- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Haydi menum gelsin
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
öğle
5 light bisküvi
akşam
3 küçük dilim peynirli pide
1 küçük kase kazandibi
2 lt şu
sporu birazdan yapıp yazarım
Kız ben anlamadım kazan dibiToplam 1150 kalori
Merhaba canım menun ve sporun gayet güzel
bana gelince 29 yaşında 2 yaşında bir çocuk annesiyim öğretmenim kilom 68 hedefim 55 canım ismim Gülşen
sende kendinden bahseder misin
tutku92@ merhaba ben Nüşabə Azərbaycandan. 32 yaşındayım 1 oğlum var. 155 boyunda 82.8 kiloyum. Senin adın ne.
Kazandibi olmasaydı keşke gülşen abla öğlende bir kase çorba olsaydı en azından metabolizma az yemek yiyince çalışmıyor diyorlar.Haydi menum gelsin
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
öğle
5 light bisküvi
akşam
1 küçük kase kazandibi
2 lt şu
Ben de memnun oldum Cansu. Hoş geldin inşallah çabucak verirsin kilolarınıMerhaba arkadaşlar, menümü ve sporumu beğendiğiniz için teşekkürler inş kilocuklarımızda gidecekler.ben ise 23 yaşında bekar bir psikoloğum kilom 57 hedefim 48 adım Cansu İstanbuldan çok memnun oldum Gülşen abla ve Nüşabe abla
Merhaba arkadaşlar, menümü ve sporumu beğendiğiniz için teşekkürler inş kilocuklarımızda gidecekler.ben ise 23 yaşında bekar bir psikoloğum kilom 57 hedefim 48 adım Cansu İstanbuldan çok memnun oldum Gülşen abla ve Nüşabe abla
Kız ben anlamadım kazan dibi
Kazandibi olmasaydı keşke gülşen abla öğlende bir kase çorba olsaydı en azından metabolizma az yemek yiyince çalışmıyor diyorlar.
Psikolog musun superrrr yaaa ben de psikolog olmak istiyordum ama maalesef kısmet değilmiş hangi üniversite mezunusun suan devlette mi çalışıyorsun
Ben bu gün menü yazmıycam
merhaba, hoşgeldin, ben Merve 72 kiloyum, hedefim 56 kiloSelam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri
Ara:
Sade Türk Kahvesi
Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız
Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form
Akşam:
1 dilim tam buğday ekmeği
Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata
Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim
Spor:1 saat pilates yaptım
Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar
Menün çok güzel afiyet olsunHaydi menum gelsin
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
öğle
5 light bisküvi
akşam
1 küçük kase kazandibi
2 lt şu
Tebrik ederim menün her zamanki gibi çok güzel, afiyet olsunselam kızlar gelsin pazar menüsü
sabah: aç karna 1 br su, 2 dilimden fazla kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz tahinpekmez ve çay
öğlen: 2 dilim ev yapımı pizza 1 br ayran
akşam: 1 kase fırında karnabahar yanında biraz kısır
ara: yeşilçay ve türk kahvesi
bol su
Ben de yazmıycamBen bu gün menü yazmıycam
Teşekkür ederim Merve tanıştığıma çok memnun oldum inş güzel bir şekilde kilolarımızı veririzmerhaba, hoşgeldin, ben Merve 72 kiloyum, hedefim 56 kiloinşallah birlikte bol bol kilo veririz menün gayet güzel bu arada
Menün çok güzel afiyet olsun
ne oldu kız neden öyle yaptınoynakbasi34
adayaren38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?