Tabiki diyebilirsinHoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşındaçok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168 amaaaa hedefim 60 kilo
O zaman annecim son sorum :) bildirimleri buraya yazıyoruz değil mi? :)Tabiki diyebilirsin
Burada zaten bir aileyiz yarında ablanlar ve kızkardeşlerinle tanışcaksın
Evet tatlımO zaman annecim son sorum :) bildirimleri buraya yazıyoruz değil mi? :)
Ben smdo 14. Takıma 8. Takıma geçmek istyrm mu dicemHoşgeldin canım,takım kuralları bir süredir askıda yani şu an o kadar katı değil.
Günlük menünü mutlaka yazmalısın,diğer menülerede yorum yapmalısın zaten bunları yapmakla 5 mesaj yazmış olursun
Senin profilini inceledim ve 2 hafta önce 14. Takımın listesine girdiğini gördüm bu durumda transfer üye olarak geçeceksin ve buda bir sonraki hafta olabilecek.
yani özetlersem ;
bu cuma 14. Takımın listesinde olacaksın ve isminin yanına not düşülecek 8. Takıma transfer olmak istiyor diye bir sonraki haftada bizim listemizde olacaksın bu seferde adının yanına 14. Takımdan transfer oldu yazılcak.
Yani bu durumda bizde deneme süren olmuyor o yüzden cumaya kadar hem biz hem sen takımda kalıp kalmayacağına kesin karar vermemiz gerekiyor.özel durumundan dolayı
Karar vermen için 3 günün var,inşallah hepimiz için hayırlı olur.
Bu arada bende ayşeyim adaşız,44 yaşındayım.
Unutmadan paylaşımlara buradan devam edeceksin.
Oyyy canım kuzum benim çok geçmiş olsun.
Cnm hastayım terleyip yine kötü olmaktan korkuyorum normalde salı çarşamba gidiyorum bfit e ama yarın napıcam bilmiyorum gitmek istiyorum
Banum kuzuya geçmiş olsun canım
Ben geldim kaptan ama kurallar ilk sayfada ki kadar katı mi herkes her hafta mesaj sayısı spor süresi bildirimi yapıyo mu ya takım yüzden hesaplama filan yapıyo mu üyeler ben yapamam ki
Selamlaar ben geldimm :))
Hoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşındaçok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168 amaaaa hedefim 60 kilo
Ben smdo 14. Takıma 8. Takıma geçmek istyrm mu dicem
Evet tatlım durumunu takımına bildireceksin ve son kez listelerinde olacaksın,cuma günüde tartıda sonucunu orayada bildireceksinki listeye ekleyebilsinler.sen dün akşamdan beri bizimlesin tüm paylaşımlarını burada yapacaksın.Ben smdo 14. Takıma 8. Takıma geçmek istyrm mu dicem
Hayırlı musmutlu bir gün diliyorum kelebeklerim
Bugün güneş tutulması var bol bol dua edelim inşallah
Rabbim tüm insanlığı her türlü bela ve musibetten korusun amin
Doğa olaylarından hep ürpermişimdir
Hoş geldin tatlımİşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
bu arada diyetimin 2.ayındayım.5 kilo verdim .gitmesi gereken 10 kilom daha var
Hoşbuldum sağolHoş geldin tatlım
Hoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşındaçok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168 amaaaa hedefim 60 kilo
İşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
Selam kızlar, nasılsınız?
Kusura bakmayın grupta gorevimi yerine getiremiyorum ev iş vs yürümüyor size cvp yazamıyorum yorum yapamıyorum, bu yüzden gruptan ayrilayim ben diyorum en iyisi bu olur. Size herşey için tşk ederim. Eskisi gibi kendi topigimde yazayım en iyisi. Öpüyorum sizi.
İşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
Selam kızlar, nasılsınız?
Kusura bakmayın grupta gorevimi yerine getiremiyorum ev iş vs yürümüyor size cvp yazamıyorum yorum yapamıyorum, bu yüzden gruptan ayrilayim ben diyorum en iyisi bu olur. Size herşey için tşk ederim. Eskisi gibi kendi topigimde yazayım en iyisi. Öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?