Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelelim benim menüme
sabah
1 dilim yaş pasta
Ögle
1 dilim Kıymalı pide 1 portakal
Akşam
3 küçük biber dolması

1 buçuk saat yürüyüş, 1 lt su
Nasıl yersin kız o pastayı sopalıycam yolucam seni. İnsan bir teklif eder hadi gel birlikde yiyelim. Şaka bir yana bir daha yeme kız. Ben demedimmi sen de bana benzemeye başladın
Gelelim bana 2 yumurta 4 dilim salam.

Nasıl yersin kız o pastayı sopalıycam yolucam seni. İnsan bir teklif eder hadi gel birlikde yiyelim. Şaka bir yana bir daha yeme kız. Ben demedimmi sen de bana benzemeye başladın
Gelelim bana 2 yumurta 4 dilim salam.
Iyi iyi çok değil :) tamam yemem birdaha
Woww süper

Slm hatunlar menüm gelsin

Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı az peynir zeytin biraz tahinpekmez ve çay

Ara: spordan sonra 1 br süt

Öğlen: muzlu kivili yulaf lapası

Ara: az şekerli türk kahvesi 2 kaşık helva

Akşam: 1 kase tarhana çorbası 5 zeytin 1 kase taze fasülye

Ara: türk kahvesi

Kızlar bugün yediklerim

Sabah: 1 domates 1 salatalık 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Nescafe sade
Öğlen: Yeşil mercimek yemeği(1 pors.) ayran salatak 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Poratakal Yeşil çay
Ara:Yarım paket eti form
Akşam:Karalahana yemeği (1 pors.) yoğurt salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Form çayı 1 kuru incir, 3 kuru kayısı, 5 badem

Meraba canım öncelikle takıma hoşgeldin ben leyla 65,5 kilodayım hedefim 55 ingilizce öğretmeniyim..sen de kendinden bahseder misin? Bu arada menün çok iyi ve sporun da var
Menün çok güzel Sevilaycım umarım eksiyi görürsün
Menün de sporun da çok iyi canım afiyet olsun
Waaw akşam çok hafif olmuş canım afiyet olsun
Selam canlar sizi çok özledim nasılsınız gorusmeyeli, ben idare ederim yarın başlıyorum diyet + spor ve spor olrk yarın jillian Michael killer bun yani bacak ve kalça olana başlıyorum inş.
Selam rakibem nerelerdesin sen yahu? Epeydir görüşemiyoruz hadi bakalım başarıcaaz
Gelelim benim menüme
sabah
1 dilim yaş pasta
Ögle
1 dilim Kıymalı pide 1 portakal
Akşam
3 küçük biber dolması

1 buçuk saat yürüyüş, 1 lt su
Kuzum sabah sabah nasıl yedin gerçekten ama gerisi iyi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün sabahtan bir gitti elektrikler baya uzun süre gelmedi sonrasındada ay şunu yapayım bunu yapayım derken birden kendimi bir tuhaf hissettm sanırım bende ufaktan havaların değişimi yüzünden ufaktan yamulmaya başlıyacağım
Hemen bir güzel Tarhana çorbası yaptım ve 2 kase içtim ( nasıl bir kurt varsa içimde )
Bİraz kendime geldim sonrasında ama evin içinde spor yapacak halim bile yoktu ( bir yandan uyuz oldum yapamıyorum diye ama diğer yandanda halim yoktu )
Eşim gelince hadi dışarı çıkalım hem yürümüş oluruz dedi bende tamam dedim Şirketin önünde bırakmış arabayı ve ailecek gittik arabayı almaya ( belli bir mesafeyi yürdükten sonra metroya bindik sonrasında 2 kmye yakın tekrar yürüdük )
Aslında aşırı soğuk değildi ama ben yinede üşüdüm ilk çıktığımızda sonra tabi yürüdükçe ısındım ve kedime geldim çok şükür

Yarın hava yağmurlu olmazsada kızkardeşime yine yürüyerek gideriz diye düşünüyorum

Canım ben de öyleyim uzun zamandan beri kilolar çok oturdu ama mıral bozmak yok başarıcaz inş
Gayet iyi gidiyorsun tatlım

Bence menün çok güzel aamm şu form büsküvilerden uzak dursan belki daha güzel verirsin
Maalesef benimde bünyem cins ben inatlaştıkça inadına şişiyor sanki
Özellikle stres bana hiç yaramıyor o yüzden mümkünse stresden uzak durmaya çalışıyorum

Teşekkür ederim sanki çok yemişim gibi geliyor form bisküviyi diyetsiyen yazdı ondan yedim.Birde nasıl diyetisyense hiç kilo veremedim söyledikleriyle 4. günüm acaba erken mi

Teşekkür ederim sanki çok yemişim gibi geliyor form bisküviyi diyetsiyen yazdı ondan yedim.Birde nasıl diyetisyense hiç kilo veremedim söyledikleriyle 4. günüm acaba erken mi

Kız sen yine iyisin Ben geçmişte diyetisyene uyarak bir ayda 3 kg almıştım
adamın dediklerine harfiyen uydum ve 1 ayın sonunda eksi beklerken artı gördüm ve şok geçirdim bir dahada gitmedim tabi

tatlım senin menünde hafif ve guzel inşallah hepimiz eksiyi görürüz canim

ben ekim ayında 1 ay diyetisyene gittim gram veremedim canım 1200 kalorilik diyet yazmasına rağmen ama kadın bana spor yapma sonra sporu bırakınca kilo alırsın diyodu tabii saçma bence.bende kilo veremeyince bıraktım kendi çabalarımla ve spora başladıktan sonra vermeye başladım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrr

Tartıı gününe 2 gün kaldı ve bakalım bu hafta ne gibi sonuçlar göreceğiz
Ben birazdan sporumada başlıyacağım Allahın izniyle
Suyumu ihmal ettim sanırım iki gündür yine ödem tutmaya başlamışım
Bol su ve hareketle o ödemi atmam lazım yoksa sinirden kudururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…