Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tatlım abarttığın kadar değilmiş bnce akşamı erken yemen iyi olmuş
Tatlım çok iyi gidiyorsun hadi inanalım birlikte başarıcaz bu bahar ve yaz ayları kabus olmasın yine..sporunun olması da çok iyi

Keşke sarma daha az olsaymis ama Menün gayet güzel

Menün harika afiyet olsun

Menün çok güzel görünüyor afiyet olsun

Bence Menün gayet güzel, spor da yapmışsın ne güzel

Canım menün iyi bence afiyet olsun.

Evet canım akşam sadece çorbaddemiştik ama madem annen gidiyor bugün böyle olsun ama önümüzdeki 3 gün sadece çorba salata tamam mı bak ben 500 gr vermisim belkide çorba yuzundendir

Kızlar bu da benim bugünkü menüm

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, biraz keçi peyniri, 5 tane zeytin,Yeşil çay
Ara:Sade türk kahvesi
Öğlen:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata
Ara:1 tane portakal
Ara:3 tane elmalı eti form
Akşam:1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt, 1 tabak barbunya yemeği
Ara:3 tane kuru kayısı, 1 tane kuru incir, 5 tane badem 1 kupa 7 otlu form çayı

Teyit onay anlamınada gelir hani sizin onayınızı almakla aynı anlamda

Evet canım akşam sadece çorbaddemiştik ama madem annen gidiyor bugün böyle olsun ama önümüzdeki 3 gün sadece çorba salata tamam mı bak ben 500 gr vermisim belkide çorba yuzundendir

Tamamdır canım kesinlikle çorba salata dışına çıkmıyoruz bundan sonra
Çarşamba akşamı son kez annemlerde toplanacağız ( malum perşembe sabah erkenden gidiyor ve uğurlamaya gidemeyiz diye bir gece evvel vedalaşacağız ) ama o gün ne yaparsa yapsın sadece çorba salata yiyeceğim nasılsa bugün hatrını kırmadım ve o azimli olduğumu görünce bana ısrar etmez artık

Canım menün çok güzel Bol bol eksi olarak döner inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese yeni bir haftada Günaydınlar
İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok hareketli bir hafta olur

Kahvaltımı ettim ve birazdanda sabahın ilk keyif kahvesini içiceğim
Bugün öğleden sonra eşimin Anannesini ziyaret edeceğiz Annemle o yüzden sporumuda saat 10da en geç yapmaya başlarım ki gidene kadar dinleneyim sonrada yine yürüyerek eşimin Anannesine gideyim ( 1.5 km uzak oturuyor )

Kızlar Günaydın telefon kafayı yedi okuldaki internette bozuldu bakalım ne olacak

Umarım düzelir istersen telefonun pilini bir sök tak belki kendine gelir Okuldaki internet içinde mecbur müşteri hizmetlerini arayacaksın olmazsa onlar telefondan bile hallediyor

İnşaallah canım amin bol eksili bi cuma gğnü bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…