- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın hayırlı sabahlar kelebeklerim
Hepimiz için verimli güzel bir gün olsun
Cumaya da az kaldı ha gayret
Sormayın kızlar yaaa ben cumayı düşündükce artık heyecan yapmaya başladım sizlere heyecanlanmayın dedim kendim yapmaya başladımBu heyecan yüzünden artı çıkmakdan korkuyorum.
Hoş geldin canımmerhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.
boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61
hoşbulduk. oğluşun küçükmüş daha emziriyor musunHoş geldin canımben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32 boy 155 kilo 82.4. Bir oğlum var 1.5 aylık.
merhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.
arkadaşlar birşey soracağım
önceden kilo takip çizelgesi falan yapardık yapılmıyor mu artık baktım bulamadım.
hoşbulduk canım. tüh üzüldüm kilo cetveli olmamasına iyi oluyordu takip etmek. neyse artık eski kurallar mı geçerli yine 1 hafta deneme süresi sonra asil üyelik cuma sabah paylaşım falanAn itibariyle bugünki sporumda bitmiştir
3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit
Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
Aramıza hoşgeldin
Maalesef çoğumuz eski resimlere bakınca sinirleniyoruz hatta ben iyice sinir krizi geçirecek gibi oluyorum ( evlendiğimde 52 kgken 124.5 kgya kadar çıktımama şükür 111.5 kgyu gördüm ve tekrar 2li hanelere düştüğümde daha bir azimle çabalayacağıma inanıyorum 52de gözüm yok ama inan 80 kg bile olsam bayram edeceğim Rabbim inşallahhhhh hepimize çok güzel kilolar vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn )
Maalesef canım uzun zamandır kilo çetveli olmuyor diye biliyorum bende ama olsaydı güzel olurdu kilo verdikçe insan daha motive oluyordu onu gördükçe
merhaba
adım gül
Yok canım benim ben 2 ay emzire bildim o da 1-2 yudum anca oluyordu. Ameliyatla olduğu için narkozdan sütün olmadı dediler.hoşbulduk. oğluşun küçükmüş daha emziriyor musun
merhaba gülşen teşekkür ederim inşallah hep birlikte vereceğiz. kızına sen mi bakıyorsun çalışıyor musunHoşgeldin canım bende Gülşen 29 yaşında 68 kilodayim bende 1 aydır haftada 2 gün yürüyorum çok iyi geliyo benimde 2. Yaşında bir kızım var inşallah güzel kilolar verirsin
kısmet. kilolar hamilelikte mi olduYok canım benim ben 2 ay emzire bildim o da 1-2 yudum anca oluyordu. Ameliyatla olduğu için narkozdan sütün olmadı dediler.
Eskiden de kilo vardı ama bu kadar diyildi. Evlendiyimde 64 kiloydum hamile kaldığımda 76 kilo. Sonradan 98-e çıkmışdım ama şükür az-az gitmeye başladı.kısmet. kilolar hamilelikte mi oldu
Hep mutlu ol ömrüm.bugünde sporumu yaptım geldim çok mutluyum !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?