Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam hafif ve sebze ağırlıklı şeyler yersen iyi olur diye düşünüyorum
Hmmm düşünceli arkadaşım benim. Biliyormusun bu gün öğlenden sonra yine diş doktoruyla randevum vardı onun için bir şey yemedim. Doktorun suratına fena şeyler yapmiyim diye böyle bir huyum var çünki. Geldiyimde de geçdi hem istesem de yiyemezdim ağzımı açamıyordum ki onun için canım benim.

anladım yine de ye birseyler açlıktan ölürsün yoksa aksama kadar

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

An itibariyle 3 mil leslimde bitmiş bulunuyor
Baya yoruldum ama bu kez pek mutlu sayılmam Kendime dün nasıl fazla kaçırdım diye kızıyorum açıkcası Zaten uzun süre kaçamak yapmama kararı almıştım ama bir kaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım hatta akşamlarıda yarından itibaren sırf çorba salata besleneceğim en hafif öğün sonuçta

Sorma canım herhalde cuma gördüğüm sonuç beni şımarttı ama nasıl lanet bir bünyem varsa ertesi gün anında 1 kg fazla çıkıyorum tartıda o yüzden canım çok sıkkın ama kendi düşen ağlamaz
Kesinlikle bundan sonra çok çok dikkatli olacağım beslenme konusunda

Biraz evvel 45 dakika sporumuda bitirdim
Kesinlikle pes etmek yok aynen spor ve diyete devam yoksa cidden şu 2li haneleri bile zor görürüm böyle haftada 1de olsa kaçamak yaparsam ( bünyem cins anasını satam )

Senin nezninde herkese söz veriyorum kaçamak yok çoook uzun bir süre

oynakbasi34 ve zanbak 55 radara yakalandinizzz haftanin 5 günü size ekmek makarna pilav patates her türlü karbonhidrat yasaakk

Sorma canım valla kendi kendime kırmızı kart veresim geldi
Dün uzun zaman aradan sonra ekmekte yedim 2 dilimde olsa ve sanırım o benim sapıtmamı sağladı çünkü sonra içime kurt kaçmış gibi ne yesem moduna girdim ve misafirliğe gidince sapıttım
Kesinlikle karbonhidratın K sini ağzıma sürmeyeceğim söz

anladım yine de ye birseyler açlıktan ölürsün yoksa aksama kadar
Kız ağzım hala çok fena Ama yapılan keyidici iynedenmi nedenmi bilmiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum sadece susuzlukdan ölücem nerdeyse. Kocam az daha bekle sonra çay içersin dedi.

Kız ağzım hala çok fena Ama yapılan keyidici iynedenmi nedenmi bilmiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum sadece susuzlukdan ölücem nerdeyse. Kocam az daha bekle sonra çay içersin dedi.
Geçmiş olsun canım ya pipetle su iç
Üzülme, cok kızma kendine cumaya çok var daha toparlarsin, kararlı ve son derece motive gördüm seni

Geçmiş olsun canım ya pipetle su iç

Üzülme, cok kızma kendine cumaya çok var daha toparlarsin, kararlı ve son derece motive gördüm seni

Valla cidden bu ara beslenme konusunda baya bir değiştiğimi hissediyorum çünkü eskiden olsa amannnn salla gitsin bir kaç gün daha yer tekrar başlarım yada giderse gider gitmezsede canım sağ olsun modduna oluyordum ama dünden beri çok canım sıkkın o konuda

Demin eşimle telefonda konuşurkende nasıl dolduysam sabah beri eşimin sesini duyar duymaz başladım ağlamaya yaw ben ne güzel giderken neden böyle oldu işte kendime çok kızıyorum falan diye
İnan aylardır ağzıma ekmek sürmeye ben 2 dilim ekmek yedim ve sonrasında çok kötü oldum Canan Karatayında dediği gibi şekerim fırladı sanırım ve birden içime kurt girmiş gibi ne yesem moduna girdim o fena olduğumda eşim bile halime üzülmüş telefonda da dedi dünki o halin içimi acıttı tövbe bir daha eve ekmek alıp gelmem hem senin canın çekiyor biz yiyince hemde aman arada birşey olmaz diyip seni ikna ettikten sonra fena olduğunu görünce vicdanım rahatsız oldu dedi
Yine şükür o konuda en azından ısrar etmeyecek

İnan eşim ekmek alıyorsa yediğini yiyor ertesi gün işe gittiği an yan apartmanın çatısına kuşlara atıyorum o ekmekleri her defasında ( ufak kızım bile ağzına sürmüyor ekmek ama eşim melemen falan olunca ille ekmek banmadanda yenmez diyordu ama tövbe etti oda demin )
Şu an felaket rüzgar var atsamda çatıda kalmaz o ekmekler o yüzden havanın sakinlemesini bekliyorum ki olan biraz ekmeğide küflenmeden fazla bayatlamadan kuşlara atayım bari onların karnı doysun

Ağlamak iyi geldi sanırım negativ enerjilerde akti gitti göz yaşlarımla
Kesinlikle bundan sonra kaçamak yok bana

Banu canım benim ne oldu bize hem de iddiaya girmişken üzülme toparlanırız

Sorma güzelim yaaa kendi kendime yine nazar deydirdim sanırım
Cuma okadar sevindim ki gittim İnstagramda ilan ettim yaptığım sporun karşılığını şu kadar kiloyla aldım diye ama unuttuğum birşey vardı benim kem gözlü KV ve çakma eltide oradan beni takip ediyor
Kaç gün bana yazmayan çakma elti başladı bana yazmaya ay canım şunu istiyor bunu istiyor ama işte sıkı başlıyacağım işte ne yiyeyim sen bana yazsana falan diye nazarımı deydi nedir ertesi gün sapıttım
İnan eşimde aynı şeyi dedi hadi KKdaki kızlarla iletişimin farklı ama şu İnstagramda bir müddet hiç bir şey paylaşma boşver milletin gözü kalıyor diye adam bile kimin ne olduğunu anladı

Güzelim benim kanatsız melek sen ağladınmı ayyyy kıyamam ben sana bak sen de diyorsun nazar bence doğru karar vermişsin bizlerden başka kimseye anlatma canım benim. Bak benim de öyle kem gözlüm vardı ama çok şükür taşındığımızdan beri görmedim hiç. İnanırmısın ben daha önce de diet yapıb zayıflamışdım o zamanlar her kilomun azaldığını gördükce ne yapıcaksın zayıflamayı ye iç kef et diyodu bana 3 günlük dünya tadını çıkar diyodu. Tabii bazen ona kandığım anlar da oluyodu. Ama dediyim gibi şükür artık görmüyorum ve biz burda hepimiz birlik olup o kilolardan kurtulcaz inşallah. Paxıllığımızı çekenler de kendi dertlerine yanacaklar.

Benim kem gözlüde aynı aman arada bir olur, aman günde yiyelim, aman işte yüzün çok güzel zayıflayıpta ne yapacaksın falan diye gider durur iknaları
KV desen her fırsatta milletin zayıfladığını anlatır ama benim verdiğim okadar kiloyu boşver gram bile verdiğimi gözü görmüyor ( yada görmek istemiyor ) Normalde önüme bir kuru çay koymayan kadın bir kaç kere gittiğimizde karamelli bol kalorili bisküvilerden önüme koyar oldu ki inan eskiden evine gittiğimde sırf ben yemiyeyim diye ne kadar sevmediğim yemek varsa onları yapardı ve ben sadece çorba ve ekmekle karın doyururdum diğerlerini sevmiyorum diye ( dereotu sevmezdim o zaman bildiği halde salatadan tut bütün yemeklere koyardı sakatat yemediğimi bilir gider inadına ciğer, işkembe falan yapardı Çok yağlı sevmediğimi bilirdi inadına yağa bulardı sebze yemeklerini bile ve inan midem bulandığı için yiyemezdim ve çoğu zaman çorbayıda içemiyorsam peynir ekmek yerdim söylediğimde de aman yediklerine say derdi uyuz )
Şimdi her gittiğimizde bisküvide olsa, çikolatada olsa ille yiyin ay birşey olmaz moduna girdi hatun ama o dediğinde inatdıma yemiyordum diğeri bilinç altıma mı yerleşiyor nedir ikna ediyor sanki ama kesin kararımı verdim İnstagramda hiç paylaşım yapmayacağım kilomla ilgili ve bana sorduğunda da ay sorma kız hiç vermiyorum aksine almaya başladım diyeceğim en azından içi biraz rahatlasında beni nazara getirmesin

Kızlar Merhaba kaç kalori aldım bugün acaba dur size menüyü yazayım hesaplarim kaloriyi

sabah
1 dilim ekmek
domates
6 zeytin

öğle
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
1 kase patates yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

ara
elma yiyeceğim

toplam 1200 kalori

şu şimdilik 1 lt
sporu akşam yapınca yazarım

An itibariyle 71.7 kiloyum Bu hafta dikkat edersem listeye dahil olabilirim hastayım boğazım ağrıyor o yüzden pek birsey yemedim bu boğaz ağrım 1 hafta daha devam ederse 6 li sayıları görmem çok olası baskülde ben soğuk su içip buzlu dondurma yemeye gidiyorum kızlarr

Nusabe geçmiş olsun canım
banucum senin maşallah ne düşünceli eşin var böyle bir kişiyle evlenmekten mutluluk duy bence benim eşimin 1 temmuz a 56 olacaksınyoksa cinsellik yok demesi kulaklarimdan ggitmiyo ömür boyu da unutamam sanırım
Canim 2 dilim ekmekten ne ilcakki biz hergün 3-4 dilim yiyoruz bunyeni neden ekmeksizlige alusturdin bence hergün 1 dikim de olsa kahvaltida ekmek yemelisin

Benim aklımda da hasta olup kilo veresim var ama okulda 13 yavru evde de 1 yavru bana bakıyo ben böyle devam edeyim en iyisi

menün bence çok güzel ve 1200 kalori gibi görünmüyor bir de ben hesaplayacağım yediklerinin kalorisini eğer cidden böyle bir menü bile 1200 kalori ediyorsa ben 2000 den aşağı kalori almıyorum demektir

Sağ ol canım benim.
Ayyyyy kıyamam ki ben sana öylemi dedi eşin üzülme canım benim ben de burdakı her kes de yardımcı olucaz sana elimizden geldiyince. Sen o istediyin kiloya indiyinde de kocanın suratının alıcağı mimikayı da unutmayacaksın emin ol.

Hele sen bir o dondurmayı ye bak ne yapıyor Seker Pancari71 sana. Canım benim sakın yemiyesin ha Allah korusun işin sonunda doktorlara da düşme ola bilir.

Evet canım eşim öyle dedi sonrada onu sana gaz vermek için söyledim dedi ama inanmadim tabii bende ona 55 kilo olunca bende seninle cinsellikyok dedim sşaka bir yana çoook kalbim kırıldı gururum incildi demekki kilomdan çok rahatsız ama belli etmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…