Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne oldu kız neden öyle yaptın
Fena şeyler yemiyin diye ben dün yedim çünkihem de geç saatlerde. Amaaa bu gün yemiycem öyle fena şeyler. Kulağını getir biliyormusun ne yediyimi dün yağlı-yağlı çikolatalar. Çok yedim hem de yemek yerine o çikolatalardan yedim de yedim yedim de yedim yani.

günaydın herkeseeeee
hoşgeldin selin haftasonunun iyi geçmesine sevindim nasıl dikkat ettin mi yediklerine orda

Hosbuldum fistigim yok kizz pasoo yediimm ama sabahlara kadar oturduk kilo almamisim şşükür ama tabi kilom 55 değil oraya git.meden 2 kilo almistim zaten 57 kiloyum hedefi biraz daha assagiya çektim 53 kilo olana kadar diyrtteyim

Noluyo bakaliiiimmm menüler yazilmiyo kacamaklar yapiliyo nasl gidecek bu kilolar geliyoo cantaaa bu hafta aksam yemeklerinde ekmek pilav patates falan yoookkk sanaa kisaca 5 gün karbonhidrat yasagiii var sanaa aksamlari

Merhaba kızlar.Cuma günü için hedefim 72 idi. Şehir dışından annemler gelince kilo bildirimi yapamadım ama hedefime ulaştığımı söylemek istedim. Bu cuma için hedefim 71.
Haftasonum çok yoğun geçti. Bu sene hiç ağır hasta olmadım diye sevinirken çok fena grip olmuşum. Kafamı zor kaldırıyorum. Ufaklık öğke uykusuna yatsın diye bekliyorum.
Geçmişi okumaya mecalim yok. Umarım herkesler iyidir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum

Hafta sonu baya yoğun geçti en son size yazdıktan sonra biraz iş yaptıktan sonra arkadaşlar çaya davet etti onlara gittik aslında gitmeseydik iyidi büyük ısrarlar üzerine incecik bir dilim pasta yedim, üzerinede biraz kuruyemiş ve 2 avuç mısır patlağı
Bu hafta kendime yasak koydum çok katı bir şekilde dikkat edeceğim ve ne olursa olsun kaçamak yok karbonhidrat olarakda sadece salata olacak öğünlerimde

Eğer haftaya yine aynı rakamı yada daha aşağısını görmezsem kesinlikle kendimi asla afetmem
Bİrazdan yine sporumuda yapacağım ( dün suyumuda ihmal ettim onuda telafi ediyorum bugünden itibaren )

ARamıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim diplomalı evhanımıyım İstanbuldayım ve topiğin en ağır Assolisti benim 124.5 kgyla başladığım yolculuğuma kaplumbağ hızıylada olsa 110.5 kgyu görebildim 7 ayda ( ki son bir kaç haftadır leslie yapmaya başladım )

Valla bende hissettim sanırım yidim ama kesinlikle bu hafta hepimiz çok sıkı devam ediyoruz
Anam kendi kendimize nazarmı değdiriyoruz nedir tam ne güzel ilerliyoruz diye sevinirken kendi kendimizi sabote ediyoruz ama ben kendi adıma buna bir son veriyorum yok öyle hatta eşimede dün dedim kesinlikle eve bundan sonra zararlı birşey sokmuyoruz ve haftasonuda düzenli devam ediyoruz diye

hmmm ne ceza verelim sana bilemedim ki o zaman cuma günü geçen haftaya göre en az 500 gr vermiş olacaksın bu 4 günü iyi değerlendir..
Hosbuldum fistigim yok kizz pasoo yediimm ama sabahlara kadar oturduk kilo almamisim şşükür ama tabi kilom 55 değil oraya git.meden 2 kilo almistim zaten 57 kiloyum hedefi biraz daha assagiya çektim 53 kilo olana kadar diyrtteyim

canım bence 55 senin için güzel zaten spor da yapıyorsun eminim 55 olsan 51-52 gibi görünürsün onun için 2 kilonu ver spora devam et..

geçmiş olsun canım sen izinli misin şuanda göremiyoruz seni forumda

HEYYYY NOLUYO ORDAAA

banu nusabe kaçamaklarınız benim gözümden kaçmadı.haydi bakalaım cuma gününe daha 4 günümüz var hergün 100 gr versek bile 400 gr eder kızlar haydi bakalım var mısınız günde 1000 kaloriyi geçmeyip en az 45 dakika sporuna

BENNNN VARIIIIM

BAŞKA KİMMM VAAAAAAAAAAAR

SELİN TURUNCU ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU ÇAĞLA BANU NUSABE CANSU
HADİİİİ SPOR VE DİYEEEEETE TAM GAZ...

tutku_92 hoşgeldin tatlm ben 21 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 165 boyunda 57 kiloyum 75 kilodan düştüm bu kiloya
Maşallah Allah bağışlasın canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin harikasın hedef kaç? Bende 57 kiloyum.çok memnun oldum tanıştığıma canm

Hoşbulduk 15 kg vermişsin çok iyi darısı bizlerin başına spor ve diyete devam bugün hiç kaçamak yapmadm arkadaşlar bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…