Afiyet olsun canım menün iyi.Herkese iyi akşamlar kızlar bomba gibi bir şekilde geldim yanınıza ancak eve geldim de bilgisayarı açtım ve sizlere yazıyorum.Bugün yoğun bir tempo içerisindeydim.Önce iş sonra ingilizce kursu ordanda spora gittim.Her yerim ağrıyor nasıl bir spor yaptım öle yaa 1 saat bisiklete bindim 30 dakikada yürüyüş tempolu.İyice terledim duşumu aldım geldim yanınıza.
Gelelim bugün yediklerime
Sabah
1 tane haşlama yumurta
5 tane zeytin
domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Salata
Ara:
Portakal
Yeşil çay
Ara:
Yarım paket eti form
Akşam
Salata
Kuru fasulye
Ayran
Ara:
1 dilim ananas
menün gayet güzel, afiyet olsunHerkese iyi akşamlar kızlar bomba gibi bir şekilde geldim yanınıza ancak eve geldim de bilgisayarı açtım ve sizlere yazıyorum.Bugün yoğun bir tempo içerisindeydim.Önce iş sonra ingilizce kursu ordanda spora gittim.Her yerim ağrıyor nasıl bir spor yaptım öle yaa 1 saat bisiklete bindim 30 dakikada yürüyüş tempolu.İyice terledim duşumu aldım geldim yanınıza.
Sabah
1 tane haşlama yumurta
5 tane zeytin
domates
salatalık
Ara:
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
1 bardak ayran
Salata
Ara:
Portakal
Yeşil çay
Ara:
Yarım paket eti form
Akşam
Salata
Kuru fasulye
Ayran
Ara:
1 dilim ananas
GünaydınSabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər
Herkese iyi akşamlar kızlar bomba gibi bir şekilde geldim yanınıza ancak eve geldim de bilgisayarı açtım ve sizlere yazıyorum.Bugün yoğun bir tempo içerisindeydim.Önce iş sonra ingilizce kursu ordanda spora gittim.Her yerim ağrıyor nasıl bir spor yaptım öle yaa 1 saat bisiklete bindim 30 dakikada yürüyüş tempolu.İyice terledim duşumu aldım geldim yanınıza.
Sabah
1 tane haşlama yumurta
5 tane zeytin
domates
salatalık
Ara:
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
1 bardak ayran
Salata
Ara:
Portakal
Yeşil çay
Ara:
Yarım paket eti form
Akşam
Salata
Kuru fasulye
Ayran
Ara:
1 dilim ananas
menün gayet güzel, afiyet olsun
Günaydın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Günaydınnnnn
İnşallah bugünümüz de bol eksili ve az kalorili olur
Sabah eşimi işe uğurladığım gibi biraz salonu toparladım ( sağ olsun küçük cadı tazmanya canavarı gibi her yeri talan edince gece uğraşmak istemedim direk yattım)
Canım sabah kahvaltı etmek istemedi ( şiş hissediyorum kendimi ama aslında regl olmama daha 1 hafta 10 gün var yanılmıyorsam ) bende kendime şöyle kocaman buz gibi bir bardak ayran koydumİnanılmaz doyurdu artık uzun süre acıkmam ve direk öğle yemeği yerim
Canım bencede menün çok güzel üstelik sporunuda fazlasıyla yapmışsın
Eminim sende cuma günü güzel bir bildirim yaparsın bol eksili olanından
Canım benim hevesden düşme aksine daha da hırslan kilolar beni diyil ben onları yenicem de. Bak biz de burdayız seni qaza getircez kız. Kiloları çok kafana takma çok stress yapma canım benim. en sonunda biz onları hep birlikde yenicezdün spor yapamadım kızlar çünkü annemde kaldım.sadece spor olarak çocukları son ders beden dersine çıkardım yakar top oynadım onlarla yarım saat kadar.
sporum çok iyi gidiyordu dedemin vefatıyla yapamadım haliyle inşallah yarın tekrar yüzmeye başlıyorum ergün de yarım saat olsa bile mutlaka evde çalışma yapacağım mart ayının ortasına geldik 2.5 ay sonra yaz geliyo bak şimdi karamsarlığa düştüm nasıl 60 olcam ben yaza kadar her hafta 1 kilo vermem gerekir ooooff oooffff korkmaya başladım
evet canım haklısın bu kiloları birden almadım dicem ama ben birden aldım doğum sonrası 63 kiloydum depresyona girmem ve ilaç kullanmaya başlamamla birlikte birden 75 oldum şuan 68 im yaza hedefim 60 olmak inşallah kışa da 55 olmak.canım ben hayatımda hiç kilolu olmadım onun için yediremiyorum kendime beni uzun süre görmeyip şimdi kilolu halimle görenler çok şaşırıyor ve bunu direk söylüyorlar bu da beni çok üzüyo önceden 51 kilodan 52 ye çıkınca hemen 2 gün az yemek yerdim ki kilo vermek içinCanım benim hevesden düşme aksine daha da hırslan kilolar beni diyil ben onları yenicem de. Bak biz de burdayız seni qaza getircez kız. Kiloları çok kafana takma çok stress yapma canım benim. en sonunda biz onları hep birlikde yenicezCanım kaç kilon var daha verecek? Bence sen fazla stress yapıyosun onun yerine bu kilolar benden gidecek olucak başarıcam de. Bak kilolar nasıl gitmeye başlayacak canım ben görüyorum çok tez-tez tartılıyosunuz. Bak diyetisyenler de söylüyor tez-tez tartılmayın diye ben sadece cuma günleri tartılıyorum. sen de öyle yap çünki bu gün gördüyümüz rakam bizi sevindiriyorsa yarın üze biliyor. Böylece çok çabuk hevesden düşüyoruz pes ediyoruz nasılsa gitmiyor diyoruz ve gidip istediyimiz her şeyi yiye biliyoruz bilmiyorum bende öyle oluyor onun için ben çok tartılmıyorum.
Hmmm şimdi seni çok daha iyi anladım. Bak ben bir şey söyliycem ben ne zaman yemeyimi 18-de yesem aynı kiloda kalıyorum ama ne zaman 17-de yesem hemen kilo vermeye başlıyorum. Bak böyle bir imkanın varsa yapa bilirmisin sen spor da yapıyosun bence sen daha çok verirsin bana göre. Sonra acıkmıyormusun dersen acıkıyorum ama sırf bunun için suyumu ve yeşil çayımı çok zaman 17-den sonra içiyorum ama bir azcık da dişimi sıkıyorum ne yapiyim zayıflamak uğruna her şey.evet canım haklısın bu kiloları birden almadım dicem ama ben birden aldım doğum sonrası 63 kiloydum depresyona girmem ve ilaç kullanmaya başlamamla birlikte birden 75 oldum şuan 68 im yaza hedefim 60 olmak inşallah kışa da 55 olmak.canım ben hayatımda hiç kilolu olmadım onun için yediremiyorum kendime beni uzun süre görmeyip şimdi kilolu halimle görenler çok şaşırıyor ve bunu direk söylüyorlar bu da beni çok üzüyo önceden 51 kilodan 52 ye çıkınca hemen 2 gün az yemek yerdim ki kilo vermek için
hatta bir keresinde 51 kiloyken abim sen 55 ol sana çok yakışır dediğinde öyle tepki vermiştim ki ona sen deli misin ben 55 olsam ayı gibi olurum diye şimdi 55 i mumla arıyorum
haklısın canım olabilir ben şöyle deyim öğlen okulda artık sadece kahve içiyorum yada meyve yiyorum eve döndüğümde saat 4 oluyo ve öğleyinde yemediğim için kurt gibi acıkıyorum o zaman yesem yani 4 de çok erken olur çünkü en erken 11 de yatıyorum 7 saat aç olmak çok zor napacağımı şaşırdım ..öğlen yemek de istemiyorum çünkü sabah kahvaltımı ilk ders tenefüüsünde 9 da yaptığım için 12 ye acıkmıyorumHmmm şimdi seni çok daha iyi anladım. Bak ben bir şey söyliycem ben ne zaman yemeyimi 18-de yesem aynı kiloda kalıyorum ama ne zaman 17-de yesem hemen kilo vermeye başlıyorum. Bak böyle bir imkanın varsa yapa bilirmisin sen spor da yapıyosun bence sen daha çok verirsin bana göre. Sonra acıkmıyormusun dersen acıkıyorum ama sırf bunun için suyumu ve yeşil çayımı çok zaman 17-den sonra içiyorum ama bir azcık da dişimi sıkıyorum ne yapiyim zayıflamak uğruna her şey.
Ola bilir canım nasıl rahat edersen öyle olsun. Ama dediyin gibi akşam yemeyinde salataya üstünlük ver. Doğru sölüyorsun ben işlemediyim için rahat oluyior. Akşam kocam geldiyinde de ne olur git yemeyini kendin ısıt ye diyorum qaribim o da yapıyor. Çünki yemeyin kokusu geldiyinde aç olduğum için saldıra bilirim. Biliyorum yazık ona da ama ne yapiyim gerçekden kendimi tutamam ve bir diş alıyım derim devamı fena şekilde gelir onun için hiç bulaşmıyorum.haklısın canım olabilir ben şöyle deyim öğlen okulda artık sadece kahve içiyorum yada meyve yiyorum eve döndüğümde saat 4 oluyo ve öğleyinde yemediğim için kurt gibi acıkıyorum o zaman yesem yani 4 de çok erken olur çünkü en erken 11 de yatıyorum 7 saat aç olmak çok zor napacağımı şaşırdım ..öğlen yemek de istemiyorum çünkü sabah kahvaltımı ilk ders tenefüüsünde 9 da yaptığım için 12 ye acıkmıyorum
ben en iyisi 4 de eve gidince yoğurt çorba tarzı birşey yeyip eşim gelincede 7.30 giibi yapıyoruz akşam yemeğini çok az yemek ve sadece salata yeyim başka çare bulamadım
Menün çok güzel, afiyet olsunSelam kızlar tableti bozuldu giremedim
dünkü menu
bir tane yumurta, zeytin, tahin helva, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
öğlen
iki kaşık bulgur pilavi, yoğurt
akşam
bulgur pilavı, iki kaşık patlıcan yemeği, yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?