akşam hafif ve sebze ağırlıklı şeyler yersen iyi olur diye düşünüyorumMenüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. 2 yk şor. 2 yk kayamk. 1 yk bal. 1 yk lor. 1 b çay.
Öğlen: 2 dilim ekmek. 2 yumurta yağa kırılmış.
1 lt su.
Hmmm düşünceli arkadaşım benim. Biliyormusun bu gün öğlenden sonra yine diş doktoruyla randevum vardı onun için bir şey yemedim. Doktorun suratına fena şeyler yapmiyim diyeakşam hafif ve sebze ağırlıklı şeyler yersen iyi olur diye düşünüyorum
Hmmm düşünceli arkadaşım benim. Biliyormusun bu gün öğlenden sonra yine diş doktoruyla randevum vardı onun için bir şey yemedim. Doktorun suratına fena şeyler yapmiyim diyeböyle bir huyum var çünki. Geldiyimde de geçdi hem istesem de yiyemezdim ağzımı açamıyordum ki onun için canım benim.
HEYYYY NOLUYO ORDAAA
banu nusabe kaçamaklarınız benim gözümden kaçmadı.haydi bakalaım cuma gününe daha 4 günümüz var hergün 100 gr versek bile 400 gr eder kızlar haydi bakalım var mısınız günde 1000 kaloriyi geçmeyip en az 45 dakika sporuna
BENNNN VARIIIIM
BAŞKA KİMMM VAAAAAAAAAAAR
SELİN TURUNCU ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU ÇAĞLA BANU NUSABE CANSU
HADİİİİ SPOR VE DİYEEEEETE TAM GAZ...
oynakbasi34 ve zanbak 55 radara yakalandinizzz haftanin 5 günü size ekmek makarna pilav patates her türlü karbonhidrat yasaakk
Kız ağzım hala çok fenaanladım yine de ye birseyler açlıktan ölürsün yoksa aksama kadar
Geçmiş olsun canım yaKız ağzım hala çok fenaAma yapılan keyidici iynedenmi nedenmi bilmiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum sadece susuzlukdan ölücem nerdeyse. Kocam az daha bekle sonra çay içersin dedi.
Üzülme, cok kızma kendine cumaya çok var daha toparlarsin, kararlı ve son derece motive gördüm seniSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
An itibariyle 3 mil leslimde bitmiş bulunuyor
Baya yoruldum ama bu kez pek mutlu sayılmamKendime dün nasıl fazla kaçırdım diye kızıyorum açıkcası Zaten uzun süre kaçamak yapmama kararı almıştım ama bir kaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım hatta akşamlarıda yarından itibaren sırf çorba salata besleneceğim en hafif öğün sonuçta
Sorma canım herhalde cuma gördüğüm sonuç beni şımarttı ama nasıl lanet bir bünyem varsa ertesi gün anında 1 kg fazla çıkıyorum tartıdao yüzden canım çok sıkkın ama kendi düşen ağlamaz
Kesinlikle bundan sonra çok çok dikkatli olacağım beslenme konusunda
Biraz evvel 45 dakika sporumuda bitirdim
Kesinlikle pes etmek yok aynen spor ve diyete devam yoksa cidden şu 2li haneleri bile zor görürüm böyle haftada 1de olsakaçamak yaparsam ( bünyem cins anasını satam )
Senin nezninde herkese söz veriyorum kaçamak yok çoook uzun bir süre
Sorma canım valla kendi kendime kırmızı kart veresim geldi
Dün uzun zaman aradan sonra ekmekte yedim 2 dilimde olsa ve sanırım o benim sapıtmamı sağladı çünkü sonra içime kurt kaçmış gibi ne yesem moduna girdim ve misafirliğe gidince sapıttım
Kesinlikle karbonhidratın K sini ağzıma sürmeyeceğim söz
Geçmiş olsun canım yapipetle su iç
Üzülme, cok kızma kendine cumaya çok var daha toparlarsin, kararlı ve son derece motive gördüm seni
Banu canım benim ne oldu bize hem de iddiaya girmişkenüzülme toparlanırız
Güzelim benim kanatsız melek sen ağladınmı ayyyy kıyamam ben sana bak sen de diyorsun nazar bence doğru karar vermişsin bizlerden başka kimseye anlatma canım benim. Bak benim de öyle kem gözlüm vardı ama çok şükür taşındığımızdan beri görmedim hiç. İnanırmısın ben daha önce de diet yapıb zayıflamışdım o zamanlar her kilomun azaldığını gördükce ne yapıcaksın zayıflamayı ye iç kef et diyodu bana 3 günlük dünya tadını çıkar diyodu. Tabii bazen ona kandığım anlar da oluyodu. Ama dediyim gibi şükür artık görmüyorum ve biz burda hepimiz birlik olup o kilolardan kurtulcaz inşallah. Paxıllığımızı çekenler de kendi dertlerine yanacaklar.Valla cidden bu ara beslenme konusunda baya bir değiştiğimi hissediyorum çünkü eskiden olsa amannnn salla gitsin bir kaç gün daha yer tekrar başlarım yada giderse gider gitmezsede canım sağ olsun modduna oluyordum ama dünden beri çok canım sıkkın o konuda
Demin eşimle telefonda konuşurkende nasıl dolduysam sabah beri eşimin sesini duyar duymaz başladım ağlamaya yaw ben ne güzel giderken neden böyle oldu işte kendime çok kızıyorum falan diye
İnan aylardır ağzıma ekmek sürmeye ben 2 dilim ekmek yedim ve sonrasında çok kötü oldumCanan Karatayında dediği gibi şekerim fırladı sanırım ve birden içime kurt girmiş gibi ne yesem moduna girdim o fena olduğumda eşim bile halime üzülmüş telefonda da dedi dünki o halin içimi acıttı tövbe bir daha eve ekmek alıp gelmem hem senin canın çekiyor biz yiyince hemde aman arada birşey olmaz diyip seni ikna ettikten sonra fena olduğunu görünce vicdanım rahatsız oldu dedi
Yine şükür o konuda en azından ısrar etmeyecek
İnan eşim ekmek alıyorsa yediğini yiyor ertesi gün işe gittiği an yan apartmanın çatısına kuşlara atıyorum o ekmekleri her defasında ( ufak kızım bile ağzına sürmüyor ekmek ama eşim melemen falan olunca ille ekmek banmadanda yenmez diyordu ama tövbe etti oda demin)
Şu an felaket rüzgar var atsamda çatıda kalmaz o ekmekler o yüzden havanın sakinlemesini bekliyorum ki olan biraz ekmeğide küflenmeden fazla bayatlamadan kuşlara atayımbari onların karnı doysun
Ağlamak iyi geldi sanırımnegativ enerjilerde akti gitti göz yaşlarımla
Kesinlikle bundan sonra kaçamak yok bana
Sorma güzelim yaaa kendi kendime yine nazar deydirdim sanırım
Cuma okadar sevindim ki gittim İnstagramda ilan ettim yaptığım sporun karşılığını şu kadar kiloyla aldım diyeama unuttuğum birşey vardı benim kem gözlü KV ve çakma eltide oradan beni takip ediyor
Kaç gün bana yazmayan çakma elti başladı bana yazmaya ay canım şunu istiyor bunu istiyor ama işte sıkı başlıyacağım işte ne yiyeyim sen bana yazsana falan diyenazarımı deydi nedir ertesi gün sapıttım
İnan eşimde aynı şeyi dedi hadi KKdaki kızlarla iletişimin farklı ama şu İnstagramda bir müddet hiç bir şey paylaşma boşver milletin gözü kalıyor diyeadam bile kimin ne olduğunu anladı
Güzelim benim kanatsız melek sen ağladınmı ayyyy kıyamam ben sana bak sen de diyorsun nazar bence doğru karar vermişsin bizlerden başka kimseye anlatma canım benim. Bak benim de öyle kem gözlüm vardı ama çok şükür taşındığımızdan beri görmedim hiç. İnanırmısın ben daha önce de diet yapıb zayıflamışdım o zamanlar her kilomun azaldığını gördükce ne yapıcaksın zayıflamayı ye iç kef et diyodu bana 3 günlük dünya tadını çıkar diyodu. Tabii bazen ona kandığım anlar da oluyodu. Ama dediyim gibi şükür artık görmüyorum ve biz burda hepimiz birlik olup o kilolardan kurtulcaz inşallah. Paxıllığımızı çekenler de kendi dertlerine yanacaklar.
An itibariyle 71.7 kiloyumBu hafta dikkat edersem listeye dahil olabilirim hastayım boğazım ağrıyor o yüzden pek birsey yemedim bu boğaz ağrım 1 hafta daha devam ederse 6 li sayıları görmem çok olası baskülde ben soğuk su içip buzlu dondurma yemeye gidiyorum kızlarr
menün bence çok güzel ve 1200 kalori gibi görünmüyorKızlar Merhaba kaç kalori aldım bugün acaba dur size menüyü yazayım hesaplarim kaloriyi
sabah
1 dilim ekmek
domates
6 zeytin
öğle
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 kase patates yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
elma yiyeceğim
toplam 1200 kalori
şu şimdilik 1 lt
sporu akşam yapınca yazarım
Sağ ol canım benim.Nusabe geçmiş olsun canım
banucum senin maşallah ne düşünceli eşin var böyle bir kişiyle evlenmekten mutluluk duy bence benim eşimin 1 temmuz a 56 olacaksınyoksa cinsellik yok demesi kulaklarimdan ggitmiyo ömür boyu da unutamam sanırım
Canim 2 dilim ekmekten ne ilcakki biz hergün 3-4 dilim yiyoruz bunyeni neden ekmeksizlige alusturdin bence hergün 1 dikim de olsa kahvaltida ekmek yemelisin
Hele sen bir o dondurmayı ye bak ne yapıyor Seker Pancari71 sana. Canım benim sakın yemiyesin ha Allah korusun işin sonunda doktorlara da düşme ola bilir.An itibariyle 71.7 kiloyumBu hafta dikkat edersem listeye dahil olabilirim hastayım boğazım ağrıyor o yüzden pek birsey yemedim bu boğaz ağrım 1 hafta daha devam ederse 6 li sayıları görmem çok olası baskülde ben soğuk su içip buzlu dondurma yemeye gidiyorum kızlarr
Sağ ol canım benim.
Ayyyyy kıyamam ki ben sana öylemi dedi eşin üzülme canım benim ben de burdakı her kes de yardımcı olucaz sana elimizden geldiyince. Sen o istediyin kiloya indiyinde de kocanın suratının alıcağı mimikayı da unutmayacaksın emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?