Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün bence çok güzel ve 1200 kalori gibi görünmüyor bir de ben hesaplayacağım yediklerinin kalorisini eğer cidden böyle bir menü bile 1200 kalori ediyorsa ben 2000 den aşağı kalori almıyorum demektir

Evet canım 1200 kalori mesela selin de kalori hesabı yaparak kilo vermiş bende onu idol alıyorum böyle yediklerimi sayıyorum hem yiyeceklerin kalorisini ezberledim artik

Canım sen kilolarını verecek ve en güzel cevabı eşine o şekilde yapıştırmış olacaksın
Cidden hep diyorum ben her ne kadar bazen zıtlaşsakta ( ikimizde benim dediğim olsun diyoruz bazen ) inan hiç uzun süreli bir kavgamız olmamıştır ( boşanmaya kalkıştığımda bile eşimle çok uzun ve güzel sohbetlerimiz olmuştur hatta o zamanda eşime kızıp ulen benimde istediğim zaten bu ille boşanmak mı lazım diye )
Allah eşimden razı olsun inan bir gün bile bana kilomdan dolayı soğuk davranmadı dönem dönem ben öyle olduğunu düşünsemde her defasında hissedip aşkım bak aklından geçeni biliyorum asla öyle birşeyi bir an bile olsa düşünme ben senin yüreğini sevdim ve kendini kiloluda hissetsen bile bence çok çekici bir hatunsun diyip anında motivasyonumu tavan yaptırırdı

Eşin seni aklı sıra gaza getirmek için öyle dedi ama içinde aslında telafisi zor olan bir yara açmış ama inanıyorumki sen zayıfladıkça vicdan azabı çekecek söylediği o cümleden dolayı Sen yüreği kadar yüzüde güzel bir hatunsun ve bence seninde eşin çok şanslı ( her ne kadar erkekler arada şanslı olduklarını unutsalarda )

Kesinlikle hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz ve eminim ondan sonra enişte peşinde kedinin ciğerci önünde dolaşması gibi peşinde dolanacak işte o zamanda sen intikamını alırsın

Ben fat secret isimli bir uygulama var ordan hesapladim senin menünün kalorisini, 685 çıktı uygulamada mı hata var acaba

Valla bende arada ondan bakıyorum düzenlide olmasa acaba cidden eksikmi hesaplıyor çünkü ona güvenip arada dur şununda kalorisi azmış yiyeyim diyorum günlük toplam kalori az olunca ( fazlada eksik tüketince metabolizma yavaşlarmış ya )

Ona güvenip çok yemeyelim de

Canim ağzından bal damliyor yaa inşallahzayuflayip eski kendine tam guvegüveni olan Gülşen olucam

Ona güvenip çok yemeyelim de

Yok yok biz sonuçta bu kiloları seksi olacağız kocaları baştan çıkaracağız diye vermiyoruz inan ben şu 14 kgla bile inanaılmaz rahatladım ve bu rahatlığın dahada fazla olması ve çok daha sağlıklı olmam için daha fazla kilolar vermek istiyorum tabiki dilediğimi alıp giymede yanında bonusu olacak vee ben bütün gardolabımı değiştirip gönlümce salına salına saatlerce alışveriş yapmasamda mağazalara girip kıyafetleri olmuyor bu bana demeden deneyip deneyip bırakacağım ve çıkarkende bana eskiden size göre bedenimiz yok diyen mağazalardan birşey almadan çıkarken ay bu mağazada hakikaten hiç zevkli birşeyler yokmuş diyip çıkacağım

Hahahayt ne güzel anlatmışsın kız hele 50 yaşındakı bir kişinin elbisesini getirib zorla giydirmeye çalışdıklarını da ben söyliyim. Sana anca bele şeyler gider xanım demeleri beni öyle üzüyor ki. Hele-hele bir düyüne gidiyim hep istemediyim şeyleri alıp giymek zorunda kalıyorum.

Aynen canım dediğin gibi özellikle düğünlerde insan daha çok sinir oluyor
Çok şükür uzun zamandır düğünler yok da aynı sıkıntıyı yaşamıyorum tekrar tekrar
En son eşimin kuzeni evlendiğinde yine sıkıntı olmuştu hatta en sonunda siyah bir pantalonla beyaz şifon bir bluz giymiştim ve çok yakıştığını söylemişti akrabaların hepsi ama düğünde kız tarafındakilerin davetlileri resmen belli edecek şekilde gözlerini bana dikerek kilomu konuşuyorlardı

Hele hiç unutamadığım bir düğün var arkadaşın oğlunun sünneti düğünü
Resmen hıçkıra hıçkıra ağlamıştım o kadar sinirlerim bozulmuştu
O gün uzun siyah güzel bir elbise giymiştim şalvar tarzı bol ( göğüs kısmı dar )
Başta herşey çok güzeldi hatta baya bir eğlendik ve aradan bir kaç saat geçti eşimin arkadaşlarından birinin abisi ( ki o güne kadar çok beğendiğim biriydi abi olarak hatta adam eşini kendi evinde başka bir adamla bastığında çok üzülmüştüm bu kadar efendi birine nasıl karısı böyle birşey yapar diye )
Normalde muhabbetimiz olmadığı halde ( sadece selam verirdik birbirimize yolda görünce ) oynarken yanıma gelip beni elimden tutup piste oynamaya çekti ( çok şaşırmıştım çünkü eşimin en samimi arkadaşları bile bana o şekilde yaklaşmazdı ) tam oynarken dibime gelip kulağıma birşey söylemek için eğildi ( bende kendi kendime herhalde şimdi bak eşin kıskanmasın falan der diye düşünürken ) adam bana resmen; '' yakında siyahlarda seni kurtaramıyacak kilolarını saklamak için'' dedi
O an tabi resmen kaynar sular başımdan aşağı dökülmüş gibi oldu sonuçta alakam olmayan biri üstelik samimide olsak bir erkek bir başkasının eşine o şekilde ne hakla konuşur
Dondum kaldım ve ruh gibi yerime oturdum tabi eşim anladı birşey olduğunu ve hemen başladı sormaya ne oldu diye ( adamcağız arkadaşının abisi alkolde aldı diye bana asıldığını sandı sanırım ) o an kendimi tutamadım ve eşimin göğsüne kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlayarak ne söylediğini ilettim eşimde tabi şok oldu hatta arkadaşının oğlunun sünneti olduğu için kendini zor tuttu ve bana aşkım boşver sen onu, adamın kafası kıyak zaten hem sen öyle aşırı kilolu değilsin ne bakıyorsun ona diye beni teselli etmeye çalıştı ama içime oturmuştu bir kere o cümle

Sonradan çok kızdım kendimede ne diye o anda ; '' Ulan senin eşin fıstık gibiydide ne oldu boynuzu yedin üstelik kilo verilir ama senin olmayan beyninin telafisi yok!'' deseydim keşke diye ama iyikide dememişim çünkü bana yakışmazdı o günden sonra eşimde asla selam dahi vermedi o kişiye hatta arakdaşına bile sebebini söylemeden uzaklaştı ondanda ama üzerinden kaç sene geçtiği halde hala o cümle benim içime oturmuş vaziyette

Sırf böyle şerefyoksunlarının ağzını kapatmak için kilolarımdan kurtulup sonrada gereken cevabı vereceğim onlara

Gerçekden o adama diyicek bir söz kalmamış zaten nasıl biri olduğunu kendisi söylediyi cümleyle anlatmış. Doğru canım ona verecek en güzel cevab senin zayıfladıkdan sonra gidip ona bunu cevap olarak göstermen olacak. Zaten en yakışır cevabı da karısı vermiş. Kız biliyomusun benim de çoooooooooook üzüldüyüm zamanlar oldu şu kilolar yüzünden. Hatta yer ayrılsa da yerin dibine girsem durumları çok oldu. Bir tanesini anlatiyim abim bana bir keresinde gergedan dimişdi sanki şimdi kendi karısı çok zayıf.Tabii şimdi gülüyorum ama o zaman çok üzülmüşdüm. Ben de zayıflayıb gidip ona gergedan olmadığımı göstericem.

Yuh diyorum resmen adamın yaptığına bak ben o anda napardim bilmiyorum ama senin gibi agliyacagim kesindi
canım işte tümbbüyasadiklarimiz iiçinkilo vermeliyiz mmaalesef toplumda zayıf makyajlı bbakımlı kadına herkes farklı davranurken kilolulari kimse onemsemiyo
otobüste bile gençler kilolu bayana ter vermek istemez ama zayıf bakımlı bir hatuna hemen yer verirler
onu bırak bir kıyafet almak için nagazaya gittiğinde bile kiloluysan seninle ilgilenmiyorlar ama zayıfsan birde conconsan herkes ilgileniyo maalesef durum böyle

Aynen canım herkese gereken cevap verilecek
Kız benim kızkardeşim bile okadar kilolu olmadığı halde ben kilo vermeye başlayınca bir panik oldu sanki birden eriyeceğimde ondan daha zayıf olacağım
İkizleriyle okadar yoğun olduğu halde oda başladı her gün düzenli olarak spora hafiften fesattırda hani Banu zayıflamış kızkardeşi hala aynı demesinler hesabı tabi kötü niyetle değil gaza geliyor oda işte sayemde sağlıklı yaşamaya başladın diyorum gülüyor

Kız ben sana boşu-boşuna kanadsız melek demiyorum ki. Hakk ettiyin için koydum sana bu ismi.

Maalesef öyle canım çok az insan cidden yüreğe değer veriyor yada herkese eşit davranıyor
Kız o lafı söylen adamında cidden manken gibi eşi vardı tabi adamda o dönem baya yakışıklıydı inan her gören imreniyordu onlara hem çok şıklardı hemde birbirlerine çok yakışıyorlardı
Kadın ben yemek yapmayla uğraşamam diyormuş ve o yüzden ya her gece dışarda yemek yeniyormuş yada adamın anasına gidiliyormuş
Kadın çocuk doğurdu attı KVsini başına çalışacağım diye tutturdu ( ki inan paraya ihtiyacı yoktu adamın dükkanı vardı )
Çalışmaya başlayınca (karma bir güzellik salonunda ) farklı cevreye girince hatun şaşırdı Rabbim kimseyi şaşırtmasın ...Aminnnn

Yuvaları doğal olarak dağıldı hatta adam o günden sonra iyice kendini saldı içkiye verdi, dükkanını bir anlık sinirle sattı ve bir daha o oldu toparlanamadı inan o düğüne kadar üzülüyordum haline ama şimdi diyorum; adam gibi adam olsaydı zaten eşi farklı şeylere ihtiyaç hissetmezdi demekki ondada vardı eksiklikler ( ki konuşmasından belli )

Ne edepsiz ne munasebetsiz adammis o oyle ağzının payını verseydin keşke neyse bazen böyle olumsuzluklar insanı daha da motive eder, hirslandirir kontrolünü kaybedecek olduğunda, fazla kaçırdıginda bunlari getir aklına

Çok haklısın maalesef gerçekten durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…