Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neden kimse beni takmıyo yaaa :KK43:((

böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var

Hoşgeldin canimm ben selin 21 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda veeeee 55 kiloyum:KK54: 8.takimin ilk mezunuyum ;) başlangıç kilom 75 di

Bilmirem yazdıqlarımı anlayacaqsan ya yox :KK48::KK48::KK48:Men Nüşabe Azerbaycandan Türkiyeye qonaq geldim. 32 yaşında. 1.55 boyunda. başlanğıc 85 kq indi 84.2 kq. Bir oğlum var. Xoş geldin ömrüm:KK28::KK28::KK28:

teşekkür ederim hoşbuldum :) bende 35 yaşıda bir çoçuk annesiyim 76,7 kilo idim bir haftadır diyetteyim.. yarın tartılcam son kilomu yarın yazayım.. bu arada boyuum da 1,59 :)

oo süper yaaa :) ne kadar zamanda verdin kiloyu ve neler yaptın canım..

Saol tatlm darısı hepinizin başina inşallah:KK19: benimki uzun bi yoldu canim 1 sene sürdü 20 kiloyu vermem ilk 13 14 kiloyu 3 4 ay icinde verdim sonrasi zor gitti biraktiğim kilo aldiğim durakladiğim dönemler oldu sonunda sürüne sürüne geldim 55 e :KK48: hep kalori saydim canim 1000 1200 kalori aldm herseyi yedim kalorim sinirlari içinde :21:

ufffff bu yol çok uzun bi yol yaa.. spor fln yaptın mı?

Sporu son zamanlar yapmaya başladim son 5 6 kilo kala ilkk zamanlar haftada 4 5 gün stepper yaptm sonra jillian michael yaptim şimdide hala spor yapmaya devam ediyorum bölgesel sporlar yapiyorum aksam yazicam yaptigim sporlari ve menümü 2 kilo aldm hemen onu atma çabasina giriştim yani kilo verdiğin zamanda almayim yada aldigimi hemen gönderiyim çabasi başliyor canim 1 ay oldu olmadi ben mezun olali ama yine hep dikkatli yiyorum almayim diye birqz fazla kaçincada hoopp geliyo valla ipin ucunu kaçirmican hic bi zaman :)

Sporu son zamanlar yapmaya başladim son 5 6 kilo kala ilkk zamanlar haftada 4 5 gün stepper yaptm sonra jillian michael yaptim şimdide hala spor yapmaya devam ediyorum bölgesel sporlar yapiyorum aksam yazicam yaptigim sporlari ve menümü 2 kilo aldm hemen onu atma çabasina giriştim yani kilo verdiğin zamanda almayim yada aldigimi hemen gönderiyim çabasi başliyor canim 1 ay oldu olmadi ben mezun olali ama yine hep dikkatli yiyorum almayim diye birqz fazla kaçincada hoopp geliyo valla ipin ucunu kaçirmican hic bi zaman :)

darısı başıma inşallah :)

aslında kalori hesabı bencede en doğru yöntem lakin kalorilerini nereden takip ettin yediklerinin
Canim boy ve kilolarimiz birbirine yakin ben bir siteden takip ediyorum, uye olup yediklerini arama yapip ekliceksin ve profilinde hergun kac gram verdigin ve toplam verdigin kilo yaziyor, cok kolay ve çok guzel sonuc veriyor istedigin herşeyi ölçülü yiyorsun istersen adresi verebilirim
http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=anasayfa

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildim :KK66:
Tabi buraya damlamadan evvel akşam yemeğimide yedim :KK66:
Bugün sabah 6da uyanınca 3 ögün yaptım ( Anam sağ olsun benden daha inat çıktı :KK48: )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı80.webp akşam80.webp

Öğlende Annemde dediğim gibi benden fazla inat edince ille ye diye hadi neyse dedim ve
1 tabak tarhana çorbası
3 adet yaprak sarma
3 adet lahana sarması
2 YK yoğurt yedim :kk77:

Akşam yemeği yemeyecektim ama bu seferde metabolizmam yanlış etkilenir diye eve gelincede saat 17:00de akşam yemeğimi yedim ( bu arada Annemde saat 1 de yedik )

Allahın izniyle saat 20:00de de bir 2 mil daha yapacağım inşallahhhhh :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

pazar günü gece 1 den sonra başladı dolunay cnm sen 1 gün önce almışşın sağlık olsun

Neyse artık bir sonraki ağda faslına inşallah :KK48: kökünü dolunaya göre kuruturum bende bundan sonra :KK66:

merhaba kızlar... aranıza yerniden dönmenin mutluluğu içerisinde yazıyorum bu satırları :):):)

yarın kilo bildirimi yapayım başlangıç kilosu olarak... 5 gündür karabuğday diyeti yapıyorum 3 kilo kadar gitti.. müsuit bi zaman bulursam leslie sansone yapmaya başlıcam... leslie ile epeyce incelmiştim zamanında....

bu kez zayıflamak için daha geçerli sebeplerim var... inşallah hedef 60 ı yakın bi zamanda görücem.. tahmimnen bi 15 kilo kadar vermem gerekiyo :)

Tekrar aramıza hoşgeldin canım :KK3:
Bu arada benim eski nik Ceco34dü hani hatırlarsın diye düşünüyorum :KK66: hatta hatırlıyorsan en son sen giderken kaç kiloydum hatırlıyormusun dermişim :KK48:
Ay nasıl yiyorsun o Karabuğdayı :KK53: bende bir ara denedim ama cidden çekilecek çile değil :KK48: 2 gün zor dayanmıştım hatta bizim yan apartmanın çatısına atmıştım kalanını da inan kuşlar bile yemedi :KK48:

İNşallah bundan sonra ancak mezun olunca topiği bırakırsın :KK68: hatta hedefine ulaşsanda bırakmayıp selin gibi bizlere koçluk yaparsın ( yolum uzun ya senden önce mezun olmam çok zor :KK70: )

Günaydın kızlar 2 gündür hiç iyi beslenemiyorum malesef hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor bugün de bir arkadaş kekle poğaça yapmış getirmiş okula birer tane yedim öğlene de pilav var of of

Anammmm ne yaptın güzelim sen yaw :KK20:
Hİç iyi olmamış ama inşallah cumaya kadar dengelersin diye umuruyorum :KK60:
Kıyma kendine şekerim yazık ne güzel gidicek kilolar yaza kadar :KK68:

S.a kızlar, nasılsınız :KK66:

Nick değişikliği cikaramayanlar olmuş ben oglusum_yh.

Bugün fizik tedaviye başladım bakalım.
Ben cok aktif olamıyorum bazen gerçekten yetisemiyorum is güç vs.

Allah yardımcın olsun canım ...aminnnn
İnşallah çabucak toparlanırsın sonrada ufak ufak sporunuda yaparsın :KK68:

Qızlar nedendir bilmirem amma bu gün sürekli canım şirin isteyir. Yeyirem doymuram sanki içime yeyimcil bir şey girmiş hep ye-ye deyir. Dayanmadan şirin bir şeyler yemek isteyirem.:KK43:

Aman güzelim sakın şirin şeyler yeme bak sonra çok pişman olursun :KK19:
Bak yaza inşallah hepimiz fıstık gibi olacağız o zaman bize eşlerimiz şirin görmüş gibi bakacak :KK70:

neden kimse beni takmıyo yaaa :KK43:((

böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var

Aaaa aşk olsun hiç öyle şey olurmu bizim takımda :KK12: bak kızlar sonradan görüp ne güzel karşılamışlar seni artık başka topiği aklından bile geçirme :KK68:

fatsecret di mi sitenin adı...

Canım Fatsecret cebe yüklenen bir program ve cidden güzel bende de var :KK68: her zaman kullanmıyorum ama kafama takılan birşey olunca anında bakıyorum en azından vicdanım rahat oluyor :KK66:

Bugünkü menümü yaziiim

SABAH : 3 tane yağsız omlet 0
2 kibrit kutusu kadar süzme peynir 1
3 dilim kaşar 1
2 dilim salam 1
yarim dilimden az çavdar ekmeği 5
20 ml sütle şekersiz kahve 2
10 puan
ÖĞLE : 100 gr yoğurt 6
1 elma 16
20 ml sütle şekersiz kahve 2
24 puan
ARA : kasar peynir 2
AKŞAM : mantar 3
tavuk 0
50 gr yogurtla ayran 3
6 puan

Toplam 42puan

50 puana kadar yendiğinde güzel kilo veriliyormuş ;)

Back
X