Nasıl yersin kız o pastayı sopalıycam yolucam seni. İnsan bir teklif eder hadi gel birlikde yiyelim.Gelelim benim menüme
sabah
1 dilim yaş pasta
Ögle
1 dilim Kıymalı pide 1 portakal
Akşam
3 küçük biber dolması
1 buçuk saat yürüyüş, 1 lt su
Iyi iyi çok değil :) tamam yemem birdahaNasıl yersin kız o pastayı sopalıycam yolucam seni. İnsan bir teklif eder hadi gel birlikde yiyelim.Şaka bir yana bir daha yeme kız. Ben demedimmi sen de bana benzemeye başladın
Gelelim bana 2 yumurta 4 dilim salam.
Woww süperSlm kızlar bugünyaptığım sporlar
♥60 köpek iseme
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥50 kedi pozisyonunda kalca haraketi
♥50 üçgen
♥ 50 selulit savar hareketi
♥ 50 makas
♥ 50 istiridye
♥ 100 mekik
♥ abs workout 10 dk
♥ 100 twist hareketi
♥100 squat
♥ 80 sumo squat
♥20 lunges
♥ 1 dk plank
♥ 25 erden 50 sn yan plank
♥ 15 yarim şınav
♥ 50 jumping jack
♥ 300 ip atlama
soğuma
kilo verince göğüslerdeki sarkmalari önlemek için spor var mıdır ki
Meraba canım öncelikle takıma hoşgeldin ben leyla 65,5 kilodayım hedefim 55 ingilizce öğretmeniyim..sen de kendinden bahseder misin? Bu arada menün çok iyi ve sporun da varHerkese iyi akşamlar kızlar bomba gibi bir şekilde geldim yanınıza ancak eve geldim de bilgisayarı açtım ve sizlere yazıyorum.Bugün yoğun bir tempo içerisindeydim.Önce iş sonra ingilizce kursu ordanda spora gittim.Her yerim ağrıyor nasıl bir spor yaptım öle yaa 1 saat bisiklete bindim 30 dakikada yürüyüş tempolu.İyice terledim duşumu aldım geldim yanınıza.
Gelelim bugün yediklerime
Sabah
1 tane haşlama yumurta
5 tane zeytin
domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Salata
Ara:
Portakal
Yeşil çay
Ara:
Yarım paket eti form
Akşam
Salata
Kuru fasulye
Ayran
Ara:
1 dilim ananas
Menün çok güzel Sevilaycım umarım eksiyi görürsünSelam kızlar tableti bozuldu giremedim
dünkü menu
bir tane yumurta, zeytin, tahin helva, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
öğlen
iki kaşık bulgur pilavi, yoğurt
akşam
bulgur pilavı, iki kaşık patlıcan yemeği, yoğurt
Menün de sporun da çok iyi canım afiyet olsunInşallah daha da meyve yerim sadece
sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
7 zeytin
öğle
1 bardak süt
1 Türk Kahvesi
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara
meyve yiyeceğim
su 2 lt olur
spor birazdan şunları yapıcam
100 tight master
8 dk karın çalışma
8 dk kol çalışma
12 dj çok hızlı fitness
haydi bana kolay gelsin
Waaw akşam çok hafif olmuş canım afiyet olsunMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk şor. 2 yk lor. 1 yk bal. bir az peynir. domates. salatalık. 10 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 mac cofe.
Öğlen: salamlı yumurta.
Akşam: salata bir tabak-(marul. siyah zeytin. peynir. elma sirkesi. zeytin yağı.) 1 kase pul biberli yoğurt.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.
Selam rakibem nerelerdesin sen yahu? Epeydir görüşemiyoruz hadi bakalım başarıcaazSelam canlar sizi çok özledim nasılsınız gorusmeyeli, ben idare ederim yarın başlıyorum diyet + spor ve spor olrk yarın jillian Michael killer bun yani bacak ve kalça olana başlıyorum inş.
Kuzum sabah sabah nasıl yedin gerçekten ama gerisi iyiGelelim benim menüme
sabah
1 dilim yaş pasta
Ögle
1 dilim Kıymalı pide 1 portakal
Akşam
3 küçük biber dolması
1 buçuk saat yürüyüş, 1 lt su
Canım ben de öyleyim uzun zamandan beri kilolar çok oturdu ama mıral bozmak yok başarıcaz inşKızlar benim moralim 0 geçen hafta cuma diyetisyene gittim verdiği listeyi harfi harfine uygulamama rağmen hiç kilo veremedim daha bende mi bir sorun var diyetisyende mi anlamadım bugün 4 gün oldu hiç mi kilo verilmez yaa birde spor yaptım her gün
Gayet iyi gidiyorsun tatlımKızlar bugün yediklerim
Sabah: 1 domates 1 salatalık 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Nescafe sade
Öğlen: Yeşil mercimek yemeği(1 pors.) ayran salatak 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Poratakal Yeşil çay
Ara:Yarım paket eti form
Akşam:Karalahana yemeği (1 pors.) yoğurt salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Form çayı 1 kuru incir, 3 kuru kayısı, 5 badem
Kızlar bugün yediklerim
Sabah: 1 domates 1 salatalık 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Nescafe sade
Öğlen: Yeşil mercimek yemeği(1 pors.) ayran salatak 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Poratakal Yeşil çay
Ara:Yarım paket eti form
Akşam:Karalahana yemeği (1 pors.) yoğurt salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Form çayı 1 kuru incir, 3 kuru kayısı, 5 badem
Bence menün çok güzel aamm şu form büsküvilerden uzak dursan belki daha güzel verirsin
Maalesef benimde bünyem cins ben inatlaştıkça inadına şişiyor sanki
Özellikle stres bana hiç yaramıyor o yüzden mümkünse stresden uzak durmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim sanki çok yemişim gibi geliyor form bisküviyi diyetsiyen yazdı ondan yedim.Birde nasıl diyetisyense hiç kilo veremedim söyledikleriyle 4. günüm acaba erken mi
Kız sen yine iyisinBen geçmişte diyetisyene uyarak bir ayda 3 kg almıştım
adamın dediklerine harfiyen uydum ve 1 ayın sonunda eksi beklerken artı gördüm ve şok geçirdimbir dahada gitmedim tabi
tatlım senin menünde hafif ve guzel inşallah hepimiz eksiyi görürüz canimSlm hatunlar menüm gelsin
Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı az peynir zeytin biraz tahinpekmez ve çay
Ara: spordan sonra 1 br süt
Öğlen: muzlu kivili yulaf lapası
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 kaşık helva
Akşam: 1 kase tarhana çorbası 5 zeytin 1 kase taze fasülye
Ara: türk kahvesi
ben ekim ayında 1 ay diyetisyene gittim gram veremedim canım 1200 kalorilik diyet yazmasına rağmen ama kadın bana spor yapma sonra sporu bırakınca kilo alırsın diyodu tabii saçma bence.bende kilo veremeyince bıraktım kendi çabalarımla ve spora başladıktan sonra vermeye başladım.Kızlar benim moralim 0 geçen hafta cuma diyetisyene gittim verdiği listeyi harfi harfine uygulamama rağmen hiç kilo veremedim daha bende mi bir sorun var diyetisyende mi anlamadım bugün 4 gün oldu hiç mi kilo verilmez yaa birde spor yaptım her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?