Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse artık bir sonraki ağda faslına inşallah :KK48: kökünü dolunaya göre kuruturum bende bundan sonra :KK66:

Tekrar aramıza hoşgeldin canım :KK3:
Bu arada benim eski nik Ceco34dü hani hatırlarsın diye düşünüyorum :KK66: hatta hatırlıyorsan en son sen giderken kaç kiloydum hatırlıyormusun dermişim :KK48:
Ay nasıl yiyorsun o Karabuğdayı :KK53: bende bir ara denedim ama cidden çekilecek çile değil :KK48: 2 gün zor dayanmıştım hatta bizim yan apartmanın çatısına atmıştım kalanını da inan kuşlar bile yemedi :KK48:

İNşallah bundan sonra ancak mezun olunca topiği bırakırsın :KK68: hatta hedefine ulaşsanda bırakmayıp selin gibi bizlere koçluk yaparsın ( yolum uzun ya senden önce mezun olmam çok zor :KK70: )

Anammmm ne yaptın güzelim sen yaw :KK20:
Hİç iyi olmamış ama inşallah cumaya kadar dengelersin diye umuruyorum :KK60:
Kıyma kendine şekerim yazık ne güzel gidicek kilolar yaza kadar :KK68:

Allah yardımcın olsun canım ...aminnnn
İnşallah çabucak toparlanırsın sonrada ufak ufak sporunuda yaparsın :KK68:

Aman güzelim sakın şirin şeyler yeme bak sonra çok pişman olursun :KK19:
Bak yaza inşallah hepimiz fıstık gibi olacağız o zaman bize eşlerimiz şirin görmüş gibi bakacak :KK70:

Aaaa aşk olsun hiç öyle şey olurmu bizim takımda :KK12: bak kızlar sonradan görüp ne güzel karşılamışlar seni artık başka topiği aklından bile geçirme :KK68:

Canım Fatsecret cebe yüklenen bir program ve cidden güzel bende de var :KK68: her zaman kullanmıyorum ama kafama takılan birşey olunca anında bakıyorum en azından vicdanım rahat oluyor :KK66:
Nuş olsun Banum. Sorma Banum bu gün geberecem sandım o derece şirin çekdi canım. Nedenini de bilmirem adeten bele şirin istemeler menstruasiya (reql) dövrü olar mende. İndi bele bir durum da yox idi niye bele oldu bilmirem.:KK43:

Bugünkü menümü yaziiim

SABAH : 3 tane yağsız omlet 0
2 kibrit kutusu kadar süzme peynir 1
3 dilim kaşar 1
2 dilim salam 1
yarim dilimden az çavdar ekmeği 5
20 ml sütle şekersiz kahve 2
10 puan
ÖĞLE : 100 gr yoğurt 6
1 elma 16
24 puan
ARA : kasar peynir 2
AKŞAM : mantar 3
tavuk 0
50 gr yogurtla ayran 3
6 puan

Toplam 42puan

50 puana kadar yendiğinde güzel kilo veriliyormuş :KK66:
Nuş olsun tatlişşşşş. İnşallah güzel-güzel kilonu verirsin:21::21::21:

Bugünkü menümü yaziiim

3 dilim kaşar 1
2 dilim salam 1
10 puan
1 elma 16
24 puan
tavuk 0
50 gr yogurtla ayran 3
6 puan

Toplam 42puan

Canım menün çok çok güzel :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu arada sen yazınca aklıma geldi bir ara bende bu şekilde puan sayıyordum hatta o dönem çok güzel 25 kg vermiştim ama aptal kafam tekrar geri aldım :KK67:
Aslında karatayla birleştirip yapabilirim :KK48:
İyi aklıma getirdin tekrar bakayım ben şu puan tablosuna :KK66: en azından karatayla birlikte dikkat edersem belki biraz daha iyi kilo verebilirim :KK60:

Nuş olsun Banum. Sorma Banum bu gün geberecem sandım o derece şirin çekdi canım. Nedenini de bilmirem adeten bele şirin istemeler menstruasiya (reql) dövrü olar mende. İndi bele bir durum da yox idi niye bele oldu bilmirem.:KK43:

Acaba kahvaltıda eksik birşeylermi yedin bünyen ihtiyaç hissetti :KK64:
Ben genelde meyve yiyeceksem kahvaltıda yemeye çalışıyorum ( ki karataya göre zeytinde meyve diye geçiyor ve bol bol zeytin yediğim için mevye ihtiyacı hissetmiyorum değil tatlı :KK66: )
Vucutta vitamin eksikliğide böyle ani krizlere sebep olabilir :KK66: bir ara aslında kan tahlili yaptırıp şu kan ve vitamin değerlerine baktırabilirsen daha bir netlik olur senin acından :KK66:

Canım menün çok çok güzel :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu arada sen yazınca aklıma geldi bir ara bende bu şekilde puan sayıyordum hatta o dönem çok güzel 25 kg vermiştim ama aptal kafam tekrar geri aldım :KK67:
Aslında karatayla birleştirip yapabilirim :KK48:
İyi aklıma getirdin tekrar bakayım ben şu puan tablosuna :KK66: en azından karatayla birlikte dikkat edersem belki biraz daha iyi kilo verebilirim :KK60:

Acaba kahvaltıda eksik birşeylermi yedin bünyen ihtiyaç hissetti :KK64:
Ben genelde meyve yiyeceksem kahvaltıda yemeye çalışıyorum ( ki karataya göre zeytinde meyve diye geçiyor ve bol bol zeytin yediğim için mevye ihtiyacı hissetmiyorum değil tatlı :KK66: )
Vucutta vitamin eksikliğide böyle ani krizlere sebep olabilir :KK66: bir ara aslında kan tahlili yaptırıp şu kan ve vitamin değerlerine baktırabilirsen daha bir netlik olur senin acından :KK66:
Canım doğru deyirsen amma men balaşkamı buraxıb heç yere gede bilmirem. Daha doğrusu qoya bilecek bir yerim yoxdur. Yoxsa hemşireyle konuşup növbe de tutmuşdum amma gede bilmedim.:KK43: İnşallah balaşka böyüsün men de rahat gederem istediyim yere.:21:

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. domates. salatalık. 10 tane zeytin. az peynir. 1 b çay.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: yarı kase souz-(et ve patatesden oluyor) 1 turp. yeşillik.
Ara: 3 adet xlebçı-(dietde rahatlıkla yiyile biliyor)
Akşam: 1 kase borş-(rus yemeği. et ve sebzeden oluyor) yeşillik. 2 tane küçük turp.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Canım doğru deyirsen amma men balaşkamı buraxıb heç yere gede bilmirem. Daha doğrusu qoya bilecek bir yerim yoxdur. Yoxsa hemşireyle konuşup növbe de tutmuşdum amma gede bilmedim.:KK43: İnşallah balaşka böyüsün men de rahat gederem istediyim yere.:21:

Canım olmadı havalar biraz düzelince kuzuyuda alıp git hastaneye sonuçta 5 dakikada sadece kanını alacaklar :KK66: senin için kilo vermeye engel birşey varsa yada seni rahatsız edecek birşey varsa en azından vitamin takviyesiyle daha rahat kilolarından kurtulursun :KK60:

Ben tahlillerimi yaptırdığımda doktor gerek yok ilaca demişti ama bu ara Dvitamini kullanmaya başladım ( o zaten ayda 1 ampul içiliyor :KK66: ) birde B12 hap almış eşim sabah akşam içtiğim :KK66: 1 hafta öyle içilecekmiş sonrada her gün sadece 1 tane içilecekmiş ( iğneyle uğraşamam diye eşim hapını almış )
Valla henüz 4 gün oldu ama inan kendimi daha enerjik hissediyorum dünden beri :21::21::21:

Bugün yaptiğim sporlar

Leslie 1 mil 15 dk
7 dklk karın videosu
100 ip atlama
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 köprü
190 squat
15 yarım şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma

Kahvaltidan 1 buçuk saat sonra hepsini yaptım :KK66:

Süpersin canım yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Aslında hepsini bir kerette değilde sabah akşama yaysan daha iyi olmazmı hem yatacağına yakında metabolizman uyandırılmış olur :KK66: yoksa bu kadar spora kilo almak mümkün değil ( bence kesinlikle ödemdir o 2 kg zaten )

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. domates. salatalık. 10 tane zeytin. az peynir. 1 b çay.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: yarı kase souz-(et ve patatesden oluyor) 1 turp. yeşillik.
Ara: 3 adet xlebçı-(dietde rahatlıkla yiyile biliyor)
Akşam: 1 kase borş-(rus yemeği. et ve sebzeden oluyor) yeşillik. 2 tane küçük turp.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Canım aslıdna menün gayet güzel ama patates çok sık kullanmamaya çalış malum çok nişastalı :KK66:
Bor dediğinde yanılmıyorsam bizim buranın sebzeli et haşlaması gibi ( ortaokulda rus sınıf arkadaşımdan biliyorum )

Canım olmadı havalar biraz düzelince kuzuyuda alıp git hastaneye sonuçta 5 dakikada sadece kanını alacaklar :KK66: senin için kilo vermeye engel birşey varsa yada seni rahatsız edecek birşey varsa en azından vitamin takviyesiyle daha rahat kilolarından kurtulursun :KK60:

Ben tahlillerimi yaptırdığımda doktor gerek yok ilaca demişti ama bu ara Dvitamini kullanmaya başladım ( o zaten ayda 1 ampul içiliyor :KK66: ) birde B12 hap almış eşim sabah akşam içtiğim :KK66: 1 hafta öyle içilecekmiş sonrada her gün sadece 1 tane içilecekmiş ( iğneyle uğraşamam diye eşim hapını almış )
Valla henüz 4 gün oldu ama inan kendimi daha enerjik hissediyorum dünden beri :21::21::21:

Aslında hepsini bir kerette değilde sabah akşama yaysan daha iyi olmazmı hem yatacağına yakında metabolizman uyandırılmış olur :KK66: yoksa bu kadar spora kilo almak mümkün değil ( bence kesinlikle ödemdir o 2 kg zaten )

Canım aslıdna menün gayet güzel ama patates çok sık kullanmamaya çalış malum çok nişastalı :KK66:
Bor dediğinde yanılmıyorsam bizim buranın sebzeli et haşlaması gibi ( ortaokulda rus sınıf arkadaşımdan biliyorum )

Saol tatlm biz erken yatiyoruz ve eşim beraber uyyalm diyor:KK68: sabah kahvaltısından sonra yapip ev islerine bakiyorum firsat olmuyor yani başka zamanlarda :KK28: ayy inşallah ödemdir

Bugünkü menümü yaziiim

3 dilim kaşar 1
2 dilim salam 1
10 puan
1 elma 16
24 puan
tavuk 0
50 gr yogurtla ayran 3
6 puan

Toplam 42puan

Sen dene bakalim etkili olursa bende son 2 kiloyu oyleveririm ;)

Tamam tatlım yaparım. İnşallah daha da enerjik olacaqsan kilolar verildikce:21::21::21: senin adına sevindim. Ömrüm men patatesini yemiyorum zaten suyundan ve etinden yiyorum yemeyin ne olduğunu anlatmak üçün ele yazıram.:KK15::KK15::KK15:Borş-(pancar. havuç. biber. lahana. domates. patates. et. soğan. salça. defne yarpağı. yağ. dereotu. maydanoz. fesleğen. kişniş) yeni men bele hazırlayıram amma eslinde borşu her kes öz zövqüne göre hazırlayır.

Kahvaltı
50 gr kepekli ekmek arası 20 gr light kaşar ile yağsız tost
4 zeytin
1 tk ayva reçeli

Ara 5 gr tereyağı
20 gr ekmek

Öğle
120 gr muz
5 badem

Ara şekersiz Türk Kahvesi
10 gr bitter cikolota
0.5 elma

Aksam
Nohut yemeği
salata
50 g kepekli ekmek

ara 2 fincn rezene çayı
8 badem
1 yk kuru üzüm
5 g çikolata

Egzersizler yaptım v 15 dk yürüdüm.

Selam kızlar
Bugunki menum
sabah
bir yumurta beyazi, bir kasik recel, bir cay kasigi tere yagi, 5 zeytin, bir ucgen peynir, domates,bir dilim salam, bir dilim ekmek, bir kiwi, bir elma, bir bardak cay
oglen
bir kucuk cikolata
bir tabak brokoli salatasi, az menemen,bir bardak cay
aksam
bir tabak brokoli salatasi
toplam 700 kcal

Hosgeldin tatlım:). Ben ÇAğla evliyim 1 cocugum var suan63kiloyum hedefime 5 kilo kaldı.

Rengarenknesli sende hosgeldin :KK66: tanisamadik seninle cnm
hosbulduk melekcim. Bend3 cuma yoklugunda bildim seni ;)

Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım :KK68:
Bir saat sonra güzelce keyif kahvemi içip hemen lesliemide yapacağım :KK66: sonrada bir güzel eve girişmem lazım malum yarın ağır misafirim var :KK48: KV ve büyük görümce :KK48:

Ya misafiri çok seviyorum Allah biliyor ama acıkcası yarın keşke yatıya kalmasalar diye içimden geçiyor :KK53: sonuçta kış günü zor oluyor üstelik yatıracak yerimde yok ( köşe koltuğum açılıyor ama 2 kişilik yer eee gelenler 3 kişi tabi KVde kalmaya kalkışmazsa :KK53: oda kalırım derse etti 4 kişi :KK64: hadi yaz olsa yer yatağı yapılır ama kış günü valla kalıp halinde uyanırlar yer yatağı yaparsak :KK48: ne kadar peteklerde yansa yerden eser )

Neyse herşey olacağına varır diyip göreceğiz neyin ne olacağını :KK66:

Back
X