- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Evet canım pek kimse yok ee napıyosun bakalım senin balaşkan nasıl benim kızım artık baya kelimeleri söylemeye başladı birden konuşacak galiba ama şuan cümle kuramıyo sadece baba gitti anne koy abi otur giibi basit cümleler söylüyo..seninki daha küçük değil mi ama bazı çocuklar erken konuşur benimki çok geçBu gün burası pek sessiz gene
Ay canım kuzum benim yerim ben onun o tatlı diliniEvet canım pek kimse yok ee napıyosun bakalım senin balaşkan nasıl benim kızım artık baya kelimeleri söylemeye başladı birden konuşacak galiba ama şuan cümle kuramıyo sadece baba gitti anne koy abi otur giibi basit cümleler söylüyo..seninki daha küçük değil mi ama bazı çocuklar erken konuşur benimki çok geç
Vayyyyyy hatunlara bak. Ben sonuncu gibi hiss ediyorum. İNŞALLAH BAŞARA BİLİRİM. İNŞALLAH BAŞARA BİLİRSİN. VE İNŞALLAH BAŞARA BİLİRİZ. AMİNNN.kızlar ben bu resimlerden şuanda ortadaki gibi hissediyorum kendimi inşallah bu kadın giibi sporla bu hale gelicem siz hangisisiniz?
Bu gün burası pek sessiz gene
Evet canım pek kimse yok ee napıyosun bakalım senin balaşkan nasıl benim kızım artık baya kelimeleri söylemeye başladı birden konuşacak galiba ama şuan cümle kuramıyo sadece baba gitti anne koy abi otur giibi basit cümleler söylüyo..seninki daha küçük değil mi ama bazı çocuklar erken konuşur benimki çok geç
kızlar naber nasıl gidiyor umarım cumaya hepiniz harika bildirimler yaparsınızkızlar ben bu resimlerden şuanda ortadaki gibi hissediyorum kendimi inşallah bu kadın giibi sporla bu hale gelicem siz hangisisiniz?
Canım benim sen yeni başladın bir azcık sabr et bakdın olmuyor sen de bizim gibi kendi yöntemlerinle yap.Selam kızlar nasılsınız, bugünde kaçamak yapmadığım güzel bir gün ama kilo veremiyorum o ayrı
bu hıkayenin aynını annem yaşadı cecom habire kılo aldıKız sen yine iyisinBen geçmişte diyetisyene uyarak bir ayda 3 kg almıştım
adamın dediklerine harfiyen uydum ve 1 ayın sonunda eksi beklerken artı gördüm ve şok geçirdimbir dahada gitmedim tabi
Vaayyyyy kimleri görüyorum hoş geldinbu hıkayenin aynını annem yaşadı cecom habire kılo aldı
nasılsın bu arada
Vaayyyyy kimleri görüyorum hoş geldinsen nasılsın
çok iim cicim sen nasılsın. bu hafta 75 i görücem iyi gidiyorum.Vaayyyyy kimleri görüyorum hoş geldinsen nasılsın
Ben de iyiyim ama geçenlerde azdım bir az şimdi toparlandım çok şükür bakalım ne olucak cuma.çok iim cicim sen nasılsın. bu hafta 75 i görücem iyi gidiyorum.
spor programımı değiştirdim. hergun farklı şeyler yapıyorum ve gun içinde de bişiler yapıyorum metabolizmam şaşırsın diye işe yarar işallah
plates grubuna girsemmi diye duşunuyom ama hergun sıkılırım ben
tatlım ben zaten çeyrek yıldan fazladır 6. takımdayım. buraya mısafir gelmiştim. şimdi tekrar 6. takıma ve kaptan yardımcılığına devam ediyorum. ziyarete gel istersenBen de iyiyim ama geçenlerde azdım bir az şimdi toparlandım çok şükür bakalım ne olucak cuma.
İnşallah görürsün 75-i canım hatta daha aşağıları da görürsün. Çok iyi maşallahyine de sen bilirsin ama belki birlik olduğu için sıkılmazsın. Hem insan hep birlikde yapdığında daha da gaza geliyor imkanın varsa gruba gir bence
oy şekercim okurken yoruldum maşallah. toplam sure ne kadardı pekiBugün yaptigim sporlar gelssiiiiinn
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca haraketi( ağırlıkla )
♥ 30 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 selulit savar hareketi ( agirlikla )
♥ 50 makas ( ağırlıkla )
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 30 ayakta bacaklari yana acma ( ağırlıkla )
♥ 50 mekik
♥ abs workout 8 dk
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deadlift 10 kilo ağırlıkla ( 20 düz kalani sumo )
♥ 1 dk plank
♥ 25 erden 50 sn yan plank
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 100 twist hareketi
♥ 100 ip atlama
♥ 50 jumping jack
soğuma
kızlar ben bu resimlerden şuanda ortadaki gibi hissediyorum kendimi inşallah bu kadın giibi sporla bu hale gelicem siz hangisisiniz?
oy şekercim okurken yoruldum maşallah. toplam sure ne kadardı peki
bunlar gerçek mi ya resmen doku aldırmış gibi yani şu bel yapısı resmen incecik
bunlar gerçek mi ya resmen doku aldırmış gibi yani şu bel yapısı resmen incecik
napmış bunlar ya aç kalmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?