Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun. Men de misafiri severim amma heç gelen yoxdur ki.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım
Bir saat sonra güzelce keyif kahvemi içip hemen lesliemide yapacağımsonrada bir güzel eve girişmem lazım malum yarın ağır misafirim var
KV ve büyük görümce
Ya misafiri çok seviyorum Allah biliyor ama acıkcası yarın keşke yatıya kalmasalar diye içimden geçiyorsonuçta kış günü zor oluyor üstelik yatıracak yerimde yok ( köşe koltuğum açılıyor ama 2 kişilik yer eee gelenler 3 kişi tabi KVde kalmaya kalkışmazsa
oda kalırım derse etti 4 kişi
hadi yaz olsa yer yatağı yapılır ama kış günü valla kalıp halinde uyanırlar yer yatağı yaparsak
ne kadar peteklerde yansa yerden eser )
Neyse herşey olacağına varır diyip göreceğiz neyin ne olacağını![]()
Sene de günaydın maşallahGünaydın kızlaarrrbugün 1 kilo eksik çıktim ödemde var sanirim bide yeni alinca kiloyu gitmesi kolay oluyo
1 kilo 700 gr daha gideceeekkk
![]()
Sene de günaydın ömrüm. Üzülme o kiloların hamısı gedecek sadece bir az sebr etmeyimiz lazımdır canım.herkese günaydın.....:)
başlangıç kilosu olarak 75,6 kg alabiliriz bugün tartıldım ve birazcık morulim bozuldu... çok kilo var üzerimde yaa nasıl vercem bensanki hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyorum bu kilolar...
aynen güzelim çabuk geleni dikkat edince çabucak gönderiyorsun. azmin daim olsunGünaydın kızlaarrrbugün 1 kilo eksik çıktim ödemde var sanirim bide yeni alinca kiloyu gitmesi kolay oluyo
1 kilo 700 gr daha gideceeekkk
![]()
bak bozulmasın ben cuma 76,00 idim bu haftaki hedefim 75,6 beraber koşalım 70lereherkese günaydın.....:)
başlangıç kilosu olarak 75,6 kg alabiliriz bugün tartıldım ve birazcık morulim bozuldu... çok kilo var üzerimde yaa nasıl vercem bensanki hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyorum bu kilolar...
bak bozulmasın ben cuma 76,00 idim bu haftaki hedefim 75,6 beraber koşalım 70lere
günaydın topik sakinleri![]()
ben gunduz zaman zaman işten fırsat buldukça yuruyorum. sporumu akşam yapabiliyorum cnm. hatta dun saat 21,00 de inebildim fitnese ancak fırsat buldum. gün içi yapmak daha guzel ne güzelTopik sakinleri pek sessiz yahuuu1 saat spor yaptim geldimm ben haydin kizlar neler yaptiniz bugün egzersiz olarak
![]()
ev işi çocuk hiç ıstırahat yaptırırmıSa. Kızlar nasılsınız ? Bende raporluyu güya ama evdede istirahat yokki ancak iş güç çamaşır as yemek yap çocuğu uyut mutfak ev varda var vsvsvsv yani,
1 saat eliptik ve kalça hareketi ni yapıcam birazdanTopik sakinleri pek sessiz yahuuu1 saat spor yaptim geldimm ben haydin kizlar neler yaptiniz bugün egzersiz olarak
![]()
Gider canım üzülme inş. Ben 88 kilodan indim 78 e buraya geldiğimde 1.5 ay olmadı 78 den 73 kiloya indim canım Azmedince oluyorherkese günaydın.....:)
Allah yardımcın olsun. Men de misafiri severim amma heç gelen yoxdur ki.![]()
herkese günaydın.....:)
Selam kızlar. Sabah temizlik yapacağım demiştim ama son anda dişçiyle oğluşun randevusu vardı onu hatırladım. Yer tutucu yaptırdık dişlerimize.
Sonra evimize geldik. Bir haftadır ishal yüzünden yağsız hafif şeyler yediği için iki gündür pide yada lahmacun istedi oğluş. Bende dayanamadım yaptım güzelce karnını doyurdum.
dünkü ve bugünkü menümü yazayım.
Dün...
Sabah maydonoz tere,peynir,3 5 patates kızartması ve bi parça tam buğday ekmeği
Öğlen yoğurtlu bakla yemeği
Akşam az kıymayla pırasa kavurması ve bi kaç kaşık haşlanmış makarnayı katıştırıp üzerine yoğurt ekledim
Bugün
sabah
Bir yumurtalı sebzeli omlet , maydonoz 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Akşam da evde tavada yapılmış iki lahmacun, bolca maydonoz tere ve bir bardak torba yoğurdundan ayran(biraz ekşimiş galiba miğdemi bozacak gibi)
Kimsecikler yok.
neyse bende akşam yediklerimi yazayım bari.
pırasa
fırında patatesli hindi
yoğurt.birazdan yicem.
spor yok.hafiften dişim sğrıyor.keyifsizim