pazar günü gece 1 den sonra başladı dolunay cnm sen 1 gün önce almışşın sağlık olsun
Neyse artık bir sonraki ağda faslına inşallah

kökünü dolunaya göre kuruturum bende bundan sonra
merhaba kızlar... aranıza yerniden dönmenin mutluluğu içerisinde yazıyorum bu satırları :):):)
yarın kilo bildirimi yapayım başlangıç kilosu olarak... 5 gündür karabuğday diyeti yapıyorum 3 kilo kadar gitti.. müsuit bi zaman bulursam leslie sansone yapmaya başlıcam... leslie ile epeyce incelmiştim zamanında....
bu kez zayıflamak için daha geçerli sebeplerim var... inşallah hedef 60 ı yakın bi zamanda görücem.. tahmimnen bi 15 kilo kadar vermem gerekiyo :)
Tekrar aramıza hoşgeldin canım

Bu arada benim eski nik Ceco34dü hani hatırlarsın diye düşünüyorum

hatta hatırlıyorsan en son sen giderken kaç kiloydum hatırlıyormusun dermişim

Ay nasıl yiyorsun o Karabuğdayı

bende bir ara denedim ama cidden çekilecek çile değil

2 gün zor dayanmıştım hatta bizim yan apartmanın çatısına atmıştım kalanını da inan kuşlar bile yemedi
İNşallah bundan sonra ancak mezun olunca topiği bırakırsın

hatta hedefine ulaşsanda bırakmayıp selin gibi bizlere koçluk yaparsın ( yolum uzun ya senden önce mezun olmam çok zor

)
Günaydın kızlar 2 gündür hiç iyi beslenemiyorum malesef hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor bugün de bir arkadaş kekle poğaça yapmış getirmiş okula birer tane yedim öğlene de pilav var of of
Anammmm ne yaptın güzelim sen yaw

Hİç iyi olmamış ama inşallah cumaya kadar dengelersin diye umuruyorum

Kıyma kendine şekerim yazık ne güzel gidicek kilolar yaza kadar
S.a kızlar, nasılsınız
Nick değişikliği cikaramayanlar olmuş ben oglusum_yh.
Bugün fizik tedaviye başladım bakalım.
Ben cok aktif olamıyorum bazen gerçekten yetisemiyorum is güç vs.
Allah yardımcın olsun canım ...aminnnn
İnşallah çabucak toparlanırsın sonrada ufak ufak sporunuda yaparsın
Qızlar nedendir bilmirem amma bu gün sürekli canım şirin isteyir. Yeyirem doymuram sanki içime yeyimcil bir şey girmiş hep ye-ye deyir. Dayanmadan şirin bir şeyler yemek isteyirem.
Aman güzelim sakın şirin şeyler yeme bak sonra çok pişman olursun

Bak yaza inşallah hepimiz fıstık gibi olacağız o zaman bize eşlerimiz şirin görmüş gibi bakacak
neden kimse beni takmıyo yaaa

((
böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var
Aaaa aşk olsun hiç öyle şey olurmu bizim takımda

bak kızlar sonradan görüp ne güzel karşılamışlar seni artık başka topiği aklından bile geçirme
fatsecret di mi sitenin adı...
Canım Fatsecret cebe yüklenen bir program ve cidden güzel bende de var

her zaman kullanmıyorum ama kafama takılan birşey olunca anında bakıyorum en azından vicdanım rahat oluyor