Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben smdo 14. Takıma 8. Takıma geçmek istyrm mu dicem

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım

Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan

Oyyy canım kuzum benim çok geçmiş olsun.

Şükür kuzuda birşey yok ama o an resmen kalpten gidecektim
Çok kötü çarptı başını ve nasıl fırladığımı hatırlamıyorum Baya ağladı zor susturduk, hemen başına buz koyduk sonrada 2 saat uyutmamak için onu oyaladık
Normalde yatmak bilmeyen cadı kafasını çarptıktan sonra ille uyuyacağım diye tutturdu sonrada hepimiz onu oyalamak için kırk takla attık
Eşim de diyor bu kızcağız nazaramı geliyor nedir bu aralar ha bire ya düşüyor yada bir yerlere çarpıyor diye Aklıma geldikçe bol bol okuyorum onu

Cnm hastayım terleyip yine kötü olmaktan korkuyorum normalde salı çarşamba gidiyorum bfit e ama yarın napıcam bilmiyorum gitmek istiyorum

Çok çok geçmiş olsun Canım inşallah yarına biraz daha toparlamış olursun kendinide sporunada gidebilirsin listenede harfiyen uyar güzel güzel kilolar verirsin

Banum kuzuya geçmiş olsun canım

Çok sağ ol Ayşem
Şükür birşey olmadı ama o an cidden kalpten gidiyorum sandım
Öyle bir patlattı ki kafayı hani kesin yarıldı dedim ama şükür birşey olmadı
Bugün cıktığımda birilerine sadaka vereyim bari

Ben geldim kaptan ama kurallar ilk sayfada ki kadar katı mi herkes her hafta mesaj sayısı spor süresi bildirimi yapıyo mu ya takım yüzden hesaplama filan yapıyo mu üyeler ben yapamam ki

Selamlaar ben geldimm :))

Kızlarrrrrrrrrr aramıza hoşgeldiniz
İnşallah bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar vererek hedeflerimize çabucak ulaşırız

Hoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşında çok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168 amaaaa hedefim 60 kilo

Memnun olduk Hacer
Bende kendimi tanıtayım bari
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum
Takımın en ağır topu benim 124.5 kgla başladığım yolculuğumda şu anda 111.5 kgyum ama azimle devam edip 2li haneleride çok kısa süre sonra göreceğime inanıyorum
Karatayımsı besleniyorum ( tam uymadığım için karatayımsı diyorum ) hemde her gün mutlaka 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit ( ceptelefonuna indirilen bir uygulama ) yapıyorum ama alıştıkça o uygulamanın süresi uzayacak Allahın izniyle

Aynen canım
Kaptanına bildirimini yapmadan evvel söyle ama bildirimde de tekrar hatırlat ki not düşsün sonraki haftada bizim takıma geçmiş oluyorsun tabi burayada bildirimini yap ki başlangıç olarak onu Ayşem baz alsın

Evet tatlım durumunu takımına bildireceksin ve son kez listelerinde olacaksın,cuma günüde tartıda sonucunu orayada bildireceksinki listeye ekleyebilsinler.sen dün akşamdan beri bizimlesin tüm paylaşımlarını burada yapacaksın.

Aminnn canım
İnşallah bende bugün Eyüp Sultana iniceğim gitmişken duamıda ederim Allahın izniyle
Gecede inşallah oturup kuranımıda okurum
Zaten bizim evde de bu ara küçük kuzunun başına bir sürü şey geliyor bol bol dua okuyayım ki Rabbim evlatlarımızıda bizleride korusun

Selam kızlar, nasılsınız?
Kusura bakmayın grupta gorevimi yerine getiremiyorum ev iş vs yürümüyor size cvp yazamıyorum yorum yapamıyorum, bu yüzden gruptan ayrilayim ben diyorum en iyisi bu olur. Size herşey için tşk ederim. Eskisi gibi kendi topigimde yazayım en iyisi. Öpüyorum sizi.

Hoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşında çok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168 amaaaa hedefim 60 kilo

Hoşgeldin canım ben de Gülşen 29 yyaşında 68 kiloda öğretmenim umarım güzel kilolar vereririz

Canim bence ayrılma kaptana söyle izin verirse menunu mutlaka hergün yaz onunddışında katilmaya gayret et gidersen motiven düşebilir

Kızlarrrrrrrr an itibariyle Sporumuda yaptım

3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit

Yine ter içinde kaldım ama çooook mutluyum

Hemen kendimi duşa atıyorum ve sonrada hazırlanıp sokağa

İşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
bu arada diyetimin 2.ayındayım.5 kilo verdim .gitmesi gereken 10 kilom daha var

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte kalan kilolarımızıda veririz Allahın izniyle

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim istanbulda evhanımıyım
Takımın en ağır assolisti benim 124.5 kgla başladım ve şu anda 111.5 kgyum ve inşallah çok daha aşağıları da görebileceğime inanıyorum önce bir yaz bitmeden 2li haneleri göreyim ( belki Ramazan Bayramında bile görmüş olurum diye düşünüyorum ) sonrasi daha kolay olur diye umuyorum

Canım yine sen bilirsin ama eğer Ayşem idare ederim derse bencede ayrılma takımdan en azından günde bir kere menü paylaş cumadan cumayada kilonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…