• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım :KK68:
Bir saat sonra güzelce keyif kahvemi içip hemen lesliemide yapacağım :KK66: sonrada bir güzel eve girişmem lazım malum yarın ağır misafirim var :KK48: KV ve büyük görümce :KK48:

Ya misafiri çok seviyorum Allah biliyor ama acıkcası yarın keşke yatıya kalmasalar diye içimden geçiyor :KK53: sonuçta kış günü zor oluyor üstelik yatıracak yerimde yok ( köşe koltuğum açılıyor ama 2 kişilik yer eee gelenler 3 kişi tabi KVde kalmaya kalkışmazsa :KK53: oda kalırım derse etti 4 kişi :KK64: hadi yaz olsa yer yatağı yapılır ama kış günü valla kalıp halinde uyanırlar yer yatağı yaparsak :KK48: ne kadar peteklerde yansa yerden eser )

Neyse herşey olacağına varır diyip göreceğiz neyin ne olacağını :KK66:
Allah yardımcın olsun. Men de misafiri severim amma heç gelen yoxdur ki.:KK48::KK48::KK48:

herkese günaydın.....:)
başlangıç kilosu olarak 75,6 kg alabiliriz bugün tartıldım ve birazcık morulim bozuldu... çok kilo var üzerimde yaa nasıl vercem ben :KK43: sanki hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyorum bu kilolar...
Sene de günaydın ömrüm. Üzülme o kiloların hamısı gedecek sadece bir az sebr etmeyimiz lazımdır canım.:KK15:

Günaydın kızlaarrr:KK54: bugün 1 kilo eksik çıktim ödemde var sanirim bide yeni alinca kiloyu gitmesi kolay oluyo:KK39: 1 kilo 700 gr daha gideceeekkk:KK33:
aynen güzelim çabuk geleni dikkat edince çabucak gönderiyorsun. azmin daim olsun

başlangıç kilosu olarak 75,6 kg alabiliriz bugün tartıldım ve birazcık morulim bozuldu... çok kilo var üzerimde yaa nasıl vercem ben :KK43: sanki hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyorum bu kilolar...
bak bozulmasın ben cuma 76,00 idim bu haftaki hedefim 75,6 beraber koşalım 70lere

bak bozulmasın ben cuma 76,00 idim bu haftaki hedefim 75,6 beraber koşalım 70lere

inşallah canım ya 70 ler 60 lar bizim olsun... öğlen karabuğday yoğurt yicem.. bi de ıhlamur kuşburnu altınotu karışımı içiyorum sürekli.. bakalım elbet alıcaz karşılığını bu emeklerin :)

Topik sakinleri pek sessiz yahuuu:KK12: 1 saat spor yaptim geldimm ben haydin kizlar neler yaptiniz bugün egzersiz olarak:KK28:
ben gunduz zaman zaman işten fırsat buldukça yuruyorum. sporumu akşam yapabiliyorum cnm. hatta dun saat 21,00 de inebildim fitnese ancak fırsat buldum. gün içi yapmak daha guzel ne güzel

Menüm:
Sabah: 1 b su. 2 yumurta omlet. domates. salatalık. 6 zeytin. az peynir. 2 dilim ekmek. 1 b çay.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: 1 kase borş. 1 turp. yeşillik.
Ara: 3 adet xlebçı.
Akşam: 1 kase yoğurt. salata-(yeşillik. turp. salatalık. zeytin yağı. sirke) az peynir.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Topik sakinleri pek sessiz yahuuu:KK12: 1 saat spor yaptim geldimm ben haydin kizlar neler yaptiniz bugün egzersiz olarak:KK28:
1 saat eliptik ve kalça hareketi ni yapıcam birazdan :KK49:
bugün ölçüldüm gerçekten spor harika birsey 6 günde belim 5 cm incelmis göbiş 3 cm kalçam zaten eskiden beri olduğu için suan 1.5 cm incelmis benim için suan mükemmel :KK49: çok motive yim suan :KK76:
Gider canım üzülme inş. Ben 88 kilodan indim 78 e buraya geldiğimde 1.5 ay olmadı 78 den 73 kiloya indim canım Azmedince oluyor :KK49:
suan için bu haftaki hedefim 72.5 a inmek geçen hafta 1.5 kilo verdiğim için bu hafta yarım kiloyla sınırladım inş. Ulaşabilirim ama suda var sadece 100 gr verdiğim günlerde olmadı hiç vazgecmedim bu haftada 100 gr verebiliriz asla vazgecmezsek. O küçük gramlar büyük kiloların gitmesine sebep oluyor canım :KK49:sakin vazgeçme hep birlikte güzel bir şekilde kilolardan kurtulucaz inş. :KK19:

Merhaba hanımlar
bugün okula gidemedim yarı yoldan döndüm yogun kar vardı korktum gidemedim maalesef kar yağışı devam edecekmis 3 gün rapor aldım keşke kaza yapmasaydik o zaman daha cesaretliydim şimdi birde yalnız gidiyorum yolda kar ve Buz olunca gsriliyorum neyse ben menumu paylaşayım

sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates
1 dilim ekmek

öğle
iki dilim kepekli ekmek arası yağsız tost

akşam
salata

ara
Elma ve portakal yiyen
Toplam 950 kalori

su 1 lt henüz

2 mil Leslie
25dk jilian level 2

gelelim bugünkü menü sabah
2 bardak su maydonoz semizve limonla hazırladığım su
kahvaltı 1 yumurta 10 zeytin 1 çay bardağı ceviz peynir yeşillik
ölen fırında karnıbahar yoğurtla w yarma buğday bakla mercimek ile hazırladığım pilav 4 kaşık
akşam toyga çorbası nohut ve yarma ile yoğurtlu yapılan çorba brokoli soğan i sote sporx 35 dakika kardiyo

Hayırlı akşamlar kızlar
bugunki menu
sabah
birdikim salam, bir ucgenpeynir, domates, zeytin, bir kaşık kayisi receli, biraz tahin helva, birbardak cay
Oglen
iki yk pilav, 5 yk kabak yemegi, bir bardak cay
Bir küçük çikolata
aksam
Yarim sandvic ekmegi, 4 dilim sucuk, bir bardak ayran
toplam 1100 kcal

Bugünkü yaptığım sporlar

Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk( 1er kiloluk ağrlıklarla )
220 squat 
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 köprü
15 yarım şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma ;)

Diyet aksama kadar iyiydi ama aksam tatli krizi tuttu puding yedim olur o kadar dimii yaa:KK22:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür geçte olsa gelebildim :KK66:
Temizlikti, çamaşırdı derken akşama kadar baya bir koşturdum :KK66:
Akşam yemeğimden sonrada biraz vakit geçince 2 Mil leslimi yaptım :21::21::21::21:

Aslında bir ara şeytan; kız bütün gün yoruldun, hareket desen fazlasıyla var ne gerek var tekrar leslie yapmaya dedi :KK70: Az daha uyacaktım ama sonra silkelendim ve Lesliye başladım :KK68:
Bu seferde şeytan; Anam boşver be 1 Mil yap yeter ne diye kendini fazladan yoracaksın diye dürttüp durdu :KK70::KK70::KK70: Degett başımdan dedim ve bir güzel 2 Mili tamamladım :KK66:

Bugün temizlik yapmasaydım belki 2.5 yada 3 Mil bile olurdu ama şükür en azından her gün 2 milde olsa yapıyorum ve eminim alışınca dahada fazlasını yapabileceğim :21::21::21:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

kahvaltı81.webp akşam81.webp

Sabah evde olanlarla yaptım kahvaltımı ( evi kurutmuşuz yine :KK48: )
Akşamlıkda karnabaharımı haşladım ama yoğurt olmayınca evde üzerine domates püresiyle uydurma baharatlı bir sos yaptım :KK48: fenada olmadı
Birde mantar çorbam vardı akşamlık :KK68:

Anaaaa az daha unutuyordum spor yaptıktan bir saat sonrada 4 adet kurbiş yedim :KK53: yemeseydim iyidi ama çok canım çekti ve o yüzden biraz sonra tekrar bir 20 dakikada olsa hareketler yapacağım ( yerleşmeden gitsin )

Allah yardımcın olsun. Men de misafiri severim amma heç gelen yoxdur ki.:KK48::KK48::KK48:

Valla bende bayılırım aslında misafire heleki gelen kişi sevdiğim biriyse isterse günlerce kalsın ama benim KVyle pek aramız yoktur ( 6 sene evvel felaket kapıştık daha doğrusu o bana hakaretler etti bende o günden sonra Anne bile demiyordum daha yeni başladım tekrar Anne demeye :KK53: kızı desen iki yüzlü :p bana sen sonuna kadar haklısın Annem ayıp etti konuşacağım onunla demişti ama ne konuşmuş ne birşey yapmış üstelik birde Annesine sen haklısın diye her konuda gaz verir ama herkese farklı davranıp masum ayağına yatar :KK67: onun oğlu desen daha 14 - 15 yaşındayken bana okadar ağır konuştu ki 4 sene oldu hala içimden çıkmıyor o lafları ( sırf eşimin hatrına konuşuyorum ama her fırsatta lafımıda sokarım :KK48: hatta oda farkında yenge arada lafı sokuyorsun resmen der bende hak edene hak ettiği kadar muamele yapıyorum derim tabi anasıda ses etmez o an çünkü sonuna kadar haklıydım o zamanda bu zamanda :KK53: )
Şimdi böyle bir ortamda zoraki olmak var birde sevmediklerini bile bile ( bende bayılmıyorum onlara sonuçta ) hizmet etmek var :KK53:

Canım sen o kiloyla umutsuzluğa kapılıyorsan ben direk öleyim :KK70::KK70:
Bir anlık bir duygu olduğuna eminim sonuçta zaten aşırı bir kilon yok :KK66: 6 kg versen 6lı hanelerdesin ve yaza kadar fazlası bile gider bence :KK60:

Selam kızlar. Sabah temizlik yapacağım demiştim ama son anda dişçiyle oğluşun randevusu vardı onu hatırladım. Yer tutucu yaptırdık dişlerimize.
Sonra evimize geldik. Bir haftadır ishal yüzünden yağsız hafif şeyler yediği için iki gündür pide yada lahmacun istedi oğluş. Bende dayanamadım yaptım güzelce karnını doyurdum.
dünkü ve bugünkü menümü yazayım.
Dün...
Sabah maydonoz tere,peynir,3 5 patates kızartması ve bi parça tam buğday ekmeği
Öğlen yoğurtlu bakla yemeği
Akşam az kıymayla pırasa kavurması ve bi kaç kaşık haşlanmış makarnayı katıştırıp üzerine yoğurt ekledim

Bugün
sabah
Bir yumurtalı sebzeli omlet , maydonoz 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Akşam da evde tavada yapılmış iki lahmacun, bolca maydonoz tere ve bir bardak torba yoğurdundan ayran(biraz ekşimiş galiba miğdemi bozacak gibi)

Kuzuya çok geçmiş olsun şükür iyileşmiş :KK66:
İnşallah seninde mide bozulmaz :KK60:

Kimsecikler yok.
neyse bende akşam yediklerimi yazayım bari.
pırasa
fırında patatesli hindi
yoğurt.birazdan yicem.
spor yok.hafiften dişim sğrıyor.keyifsizim

Çok geçmiş olsun canım diş berbat birşeydir inşallah çabuk geçerde bir daha tutmaz :KK43:

Son düzenleme:
Back
X