftasonunu güzel bitirdim :21::21::21::21::21:[/QUOTE]
Bugun benimde canim sucuk cekti ama evde uoktu canim menun gayet guzel leslie ye devam ediyo musun

Kahvalti
120 gr muz
7 badem

Öğle
1 fincan yeşil çay
3 keten tohumlu light bisküvi
5 gr tereyağı
20gr kepekli ekmek
3 zeytin

ara 1 peynirli poğaça

akşam
nohut yemeği
salata
30 gr kepekli ekmek

ara 1 fincan mate çayı
6 badem
5 gr çikolata
1 kuru erik
1 keten tohumlu light bisküvi

Afiyet olsun menun zengin ve hafif gorunuyor tatlim:KK60:

Menun cok guzzel canim bugun bende cikolata yedim ama az yedim afiyet olsun:KK15:

Hurmayi her menude goruyorum canim kilo yapnasi afiyet olsun canim:KK15:
Teşekkür edirem ömrüm. Xurma(hurma) kilomu yapar. Ama men onu çox sevirem.

Nuş (afiyet) olsun canım. Maşallah hemişe günün gözel keçsin inşallah. AMİNNNNN.

SAğ olasın canım inşallah hepimizin günleri hep güzel geçer ....Aminnnnnnnnnn:KK68::KK68::KK68::KK68:

:21::21::21:kızlar telefona bi haller oldu alıntı yapamıyorum
banucum haklısın aletle spor yapmak sıkıyor beni o parayi biraz önce eşim aldı kredi kartına yatiriyoruz dedi bişey diyemedim zaten canım tasinacagimiz evin spor salonu var binada aletler de olacak iner orda yaparım zaten ben zayiflasam 1 maaşımı kıyafet e ayiririm
Sweettyy83 seni cikaramadim canım eski nickin neydi

Eee daha ne olsun canım nasılsa bütün aletler olacak :KK68:
Kart kapanırsa en azından hepiniz rahatlarsınız :KK66:

sorma canım ya etkisinden çıkmak mümkün değil kiii akıl hayal almıyor bu olanları !!! ben idamdan yanayım yani assınlar böylelerini ya aşağılık yaratıklar insan müsveddeleri iğreniyorum

İdam onlara kurtuluş olur bence :KK67: Ömür boyu hapse atıp çin işkencesi yapılsa yine az :KK62:

kızlar bişe sorucam ben 6 şubatta izinli yazıldım ve iznim 20 şubatta bitiyor sanırım?? o zamana kdr paylaşım yapma zorunluluğum yok herhalde ve kesin 20 şubatta bildirim yapıyor muyum biri bilgilendirirse sevinirim...

Tabiki canım adı üzerinde izin :KK48:
Kendinin kasmana gerek yok ama tabi istersen yinede bildirim yaparsın :KK68:

kızlar bu arada YARIN HERKES ÖZGECAN VE KADINLARIMIZ İÇİN SİYAH GİYİNSİN BEN KENDİ ADIMA BU DUYARLILIĞI GÖSTERİCEM VE SİZDEN DE RİCA EDİYORUM

Bende kendi adıma kesinlikle üzerime düşeni yapacağım :KK66:

Bugun benimde canim sucuk cekti ama evde uoktu canim menun gayet guzel leslie ye devam ediyo musun

Bugünde 2 Mİl yaptım hatta günde iki kere mı yapsam sabah akşam diye düşünmeye başladım :21::21::21::21: daha çabuk hedefime ulaşırım gibime geliyor :KK64:

Iyi akşamlar bende katılabilir miyim

Tabiki katılabilirsin :KK60:
ARamıza hoşgeldin :KK3::KK3:

İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz...Aminnnnnnn

Iyi akşamlar kızlaaaaarrrr:KK54: haftasonunu annemglde gecirdik yine cok güzeldi:KK68:
Iyi akşamlar bende katılabilir miyim

Hoşgeldin tattlmmmm ben selin ;)

Tabaklar harika gözüküyor banucum afiyet olsun her günün gyzel gecsin inşallah
Sa. Kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum, dün fırsatım olmadı nete girmeye kusurabakmayin.

Sen kimidin kizzz çıkaramadim o_O

Back
X