Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Offffff kızlar yaaaaa ben gene mesajlarımı görmüyorum siz bakarmısınız benim mesajlarım geliyormu. Lütfen bilgilerinizi özel kutudan yazın çünki forumdan görmüyorum.

Offffff kızlar yaaaaa ben gene mesajlarımı görmüyorum siz bakarmısınız benim mesajlarım geliyormu. Lütfen bilgilerinizi özel kutudan yazın çünki forumdan görmüyorum.

Canım bende sana özelden mesaj attım ama hala görünmüyorsa bilgisayarı bir kapatıp aç istersen belki düzelir o zaman

günaydın tatlışlarr hafif kararlı ve karlı bir gün olsun hepimiz için buna acil ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum zaman hızla geçiyor ve şahsen ben hala yerimde sayıyorum... boğazlarım ağrıyor ve öksürüyorum hastalığa direniyorum halsizleşmemek için umarım da ilerlemez...yapabilirsem bu halimle bile en azından 1 mil yapmak istiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın
Bencede biraz spor yapıp terlersen çok daha çabuk atlatırsın hastalığıda

Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın
Bencede biraz spor yapıp terlersen çok daha çabuk atlatırsın hastalığıda
saolasın Banucum inşallah hafif atlatırım halsiz kalmaktan okula gidememekten korkuyorum bugün bütün evi süpürdüm bi gayret baya ter attım bide dediğin gibi sporla atıcam...sen nasılsın nasıl gidiyor kilo meseleleri :) benim gibi yerinde saymıyorsundur inşallah

Kızlar ben yine foruma giremiyorum yazdıklarımı göremiyorum ne olur yardımcı olurmusunuz sabahdan beri böyle. Bir cevab yazarsanız özel kutuya yazın çünki formu görmüyorum.

gelsin pazar menüsü

sabah: 3 dilim kızarmış tb yanında biraz domates, 1 yumurta sarısı haşlanmış, 1 kk peynir biraz zeytin , tahinpekmez ve çay
ara: 2 kayısı 7 badem
öğlen: 1 kase patates salatası
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 zeytin, 8 sarma yanında sarımsaklı yoğurt

birazdan meyve yemeyi düşünüyorum bide yeşilçay içerim

Yaprak sarması dışında menun güzel tatlım

Bugün giremedim yogun bir pazar geçirdim kızlar ama iyi haberlerim var bugün sabah tartildim birde ne göreyimcumaya ggöre 500 gr eksideyim çooook sevindim bir 500 daha giderse 1 kilo gitmiş olur inşallah cumaya kadar
dün eşim kalça mın kuculdugunu vucudumun daha şekilli olduğunu söyledi bende sevincimi göstermediim kendimden emin bü daha başlangıç dedim evet kilo verdikçe yüzümn bile daha guzelleztigini görüyorum

menumu yazayım

sabah
1 dilim ekmek
domates
1 yumurta
peynir

öğle
Derisi alınmış tavuk kanat 7 tane
salata
light kola

akşam
1 kase çorba

ara
meyve yiyeceğim

su şimdilik 1 lt

]
kesinlikle doğru canım ben de kesinlikle daha güzel oluyorum kilo verince yüzüm de küçülüyor, menün de harika

Maşallah canım bak iyiye doğru gidiyor her şey senin adına sevindim. Amma tabii bundan sonra 2 kat dikkat edicez. Bakalım cuma ben ne olucam. Menün de iyi afiyet olsun.

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Bu gün ben de azdığım için yorum yapmaya utanıyorum.

Sevindim problem in cozulmesine canım
memnun güzel bence sadece akşam pilav olmasaymis çok daha iyi olurmuş bol bol su ve yeşil çay iç akşam
inşallah kiloları birlikte çok güzel vericez inanıyorum canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Pazar olmasına rağmen bugünde sporumu yaptım şükür ;

3 Mil Leslie + 5 dakika Sworfit programındaki hareketler

Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attım Akşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye dedim çaktırma hazır dolaşırken yürüyüşde yapmış oluyoruz diye

Bir 20 dakikada orada dolandık

Hemen aklımdayken menümüde yazayım

Sabah; ( 09:00 )
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş )
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet

ara; ( 14: 00 )
7 adet yer fıstığı ( içinden 2şer çıkıyor tabi yani 14 )

ara; ( 15:00 )
1 Fincan şekersiz nescafe

Akşam; ( 16:45 )
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata

Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum

Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim )

Sizce bugünki menüm nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…