Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar kelebeklerim
Hepimiz için verimli güzel bir gün olsun
Cumaya da az kaldı ha gayret

Sanada günaydın Ayşemmmm
Evet yaa bende merakla Cumayı bekliyorum evde tartıda olmayınca 3 gündür ne alemdeyim bilmiyorum inşallah cuma çok güzel bir sonuç görürümde hem ben hemde takım sevinir

Sormayın kızlar yaaa ben cumayı düşündükce artık heyecan yapmaya başladım sizlere heyecanlanmayın dedim kendim yapmaya başladım Bu heyecan yüzünden artı çıkmakdan korkuyorum.

Sormayın kızlar yaaa ben cumayı düşündükce artık heyecan yapmaya başladım sizlere heyecanlanmayın dedim kendim yapmaya başladım Bu heyecan yüzünden artı çıkmakdan korkuyorum.

Heycan iyidiri iyidir vucut endorfin salgılar yani mutluluk hormonu
Hepimiz elimizden geleni yaptık ve yapamayada devam edeceğiz Yolumuz uzun olabilir ama bizler aynı heycan ve aynı istikrarla hedeflerimize ulaşacağız ben inanıyorum

Hadi kızlar boş durmak yok kaldıralım popişleri cumaya az kaldı

Ben Keyif kahvemide içtiğime göre hemen başlıyorum sporumada

merhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.

boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61

Hoş geldin canımben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32 boy 155 kilo 82.4. Bir oğlum var 1.5 aylık.

An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir

3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit

Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum

Aramıza hoşgeldin
Maalesef çoğumuz eski resimlere bakınca sinirleniyoruz hatta ben iyice sinir krizi geçirecek gibi oluyorum ( evlendiğimde 52 kgken 124.5 kgya kadar çıktım ama şükür 111.5 kgyu gördüm ve tekrar 2li hanelere düştüğümde daha bir azimle çabalayacağıma inanıyorum 52de gözüm yok ama inan 80 kg bile olsam bayram edeceğim Rabbim inşallahhhhh hepimize çok güzel kilolar vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn )

arkadaşlar birşey soracağım
önceden kilo takip çizelgesi falan yapardık yapılmıyor mu artık baktım bulamadım.

Maalesef canım uzun zamandır kilo çetveli olmuyor diye biliyorum bende ama olsaydı güzel olurdu kilo verdikçe insan daha motive oluyordu onu gördükçe

hoşbulduk canım. tüh üzüldüm kilo cetveli olmamasına iyi oluyordu takip etmek. neyse artık eski kurallar mı geçerli yine 1 hafta deneme süresi sonra asil üyelik cuma sabah paylaşım falan

Hoşgeldin canım bende Gülşen 29 yaşında 68 kilodayim bende 1 aydır haftada 2 gün yürüyorum çok iyi geliyo benimde 2. Yaşında bir kızım var inşallah güzel kilolar verirsin

Hoşgeldin canım bende Gülşen 29 yaşında 68 kilodayim bende 1 aydır haftada 2 gün yürüyorum çok iyi geliyo benimde 2. Yaşında bir kızım var inşallah güzel kilolar verirsin
merhaba gülşen teşekkür ederim inşallah hep birlikte vereceğiz. kızına sen mi bakıyorsun çalışıyor musun

ne yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 bardak ılık limonlu su
öğlen 1 kase makarna, ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt
akşam menümde de
yayla çorbası var yanında salata
galiba hasta olcam her yerim dökülüyor. dün gitmiştim havuza bu gün gitmeyeceğim ama yarın bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…